Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jeszcze kilka foteczek a la skonsternowana Kora :eviltong:

Auuuu!!! Daj ty mi już spokój!!!

Matko, jaka ty jesteś upierdliwa :/

Boziu, jeśli tam jesteś to spraw że kiedy już odejdę z tego świata, to żeby pańcia nie znalazła mnie za TM :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12; napisał(a):

Ooo Kora znowu sprząta :diabloti:

Co teraz robi? Chyba już wiem.... :diabloti:

Hehehe gdyby Kora tak dobrze sprzątała jak rozrabia, to byłaby lepsza od niejednej zawodowej sprzątaczki :evil_lol: :evil_lol:

No zgaduj.... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

"Tak? :eviltong: A jakie na przykład? :cool3: "

No np. by było dużo klientów :cool3: Ty byś była świadkiem, że ja "coś w sobie mam" :diabloti: Hehe... przeciez ja juz się z takim talentem urodziłam :cool1:
( ahh.. co za skromność :razz: )

"Czy w razie czego, jak już otworzysz interes to mogę liczyć na jakąś zniżkę? :cool3:"

Naturalnie :cool1: To w końcu dzięki Tobie i Twojej Korusi zawdzięczam te wszelkie odkrycia "tego czegoś w sobie" :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe gdyby Kora tak dobrze sprzątała jak rozrabia, to byłaby lepsza od niejednej zawodowej sprzątaczki :evil_lol: :evil_lol:

No zgaduj.... :cool3: :cool3: :cool3:

Hmm.. śpi, bawi się, znów sprząta po swojemu :razz:, a moze tylko leży :cool3:

Posted

haska_12; napisał(a):
"Tak? :eviltong: A jakie na przykład? :cool3: "

No np. by było dużo klientów :cool3: Ty byś była świadkiem, że ja "coś w sobie mam" :diabloti: Hehe... przeciez ja juz się z takim talentem urodziłam :cool1:
( ahh.. co za skromność :razz: )

"Czy w razie czego, jak już otworzysz interes to mogę liczyć na jakąś zniżkę? :cool3:"

Naturalnie :cool1: To w końcu dzięki Tobie i Twojej Korusi zawdzięczam te wszelkie odkrycia "tego czegoś w sobie" :eviltong:

No to jeśli pomogłam ci odkryć w sobie talent, to może powinnam upomnieć się o jakąś część w zyskach... :cool3: Powiedzmy.... 70 % :diabloti:

haska_12; napisał(a):
Hmm.. śpi, bawi się, znów sprząta po swojemu :razz:, a moze tylko leży :cool3:

No ale od twojego powiedzenia "Już chyba wiem" mieneła dobra godzina :evil_lol: Więc już nie wiem, czy mówisz o przeszłości czy teraźniejszości :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong:

Oj sklerotus absolutus!:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: A MYSZKA?!:lol: Przecież jeszcze myszką Kora była!:loveu:

[quote name='Ola&Kora']Boziu, jeśli tam jesteś to spraw że kiedy już odejdę z tego świata, to żeby pańcia nie znalazła mnie za TM :evil_lol:

Buahahaha!:lol: Biedna Korcia zgnębiona przez swoją Pańcię.:oops: Ola, miej zlitowanie!:evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No ale od twojego powiedzenia "Już chyba wiem" mieneła dobra godzina :evil_lol: Więc już nie wiem, czy mówisz o przeszłości czy teraźniejszości :eviltong: :eviltong:

Mowilam wtedy o przeszłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak wogle to Witam :cool1:

Posted

Cześć cioteczki!! :p

Ale dzisiaj mam złego humora... :angryy: Miałam klasówkę z biologi.. :shake: Nie pytajcie jak mi poszło... :/
No i jeszcze do tego na angielskim taką solówkę kolendy "Silent night" (cicha noc :eviltong: ) jakiej mury LZK nigdy nie słyszały :evil_lol: :evil_lol: A do tego kolega mnie nagrał, a ja o tym nie wiedziałam!!! :mad: Więc jak usłyszycie gdzieś w necie jak jakaś idiotka śpiewa kolendę strasznie fałszując piskliwym głosem.... :oops: :oops:

AśkaK; napisał(a):
Oj sklerotus absolutus!:shake: :evil_lol: :lol: A MYSZKA?!:lol: Przecież jeszcze myszką Kora była!:loveu:

Buahahaha!:lol: Biedna Korcia zgnębiona przez swoją Pańcię.:oops: Ola, miej zlitowanie!:evil_lol:

Ach no tak!!! Jeszcze myszka była!!! :p :p

A ja litości nie mam nigdy :diabloti: Trzeba twardym być nie mientkim :evil_lol:

Alynkaaa; napisał(a):
dobry dzien:)a ja myslalam ze korunia plan tv czyta.....

Czytała w zeszłym tygodniu :evil_lol:

milena182; napisał(a):
WiTaM:lol:

Dzieńdoberek :p

haska_12; napisał(a):
Mowilam wtedy o przeszłości :evil_lol: A tak wogle to Witam :cool1:

No ale ja już nie pamiętam, co wtedy Kora robiła :eviltong: Więc tamto się nie liczy! Może dzisiaj też spróbujesz szczścia? :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No ale ja już nie pamiętam, co wtedy Kora robiła :eviltong: Więc tamto się nie liczy! Może dzisiaj też spróbujesz szczścia? :cool3:

Nom :) Spróbuje :evil_lol: Tylko wieczorkiem.

Guest Kamcia_14
Posted

Więc jak usłyszycie gdzieś w necie jak jakaś idiotka śpiewa kolendę strasznie fałszując piskliwym głosem....
Więc jak usłyszymy to ja cię pierwsza o tym poinformuje :evil_lol:.

A korcia słit xD. W pozytywnym znaczeniu oczywiście.

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Cześć Olcia :loveu:

Cześć Karola.. :loveu: :cool3:

Cerber; napisał(a):
Cześć, heh dawno nic nie pisałam, ale w postach jestem na bieżąco... fotki super...

Cześć Lui, fajnie że wpadłaś :loveu:

haska_12; napisał(a):
Nom :) Spróbuje :evil_lol: Tylko wieczorkiem.

Ok, powiedz kiedy bedziesz gotowa :eviltong:

Kamcia_14; napisał(a):
Więc jak usłyszymy to ja cię pierwsza o tym poinformuje :evil_lol:.

A korcia słit xD. W pozytywnym znaczeniu oczywiście.

Witamy!!! :multi: :multi: :multi:

eria; napisał(a):
ja chcę słyszeć !!!!!daj no lepiej namiary na tego kolegę!!!!!!! :D

[quote name='Agushka']Ja też bym chętnie posłuchała :evil_lol::evil_lol:

Oj wierzcie mi, nie chcielibyście mnie usłyszeć :evil_lol:
Ja to wogóle myślałam że śpiewam z całą klasą, no ale widocznie tak się wczułam że zaczeam śpiewać coraz głośniej... dopiero śmiech całej klasy uświadomił mi że "troszkę" za głośno śpiewam i fałszuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haska_12; napisał(a):
Prrrrrrrrrrrosze :multi:

Nawet gdybym chciała wam pokazać jak śpiewam (w co baaardzo wątpię :evil_lol: ) to nie mam tego nagrania, ma je tylko mój kolega... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

haska_12; napisał(a):
To weś to od niego jakoś skombinuj !! :D Prosimy !!!! :multi:

Nic z tego :eviltong: Jutro będę go błagać żeby usunął mnie ze swojej komórki :diabloti: