Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olusiu, mam nadzieje, że choć troche lepiej się czujesz...:buzi:\

Jeszcze pewno nie raz się pokłucicie, ale przecież przez większość czasu jest dobrze, i o tych chwilach najlepiej pamiętać, choć wiem, że to nie łatwe;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Hej Olus :*
u mnie jest to samo:roll: :roll: i tez jak na kompie czegos nie umie zrobic to odrazu awantura, bo moj starszy sie nauczyl ze zawsze ja mu wszystko robilam na komuterze albo zawsze potrafilam go naprawic zeby zainstalowac kabel usb do aparatu siedzialam 2 godziny a on ze nic nie umie itp ja mu mowie ze kabel zepsuty bo na zadne porty nie wykrywa no to on swoje ze jakby mial informatyke w szkole to bez problemu by to zrobil.... tylko ze ja mialam informatyke do 1 klasy liceum 1 godzine tygodniowe na poziomie worda i painta....:lol:

No właśnie o to chodzi! Mój tata nauczył się że ja zrobię mu wszystko na kompie, a jak już mi się coś nie udało, to zaraz się na mnie drze że nie chcę mu tego zrobić czy pomóc mu, że robię to specjalnie....

AśkaK; napisał(a):
:glaszcze: Oleńka, nie daj się, pomyśl że to co Twój tata powiedział to było w nerwach i tak naprawdę wcale tak nie myśli.:oops: Niemniej to bardzo przykre, też miałam podobne przechery z mamcią, uspokoiło się gdy...gdy się wyprowadziłam.:p Teraz rozumiemy się o niebo lepiej.;)

Super że puścisz nam nagranie swojego łabędziego śpiewu!:multi: :-D

Nawet jeśli to było powiedziane w gniewie, to i tak bardzo bolało.. :-(
Wiem, że rodzice mnie kochają ale czasem mam wrazenie że lepiej by im było, gdybym się nie urodziła... zwłaszcza słowa mamy "jak się urodziłaś, to myślałam że będziesz lepsza".... :-(
Teraz bardzo chciałabym już się wyprowadzić, ale wiem, że jeszcze nieraz za nimi zatęsknię... bo bardzo ich kocham....

WalentyNaa; napisał(a):
heheh to zdjecie to Ci sie udalo :cool1: :cool1: super wyraz mordki :loveu:

Witamy w galerii!!! :multi:
Dziemkujem :p

olekg18; napisał(a):
jebac starych.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oleg, lubię cię, ale ta wypowiedź nie jest na miejscu.... To są moi rodzice i choćby nie wiem co zrobili to i tak bardzo ich kocham....
Proszę, nigdy już na nich tak nie mów...

eria; napisał(a):
Taaa, wyraz pyska ma cudny, mówi "ale ja byłam grzeczna,no popatrz na mnie..."

Ta focia też mi się strasznie podoba :loveu:

haska_12; napisał(a):
Dobry wieczorek :diabloti:

A dobrywieczorek Hasko :p

Posted

Dobcia; napisał(a):
Olusiu, mam nadzieje, że choć troche lepiej się czujesz...:buzi:\

Jeszcze pewno nie raz się pokłucicie, ale przecież przez większość czasu jest dobrze, i o tych chwilach najlepiej pamiętać, choć wiem, że to nie łatwe;)

Tak dzisiaj już jest super :p Tata mi pokazywał rózne funkcje w kamerze :p
Zaraz wstawię foteczki Kory, prezentów i ciuszków :eviltong: Trochę tego będzie :eviltong:

Posted

Cześć, dawno jak zwykle mnie nie było... ehhh moze zrobiłabyś fotki pościeli i tego kubka co dostałaś od Marty, bo bardzo ciekawa jestem jak to wyglada... błaaaaaagam... aaa i jeszcze jedno, wejdz na gg...

Posted

No to jedziemy z prezentami

Najpierw prezent od Marty :loveu:

Teraz prezent od Luizy :loveu:

Ma na imię Winston :eviltong:

A teraz prezenty od koleżanki z klasy :loveu:

Wabi się Romek :eviltong:

Książka mojego ulubionego pisarza thrillerów i kryminałów, Harlana Cobena :loveu:

Teraz to, co kupiłam Korze na Gwiazdkę :eviltong:

Nowa obróżka

Świniaczek :eviltong:

Gnatek wołowy :p

A to Kora dostała od pani sprzedawczyni jako bonusik :eviltong:

No i jeszcze taki mały dodatek czyli ja w stroju na ślub :eviltong: (dziwnie wyszłam, ale że fotkę robiła mama, która kompletnie nie zna się na aparacie, to wytrzymałam z nią tylko jedną fotkę :eviltong: )

Kurde... cyce mi się jakoś dziwnie świecą.... :evil_lol:

Posted

Ola&Kora;2645251
[IMG napisał(a):
http://img133.imageshack.us/img133/3530/sta60126bq8.jpg

Kurde... cyce mi się jakoś dziwnie świecą.... :evil_lol:

Oo.. tam :P Czepiasz się szczegółów ;) I Kora się ładnie ustawiła do zdjęcia, patrze :cool3:

Prezenciki super :cool1:

Posted

o wrescie fotki:multi: :multi: :multi:
prezenty swietne:loveu:

Obroza Kory bardzo ladna ona ma na sobie cwieki czy jak??
swiniaczek swietny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to u nas w zoologu tez mozna takie kosci dostac?? Ja je zawsze na tym pchlim targu kupuje:cool3:

Posted

haska_12; napisał(a):
Oo.. tam :P Czepiasz się szczegółów ;) I Kora się ładnie ustawiła do zdjęcia, patrze :cool3:

Prezenciki super :cool1:

No co, ja nie chce mieć świecących cycków!!! :eviltong: :eviltong:

furciaczek; napisał(a):
czesc olus ja tylko w przelociewpadlam sie przywitac:)

Fajnie że wpadłaś :*:*:*

Marta_Ares; napisał(a):
o wrescie fotki:multi: :multi: :multi:
prezenty swietne:loveu:

Obroza Kory bardzo ladna ona ma na sobie cwieki czy jak??
swiniaczek swietny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to u nas w zoologu tez mozna takie kosci dostac?? Ja je zawsze na tym pchlim targu kupuje:cool3:

Dziemkujem :p Obrózka ma takie miniaturowe ćwieki. A wogóle to porzymierzała Kora obrożę tak szeroką jak jej szyja :D:D:D Wyglądała w niej tragnicznie :eviltong: No i wybrałam dla niej taką zgrabniutką :p
A kości to w każdym zoologu są ;)

Posted

Rinuś; napisał(a):
hehe fajne prezenciki :D

mamabazyla; napisał(a):
Hej Olu dla Ciebie i Kory kolorowe życzenia z okazji Bożego Narodzenia !!!!

Buźka !!!!

Oooo pierwsze życzonka :loveu: :loveu: :loveu: Dziekmujem ci bardzo :*:*:*:*

Posted

Hej kochaniutka :)
Jakie wspaniałe prezęty :loveu::loveu::loveu: kubeczki swietne :) Marta ja też taki chceeee :placz:
no i prezencik dla kory też ładny ja kupiłam Tinie szelki zara dam fotki tylko ze rozmazane :roll:

Posted

No to drugie życzonka!!!
Od Hrabiego, Kacpra i tymczasowicza wszystkiego naj, spełnienia marzeń, góry prezentów, zdrowia, szczęścia, dobrych ocen i czego tylko sobie zażyczycie :loveu:

A dobcia nie mogę, bo raz - samiec (Lachs skrzywdzi), dwa - mama się nie zgadza:(

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Hej kochaniutka :)
Jakie wspaniałe prezęty :loveu::loveu::loveu: kubeczki swietne :) Marta ja też taki chceeee :placz:
no i prezencik dla kory też ładny ja kupiłam Tinie szelki zara dam fotki tylko ze rozmazane :roll:

A szeleczki te już widziałam na Tince :loveu: Ślicznie w nich wygląda :loveu:

Samturia; napisał(a):
ahh.. ja też chcę takie prezenciki... :D Łapa dostanie obróżkę ze smyczą i dropsiki czekoladowe

Zauważyłam że jak kupujecie psom prezenty to wśród nich najczęściej jest obróżka albo smycz :evil_lol: :evil_lol:

Dobermania; napisał(a):
No to drugie życzonka!!!
Od Hrabiego, Kacpra i tymczasowicza wszystkiego naj, spełnienia marzeń, góry prezentów, zdrowia, szczęścia, dobrych ocen i czego tylko sobie zażyczycie :loveu:

A dobcia nie mogę, bo raz - samiec (Lachs skrzywdzi), dwa - mama się nie zgadza:(

Dziemkujem ci bardzo :*:*:*:*

I szkoda że nie możesz mieć drugiego dobcia.... :-( :-(

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
Jakie śliczne prezenty :loveu:
Ja moge jedynie zazdrościć bo nie dostałam nic i pewnie nie dostanę :lol:

Dobranoc :calus:

Na pewno coś dostaniesz :p Chciażby rózgę, no ale to już coś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobranoc, kolorowych snów :*:*:*

Posted

Hej Oleńko!:p Ale fajne prezenciki - i te co dostałaś, i te co Korze kupiłaś!:loveu: No właśnie, też widzę że ludzie często kupują swoim psom na gwiazdkę nową obrożę, lub szelki lub smycz (ja też rudasowi obrożę kupiłam) i tak się zastanawiam, czy pieski nie wolałyby czegoś innego :evil_lol: np drugiej paczki ciastek.:lol: To taki prezent bardziej dla samego siebie niż dla psiaka.:evil_lol: Ale ja robię tak samo i doskonale to rozumiem - w końcu nie ma nic przyjemniejszego jak chwila gdy dekoruje się swojego hunta nową obrożą i dumnie wychodzi na spacer.:lol: Fotki w nowej obróżce oczywiście będą prawda?:cool3:
Fajną masz Ola tą sukienkę na ślub, taka orginalna i elegancka ale nie krzykliwa.:loveu: A Kora jaka malutka na tej fotce obok Ciebie!:p