Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AśkaK; napisał(a):
Hahaha, morderczyni aż strach!:evil_lol: :loveu: Oj tak bym te brązowe uszka wytarmosiła!!! No lecę szukać mapy!:p

No mówię ci, potwór nie z tej ziemii :diabloti: :diabloti: :diabloti:

A co do mapy to do mnie bardzo łatwo trafić bo mieszkam przy głównej ulicy :p I mam bardzo blisko fajny park gdzie możnaby puścić psiaki :multi:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog; napisał(a):
No to dziewczynki licze na foto relacje jesli uda wam sie spotkac :p Trzymam kciuki :evil_lol:

Hehehe ja już poleciałam baterie naładować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj Kamilko, trzymaj mocno kciukasy, oj trzymaj :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Marta, a może i ty dasz radę..?:cool3: :multi: Tylko cholewka nie wiem jak to wszystko będzie, pewnie dopiero jutro w ciągu dnia okaże się czy damy radę się wyrwać czy nie.:oops: Więc nie mogę powiedzieć Wam dziewczynki o której by to było...:oops:

Posted

AśkaK; napisał(a):
Marta, a może i ty dasz radę..?:cool3: :multi: Tylko cholewka nie wiem jak to wszystko będzie, pewnie dopiero jutro w ciągu dnia okaże się czy damy radę się wyrwać czy nie.:oops: Więc nie mogę powiedzieć Wam dziewczynki o której by to było...:oops:

A tak mniej więcej? Żebym wiedziała o około której godzinie mam być w domu i czekać na was ;)

Posted

Oluś, myślę że nie wcześniej niż po 16. A może i później, może być tak że dopiero na wieczorny spacer koło 19 się z psiakami wyrwiemy. Ale wtedy podjechalibyśmy samochodem do Ciebie.:p Żebyś się nie szlajała po nocy po mieście!:eviltong: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
oj przyrko mi ale niestety chyba mi sie nie uda sa swieta a w swieta malo autobusow kursuje...:shake: chyba ze wiedzialabym o ktorej bedziecie to chetnie bym jakos przyjechala

Byłoby fajnie :p Jeszcze tylko Luiza i gitesik :p

Posted

A Ty Marta pewnie kawałek od Oli mieszkasz..?:oops:
Ja właśnie spojrzałam na mapkę, rodzice TZta mieszkają przy południowym końcu miasta, blisko Wiejskiej...czyli ładny kawałeczek do Oli jest!:lol: Ale będziemy samochodem, więc możemy do Oli spokojnie dojechać. Kurcze, gdyby nie to że Rudas jest burak i do samochodu innego pieska nie wpuści, to byśmy Cię Martuś zabrali po drodze a potem odwieźli.:oops:
A Lui gdzie mieszka..?

Posted

ja mieszkam w Kowalu 15 km od wloclawka, kurcze chcialabym przyjechac tylko nie wiem jak wroce bo przyjechac bym mogla wczesniej do babci to nie jest az tak daleko od Oli ale na noc wolalabym do domu wrocic tylko ze nie ma autobusu chyba tak pozno:shake:
Zaraz ide po rozklad:evil_lol:

Posted

Nie wiem jak wy, ale ja już jestem wykończona :eviltong: Ide ziuziu :p
Jeszcze jutro (w sumie to już dzisiaj :eviltong: ) ustalimy resztę i mam nadzieję, że spotkanie się uda ;)

Dobrej nocki życzem :*:*:*:*

Posted

To dobranoc Olu!!!:p Myślę że na 90 proc. się uda!:multi: :p
Marta, ale byłoby fajnie, jeśli uda nam się podjechać do Oli tak po 18 to zdąrzysz na autobus powrotny..?:cool3: Ale nie mogę obiecać:oops: , jak to TZ właśnie powiedział "będąc u rodziców nie jestem władcą mojego czasu".:evil_lol: Ale myślę że do 15 będę wiedzieć czy wyrobimy się ze spotkankiem do 19 czy też np.dopiero na 20 uda nam się podjechać. Martuś, podaj mi na pw swój nr kom to dam ci jutro znać!:p

Posted

Dzień dobry :p

Normalnie już się nie mogę doczekać wieczora :multi: Tylko ja też nie wiem o której uda mi się wygosopadrować czas... :-( Bo tata powiedział że muszę jechać do babci... więc nie wiem o której wrócę.... być może na 19.... to by było super :multi: Ach, już widzę jak Kora zasuwa za Luśką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurde, myszka mi zaczyna żyć swoim własnym życiem :eviltong: Lata mi po całym monitorze :evil_lol:

Posted

Spotkanko się szykuje?? :multi: Bedę trzymac kciuki żeby się udało, bo mam w tym interes - chce fotki ze spotkanka psiaków :evil_lol:
:kciuki:

Biedny świniaczek :( Kora zamordowała go z premedytacją, a Ola jak gdyby nigdy nic fociła :shake: