Ola&Kora Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dobcia; napisał(a):Czego to pies nie zniesie dla chwil na kanapie:evil_lol: Oj święta prawda :eviltong: Kora potrafi trzy godziny prosić o zrobienie jej miejsca na łóżku :evil_lol: I nigdzie indziej się nie położy tylko bedzie tak długo jęczęć aż jej sie usątpi :roll: Quote
Ola&Kora Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Agushka; napisał(a): "Ty, weź już se daj spokój z tymi fotkami! Nie widzisz że jestem obrażona?":evil_lol: Ola ona tu wygląda jakby łaskę Ci robiła że się da sfotografować:evil_lol::evil_lol: Hehehe no bo ona tu była akurat wymęczona po spacerku i jej sie spać chciało. A ja jej bach fleszem po oczach... :diabloti: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jaka mała myszka!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 o matko ale swietne !! no nie wytrzymam,:loveu: :loveu: nie róbcie mi tego ja sie niemoge śmiać.... :placz: Quote
haska_12 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dzien dobry! :multi: Korcia na niektórych fotkach kosmicznie wychodzi :loveu: Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 kryć się kto może!!!!!!!!!! Korcia zaraz pęknie!!!!!!!!!!!1:scared: Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='eria'] kryć się kto może!!!!!!!!!! Korcia zaraz pęknie!!!!!!!!!!!1:scared: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eek2: :turn-l: Dzien doberek :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Cześć! :multi: Właśnie wróciłam ze szkoły :p I od razu zapowiadam mnóstwo foteczek! :diabloti: Wczoraj zrobiłam Korze małą sesję zdjęciową :eviltong: AśkaK; napisał(a): Jaka mała myszka!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Uwaga uwaga!!! Kora dzisiaj została myszą! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coraz więcej gatunków zwierząt w niej się uwidacznia :eviltong: Poczekamy na dalszy rozwój... :cool3: _ChiQuiTa_; napisał(a): o matko ale swietne !! no nie wytrzymam,:loveu: :loveu: nie róbcie mi tego ja sie niemoge śmiać.... :placz: Dziemkujem :p Czemu nie możesz się śmiać? haska_12; napisał(a):Dzien dobry! :multi: Korcia na niektórych fotkach kosmicznie wychodzi :loveu: Hehehe dziemkujem :p Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 eria; napisał(a): kryć się kto może!!!!!!!!!! Korcia zaraz pęknie!!!!!!!!!!!1:scared: Hehehe skąd to skojarzenie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kamila-dog; napisał(a): Dzien doberek :multi: Dzieńdoberek :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ola&Kora napisał(a):Czemu nie możesz się śmiać? bo mam 5 szwów na wardze i niemoge sie uśmiechać szeroko i śmiac.... i bardzo mi z tym źle... :placz: dawaj zdjęcia :D:D:D Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe skąd to skojarzenie? :evil_lol: :evil_lol: bo ona na tej focie wygląda jakby wciagnęła powietrze i wstrzymała oddech!!! Quote
wiq Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 przekopalam sie:multi: kora jest niesamowita:loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ooo, super, wiele foteczek będzie!:multi: :loveu: ChiQuiTa, ojoj, a co Ci się w wargulca stało?:oops: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Albo ja już oślepłam od dogo albo już nie wiem co bo o 14 z minutami przeczytałam że Ola zapowiada mnóstwo foteczek... Widzicie jakieś?? Quote
Dobcia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ola gdzie nasza myszka?:roll: Chcemy myszke!:mad: Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ola&Kora napisał(a):Cześć! :multi: Właśnie wróciłam ze szkoły :p I od razu zapowiadam mnóstwo foteczek! :diabloti: Wczoraj zrobiłam Korze małą sesję zdjęciową :eviltong: Agushka napisał(a):Albo ja już oślepłam od dogo albo już nie wiem co bo o 14 z minutami przeczytałam że Ola zapowiada mnóstwo foteczek... Widzicie jakieś?? Nie osleplas :shake: :evil_lol: I ja tez nic nie widze :mad: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 kamila-dog napisał(a):Nie osleplas :shake: :evil_lol: I ja tez nic nie widze :mad: A to mnie uspokoiłaś bo myślałam że ze mną coś nie tak :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Spokojnie dziewczynki :p Zdjęcia już sie ładują do fotosika :cool3: :cool3: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja to może już nie będę mówiła kto tu nas i w co ładuje:diabloti::diabloti: od godziny 14 :) Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Agushka; napisał(a):Ja to może już nie będę mówiła kto tu nas i w co ładuje:diabloti::diabloti: od godziny 14 :) Śmiesz wątpić w me słowa? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czy masz zamiar powiedzieć, że tym razem naprawde będą fotki? :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 No więc macie dowód, że o was pamiętam i dbam :diabloti: Zabawa z gazetką :cool3: Reszta jutro... :diabloti: Quote
AśkaK Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Łeee, no i proszę...przyszła, narobiła nadzieji że dużo fotek i raptem jedną małą seryjkę wstawiła!:mad: :evil_lol: :lol: Ale seryjka fajna, więc wybaczam!:eviltong: Quote
Agushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No w końcu są:multi::multi::multi: Ola wybaczam Ci to moje czekanie:evil_lol::evil_lol: widok Kory to miód na moją duszę :) ona tu chyba próbuje powiedzieć, że nie podoba jej się ten pan z telewizora :) Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 AśkaK; napisał(a):Łeee, no i proszę...przyszła, narobiła nadzieji że dużo fotek i raptem jedną małą seryjkę wstawiła!:mad: :evil_lol: :lol: Ale seryjka fajna, więc wybaczam!:eviltong: No tak, to ma być wdzięczność :mad: :mad: :mad: Ja tu po nocach sie męczę żeby wam pokazać Korę, rzucam książki żeby powklejać fotki do galerii, narażam się na gniew ojca! I co w zamian słyszę? "Tylko tyle?" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Agushka; napisał(a):No w końcu są:multi::multi::multi: Ola wybaczam Ci to moje czekanie:evil_lol::evil_lol: widok Kory to miód na moją duszę :) Hehehe ten miód omal mi wczoraj oka nie wybił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się z nią kulturalnie w zapasy bawię (nawet kucnełam żeby zniżyć się do jej poziomu :eviltong: ) a ona nagle z całym impetem bach! i z łapy prosto w oko! :diabloti: Ale to był ból! A ta jeszcze bardziej sie zaciesza i mi po brzuchu depcze i po uchu gryzie, podczas gdy ja sie z bólu zwijam... :roll: Ale i tak ją kocham! :loveu: Quote
Recommended Posts