Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nic z tego :eviltong: Jutro będę go błagać żeby usunął mnie ze swojej komórki :diabloti:

Prosimy ................. :multi: Tak ładnie prosimy... :multi:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12; napisał(a):
Prosimy ................. :multi: Tak ładnie prosimy... :multi:

Bede twarda i nieugięta :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

milena182; napisał(a):
a moze jakas wigilijna opowiesc?

Opowieść wigilijną przygotuję na wigilię :eviltong: A teraz dam normalne foteczki :P

Kora zdziwiona

Mina w stylu "Matko, tylko znowu nie to!"

Kora zrezygnowana

Kora oburzona

Kora przygryzająca wargi ze złości

Kora obrażona

Kora patrząca z wyższością i pogardą

Kora na speedzie

Posted

uu kora na spidzoe mnie urzekla:)
slodkie potffforzysko:):loveu:

ja tez chetnie bym posluchala twojego olus wyyyc...yyy....spiewania:evil_lol::)

to bylo by takie pasujace na dogomanii:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']
Oj wierzcie mi, nie chcielibyście mnie usłyszeć :evil_lol:
Ja to wogóle myślałam że śpiewam z całą klasą, no ale widocznie tak się wczułam że zaczeam śpiewać coraz głośniej... dopiero śmiech całej klasy uświadomił mi że "troszkę" za głośno śpiewam i fałszuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha, nie mogę, hahaha!:roflt: :megagrin: :-D :-D :-D
Nie no Olcia, nie rób nam tego, daj posłuchać!:bigcool: :lol: My cię tu wszystkie kochamy, nawet jak fałszujesz.:evil_lol: Niech to będzie taki dla nas świąteczny prezencik!:cool3:

Hehe, Kora też ma fafla.:loveu: :evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Foteczki :loveu: A tak poza tym to hej :loveu: Pan od informy sie gapił na Kore :cool3: Foty jak zawsze - cudo, ekstra, super itd. :loveu:

ja myślę że on się nie gapił na Korę tylko się zastanawiał "czym ona się zajmuje na lekcji" :mad:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
uu kora na spidzoe mnie urzekla:)
slodkie potffforzysko:loveu:

ja tez chetnie bym posluchala twojego olus wyyyc...yyy....spiewania:evil_lol::)

to bylo by takie pasujace na dogomanii:eviltong::evil_lol:

Hehehe ale żeście cie doczepiły do mojej solówki :evil_lol: Aż na złość bym wam ją pokazała :diabloti: No ale to muszę obgadać z kolegą, a dopiero jutro bedziemy sie widzieć

[quote name='haska_12']
"Serio? Ola! Znowu mam sprzątać po tobie? nie wierze :o " :evil_lol:

Wiesz... zamiast tego "Ola" powinno być "Kora, ty cholerko!!!" :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Cześć Oluśi i Korusiu:cool3:

Jaka ona poważna:evil_lol: I ta zwisająca wargusia:loveu:
Hehehe fajna minka;)

Dziemkujem :p

AśkaK; napisał(a):
Hahaha, nie mogę, hahaha!:roflt: :-D
Nie no Olcia, nie rób nam tego, daj posłuchać!:bigcool: My cię tu wszystkie kochamy, nawet jak fałszujesz.:evil_lol: Niech to będzie taki dla nas świąteczny prezencik!:cool3:

_ChiQuiTa_; napisał(a):
ojej to ja nie doczytałm o tym Twoim śpiewie...
ale z chęcią też bym posłuchała :D
wiem cos o tym bo kiedyś za kare musiałam śpiwać buuu...

O ja pierniczę!!!! :evil_lol: Już dla świętego spokoju postaram się jutro załatwić to nagranie :eviltong:

eria; napisał(a):

ta jest zajedwabista normalnie!!!!! i ten komentarz - jak najbardziej trafiony-nic dodać nic ująć!

Dziemkujem :p Kora naprawdę strzeliła papę że szok :eviltong: Sama nie mogłam się nadziwić :eviltong:

haska_12; napisał(a):
Dobrywieczórdobranoc :)

Eeeee..... dzieńdobrywieczórdobranoc :evil_lol: Ale cie zgasiłam :eviltong:

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
:grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt:

Hehehe śmiech to zdrowie, co nie? :cool3: :cool3:

Tina.Sara; napisał(a):
Foteczki :loveu: A tak poza tym to hej :loveu: Pan od informy sie gapił na Kore :cool3: Foty jak zawsze - cudo, ekstra, super itd. :loveu:

Może Kora mu się spodobała... :eviltong: W końcu to taka laska że hej :evil_lol:

eria; napisał(a):
ja myślę że on się nie gapił na Korę tylko się zastanawiał "czym ona się zajmuje na lekcji" :mad:

Popieram :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiq; napisał(a):
miałam marmolić, że zagadane, ale ilość fotek podziałała na mnie niczym mordoklejka:evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: Hahahaha Wiq rozwaliłaś mnie tym tekstem!!!!

Posted

Agnieszko na emeryturkę to może nie, ale okularki to by ci się przydały... :eviltong:

mamabazyla hehe do TOZu podaje się osoby które znęcają się nad zwierzętami... a Kora raczej nie wygląda na nieszczęśliwą.... :evil_lol:

Ale dzisiaj miałam dzień :p Najpierw pojechałam z rodzicami po kamerę. W sklepie spędziliśmy ponad godzinę, bo jakaś stara baba kłóciła się z pracownikami że jej się sprzęt nie podoba i chce go zwrócić :roll: Ile ja się naśmiałam :eviltong: W końcu udało nam się kupić kamerkę (wreszcie bede mogła nagrywać filmiki z Korą :multi: ). Potem do centrum handlowego żebym kupiła sobie strój na ślub brata (jest 30 grudnia :razz: ). Po długich męczarniach doszliśmy wreszcie do stoiska gdzie były fajne stroje. Podczas przymierzania okazało się, że wnuczka sprzedawczyni miała przed chwilą wypadek :-( Sprzedawczyni była dość mocno zdenerwowana ale mimo wszystko zachowywała się bardzo miło. Żeby nie zajmować jej czasu nie przymierzałam dużo i kupiłam spódniczkę i bluzeczkę.
Na koniec wstąpiłam jeszcze do jednego sklepu i kupiłam sobie nową pościel :loveu: Z tygryskiem :loveu: I do tego satynową :loveu:
Ach, no i jeszcze byłam przecież w zoologu z Martą! Niestety nie znalazłam nic odpowiedniego dla Kory... :-(

No i kilka foteczek na zakończenie dzisiejszego dnia...

Posted

No to pokaż tą spódnicę i bluzeczkę!:cool3: :p A, i pościel też!:multi: Oj spapugowałaś po Cerberkowej!:eviltong: :evil_lol:

Ale nochalek i uszka.:loveu: :lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
No to pokaż tą spódnicę i bluzeczkę!:cool3: :p A, i pościel też!:multi: Oj spapugowałaś po Cerberkowej!:eviltong: :evil_lol:

Może jutro wam wszystko pokażę :eviltong: :eviltong: :eviltong: A pościel, fakt, z tego samego materiału (i nawet firmy :eviltong: ), co ma Lui, ale ona ma ze słoniami a ja mam z tygryskiem :loveu:

Dobermania; napisał(a):
Ooooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Olu! A do szkoły ktojutro wstanie?! :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha ja się tu jeszcze uczę bo jutro mam dwa sprawdziany :eviltong:

P.S. Przepraszam wszystkich, do których dzisiaj nie zajrzałam :oops: Proszę nie gniewajcie się na mnie, miałam dzisiaj troszkę zapracowany dzień... :-(

Posted

Ojeeeej:/ Szkoła :bełt: Liceum :bełt: Bleeee! Pamiętam ten koszmar i dziękuję bogu, że już po maturze :lol: :lol: :lol:
Łącz się w bólu i uczczę nocne zakuwanie minutą ciszy :pocieszacz: