Ola&Kora Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Tina.Sara; napisał(a):No nie?:cool3: A wiesz że w poniedziałek na płd Polski ma śnieg padać?:cool3: A później już wszędzie!!!:multi: :multi: :multi: Żartujesz?! :crazyeye: ALE ZAJEDWABIŚCIE!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Już się doczekać nie moge :p :p Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ola&Kora napisał(a):Żartujesz?! :crazyeye: ALE ZAJEDWABIŚCIE!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Już się doczekać nie moge :p :p właśnie lookałam w gazecie:cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: w poniedzialek snieg z deszczem ale ogólnie do świąt ma napadać śniegu (bez deszczu):multi: Quote
Ola&Kora Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Tina.Sara; napisał(a):właśnie lookałam w gazecie:cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: w poniedzialek snieg z deszczem ale ogólnie do świąt ma napadać śniegu (bez deszczu):multi: No to extra!! :p A już myślałam że następne święta bedą bez śniegu :mad: A tego bym już chyba nie zniosła :diabloti: Zaraz dodam jakieś foteczki :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to extra!! :p A już myślałam że następne święta bedą bez śniegu :mad: A tego bym już chyba nie zniosła :diabloti: Zaraz dodam jakieś foteczki :cool3: No ja też :diabloti: bym nie zniosła:eviltong: a fotki dodałam:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Pańcia, czemu sie na mnie tak dziwnie patrzysz? Czy jestem brudna? Mam coś na mordce? Czemu aż się turlasz po podłodze ze śmiechu i wskazujesz na mnie palcem? Czy coś jest ze mną nie tak? No powiedz mi! Czy coś mam na pyszczku? Ale ty jesteś okropna! Śmiejesz się ze mnie i nawet nie powiesz z czego! Nienawidzę cię! Idę sobie! Po pół godznie... Ale pańcia powiedz mi, z czego się tak śmiejesz!!! AAAAA!!!! Paproszka miałam! Hahahaha :evil_lol: Ale gleba!!! Hahaha :evil_lol: Ale mogłaś mi o tym powiedzieć... :/ A nie się ze mnie nabijać :/ Quote
Dobermania Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 mega:roflt: :D:D:D:D:D Kurde, jak już późno:/ Dzisiaj rozwożę moje kaktusy do nowych domków:) No i też cieszę się, że na Gwiazdkę śnieg będzie! U ans o czwartej rano (lubię takie nocne spacery z psem:eviltong:) był szron. Taki fajny, gruby:) Jak szkło, nie dało się z trawy zeskrobać kilkudniowej kupy, jak chciałam ogród posprzątać:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt: Olka to było boskie :evil_lol: Weźcie sie tak nie cieszcie z tego śniegu bo jeszcze nie spadnie :eviltong: i będzie na mnie! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: haha to było świetne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Pańcia nooo.. Jak moglas sie smiac z jej paproszka :evil_lol: Śliczniasta :loveu: A jakie prezenciki pokupowałaś? :cool3: Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 uśmiałam się jak nigdy !!!!!!! REWELACJA !!!!!!!!! :D Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Ola&Kora']A co takiego męczącego dzisiaj robiłaś? :cool3: :cool3: :cool3: Juz Ty nie bądź taka dociekliwa!:eviltong: :evil_lol: :lol: Ale niedobra pańcia, tak śmiać się z Korusi zamiast pomóc!:evil_lol: To jak w tej piosence "wsiadł do autobusu człowiek z liściem na głowie, nikt mu nie pomoże, nikt mu nic nie powie...":lol: :lol: :lol: A tu jakie uszkaaa!:loveu: :loveu: :loveu: No właśnie dziewczyny, nie zapeszajcie śniegu!:mad: ;) Quote
Marta_Ares Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 OLA swietnee:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jaka postawa:loveu: Nie ładnie się z pieska wyśmiewać-to przecież taki aniołek=nietoperek:loveu:;) Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzieńdobrywieczór ;) Lece nadrobić zaległości z dwóch tygodni :multi: Mam nadzieje że zdjęcia beda piękne [w co nie wątpię bo będzie na nich piekna Kora :loveu:] Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Kocham Twoje historyjki :D :D :D :D :D Piłkarzowa poza :D :D :D :D To spojrzenie... :loveu: Olka przyznaj się, znęcasz się nad Korką to widać w jej oczach!! :evil: Quote
Marta_Ares Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 HEj Olus a Ty gdzie sie podziewasz kiedy do nas wrocisz????????????? Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Cześć cioteczki!!! Już jestem :p Wczoraj pojechałam do Gosi z Luizą i wieczorem byłam już tak zmęczona że nie miałam siły nic robić, tylko od razu poszłam spać :eviltong: Dobermania; napisał(a):mega:roflt: :D:D Kurde, jak już późno:/ Dzisiaj rozwożę moje kaktusy do nowych domków:) No i też cieszę się, że na Gwiazdkę śnieg będzie! U ans o czwartej rano (lubię takie nocne spacery z psem:eviltong:) był szron. Taki fajny, gruby Jak szkło, nie dało się z trawy zeskrobać kilkudniowej kupy, jak chciałam ogród posprzątać:crazyeye: No to masz super :p U mnie tylko czasem wczesnym rankiem uda mi się na szron trafić i to już też takie resztki :roll: A tak bym chciała żeby już był snieg :placz: Tina.Sara; napisał(a)::roflt: Olka to było boskie :evil_lol: Weźcie sie tak nie cieszcie z tego śniegu bo jeszcze nie spadnie :eviltong: i będzie na mnie! Dziemkujem :p Oczywiście że będzie na ciebie :diabloti: _ChiQuiTa_; napisał(a)::roflt: haha to było świetne :evil_lol: Dziemkujem :p [quote name='g_o_n_i_a']Pańcia nooo.. Jak moglas sie smiac z jej paproszka :evil_lol: Śliczniasta :loveu: A jakie prezenciki pokupowałaś? :cool3: Dziemkujem :p Hehehe Korze to w tym roku Mikołaj najwyżej rózgę przyniesie :diabloti: Niegrzeczna była! eria; napisał(a):uśmiałam się jak nigdy !!!!!!! REWELACJA !!!!!!!!! :D Dziemkujem :p AśkaK; napisał(a):Juz Ty nie bądź taka dociekliwa!:eviltong: Ale niedobra pańcia, tak śmiać się z Korusi zamiast pomóc!:evil_lol: To jak w tej piosence "wsiadł do autobusu człowiek z liściem na głowie, nikt mu nie pomoże, nikt mu nic nie powie..." Nie no Asia ty to masz skojarzenia :grin::grin: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Marta_Ares; napisał(a):OLA swietnee:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dziemkujem :p mamabazyla; napisał(a): Cyżby pańciny sweterek ?? :cool3: Hehehe na szczęście nie :eviltong: T tylko jakaś ulotka z reala :diabloti: Dobcia; napisał(a):Jaka postawa:loveu: Nie ładnie się z pieska wyśmiewać-to przecież taki aniołek=nietoperek:loveu:;) Nie moja wina że z niej taka pokraka jest że nawet nie umie sobie papierka z mordki wyciągnąć :eviltong: A że można się przy tym jeszcze pośmiać.... :: FiGa ::; napisał(a):Kocham Twoje historyjki :D Piłkarzowa poza :D To spojrzenie... :loveu: Olka przyznaj się, znęcasz się nad Korką to widać w jej oczach!! :evil: Tak, męczę ją codziennie bawiąc się w zapasy :diabloti: Potem ją tulę i ściskam i tarmoszę :diabloti: Jaka ja okrutna jestem buahahahaha!!!! Marta_Ares; napisał(a):HEj Olus a Ty gdzie sie podziewasz kiedy do nas wrocisz????????????? Już wróciłam :p wiq; napisał(a):paproszek rulez:lol::lol::lol: Hehehe święta racja :evil_lol: _ChiQuiTa_; napisał(a):wszystkich gdzies wywyiało... No przecież już jestem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dziemkujem :p Oczywiście że będzie na ciebie :diabloti: Hej Ola :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:eviltong: Będziesz mnie z kijem gonić?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Tina.Sara napisał(a):Hej Ola :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:eviltong: Będziesz mnie z kijem gonić?:cool3:Wyściska cię, wytarmoci i pobawi w zapasy :D Quote
Tina.Sara Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Wyściska cię, wytarmoci i pobawi w zapasy :D :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts