Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia; napisał(a):
Może się jeszcze da? Teraz taka okazja:cool3: Nie warto się poddawać;)

A ja się skromnie przyznam, że Negro potrafi wrzucić śmieci do kosza, portafi też (niestety:evil_lol:) kosz otworzyć, i wyjąć zawartość...:diabloti:
A jak mu się chce, to skarpety z mojego pokoju znasi na dól do łazienki:loveu:
Jeśli jednak tego nie zauważe, że jakąś wziął, to zrobi w nich dziurki:diabloti:

Bravo :p Tak wytresować psa to nie lada sztuka :multi: :multi: :multi:
No to chyba ja też spróbuję... kiedyś.. :evil_lol:

Cerber; napisał(a):
HEHEHE TO MASZ FAJNIE :) mój np. to gazetę nosi od osoby do osoby, tylko muszą być 2 ludki w eksperymencie, bo jak ja jestem sama np. i dam mu gazetę to on wie, ze nie ma komu jej zanieść i kładzie ja na podłodze, jeśli natomiast jestem ja np. w ppokoju a druga osoba w kuchni, dam Cerberowi gazetę i powiem ,,idz'' i ,,daj pani'' to on bez wachania leci do kucni i stoi nad kimś, zeby gazetę podać :D:D poza tym to nic za bardzo nie nosi, może czasami swoją smycz na dworz\u kiedy idę, a nie chce mi się jej nieść dto daje smycz Cerberowi i se ją taszczy :D:D:D:D bez wątpienia jednak Ty masz weselaj niż ja :)

No to Cerberek też sprytny i mądry jest :p Bede musiała to kiedyś zobaczyć :cool3:

APSA; napisał(a):
Jakie psie szczęście :loveu: Jakbym widziała Sabę ze sznurkiem - trzeba zamordować, rozerwać na strzępy, dobić, a w czasie tego wszystkiego odtańczyć taniec radości :lol:

Kora i Saba mają podobne charakterki :p Manię zabawy, gonitwy... oraz talent do niszczenia :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Ola a ja dodałam foteczki :cool3: Na Twoje wielkie napalone życzenie...

Hehehe a czy ja cię do czegoś przymuszałam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haska_12; napisał(a):

"E tam! Pańcia posprząta" :diabloti:

Hahahaha no bo pańcia dobra jest i nie pozwoli jeszcze Korze sie babrać z obślinionymi, miniaturowej wielkości paproszkami :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

ale sliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
super fotka:loveu:

Dziemkujem :p

g_o_n_i_a; napisał(a):
Ona jest po prostu piękna :loveu:

Dziemkujem :p

Tina.Sara; napisał(a):
cześć Olcia... :cool3: Halo! Odezwij się! :cool3:

Halo!!! Odzywam się!!! :evil_lol:

g_o_n_i_a; napisał(a):
Dzien dobry Dziewuszki :cool3: A gdzie sie podziewacie? Moze jakies fotki? :cool3:

Jesteśmy jesteśmy :eviltong: Właśnie wróciłam ze świątecznych zakupów :multi: Normalnie jestem głodna, wyczerpana i padnięta :roll: Nigdy więcej nie pojde na zakupy z pełnym plecakiem książek :diabloti: Plecy i barki mam tak obolałe że ledwo mogę sie odwrócić :eviltong:

Zaraz dodam jakieś fotencje :p cierpliwości :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Halo!!! Odzywam się!!! :evil_lol:

Ciesze sie :P

Ola&Kora napisał(a):

Zaraz dodam jakieś fotencje :p cierpliwości :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Mówisz masz :evil_lol:

Pańcia, chyba ktoś jest na klatce! Wof wof!

PAŃCIAAAAA!!! KTOŚ TAM JEST!!!!

Nie śmiej się! Bo siem obrażę!

