bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Na tej focie Kora wygląda jak młoda lwica:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Toż przecież stwierdziłam i bez mieszkania że diabełka ma za skórą :evil_lol::evil_lol: I tak ją lubię, nie próbuj mnie zniechęcać :) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 BBeta; napisał(a):Hello :) Dawno mnie tu nie było :shake: Z dwa tygodnie chyba :eviltong: ;) Ojejku, ja też ciebie bardzo przepraszam :oops: Ostatnio mnie zbanowali i usuneli wszystkie subskrypcje i zapomniałam cię dodać :oops: :oops: Ale już to naprawiam ;) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Agushka; napisał(a):Toż przecież stwierdziłam i bez mieszkania że diabełka ma za skórą :evil_lol::evil_lol: I tak ją lubię, nie próbuj mnie zniechęcać :) No z tym diabełkiem to się w stu procentach zgadzam, tylko nie mogłam dojść skąd ci się tam gdzieś aniołek ubzdurał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ja nie próbuję zniechęcać... ja tylko ostrzegam... :diabloti: Quote
BBeta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ojejku, ja też ciebie bardzo przepraszam :oops: Ostatnio mnie zbanowali i usuneli wszystkie subskrypcje i zapomniałam cię dodać :oops: :oops: Ale już to naprawiam ;) Spokojnie, nie gniewam się i tak mnie nie było ;) A za co Cie zbanowali ?? :crazyeye: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 BBeta; napisał(a):Spokojnie, nie gniewam się i tak mnie nie było ;) A za co Cie zbanowali ?? :crazyeye: Hehehe za to że wysłałam kilkunastu osobom życzenia z okazji mikołajek i modzi uznali to za spam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i nie było mnie całe 12 godzin :evil_lol: No ale subskrypcje mi usuneli :/ Ale teraz wreszcie mamm już chyba wszystkich :p Quote
Dalmatynkaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ona powala swą boskością <zakochany> Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Dalmatynkaa'] Ona powala swą boskością <zakochany> no mowiłam, że jak taka lwica:eviltong: Quote
BBeta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe za to że wysłałam kilkunastu osobom życzenia z okazji mikołajek i modzi uznali to za spam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i nie było mnie całe 12 godzin :evil_lol: No ale subskrypcje mi usuneli :/ Ale teraz wreszcie mamm już chyba wszystkich :p Całe szczęście, że tylko 12 godzin ;) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dalmatynkaa; napisał(a):Ona powala swą boskością <zakochany> Hehehe :evil_lol: No tu muszę przyznać rację :p Mam pięknego psa :loveu: :loveu: :loveu: Ale ja skromna jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):no mowiłam, że jak taka lwica:eviltong: Hehehe podsumujmy - Kora była już koniem, kangurem, zającem, małpką... o czymś zapomniałam? :eviltong: O jeszcze pokemonem! :evil_lol: No i teraz doszedł lew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BBeta; napisał(a):Całe szczęście, że tylko 12 godzin ;) W sumie miało być na trzy dni, ale się nademną zlitowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe podsumujmy - Kora była już koniem, kangurem, zającem, małpką... o czymś zapomniałam? :eviltong: O jeszcze pokemonem! :evil_lol: No i teraz doszedł lew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no widzisz , masz... *liczy - raz, dwa, trzy.... cztery!* cztery w jednym:cool3: a nie, pięć, bo jeszcze pies;) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):no widzisz , masz... *liczy - raz, dwa, trzy.... cztery!* cztery w jednym:cool3: a nie, pięć, bo jeszcze pies;) Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 sieemnakkoo:) swietna focia:) uwielbiam jak piesion fafle o zeby siem zahaczaja sda wtedy takie smiechowe:):loveu::loveu::loveu::loveu:extra focia:) ps. Kora bat-dog film te srawy zapomial;as o aktorstwie olu:):evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong: Załóżmy Dogomaniackie Koło Sklerotyków:evil_lol: , będziesz przewodniczącą:eviltong: Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No, to tylko pozazdrościć:P Mój był "tylko" wychudzonym rottkiem, mordercą, bydlęciem i pożeraczem dzieci:D Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Alynkaaa; napisał(a):sieemnakkoo:) swietna focia:) uwielbiam jak piesion fafle o zeby siem zahaczaja sda wtedy takie smiechowe:):loveu::loveu::loveu::loveu:extra focia:) ps. Kora bat-dog film te srawy zapomial;as o aktorstwie olu:):evil_lol: Hehehe tak właśnie Kora podwija fafelki kiedy ma już czegoś dość :eviltong: No i faktycznie!!! Przecież Kora była batdogiem!!! Czyli dochodzi jeszcze nietoperek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dobermania napisał(a):No, to tylko pozazdrościć:P Mój był "tylko" wychudzonym rottkiem, mordercą, bydlęciem i pożeraczem dzieci:D to dodam Ci do zestawu słodziaka, co Ty na to?:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):Załóżmy Dogomaniackie Koło Sklerotyków:evil_lol: , będziesz przewodniczącą:eviltong: Hahaha już sobie przypomniałam (z drobną pomocą Alynki ale to mały szczególik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) No ale przeciwko takiemu kółku nie miałambym nic przeciwko. I zgadzam się, byłabym przewodniczącą, nie ma drugiej takiej sklerotyczki jak ja :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dobermania; napisał(a):No, to tylko pozazdrościć:P Mój był "tylko" wychudzonym rottkiem, mordercą, bydlęciem i pożeraczem dzieci:D Czyli standardowe określena dla dobremana :eviltong: Ale naprawdę wiem, że czasem przykro jest słuchać takich rzeczy... :-( Korze też się czasem takim pięknym wyzwiskiem oberwało :-( Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):to dodam Ci do zestawu słodziaka, co Ty na to?:cool3: Słodziak to zbyt misiaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaż tu już mi Kora na ucho szepcze że i to mam dodać do jej nazwy :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dobermania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bellatriks:) Ooo, klub sklerotyków! To ja się zapiszę a potem zapomnę! :D:D:D:D Quote
bellatriks Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dobermania napisał(a):Bellatriks:) Ooo, klub sklerotyków! To ja się zapiszę a potem zapomnę! :D:D:D:D haha, ołkej;) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dobermania; napisał(a):Bellatriks:) Ooo, klub sklerotyków! To ja się zapiszę a potem zapomnę! :D:D:D:D Buahahahaha :grin::grin::grin: Ja jako przewodnicząca dopilnuję, żeby w naszym związku skleroza rozwijała się płynnie i bez żadnych ograniczeń, więc Dobermaniu, twoje zapomnienie jest wręcz wskazane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bellatriks; napisał(a):haha, ołkej;) Very gud :eviltong: Kurcze zarażam się powoli od was tą "angielszczyzną" :evil_lol: :evil_lol: Ale z niemieckim też zazieję :cool3: Sehr gut :eviltong: Quote
Recommended Posts