Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hej ja tak mialam ze swoim tylko ze on bal sie klikera:evil_lol: moze sprobuj narazie nie piszczesc prosiakiem polozgo na podlodze i jak podejdzie do niego to ja pochwal daj jej jakiego smaka pomalu pomalu i napewno bedzie dobrze Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Hej ja tak mialam ze swoim tylko ze on bal sie klikera:evil_lol: moze sprobuj narazie nie piszczesc prosiakiem polozgo na podlodze i jak podejdzie do niego to ja pochwal daj jej jakiego smaka pomalu pomalu i napewno bedzie dobrze Hehehe no właśnie jak piszczę prosiaczkiem to ona go po tyłku wącha :roll: Ale jak już jej go podtykam pod nos to ta się cała kuli i jeży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muszę jej zrobć kilka takich fotek :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nio zrób zrób :evil_lol: Będzie co oglądać :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zrób foty prezentów kory.:D Boi sie zabawki lol Marta-moje też poczatkowo podchodziły nieufnie nie klikera :D A teraz juz na luzie:) Quote
haska_12 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Prezencik dla Oli :) ( słaba jakosc :( ) http://images1.fotosik.pl/315/28c7a4648819dfd4.jpg Quote
Samturia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wstrętne psisko, nawet pokoju nie można obejrzeć :evil_lol: Quote
wiq Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 hej:) Kora jest orginalna;) jeszcze nie slyszalam, żeb pies jeżył się na latex;);) Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='Ola&Kora']Troszkę foteczek :p CFhciałabym wam pokazać mój pokój :eviltong: Za tym psem widzicie monitor, na którym codziennie do was pisujem Tam widać okno, niestety ten pies znów szystko zastawił... :/ Tutaj niestety nie widać nic :/ Przez tego głupiego psa... :/ To by było na tyle :eviltong: Nie zwracajcie uwagi na tego wstrętnego psa... :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ola, tak nie może być!:shake::evil_lol: Zrób coś z tym psem bo normalnie nie da się tej galerii oglądać i nic na zdjęciach nie widać!:shake: ;) :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Foteczki prezentów, tak, tak!:multi: :lol: A Rudy też na początku nie wiedział co z prosiakiem zrobić. Ale po tygodniu prosiaczek już nie miał łapki, a po dwóch prosiaczka nie było...:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 My tez chcemy zobaczyć Korusiowe prezenciki. :-) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hey hey :) Oluś gdzie sie podziewasz... dawaj jakies foteczki :):):) Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hej Olus ja tez czekam na fotki Kory w bandamce:eviltong: i prezenciki Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hejka wszystkim :p Normalnie, błagam was ludzie, piszcie do mnie na gg bo dzisiaj formata miałam i wszystkie numery straciłam :/ I specjalnie dla was za chwilę zrobię sesję zdjęciową Kory i Prosiaczka :eviltong: Haska, śliczna przeróbeczka :loveu: Może kiedyś uda się tak spotkać w realu.... ;) Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 No to czekamy Oluś... A ja zapomniałabym na śmierć, że jutro jedziemy do Włocławka!:multi: Tylko czasu pewnie na wszystko będzie mało, bo przyjeżdżamy po południu (ja, TZ i psiaki :p ), rodzice pewnie zagonią nas od razu do stołu, zanim wstaniemy to będzie pewnie ciemno,a w środę z rana wyjeżdżamy:oops: . Quote
Samturia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 byłą widziana w mojej galerii o godzinie 23:24... może się odnajdzie, może już za chwilę... jak nie to dzwoinimy na policję że porwali Ol ę :P Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hahaha jeste dziewczynki, jestem :p Miałam mały problem z kompem i musiał być formacik :eviltong: I dlatego teraz nie mam nic na kompie i muszę instalować te wszystkie programy do zdjęć itp. więc to trochę czasu zajmuje :eviltong: Ale fotki już lecą do fotosika :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Poszukiwana pojawila sie na chwile u mnie w galerii o 23.28 Quote
Samturia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ty potworze!!! usunęłaś wszystkie foty Kory... barbażyństwo!!!!! zgłoszę to na policję ty tyb ty... BRUTALU!!! szkoda już muszę iść... jutro sobie pooglądam fotki papa... dobranoooc :* :kiss: Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 AśkaK; napisał(a):No to czekamy Oluś... A ja zapomniałabym na śmierć, że jutro jedziemy do Włocławka!:multi: Tylko czasu pewnie na wszystko będzie mało, bo przyjeżdżamy po południu (ja, TZ i psiaki :p ), rodzice pewnie zagonią nas od razu do stołu, zanim wstaniemy to będzie pewnie ciemno,a w środę z rana wyjeżdżamy:oops: . Jejku Asiu.... :-( Wiesz, jak bardzo chciałabym się z tobą spotkać... :-( A powiedz mi, o której w środę wyjeżdżacie? Bo spróbowałabym wstać rano.... Bardzo, ale to bardzo chciałabym poznać ciebie, psiaki no i TZa na żywo.... Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hehehe żadnych fotek nie usuwałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: A oto dowody zbrodni jaką udało nam się zarejestrować... morderstwo z zimną krwią... :diabloti: Oto złoczyńca: A to zdjęcia z masakry... uwaga! drastyczne! Niewinny świniaczek chadzał sobie po pokoju.... aż nagle przyszła ONA!!! Bez skrupółów złapała Prosiaczka za nogę! A potem za ucho! I nagle zaczęła wąchać go po.... ekhem... ogonku :eviltong: Potem znów zaatakowała głowę! Próbowaliśmy ratować Prosiaczka! Ale ONA okazała się silniejsza! Wyrwała nam go z rąk i przydusiła własnym ciałem! Prosiaczek piszczał i kwiczał! Ale ONA nie miała w sobie litości! Dziamdziała go i mieliła! Spójrzcie na to dzikie spojrzenie!!! Torturowała Prosiaczka coraz bardziej! Aż nagle połkneła go!!!! Potem usiasła jk gdyby nigdy nic! Na koniec jeszcze pokazała nam jęzora! I sobie poszła.... Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Oleńko, wyjedziemy pewnie ok.13-14 (czyli nie tak rano :p ) ale TZ planuje jakieś zakupy jeszcze (piecyk olejowy chce kupić do nowego mieszkania czy coś takiego...). Więc w środę chyba nie da rady żebyśmy się spotkały :oops: , ale może jutro..? Tylko ja nie mam żadnej mapy Włocławka, zaraz poszukam może jest jakaś internetowa to wtedy mogłybyśmy się spotkać!:multi: Niestety nie mogę obiecać bo rodzicie TZta są wymagający :roll: i mogą strzelać fochy że ledwo przyjechaliśmy a już gdzieś chcemy wychodzić... Ale może na pół godzinki chociaż uda nam się do Ciebie podjechać... Piszę Ci pw z nr tel.:p Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hahaha, morderczyni aż strach!:evil_lol: :loveu: Oj tak bym te brązowe uszka wytarmosiła!!! No lecę szukać mapy!:p Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 AśkaK; napisał(a):Oleńko, wyjedziemy pewnie ok.13-14 (czyli nie tak rano :p ) ale TZ planuje jakieś zakupy jeszcze (piecyk olejowy chce kupić do nowego mieszkania czy coś takiego...). Więc w środę chyba nie da rady żebyśmy się spotkały :oops: , ale może jutro..? Tylko ja nie mam żadnej mapy Włocławka, zaraz poszukam może jest jakaś internetowa to wtedy mogłybyśmy się spotkać!:multi: Niestety nie mogę obiecać bo rodzicie TZta są wymagający :roll: i mogą strzelać fochy że ledwo przyjechaliśmy a już gdzieś chcemy wychodzić... Ale może na pół godzinki chociaż uda nam się do Ciebie podjechać... Piszę Ci pw z nr tel.:p Postaram się jutro wyskrobać trochę czasu.... ale najprawdopodobniej ja też jadę do rodzinki... ale co tam! Najwyżej nie pojade :eviltong: Podaj mi tylko dokładnie o której możemy się spotkać ;) A pół godzinki to i tak dużo :eviltong: Chociaż czuję, że jak się rozkręcimy... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts