Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Troszkę foteczek :p

CFhciałabym wam pokazać mój pokój :eviltong: Za tym psem widzicie monitor, na którym codziennie do was pisujem

Tam widać okno, niestety ten pies znów szystko zastawił... :/

O a tam jest komputer :p

Na tym widać głośniczek i firankę oraz kawałek kwiatka :eviltong:

Tutaj niestety nie widać nic :/ Przez tego głupiego psa... :/

Kuźwa, śpidalaj stąd!!!! :angryy:

To by było na tyle :eviltong: Nie zwracajcie uwagi na tego wstrętnego psa... :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff... choineczka już ubrana, potrawy się gotują, po całym mieszkaniu rozchodzi się zapach kapusty i grzybów.... :p Nareszcie czuję kilmat Świąt :multi: :multi: :multi: Ale jak zwykle wigilia u mnie bedzie dopiero po 19... :eviltong:

Marta_Ares; napisał(a):

Samturia; napisał(a):
nie wiem czy już składałam, ale
wszystkiego naj naj naj xD
ale się wysiliłam

Dziemkujem wam :calus::calus:

haska_12; napisał(a):
Hehe.. piękny pokaz :P A ten pies tylko upięknia Twój pokoik :evil_lol:

Ona mi nie upiększa pokoiku.... ona mi go demoluje :diabloti: Jejku ile ja już przez nią miałam remontów w pokoju.... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

milena182; napisał(a):
sliczna kartka a kora wyszla na strasznie zmordowana pozowaniem:lol:

Hehehe to jest jedyna fotka, na której mam całą leżącą Korę :eviltong: A zmęczona jest raczej po spacerku :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Hehy hey :)
co tam u wstrętnego psa? moze dzisiaj zacznie gadać :D:D

Kora akurat śpi :p Oj jak ja bym chciała z nią pogadać w tą jedną jedyną noc.... chociaż jednak w psach podoba mi się to że nie potrafią mówić... bo często słowa są przyczyną nieporozumień... czasem wydaje mi się że z Korą doskonale się rozumiemy (mamy przecież swój własny język :eviltong: )...

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
My już na wigilię nie mamy karpii... i bardzo się z tego ciesze, jak widze te pojemniki co sie karpie w nich sprzedaje to aż mną trzęsie... a mam to praktycznie pod swoim blokiem :(:(:(:(

U mnie niestety są... :-( Ale ja od 7 lat ich nie jem... a rodzice zgodzili się na układ że zawsze bedą kupować o jednego karpia mniej... :-( Na razie tylko tyle mogę zrobić... :-( Jejku, jak chodzę w święta do reala i widzę te karpie to mi łzy w oczach stają... a ludzie się patrzą jak na głupią... bo to tylko ryby... nawet mój tata powiedział że ryba bez wody się nie dusi, tylko powoli zasypia... :-(
Ale za to jak już ja bede sama organizować wigili to bede kupowała kilka karpii i wypuszczała je spowrotem na wolność... to bedzie najcudowniejsza chwila w całych świętach....

Posted

Ola ja właśnie myślałam o tym samym. U mnie od jakiegoś czasu na wigilię nie ma w ogóle karpii... jedynie filety rybne....
chociaż tyle bo inaczej musiałabym widzieć biednego karpia w wannie czekającego na śmierć.... :(

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Ola ja właśnie myślałam o tym samym. U mnie od jakiegoś czasu na wigilię nie ma w ogóle karpii... jedynie filety rybne....
chociaż tyle bo inaczej musiałabym widzieć biednego karpia w wannie czekającego na śmierć.... :(

Ja doskonale pamiętam moje karpie w wannie... nadawałam im imiona, karmiłam chlebem... wiem, to było głupie, ale ja przez kilka godzin potrafiłam się na nie patrzeć, czasem z nimi gadać...
I pamiętam też jak płakałam kiedy się dowiedziałam że te karpie trafiają do nas na stół... od tego momentu przestałam je jeść...

Posted

Ja tak samo siedziałam w łazience i patrzyłam na nich. Czasem juz darli sie na mnie że głupia jestem. Byłam wtdy mała a moj brat do mnie powiedział zebym sie z nimi niezaprzyjaźniała bo i tak ich zjem :(
Jeszcze w tamtym roku mieliśmy karpia ale ja go nie jadłam a w tym roku już nie ma i dobrze..

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ona mi nie upiększa pokoiku.... ona mi go demoluje :diabloti: Jejku ile ja już przez nią miałam remontów w pokoju.... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Bo ona chce go urządzić po swojemu :evil_lol:

Posted

Wesołych, radosnych i uśmiechniętych!
Rodzinnych i pełnych miłości
Świąt Bożego Narodzenia
dla Ciebie Oluś i dla Kory
z całego serca życzą Wam
nomu i Gryf :)
:tree1:

Posted

Witajcie moi kochani w ten cudowny bożonarodzeniowy poranek... :p

Przepraszam że wczoraj już do was nie zajrzałam ale miałam wieczór filmowy... :eviltong: :eviltong: Tata nagrywał filmy nową kamerą więc było co oglądać :diabloti: Poza tym w tv dużo filmów fajnych było, więc po tym wszystkim byłam tak zmęczona że nie widziałam literek na klawiaturze :eviltong:

W nocy do Kory przyszedł Mikołaj... :cool3: Z kości bardzo się ucieszyła i skonsumowała ją w niecałą godzinę... i potem puściła pawia... :eviltong: No trudno... Za to prosiaczka się boi... :roll: Nie wie co ma z nim robić :roll: A na obroże nie zwraca uwagi.... :roll:

Dziękujem wam jeszcze za życzonka :calus::calus: