Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 No to jeszcze kilka foteczek a la skonsternowana Kora :eviltong: Auuuu!!! Daj ty mi już spokój!!! Matko, jaka ty jesteś upierdliwa :/ Boziu, jeśli tam jesteś to spraw że kiedy już odejdę z tego świata, to żeby pańcia nie znalazła mnie za TM :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ooo Kora znowu sprząta :diabloti: Co teraz robi? Chyba już wiem.... :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 haska_12; napisał(a): Ooo Kora znowu sprząta :diabloti: Co teraz robi? Chyba już wiem.... :diabloti: Hehehe gdyby Kora tak dobrze sprzątała jak rozrabia, to byłaby lepsza od niejednej zawodowej sprzątaczki :evil_lol: :evil_lol: No zgaduj.... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 "Tak? :eviltong: A jakie na przykład? :cool3: " No np. by było dużo klientów :cool3: Ty byś była świadkiem, że ja "coś w sobie mam" :diabloti: Hehe... przeciez ja juz się z takim talentem urodziłam :cool1: ( ahh.. co za skromność :razz: ) "Czy w razie czego, jak już otworzysz interes to mogę liczyć na jakąś zniżkę? :cool3:" Naturalnie :cool1: To w końcu dzięki Tobie i Twojej Korusi zawdzięczam te wszelkie odkrycia "tego czegoś w sobie" :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe gdyby Kora tak dobrze sprzątała jak rozrabia, to byłaby lepsza od niejednej zawodowej sprzątaczki :evil_lol: :evil_lol: No zgaduj.... :cool3: :cool3: :cool3: Hmm.. śpi, bawi się, znów sprząta po swojemu :razz:, a moze tylko leży :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 haska_12; napisał(a):"Tak? :eviltong: A jakie na przykład? :cool3: " No np. by było dużo klientów :cool3: Ty byś była świadkiem, że ja "coś w sobie mam" :diabloti: Hehe... przeciez ja juz się z takim talentem urodziłam :cool1: ( ahh.. co za skromność :razz: ) "Czy w razie czego, jak już otworzysz interes to mogę liczyć na jakąś zniżkę? :cool3:" Naturalnie :cool1: To w końcu dzięki Tobie i Twojej Korusi zawdzięczam te wszelkie odkrycia "tego czegoś w sobie" :eviltong: No to jeśli pomogłam ci odkryć w sobie talent, to może powinnam upomnieć się o jakąś część w zyskach... :cool3: Powiedzmy.... 70 % :diabloti: haska_12; napisał(a):Hmm.. śpi, bawi się, znów sprząta po swojemu :razz:, a moze tylko leży :cool3: No ale od twojego powiedzenia "Już chyba wiem" mieneła dobra godzina :evil_lol: Więc już nie wiem, czy mówisz o przeszłości czy teraźniejszości :eviltong: :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong: Oj sklerotus absolutus!:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: A MYSZKA?!:lol: Przecież jeszcze myszką Kora była!:loveu: [quote name='Ola&Kora']Boziu, jeśli tam jesteś to spraw że kiedy już odejdę z tego świata, to żeby pańcia nie znalazła mnie za TM :evil_lol: Buahahaha!:lol: Biedna Korcia zgnębiona przez swoją Pańcię.:oops: Ola, miej zlitowanie!:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dobry dzien:):):):)a ja myslalam ze korunia plan tv czyta..... Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ola&Kora napisał(a): No ale od twojego powiedzenia "Już chyba wiem" mieneła dobra godzina :evil_lol: Więc już nie wiem, czy mówisz o przeszłości czy teraźniejszości :eviltong: :eviltong: Mowilam wtedy o przeszłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak wogle to Witam :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Cześć cioteczki!! :p Ale dzisiaj mam złego humora... :angryy: Miałam klasówkę z biologi.. :shake: Nie pytajcie jak mi poszło... :/ No i jeszcze do tego na angielskim taką solówkę kolendy "Silent night" (cicha noc :eviltong: ) jakiej mury LZK nigdy nie słyszały :evil_lol: :evil_lol: A do tego kolega mnie nagrał, a ja o tym nie wiedziałam!!! :mad: Więc jak usłyszycie gdzieś w necie jak jakaś idiotka śpiewa kolendę strasznie fałszując piskliwym głosem.... :oops: :oops: AśkaK; napisał(a):Oj sklerotus absolutus!:shake: :evil_lol: :lol: A MYSZKA?!:lol: Przecież jeszcze myszką Kora była!:loveu: Buahahaha!:lol: Biedna Korcia zgnębiona przez swoją Pańcię.:oops: Ola, miej zlitowanie!:evil_lol: Ach no tak!!! Jeszcze myszka była!!! :p :p A ja litości nie mam nigdy :diabloti: Trzeba twardym być nie mientkim :evil_lol: Alynkaaa; napisał(a):dobry dzien:)a ja myslalam ze korunia plan tv czyta..... Czytała w zeszłym tygodniu :evil_lol: milena182; napisał(a):WiTaM:lol: Dzieńdoberek :p haska_12; napisał(a):Mowilam wtedy o przeszłości :evil_lol: A tak wogle to Witam :cool1: No ale ja już nie pamiętam, co wtedy Kora robiła :eviltong: Więc tamto się nie liczy! Może dzisiaj też spróbujesz szczścia? :cool3: Quote
Cerber Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć, heh dawno nic nie pisałam, ale w postach jestem na bieżąco... fotki super... Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ola&Kora napisał(a):No ale ja już nie pamiętam, co wtedy Kora robiła :eviltong: Więc tamto się nie liczy! Może dzisiaj też spróbujesz szczścia? :cool3: Nom :) Spróbuje :evil_lol: Tylko wieczorkiem. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Więc jak usłyszycie gdzieś w necie jak jakaś idiotka śpiewa kolendę strasznie fałszując piskliwym głosem.... Więc jak usłyszymy to ja cię pierwsza o tym poinformuje :evil_lol:. A korcia słit xD. W pozytywnym znaczeniu oczywiście. Quote
eria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja chcę słyszeć !!!!!daj no lepiej namiary na tego kolegę!!!!!!! :D Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja też bym chętnie posłuchała :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Cześć Olcia :loveu: Cześć Karola.. :loveu: :cool3: Cerber; napisał(a):Cześć, heh dawno nic nie pisałam, ale w postach jestem na bieżąco... fotki super... Cześć Lui, fajnie że wpadłaś :loveu: haska_12; napisał(a):Nom :) Spróbuje :evil_lol: Tylko wieczorkiem. Ok, powiedz kiedy bedziesz gotowa :eviltong: Kamcia_14; napisał(a):Więc jak usłyszymy to ja cię pierwsza o tym poinformuje :evil_lol:. A korcia słit xD. W pozytywnym znaczeniu oczywiście. Witamy!!! :multi: :multi: :multi: eria; napisał(a):ja chcę słyszeć !!!!!daj no lepiej namiary na tego kolegę!!!!!!! :D [quote name='Agushka']Ja też bym chętnie posłuchała :evil_lol::evil_lol: Oj wierzcie mi, nie chcielibyście mnie usłyszeć :evil_lol: Ja to wogóle myślałam że śpiewam z całą klasą, no ale widocznie tak się wczułam że zaczeam śpiewać coraz głośniej... dopiero śmiech całej klasy uświadomił mi że "troszkę" za głośno śpiewam i fałszuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 haska_12; napisał(a):Ja tez :evil_lol: Hahaha ogłuchłabyś :evil_lol: Albo umarłabyś ze śmiechu :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 haska_12; napisał(a):Prrrrrrrrrrrosze :multi: Nawet gdybym chciała wam pokazać jak śpiewam (w co baaardzo wątpię :evil_lol: ) to nie mam tego nagrania, ma je tylko mój kolega... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To weś to od niego jakoś skombinuj !! :D Prosimy !!!! :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 haska_12; napisał(a):To weś to od niego jakoś skombinuj !! :D Prosimy !!!! :multi: Nic z tego :eviltong: Jutro będę go błagać żeby usunął mnie ze swojej komórki :diabloti: Quote
Recommended Posts