Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):no czo ?? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Niczo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po prostu Kora i ja zastanawiłałyśmy się co to jest ta mordiunia i gdzie ona na Korze jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż w końcu Kora doszła do wniosku że to chyba jest jej mordka :eviltong: :eviltong: :eviltong: A tak na marginesie... Kora lubi patrzeć na swoje fotki :D:D:D Tu macie taki mały bonusik :p Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Kamcia_14; napisał(a):SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! Życzy Kinguśś i Kamuśś :loveu:. Dziękujem ci ślicznie za życzonka :*:*:*:*:* Kochana jesteś :*:* Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 keleris; napisał(a):Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007 Oj keleris, bardzo bardzo ci dziękuję :*:*:*:*:* Nawet nie wiesz jak się cieszę że o mnie nie zapomniałaś... a ja tak długo u cierbie w galerii nie byłam... :oops: Przepraszam cię, zaraz to nadrobię ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Ola&Kora']Niczo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po prostu Kora i ja zastanawiłałyśmy się co to jest ta mordiunia i gdzie ona na Korze jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aż w końcu Kora doszła do wniosku że to chyba jest jej mordka :eviltong: :eviltong: :eviltong: A tak na marginesie... Kora lubi patrzeć na swoje fotki :D:D:D Tu macie taki mały bonusik :p Nie orientujeta sie w noszyej gworze :eviltong::eviltong::eviltong: słodki nochalek :loveu::loveu::loveu::loveu: (wiecie co to ? to takie mokre na końcu morduni :D:D) Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Nie orientujeta sie w noszyej gworze :eviltong::eviltong::eviltong: słodki nochalek :loveu::loveu::loveu::loveu: (wiecie co to ? to takie mokre na końcu morduni :D:D) No bo my z Korą mamy jedyny i niepowtarzalny język piesko-ludzki :eviltong: Kora czasem mi dyktuje co mam pisać i tu razem się zastanawiałyśmy co to jest ta mordiunia :eviltong: :eviltong: :eviltong: I na szczęście wiem co to jest nochalek :grin::grin::grin: A wiesz jak jest nochalek po psiemu? :cool3: Haauau :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko przegłos musi być na pierwszym "a" :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Ola&Kora']I mam jeszcze pytanko... Czy podoba się wam to?: Podoba :multi: Jak duuużo pięnkych foteczek Kory :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Podoba :multi: Jak duuużo pięnkych foteczek Kory :loveu: dziemkujem :p Dzisiaj o 24:00 zmieniam bannerek na świąteczny (oczyweiście pod warunkiem, jeśli mi się uda - w co wątpię :evil_lol: ) :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ola&Kora napisał(a):No bo my z Korą mamy jedyny i niepowtarzalny język piesko-ludzki :eviltong: Kora czasem mi dyktuje co mam pisać i tu razem się zastanawiałyśmy co to jest ta mordiunia :eviltong: :eviltong: :eviltong: I na szczęście wiem co to jest nochalek :grin::grin::grin: A wiesz jak jest nochalek po psiemu? :cool3: Haauau :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko przegłos musi być na pierwszym "a" :evil_lol: :evil_lol: Ola Ty to potrafisz rozbawić człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musze sie zapisac na korki z tego języka może u was co ?? usiądziemy we 4 przy stole i bedziecie nam udzielać lekcji... tzn mi... bo Tina niepotrzebuje:D:D:D PS. Ola co to znaczy : Hauhau hauuuu ? Bo Tina mi tak właśnie szczekneła :D:D Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Ola Ty to potrafisz rozbawić człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musze sie zapisac na korki z tego języka może u was co ?? usiądziemy we 4 przy stole i bedziecie nam udzielać lekcji... tzn mi... bo Tina niepotrzebuje:D:D:D PS. Ola co to znaczy : Hauhau hauuuu ? Bo Tina mi tak właśnie szczekneła :D:D Zapraszam serdecznie na korepetycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmm.. to zależy od tonacji szczeknięcia.... może oznaczać "nudzi mi się", jak również podobne do niego "pobaw się ze mną" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jesteś wielka hehehe :D to razcej oznacza ze jej sie nudzi :D:D:D:D Oluś miło było ale ja niestety muszę Cię opuścić... Tylko nie płacz... jutro się pojawię :) DOBRANOC :*:*:*:* Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 _ChiQuiTa_; napisał(a):Jesteś wielka hehehe :D to razcej oznacza ze jej sie nudzi :D:D:D:D Oluś miło było ale ja niestety muszę Cię opuścić... Tylko nie płacz... jutro się pojawię :) DOBRANOC :*:*:*:* Nie odchodź :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Olu:p życzę ci radosnych, zdrowych świąt, mnóstwo prezentów i szczęśliwego nowego roku:p Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Moja droga chcialam przypomniec ze juz 5 min po 00 :mad: Quote
BBeta Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hey, wpadłam tylko na chwile życzyć Wam zdrowych i wesołych Świąt :) Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:):*:*:*:* Quote
Rinuś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt Życzę Ja i Brutusek :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::BIG::BIG: Quote
milena182 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Rinuś']Wesołych Świąt Życzę Ja i Brutusek :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::BIG::BIG: Oraz Milena,Diana i Pan Mąstr;) Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Oj dziewczynki, bardzo wam dziękuję, jesteście wspaniałe :*:*:* A to ode mnie :p Quote
eria Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt Ola!!!!!! i mizianko dla Kory!!!!!!!!!! :loveu: Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych Świąt !!! :multi: Karteczka przepiękna.Dziękujemy :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 To ja wam dziękuję!!! :calus: I chciałabym jeszcze dodać, że chyba nie prześlę wszystkim życzeń, bo nie chciałabym dostać drugiego bana... :oops: :oops: :oops: Wszystkich, którym nie złożę życzeń w ich galeriach, bardzo ale to bardzo przepraszam... :oops: :oops: P.S. Eria, Kora wymiziana :) Quote
AśkaK Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Oleńka, spoks!;) :p Banana to nikt pod choinkę nie chciałby dostać!:lol: :tree1: Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tree1: :x-mas: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 AśkaK; napisał(a):Oleńka, spoks!;) :p Banana to nikt pod choinkę nie chciałby dostać!:lol: :tree1: Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tree1: :x-mas: Dziemkujem ci, Asiu :calus::calus: A banany ja bardzo lubię.... jeść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jaka smerfna karteczka Olu :loveu: Quote
Recommended Posts