eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ło matko - ona zaś wciąga powietrze !!!!!! :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 cześć Ola... no foteczki nareszcie są! :loveu: CUDNA KORCIA Quote
g_o_n_i_a Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć Piękne!! Widze, ze Pańcia tez "polowała" na zdjęcia... :cool3: Ale ona się błyszczy!! :loveu: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola&Kora napisał(a): Hehehe ten miód omal mi wczoraj oka nie wybił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się z nią kulturalnie w zapasy bawię (nawet kucnełam żeby zniżyć się do jej poziomu :eviltong: ) a ona nagle z całym impetem bach! i z łapy prosto w oko! :diabloti: Ale to był ból! A ta jeszcze bardziej sie zaciesza i mi po brzuchu depcze i po uchu gryzie, podczas gdy ja sie z bólu zwijam... :roll: Ale i tak ją kocham! :loveu: :) Ola a kto z nas może powiedzieć, że pies go nigdy nie uszkodził:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tam ciągle chodze posiniaczona, poobgryzana.. Tintuch ma jeszcze głupi zwyczaj ciapania paszczą jak się cieszy i nie daj Boże się wtedy schylić. Łapie małpa za nos.. Ojciec kiedyś chodzil ze strupami na nochalu w święta:evil_lol::evil_lol: A mówiłam jak komu dobremu, żeby się nie schylać jak się wchodzi do mnie do domu :) Potem już można :) Eria ale masz śliczny banerek:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hejka super fotki:multi: :loveu: :loveu: chyba Korze zabawa z gazeta sie podobala:evil_lol: :evil_lol: a pani pozniej musiala pewnie posprzatac:cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 eria;\ napisał(a):ło matko - ona zaś wciąga powietrze !!!!!! :evil_lol: Wypraszam sobie! Kora nigdy nic nie wciągała!!! :evil_lol: :evil_lol: Tina.Sara; napisał(a):cześć Ola... no foteczki nareszcie są! :loveu: CUDNA KORCIA Dziemkujem :p g_o_n_i_a; napisał(a):Cześć Piękne!! Widze, ze Pańcia tez "polowała" na zdjęcia... :cool3: Ale ona się błyszczy!! :loveu: Hehehe czego sie nie dla ładnej fotki :eviltong: :eviltong: Agushka; napisał(a)::) Ola a kto z nas może powiedzieć, że pies go nigdy nie uszkodził:evil_lol::evil_lol: Ja tam ciągle chodze posiniaczona, poobgryzana.. Tintuch ma jeszcze głupi zwyczaj ciapania paszczą jak się cieszy i nie daj Boże się wtedy schylić. Łapie małpa za nos.. Ojciec kiedyś chodzil ze strupami na nochalu w święta:evil_lol::evil_lol: A mówiłam jak komu dobremu, żeby się nie schylać jak się wchodzi do mnie do domu :) Potem już można :) Eria ale masz śliczny banerek:loveu: Hehehehe z Tiny też niezłe ziółko :evil_lol: :evil_lol: Kora to jeszcze za uszy szczypać :eviltong: A mój wcześniejszy pies, Diana to włosy wyrywała :evil_lol: :evil_lol: Marta_Ares; napisał(a):Hejka super fotki:multi: :loveu: chyba Korze zabawa z gazeta sie podobala:evil_lol: a pani pozniej musiala pewnie posprzatac:cool3: No oczywiście :p Ale to było zło konieczne :eviltong: Jak sie chciało ładne fotki mieć to trzeba sie było poświęcić :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hehehe .. zjadła gazete, bo zobaczyła jedzonko na obrazku :lol:? Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora'] "ooooooo jejku!! i co ja narobiłam??? mam teraz posprzątać??!!":evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 haska_12; napisał(a): Hehehe .. zjadła gazete, bo zobaczyła jedzonko na obrazku :lol:? Hehehe tao była gazetka z zabawkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobcia; napisał(a):"ooooooo jejku!! i co ja narobiłam??? mam teraz posprzątać??!!":evil_lol: Taa.... niestety życie nie jest tak piękne.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Edytko Kora mi raczej nie pomaga w tych porządkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kolejna porcja fotek :p Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Ktoś nam tu ściemnia:mad: Korusia niby nie pomaga??? ...phii... a co niby robi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy podstawić kosz-i pomocnik murowany:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Dobcia; napisał(a):Ktoś nam tu ściemnia:mad: Korusia niby nie pomaga??? ...phii... a co niby robi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wystarczy podstawić kosz-i pomocnik murowany:cool3: Ale ja sie skromnie przyznam że kiedyś próbowałam nauczyć Korę wyrzucania papierków do śmieci... :eviltong: Z marnym rezultatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skończyło się na tym że Kora bała się podchodzić do śmietnika :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale ja sie skromnie przyznam że kiedyś próbowałam nauczyć Korę wyrzucania papierków do śmieci... :eviltong: Z marnym rezultatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skończyło się na tym że Kora bała się podchodzić do śmietnika :evil_lol: :evil_lol: ty ją tłukłaś tym śmietnikiem czy co?? :mad: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale ja sie skromnie przyznam że kiedyś próbowałam nauczyć Korę wyrzucania papierków do śmieci... :eviltong: Z marnym rezultatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skończyło się na tym że Kora bała się podchodzić do śmietnika :evil_lol: :evil_lol: Może się jeszcze da? Teraz taka okazja:cool3: Nie warto się poddawać;) A ja się skromnie przyznam, że Negro potrafi wrzucić śmieci do kosza, portafi też (niestety:evil_lol:) kosz otworzyć, i wyjąć zawartość...:diabloti: A jak mu się chce, to skarpety z mojego pokoju znasi na dól do łazienki:loveu: Jeśli jednak tego nie zauważe, że jakąś wziął, to zrobi w nich dziurki:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola a ja dodałam foteczki :cool3: Na Twoje wielkie napalone życzenie... Quote
Cerber Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia'] A ja się skromnie przyznam, że Negro potrafi wrzucić śmieci do kosza, portafi też (niestety:evil_lol:) kosz otworzyć, i wyjąć zawartość...:diabloti: A jak mu się chce, to skarpety z mojego pokoju znasi na dól do łazienki:loveu: Jeśli jednak tego nie zauważe, że jakąś wziął, to zrobi w nich dziurki:diabloti: HEHEHE TO MASZ FAJNIE :) mój np. to gazetę nosi od osoby do osoby, tylko muszą być 2 ludki w eksperymencie, bo jak ja jestem sama np. i dam mu gazetę to on wie, ze nie ma komu jej zanieść i kładzie ja na podłodze, jeśli natomiast jestem ja np. w ppokoju a druga osoba w kuchni, dam Cerberowi gazetę i powiem ,,idz'' i ,,daj pani'' to on bez wachania leci do kucni i stoi nad kimś, zeby gazetę podać :D:D poza tym to nic za bardzo nie nosi, może czasami swoją smycz na dworz\u kiedy idę, a nie chce mi się jej nieść dto daje smycz Cerberowi i se ją taszczy :D:D:D:D bez wątpienia jednak Ty masz weselaj niż ja :) Quote
haska_12 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witam cię Olu :) Jak minął dzien? Ps.U mnie foty :cool3: Quote
haska_12 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 "E tam! Pańcia posprząta" :diabloti: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cerber napisał(a):... :D:D:D:D bez wątpienia jednak Ty masz weselaj niż ja :) Taaaak... szczególnie jak ten łobuz wyjmie z kosza śmieci... :diabloti: Zdolny Cerberek jest:lol: Negro nic na spacerze nie chce nosić...ale od osoby do osoby nosi kapcie:evil_lol: i tylko kapcie...:p Quote
Marta_Ares Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ale sliczna czekoladka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: super fotka:loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 cześć Olcia... :cool3: Halo! Odezwij się! :cool3: Quote
Recommended Posts