Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobcia; napisał(a):
Czego to pies nie zniesie dla chwil na kanapie:evil_lol:

Oj święta prawda :eviltong: Kora potrafi trzy godziny prosić o zrobienie jej miejsca na łóżku :evil_lol: I nigdzie indziej się nie położy tylko bedzie tak długo jęczęć aż jej sie usątpi :roll:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka; napisał(a):

"Ty, weź już se daj spokój z tymi fotkami! Nie widzisz że jestem obrażona?":evil_lol:
Ola ona tu wygląda jakby łaskę Ci robiła że się da sfotografować:evil_lol::evil_lol:

Hehehe no bo ona tu była akurat wymęczona po spacerku i jej sie spać chciało. A ja jej bach fleszem po oczach... :diabloti:

Posted

Cześć! :multi: Właśnie wróciłam ze szkoły :p I od razu zapowiadam mnóstwo foteczek! :diabloti: Wczoraj zrobiłam Korze małą sesję zdjęciową :eviltong:

AśkaK; napisał(a):

Jaka mała myszka!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Uwaga uwaga!!! Kora dzisiaj została myszą! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coraz więcej gatunków zwierząt w niej się uwidacznia :eviltong: Poczekamy na dalszy rozwój... :cool3:

_ChiQuiTa_; napisał(a):

o matko ale swietne !! no nie wytrzymam,:loveu: :loveu: nie róbcie mi tego ja sie niemoge śmiać.... :placz:

Dziemkujem :p Czemu nie możesz się śmiać?

haska_12; napisał(a):
Dzien dobry! :multi:

Korcia na niektórych fotkach kosmicznie wychodzi :loveu:

Hehehe dziemkujem :p

Posted

eria; napisał(a):

kryć się kto może!!!!!!!!!! Korcia zaraz pęknie!!!!!!!!!!!1:scared:

Hehehe skąd to skojarzenie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kamila-dog; napisał(a):

Dzien doberek :multi:

Dzieńdoberek :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe skąd to skojarzenie? :evil_lol: :evil_lol:

bo ona na tej focie wygląda jakby wciagnęła powietrze i wstrzymała oddech!!!

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Cześć! :multi: Właśnie wróciłam ze szkoły :p I od razu zapowiadam mnóstwo foteczek! :diabloti: Wczoraj zrobiłam Korze małą sesję zdjęciową :eviltong:

Agushka napisał(a):
Albo ja już oślepłam od dogo albo już nie wiem co bo o 14 z minutami przeczytałam że Ola zapowiada mnóstwo foteczek... Widzicie jakieś??

Nie osleplas :shake: :evil_lol: I ja tez nic nie widze :mad:

Posted

Agushka; napisał(a):
Ja to może już nie będę mówiła kto tu nas i w co ładuje:diabloti::diabloti: od godziny 14 :)

Śmiesz wątpić w me słowa? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Łeee, no i proszę...przyszła, narobiła nadzieji że dużo fotek i raptem jedną małą seryjkę wstawiła!:mad: :evil_lol: :lol:
Ale seryjka fajna, więc wybaczam!:eviltong:

Posted

No w końcu są:multi::multi::multi: Ola wybaczam Ci to moje czekanie:evil_lol::evil_lol: widok Kory to miód na moją duszę :)

ona tu chyba próbuje powiedzieć, że nie podoba jej się ten pan z telewizora :)

Posted

AśkaK; napisał(a):
Łeee, no i proszę...przyszła, narobiła nadzieji że dużo fotek i raptem jedną małą seryjkę wstawiła!:mad: :evil_lol: :lol:
Ale seryjka fajna, więc wybaczam!:eviltong:

No tak, to ma być wdzięczność :mad: :mad: :mad: Ja tu po nocach sie męczę żeby wam pokazać Korę, rzucam książki żeby powklejać fotki do galerii, narażam się na gniew ojca! I co w zamian słyszę? "Tylko tyle?" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Agushka; napisał(a):
No w końcu są:multi::multi::multi: Ola wybaczam Ci to moje czekanie:evil_lol::evil_lol: widok Kory to miód na moją duszę :)

Hehehe ten miód omal mi wczoraj oka nie wybił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się z nią kulturalnie w zapasy bawię (nawet kucnełam żeby zniżyć się do jej poziomu :eviltong: ) a ona nagle z całym impetem bach! i z łapy prosto w oko! :diabloti:
Ale to był ból! A ta jeszcze bardziej sie zaciesza i mi po brzuchu depcze i po uchu gryzie, podczas gdy ja sie z bólu zwijam... :roll:
Ale i tak ją kocham! :loveu: