Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ja tak mialam ze swoim tylko ze on bal sie klikera:evil_lol: moze sprobuj narazie nie piszczesc prosiakiem polozgo na podlodze i jak podejdzie do niego to ja pochwal daj jej jakiego smaka pomalu pomalu i napewno bedzie dobrze

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Hej ja tak mialam ze swoim tylko ze on bal sie klikera:evil_lol: moze sprobuj narazie nie piszczesc prosiakiem polozgo na podlodze i jak podejdzie do niego to ja pochwal daj jej jakiego smaka pomalu pomalu i napewno bedzie dobrze

Hehehe no właśnie jak piszczę prosiaczkiem to ona go po tyłku wącha :roll:
Ale jak już jej go podtykam pod nos to ta się cała kuli i jeży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Muszę jej zrobć kilka takich fotek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Troszkę foteczek :p

CFhciałabym wam pokazać mój pokój :eviltong: Za tym psem widzicie monitor, na którym codziennie do was pisujem

Tam widać okno, niestety ten pies znów szystko zastawił... :/

Tutaj niestety nie widać nic :/ Przez tego głupiego psa... :/

To by było na tyle :eviltong: Nie zwracajcie uwagi na tego wstrętnego psa... :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ola, tak nie może być!:shake::evil_lol: Zrób coś z tym psem bo normalnie nie da się tej galerii oglądać i nic na zdjęciach nie widać!:shake: ;) :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Foteczki prezentów, tak, tak!:multi: :lol:

A Rudy też na początku nie wiedział co z prosiakiem zrobić. Ale po tygodniu prosiaczek już nie miał łapki, a po dwóch prosiaczka nie było...:lol:

Posted

Hejka wszystkim :p

Normalnie, błagam was ludzie, piszcie do mnie na gg bo dzisiaj formata miałam i wszystkie numery straciłam :/

I specjalnie dla was za chwilę zrobię sesję zdjęciową Kory i Prosiaczka :eviltong:

Haska, śliczna przeróbeczka :loveu: Może kiedyś uda się tak spotkać w realu.... ;)

Posted

No to czekamy Oluś... A ja zapomniałabym na śmierć, że jutro jedziemy do Włocławka!:multi: Tylko czasu pewnie na wszystko będzie mało, bo przyjeżdżamy po południu (ja, TZ i psiaki :p ), rodzice pewnie zagonią nas od razu do stołu, zanim wstaniemy to będzie pewnie ciemno,a w środę z rana wyjeżdżamy:oops: .

Posted

Hahaha jeste dziewczynki, jestem :p Miałam mały problem z kompem i musiał być formacik :eviltong: I dlatego teraz nie mam nic na kompie i muszę instalować te wszystkie programy do zdjęć itp. więc to trochę czasu zajmuje :eviltong: Ale fotki już lecą do fotosika :cool3:

Posted

ty potworze!!! usunęłaś wszystkie foty Kory... barbażyństwo!!!!!
zgłoszę to na policję ty tyb ty... BRUTALU!!! szkoda już muszę iść... jutro sobie pooglądam fotki papa...
dobranoooc :* :kiss:

Posted

AśkaK; napisał(a):
No to czekamy Oluś... A ja zapomniałabym na śmierć, że jutro jedziemy do Włocławka!:multi: Tylko czasu pewnie na wszystko będzie mało, bo przyjeżdżamy po południu (ja, TZ i psiaki :p ), rodzice pewnie zagonią nas od razu do stołu, zanim wstaniemy to będzie pewnie ciemno,a w środę z rana wyjeżdżamy:oops: .

Jejku Asiu.... :-( Wiesz, jak bardzo chciałabym się z tobą spotkać... :-( A powiedz mi, o której w środę wyjeżdżacie? Bo spróbowałabym wstać rano.... Bardzo, ale to bardzo chciałabym poznać ciebie, psiaki no i TZa na żywo....

Posted

Hehehe żadnych fotek nie usuwałam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A oto dowody zbrodni jaką udało nam się zarejestrować... morderstwo z zimną krwią... :diabloti:

Oto złoczyńca:

A to zdjęcia z masakry... uwaga! drastyczne!

Niewinny świniaczek chadzał sobie po pokoju.... aż nagle przyszła ONA!!!

Bez skrupółów złapała Prosiaczka za nogę!

A potem za ucho!

I nagle zaczęła wąchać go po.... ekhem... ogonku :eviltong:

Potem znów zaatakowała głowę!

Próbowaliśmy ratować Prosiaczka!

Ale ONA okazała się silniejsza!

Wyrwała nam go z rąk i przydusiła własnym ciałem!

Prosiaczek piszczał i kwiczał!

Ale ONA nie miała w sobie litości!

Dziamdziała go i mieliła!

Spójrzcie na to dzikie spojrzenie!!!

Torturowała Prosiaczka coraz bardziej!

Aż nagle połkneła go!!!!

Potem usiasła jk gdyby nigdy nic!

Na koniec jeszcze pokazała nam jęzora!

I sobie poszła....

Posted

Oleńko, wyjedziemy pewnie ok.13-14 (czyli nie tak rano :p ) ale TZ planuje jakieś zakupy jeszcze (piecyk olejowy chce kupić do nowego mieszkania czy coś takiego...). Więc w środę chyba nie da rady żebyśmy się spotkały :oops: , ale może jutro..? Tylko ja nie mam żadnej mapy Włocławka, zaraz poszukam może jest jakaś internetowa to wtedy mogłybyśmy się spotkać!:multi: Niestety nie mogę obiecać bo rodzicie TZta są wymagający :roll: i mogą strzelać fochy że ledwo przyjechaliśmy a już gdzieś chcemy wychodzić... Ale może na pół godzinki chociaż uda nam się do Ciebie podjechać... Piszę Ci pw z nr tel.:p

Posted

AśkaK; napisał(a):
Oleńko, wyjedziemy pewnie ok.13-14 (czyli nie tak rano :p ) ale TZ planuje jakieś zakupy jeszcze (piecyk olejowy chce kupić do nowego mieszkania czy coś takiego...). Więc w środę chyba nie da rady żebyśmy się spotkały :oops: , ale może jutro..? Tylko ja nie mam żadnej mapy Włocławka, zaraz poszukam może jest jakaś internetowa to wtedy mogłybyśmy się spotkać!:multi: Niestety nie mogę obiecać bo rodzicie TZta są wymagający :roll: i mogą strzelać fochy że ledwo przyjechaliśmy a już gdzieś chcemy wychodzić... Ale może na pół godzinki chociaż uda nam się do Ciebie podjechać... Piszę Ci pw z nr tel.:p

Postaram się jutro wyskrobać trochę czasu.... ale najprawdopodobniej ja też jadę do rodzinki... ale co tam! Najwyżej nie pojade :eviltong: Podaj mi tylko dokładnie o której możemy się spotkać ;) A pół godzinki to i tak dużo :eviltong: Chociaż czuję, że jak się rozkręcimy... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: