Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta; napisał(a):
Hello :) Dawno mnie tu nie było :shake: Z dwa tygodnie chyba :eviltong: ;)

Ojejku, ja też ciebie bardzo przepraszam :oops: Ostatnio mnie zbanowali i usuneli wszystkie subskrypcje i zapomniałam cię dodać :oops: :oops: Ale już to naprawiam ;)

Posted

Agushka; napisał(a):
Toż przecież stwierdziłam i bez mieszkania że diabełka ma za skórą :evil_lol::evil_lol: I tak ją lubię, nie próbuj mnie zniechęcać :)

No z tym diabełkiem to się w stu procentach zgadzam, tylko nie mogłam dojść skąd ci się tam gdzieś aniołek ubzdurał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I ja nie próbuję zniechęcać... ja tylko ostrzegam... :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ojejku, ja też ciebie bardzo przepraszam :oops: Ostatnio mnie zbanowali i usuneli wszystkie subskrypcje i zapomniałam cię dodać :oops: :oops: Ale już to naprawiam ;)

Spokojnie, nie gniewam się i tak mnie nie było ;) A za co Cie zbanowali ?? :crazyeye:

Posted

BBeta; napisał(a):
Spokojnie, nie gniewam się i tak mnie nie było ;) A za co Cie zbanowali ?? :crazyeye:

Hehehe za to że wysłałam kilkunastu osobom życzenia z okazji mikołajek i modzi uznali to za spam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i nie było mnie całe 12 godzin :evil_lol: No ale subskrypcje mi usuneli :/ Ale teraz wreszcie mamm już chyba wszystkich :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe za to że wysłałam kilkunastu osobom życzenia z okazji mikołajek i modzi uznali to za spam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i nie było mnie całe 12 godzin :evil_lol: No ale subskrypcje mi usuneli :/ Ale teraz wreszcie mamm już chyba wszystkich :p

Całe szczęście, że tylko 12 godzin ;)

Posted

Dalmatynkaa; napisał(a):
Ona powala swą boskością <zakochany>

Hehehe :evil_lol: No tu muszę przyznać rację :p Mam pięknego psa :loveu: :loveu: :loveu: Ale ja skromna jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bellatriks; napisał(a):
no mowiłam, że jak taka lwica:eviltong:

Hehehe podsumujmy - Kora była już koniem, kangurem, zającem, małpką... o czymś zapomniałam? :eviltong: O jeszcze pokemonem! :evil_lol: No i teraz doszedł lew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

BBeta; napisał(a):
Całe szczęście, że tylko 12 godzin ;)

W sumie miało być na trzy dni, ale się nademną zlitowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe podsumujmy - Kora była już koniem, kangurem, zającem, małpką... o czymś zapomniałam? :eviltong: O jeszcze pokemonem! :evil_lol: No i teraz doszedł lew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no widzisz , masz... *liczy - raz, dwa, trzy.... cztery!* cztery w jednym:cool3: a nie, pięć, bo jeszcze pies;)

Posted

bellatriks; napisał(a):
no widzisz , masz... *liczy - raz, dwa, trzy.... cztery!* cztery w jednym:cool3: a nie, pięć, bo jeszcze pies;)

Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong:

Posted

sieemnakkoo:)
swietna focia:)
uwielbiam jak piesion fafle o zeby siem zahaczaja sda wtedy takie smiechowe:):loveu::loveu::loveu::loveu:extra focia:)

ps. Kora bat-dog film te srawy zapomial;as o aktorstwie olu:):evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe normalnie wszechstronnego i uniwersalnego psa mam :evil_lol: Full serwis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mi się wydaje, że jeszcze o czymś zapomniałam, niestety moja skleroza nie pozwala mi sobie przaypomnieć co to było :eviltong: :eviltong:

Załóżmy Dogomaniackie Koło Sklerotyków:evil_lol: , będziesz przewodniczącą:eviltong:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
sieemnakkoo:)
swietna focia:)
uwielbiam jak piesion fafle o zeby siem zahaczaja sda wtedy takie smiechowe:):loveu::loveu::loveu::loveu:extra focia:)

ps. Kora bat-dog film te srawy zapomial;as o aktorstwie olu:):evil_lol:

Hehehe tak właśnie Kora podwija fafelki kiedy ma już czegoś dość :eviltong:

No i faktycznie!!! Przecież Kora była batdogiem!!! Czyli dochodzi jeszcze nietoperek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bellatriks; napisał(a):
Załóżmy Dogomaniackie Koło Sklerotyków:evil_lol: , będziesz przewodniczącą:eviltong:

Hahaha już sobie przypomniałam (z drobną pomocą Alynki ale to mały szczególik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

No ale przeciwko takiemu kółku nie miałambym nic przeciwko. I zgadzam się, byłabym przewodniczącą, nie ma drugiej takiej sklerotyczki jak ja :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobermania; napisał(a):
No, to tylko pozazdrościć:P
Mój był "tylko" wychudzonym rottkiem, mordercą, bydlęciem i pożeraczem dzieci:D

Czyli standardowe określena dla dobremana :eviltong: Ale naprawdę wiem, że czasem przykro jest słuchać takich rzeczy... :-( Korze też się czasem takim pięknym wyzwiskiem oberwało :-(

Posted

bellatriks; napisał(a):
to dodam Ci do zestawu słodziaka, co Ty na to?:cool3:

Słodziak to zbyt misiaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaż tu już mi Kora na ucho szepcze że i to mam dodać do jej nazwy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Dobermania; napisał(a):
Bellatriks:)

Ooo, klub sklerotyków!
To ja się zapiszę a potem zapomnę!
:D:D:D:D

Buahahahaha :grin::grin::grin: Ja jako przewodnicząca dopilnuję, żeby w naszym związku skleroza rozwijała się płynnie i bez żadnych ograniczeń, więc Dobermaniu, twoje zapomnienie jest wręcz wskazane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bellatriks; napisał(a):
haha, ołkej;)

Very gud :eviltong: Kurcze zarażam się powoli od was tą "angielszczyzną" :evil_lol: :evil_lol:
Ale z niemieckim też zazieję :cool3: Sehr gut :eviltong: