Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Troszkę foteczek :p CFhciałabym wam pokazać mój pokój :eviltong: Za tym psem widzicie monitor, na którym codziennie do was pisujem Tam widać okno, niestety ten pies znów szystko zastawił... :/ O a tam jest komputer :p Na tym widać głośniczek i firankę oraz kawałek kwiatka :eviltong: Tutaj niestety nie widać nic :/ Przez tego głupiego psa... :/ Kuźwa, śpidalaj stąd!!!! :angryy: To by było na tyle :eviltong: Nie zwracajcie uwagi na tego wstrętnego psa... :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Jaka smerfna karteczka Olu :loveu: Dziemkujem :p :p :p :p :p Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WESOŁYCH ŚWIAT http://i7.photobucket.com/albums/y29...aa/kartka2.gif Quote
Samturia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 nie wiem czy już składałam, ale wszystkiego naj naj naj xD ale się wysiliłam Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hehe.. piękny pokaz :P A ten pies tylko upięknia Twój pokoik :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Uff... choineczka już ubrana, potrawy się gotują, po całym mieszkaniu rozchodzi się zapach kapusty i grzybów.... :p Nareszcie czuję kilmat Świąt :multi: :multi: :multi: Ale jak zwykle wigilia u mnie bedzie dopiero po 19... :eviltong: Marta_Ares; napisał(a):WESOŁYCH ŚWIAT http://i7.photobucket.com/albums/y29...aa/kartka2.gif Samturia; napisał(a):nie wiem czy już składałam, ale wszystkiego naj naj naj xD ale się wysiliłam Dziemkujem wam :calus::calus: haska_12; napisał(a):Hehe.. piękny pokaz :P A ten pies tylko upięknia Twój pokoik :evil_lol: Ona mi nie upiększa pokoiku.... ona mi go demoluje :diabloti: Jejku ile ja już przez nią miałam remontów w pokoju.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
milena182 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 sliczna kartka a kora wyszla na strasznie zmordowana pozowaniem:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hehy hey :) co tam u wstrętnego psa? moze dzisiaj zacznie gadać :D:D Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 milena182; napisał(a):sliczna kartka a kora wyszla na strasznie zmordowana pozowaniem:lol: Hehehe to jest jedyna fotka, na której mam całą leżącą Korę :eviltong: A zmęczona jest raczej po spacerku :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Hehy hey :) co tam u wstrętnego psa? moze dzisiaj zacznie gadać :D:D Kora akurat śpi :p Oj jak ja bym chciała z nią pogadać w tą jedną jedyną noc.... chociaż jednak w psach podoba mi się to że nie potrafią mówić... bo często słowa są przyczyną nieporozumień... czasem wydaje mi się że z Korą doskonale się rozumiemy (mamy przecież swój własny język :eviltong: )... Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Niemy krzyk.... :-( http://empatia.pl/ryby_raport/ Smacznego karpia.... :-( :-( :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 My już na wigilię nie mamy karpii... i bardzo się z tego ciesze, jak widze te pojemniki co sie karpie w nich sprzedaje to aż mną trzęsie... a mam to praktycznie pod swoim blokiem :(:(:(:( Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):My już na wigilię nie mamy karpii... i bardzo się z tego ciesze, jak widze te pojemniki co sie karpie w nich sprzedaje to aż mną trzęsie... a mam to praktycznie pod swoim blokiem :(:(:(:( U mnie niestety są... :-( Ale ja od 7 lat ich nie jem... a rodzice zgodzili się na układ że zawsze bedą kupować o jednego karpia mniej... :-( Na razie tylko tyle mogę zrobić... :-( Jejku, jak chodzę w święta do reala i widzę te karpie to mi łzy w oczach stają... a ludzie się patrzą jak na głupią... bo to tylko ryby... nawet mój tata powiedział że ryba bez wody się nie dusi, tylko powoli zasypia... :-( Ale za to jak już ja bede sama organizować wigili to bede kupowała kilka karpii i wypuszczała je spowrotem na wolność... to bedzie najcudowniejsza chwila w całych świętach.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ola ja właśnie myślałam o tym samym. U mnie od jakiegoś czasu na wigilię nie ma w ogóle karpii... jedynie filety rybne.... chociaż tyle bo inaczej musiałabym widzieć biednego karpia w wannie czekającego na śmierć.... :( Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Ola ja właśnie myślałam o tym samym. U mnie od jakiegoś czasu na wigilię nie ma w ogóle karpii... jedynie filety rybne.... chociaż tyle bo inaczej musiałabym widzieć biednego karpia w wannie czekającego na śmierć.... :( Ja doskonale pamiętam moje karpie w wannie... nadawałam im imiona, karmiłam chlebem... wiem, to było głupie, ale ja przez kilka godzin potrafiłam się na nie patrzeć, czasem z nimi gadać... I pamiętam też jak płakałam kiedy się dowiedziałam że te karpie trafiają do nas na stół... od tego momentu przestałam je jeść... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja tak samo siedziałam w łazience i patrzyłam na nich. Czasem juz darli sie na mnie że głupia jestem. Byłam wtdy mała a moj brat do mnie powiedział zebym sie z nimi niezaprzyjaźniała bo i tak ich zjem :( Jeszcze w tamtym roku mieliśmy karpia ale ja go nie jadłam a w tym roku już nie ma i dobrze.. Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dobrze wiedzieć że nie byłam jedyna z tymi karpiami w wannie... P.S. My dopiero zasiadamy do stołu.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ona mi nie upiększa pokoiku.... ona mi go demoluje :diabloti: Jejku ile ja już przez nią miałam remontów w pokoju.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bo ona chce go urządzić po swojemu :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Heloł jak tam :) zjedzona juz wigilia ja sie zbieram właśnie na pasterke :) Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hej Olus jak tam juz po wigilii???? Quote
nomu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych, radosnych i uśmiechniętych! Rodzinnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia dla Ciebie Oluś i dla Kory z całego serca życzą Wam nomu i Gryf :) :tree1: Quote
barbara.h Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla was:multi: :x-mas: Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Witajcie moi kochani w ten cudowny bożonarodzeniowy poranek... :p Przepraszam że wczoraj już do was nie zajrzałam ale miałam wieczór filmowy... :eviltong: :eviltong: Tata nagrywał filmy nową kamerą więc było co oglądać :diabloti: Poza tym w tv dużo filmów fajnych było, więc po tym wszystkim byłam tak zmęczona że nie widziałam literek na klawiaturze :eviltong: W nocy do Kory przyszedł Mikołaj... :cool3: Z kości bardzo się ucieszyła i skonsumowała ją w niecałą godzinę... i potem puściła pawia... :eviltong: No trudno... Za to prosiaczka się boi... :roll: Nie wie co ma z nim robić :roll: A na obroże nie zwraca uwagi.... :roll: Dziękujem wam jeszcze za życzonka :calus::calus: Quote
Recommended Posts