Oj pańcia, pańcia... :roll:

Pobawmy się!!! Nie ma to jak gęba pełna papieru :eviltong:

Więcej papieru :diabloti:

Uszko mi staneło na bacznośc :P

I zgarniamy do koparki resztki papieru! :eviltong:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
nie ma to jak pies pomagajacy w porzadkach swiatecznych:evil_lol: :evil_lol:

Ehh.... :evil_lol: Ja sobie nie wyobrażam tego co sie bedzie działo przy prawdziwych porządkach :roll: Przecież ona bedzie chciała wcisąć sie w każdy kąt :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Tina.Sara']

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Danke danke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haska_12; napisał(a):
No nie... fotki super :loveu: Rozpływam sięęęęę :multi:

Dir danke ich auch :evil_lol:

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Hey:* znowu świetne fotki :loveu:

Noch einmal danke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haska_12; napisał(a):
Dobry wieczór? Co Koreczka robi? śpi? Właśnie z nią rozmawiałam przez tel i powiedziała, że jest baaardzo zmęczona :cool3:

Matko, Haska czy ty masz dar jasnowidzenia? :crazyeye: Właśnie przed chwilą Kora wróciła z męczoącego spaceru i teraz śpi twardym snem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry Oleńko i Koreńko, ja jakaś dziś bardzo zmęczona jestem choć spałam długo i dopiero jest po 22-ej.:oops: Dlatego tylko obejrzałam foteczki, zachwyciłam się ze trzy razy i lecę spać!:sleep2: No może jeszcze coś u siebie wkleję.;)
Dobrej nocki, karaluchy pod poduchy!:p

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Ola a Ty po polskiemu to nie umiesz? ale domyślam sie że to znaczy dziekuje :D
hehe ja sobie też porządków wypobrazić nie moge dzisiaj wysprzatalam caaaaaały dom i padłam na pysk

Tak to znaczyło dziękuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a ja nawet nie zaczełam sprzątać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
Dzień dobry Oleńko i Koreńko, ja jakaś dziś bardzo zmęczona jestem choć spałam długo i dopiero jest po 22-ej.:oops: Dlatego tylko obejrzałam foteczki, zachwyciłam się ze trzy razy i lecę spać!:sleep2: No może jeszcze coś u siebie wkleję.;)
Dobrej nocki, karaluchy pod poduchy!:p

A co takiego męczącego dzisiaj robiłaś? :cool3: :cool3: :cool3:
I wstaw cosik u siebie... bede bardzo uszczęśliwiona :p

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
ja zaczełam dzisiaj zeby mamie przyjemnosc zrobić... :) ale i tak pewnie bedzie jeszcze jedna powtóreczka.... az niechce myśleć...

U mnie też na pewno byłaby powtórka więc nawet nie zaczełam sprzątać wychodząc z założenia że i tak to samo bede musiała zrobić za tydzień :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale ze mnie leń :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
U mnie też na pewno byłaby powtórka więc nawet nie zaczełam sprzątać wychodząc z założenia że i tak to samo bede musiała zrobić za tydzień :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale ze mnie leń :diabloti:

hehe no to widze ze Ty cwana bestia jestes...:evil_lol: ja musiałam poprzątać bo mamusia spazmów dostawała a ja dla swietego spokoju to zrobiłam:roll:

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
hehe no to widze ze Ty cwana bestia jestes...:evil_lol: ja musiałam poprzątać bo mamusia spazmów dostawała a ja dla swietego spokoju to zrobiłam:roll:

U mnie też są spazmy, dlatego mój pokój sprzątam raz na tydzień :diabloti:
Tak żeby się nie czepiali, że nic nie robie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Tina.Sara; napisał(a):
Cześć Ola :loveu:
Bitte bitte :P *normalnie dużo umiem :evil_lol:*

Karola, normalnie wymiatasz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiq; napisał(a):
witojciez:)
jakaz to u Was pogoda? u nas slonko, moze sie wybiore na spacer w koncu:evil_lol:

U mnie też słoneczko świeci :multi: :multi: :multi: :multi: A na spacerek też się wybieram :p :p :p Gosiu strzeż się.... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Karola, normalnie wymiatasz! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie?:cool3: A wiesz że w poniedziałek na płd Polski ma śnieg padać?:cool3: A później już wszędzie!!!:multi: :multi: :multi: