:: FiGa :: Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Papa Ola :calus: Przyszłam się pożegnać :bye: Do piątku ;) Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Hej Ola :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:eviltong: Będziesz mnie z kijem gonić?:cool3: Na razie jeszcze nie wymyśliłam kary :cool3: :: FiGa ::; napisał(a):Wyściska cię, wytarmoci i pobawi w zapasy :D Hmmmm.... Sylwia, podsunełaś mi niezły pomysł... :evil_lol: :evil_lol: g_o_n_i_a; napisał(a):Dzien dobry! :multi: Dzieńdoberek :p Tina.Sara; napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: A ty z czego się śmiejesz? :diabloti: :: FiGa ::; napisał(a):Papa Ola :calus: Przyszłam się pożegnać :bye: Do piątku ;) Papa Sylwuś :*:*:* Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 "Matko, Haska czy ty masz dar jasnowidzenia? :crazyeye: Właśnie przed chwilą Kora wróciła z męczoącego spaceru i teraz śpi twardym snem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:" Serio? :crazyeye: No to ja teraz dopiero odkrywam swoje talenty :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 haska_12; napisał(a):"Serio? :crazyeye: No to ja teraz dopiero odkrywam swoje talenty :cool1: Ej, ja nie żaruję :p W tobie naprawdę coś siedzi :eviltong: Masz prorocze sny, być może telepatia.... kto to wie :diabloti: Znam kilka stronek, gdzie są takie fajne rzeczy opisane.. i jak się ich nauczyć :eviltong: Ja próbowałam dwóch ale brak mi cierpliwości :eviltong: Za chwilę wstawię foteczki trochę z innej beczki :cool3: Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 We mnie coś siedzi??? :o Nie strasz mnie ;) No to czekamy no fotki :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Haska nie bój żaby :eviltong: Najwyżej zostaniesz wróżką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Będziesz miała swój namiot i kryształową kulę :evil_lol: :evil_lol: Siedziałam sobie spokojnie i oglądałam film... Nagle pańcia zaszła mnie od tyłu... Wiedziałam że coś jest nie tak... Krzyknełam na nią, ale to nic nie dało! Pańcia chciała zrobić sobie ze mną zdjęcie!!! Masakra!!! Chwyciła mnie... ale ja się nie poddawałam!!! Potem pańcia zastosowała chwyt za gardziołko!! Ale ja walczyłam dalej!!! Postanowiłam się położyć! Ale pańcia i tak mnie podniosła!!!! Przycisnęła mnie do sibie!!! W końcu, po długich walkach.... uległam.... No dobra, dobra :/ dość tych czułości... :/ Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej Ola :) Ależ zapasy trenowałyście no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale efekt strasznie fajny :) Quote
Dobermania Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :D Olu! Mam dla Ciebie niespodziankę, bo lubisz horrory i często masz tu straszne opowieści:D Oto ja: :D http://i6.photobucket.com/albums/y250/Alveaenerle/bozonarodz/rng.jpg Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Agushka; napisał(a):Hej Ola :) Ależ zapasy trenowałyście no no :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale efekt strasznie fajny :) Dziemkujem :p Dobermania; napisał(a)::D Olu! Mam dla Ciebie niespodziankę, bo lubisz horrory i często masz tu straszne opowieści:D Oto ja: :D http://i6.photobucket.com/albums/y250/Alveaenerle/bozonarodz/rng.jpg Łomatko!!! :grin::grin: Ale bede miała koszmary!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wyglądasz jak Kuzynek Coś z rodziny Addamsów :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Dobermania']:D Olu! Mam dla Ciebie niespodziankę, bo lubisz horrory i często masz tu straszne opowieści:D Oto ja: :D http://i6.photobucket.com/albums/y250/Alveaenerle/bozonarodz/rng.jpg Jezu :eek2: :eek2: :eek2: Nie strasz :mad: :eviltong: Quote
Juszes Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Haska nie bój żaby :eviltong: Najwyżej zostaniesz wróżką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Będziesz miała swój namiot i kryształową kulę :evil_lol: :evil_lol: Siedziałam sobie spokojnie i oglądałam film... Nagle pańcia zaszła mnie od tyłu... Wiedziałam że coś jest nie tak... Krzyknełam na nią, ale to nic nie dało! Pańcia chciała zrobić sobie ze mną zdjęcie!!! Masakra!!! Chwyciła mnie... ale ja się nie poddawałam!!! Potem pańcia zastosowała chwyt za gardziołko!! Ale ja walczyłam dalej!!! Postanowiłam się położyć! Ale pańcia i tak mnie podniosła!!!! Przycisnęła mnie do sibie!!! W końcu, po długich walkach.... uległam.... No dobra, dobra :/ dość tych czułości... :/ To tak się trzeb anmęczyć, żeby pstryknąć fotke z Korką? No nie :shake: Quote
Alynkaaa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 wiitaam:multi:wow ile zaleglosci...no ale dzis i tak nei nadrobie wszystkiego:( ale cos tam przejrzalam fotuniu korunci suuuupeerr:) dzis tuylko tak na chwilke wpadam i lece dalej sie przywitac mama nadzieje ze jutro znajde wiecej czasu na to by nadroboic wszystko:) paa:*** Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 wspólne foty..rewelka :loveu: A co do tej wróżki.. to naprawde są też tego plusy ;) :cool1: ;) Quote
AśkaK Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hehehe, Kora wariatuńcio!!!:lol: [quote name='haska_12']A co do tej wróżki.. to naprawde są też tego plusy ;-) :cool1: ;-) Jasne! Jak choćby zarobki w wysokości 100 zł za pół godziny robienia czary-mary.:lol: Quote
haska_12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Coraz bardziej zaczyna mi się to podobać :cool3: ;)... Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hejka wszystkim! :multi: Właśnie wróciłam ze szkoły :p Był sprawdzian z fizy... wrr... :/ Oby było chociaż 2... :eviltong: Poza tym Kora uciekła mamie na klatce schodowej. No więc jak otworzyłam drzwi do klatki to Kora buch do mnie. No ale oczywiście nie obeszło się od "taki wielki pies i bez smyczy"... :shake: Matko, przecież Korę mam już 3 lata, wszyscy na osiedlu ją znają tylko takie dwie baby ciągle muszą się doczepić... :shake: kamila-dog; napisał(a):Jezu :eek2: :eek2: Nie strasz :mad: Hehehe Dobermania mi wszystkich dogomaniaków wypłoszy... :evil_lol: :evil_lol: Juszes; napisał(a):To tak się trzeb anmęczyć, żeby pstryknąć fotke z Korką? No nie :shake: Jak mus to mus :eviltong: :eviltong: Alynkaaa; napisał(a):wiitaam:multi:wow ile zaleglosci...no ale dzis i tak nei nadrobie wszystkiego:( ale cos tam przejrzalam fotuniu korunci suuuupeerr:) dzis tuylko tak na chwilke wpadam i lece dalej sie przywitac mama nadzieje ze jutro znajde wiecej czasu na to by nadroboic wszystko:) paa:*** Fajnie że nas odwiedziłaś :* Mam nadzieję że wreszcie znajdziesz więcej czasu by posiedzieć na dogo ;) haska_12; napisał(a):wspólne foty..rewelka :loveu: A co do tej wróżki.. to naprawde są też tego plusy :cool1: ;) Dziemkujem :p Tak? :eviltong: A jakie na przykład? :cool3: AśkaK; napisał(a): Hehehe, Kora wariatuńcio!!!:lol: Łżesz jak piesek! :grin::grin: haska_12; napisał(a):Coraz bardziej zaczyna mi się to podobać :cool3: ;)... Czy w razie czego, jak już otworzysz interes to mogę liczyć na jakąś zniżkę? :cool3: Quote
eria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Galeria zapaśników i wróżek - powinnaś tytuł na taki zmienić.... Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 eria; napisał(a):Galeria zapaśników i wróżek - powinnaś tytuł na taki zmienić.... Hehehe :evil_lol: Idealnie by pasowało :p :p :p Tylko z tymi zapasami.... :eviltong: Bo w sumie to ona raczej nie gra fair... gryzie w ucho jak Mike Tyson, bardzo często wali poniżej pasa.... ostatnio by mi oko rozwaliła... :roll: No ale ja chyba nie pozostaję jej dłużna.... :D:D:D:D No cóż, gdyby ktoś zobaczył nasze zabawy to albo by zadzwonił do TOZu o znęcanie się nad psem... albo na policję ze zgłoszeniem o napaści psa na człowieka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i jeszcze najsłodsza mina Kory :loveu: Czy ona nie jest cudowna? :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Oj jest :loveu::loveu: Ale w tym wzroku aniołka diabełek się kryje :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Agushka; napisał(a):Oj jest :loveu::loveu: Ale w tym wzroku aniołka diabełek się kryje :evil_lol::evil_lol: Naprawdę nie wiem, gdzie ty w niej aniołka zobaczyłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Naprawdę nie wiem, gdzie ty w niej aniołka zobaczyłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No co... jak się chce coś zobaczyć to sie to widzi :) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Agushka; napisał(a):No co... jak się chce coś zobaczyć to sie to widzi :) No wiesz, żeby w Korze zobaczyć aniołka to trzeba nieźle wybujałą wyobraźnię mieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Agushka; napisał(a):hehehe ma się, a co :eviltong: Wiesz mi, jakbyś pomieszkała z nią tydzień... nie, nawet trzy dni, to od razu zmieniłabyś zdanie :diabloti: Quote
BBeta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hello :) Dawno mnie tu nie było :shake: Z dwa tygodnie chyba :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts