Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka swietne fotki :loveu: :loveu: :loveu:

P.S. A co do rodziców to troche Cie rozumie bo mam kolezanke ktorej starsi sa identyczni tez stasznie opiekunczy. U mie na szczescie tak nie jest wydaje mi sie ze maja do mnie zaufanie bo moge jezdzic gdzie chce, na wakacje od 2 lat wyjezdzam (wprawdzie nie za daleko od domu) ze znajomymi i nie maja nic przeciwko nawet zbytnia nie kontroluja (czasami dzwonia) i przyjezdzaja w odwiedziny:evil_lol: ale moze dlatego ze duzo z nimi rozmawiam.... moze wiedza ze nie zrobie nic glupiego.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks; napisał(a):
dwa Harnasiowe filmiki i jeden Dagono-Opkowy (Dagon należy do asi-od-dagona a Opka do simbik )

Już dzisiaj sobie pewnie nie pooglądam, ale obiecuje że jutro czekoś poszukam ;)

Marta_Ares; napisał(a):
Hejka swietne fotki :loveu: :loveu: :loveu:

P.S. A co do rodziców to troche Cie rozumie bo mam kolezanke ktorej starsi sa identyczni tez stasznie opiekunczy. U mie na szczescie tak nie jest wydaje mi sie ze maja do mnie zaufanie bo moge jezdzic gdzie chce, na wakacje od 2 lat wyjezdzam (wprawdzie nie za daleko od domu) ze znajomymi i nie maja nic przeciwko nawet zbytnia nie kontroluja (czasami dzwonia) i przyjezdzaja w odwiedziny:evil_lol: ale moze dlatego ze duzo z nimi rozmawiam.... moze wiedza ze nie zrobie nic glupiego.

No to masz fajnie :p Ja w tamtym roku pierwszy raz pojechałam z przyjaciółką bez rodziców pod namioty na dwa dni... :eviltong: Codziennie rodzice dzwonili kilka razy zwłaszcza wieczorem żeby zobaczyć czy czasem na dyskoteke nie poszłyśmy... :shake: :shake: :shake: Ale i tak było fajnie. :cool3:

Tina.Sara; napisał(a):
Cześć Ola :cool3::loveu:

Cześć Karolinka... :cool3: :loveu:

Posted

Hejka to fajnie ze moglas chociaz pojechac na 2 dni wazne i to:eviltong:
Mam nadzieje ze w tym roku gdzies razem pojedziemy pod namioty (skrzynki, goren???)
W tamtym roku bylam na Goreniu piekne duzeeee czyste jezioro i bylismy ze znajomymi sami tylko czasami pan z labradorem przychodzil poplywac:loveu: ale to jest pole przy lesnioczowce spokoja okolica:evil_lol: i swietne tereny dla psow a pani wlascicielka ma super bokserka ktory nam zapasy wyjadal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Hejka to fajnie ze moglas chociaz pojechac na 2 dni wazne i to:eviltong:
Mam nadzieje ze w tym roku gdzies razem pojedziemy pod namioty (skrzynki, goren???)
W tamtym roku bylam na Goreniu piekne duzeeee czyste jezioro i bylismy ze znajomymi sami tylko czasami pan z labradorem przychodzil poplywac:loveu: ale to jest pole przy lesnioczowce spokoja okolica:evil_lol: i swietne tereny dla psow a pani wlascicielka ma super bokserka ktory nam zapasy wyjadal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja byłam na skrzynkach :multi: Tam jest fantastycznie! Wziełam Kora a przyjaciółka swojego psa i chodziłyśmy na pomost gdzie nikt sie nie czepiał że z psami się kąpiemy :p :p :p Eh... to były czasy... :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Musimy się tam razem z Luizą wybrać :cool3: :cool3: :cool3: Bedzie super! Moge wziąść swoj przyczepo-namiot :cool3:

Posted

Na skrzynakch jest zawsze sporo ludzi z psami:evil_lol: :evil_lol: ale ja wole goren poniewaz tam jest spokojniej a na skrzynkach jest za duzo ludzi (szczegonie lodziakow:cool1:) ktorzy po imprezce nie zachowuja sie zbyt milo, na goreniu jest bezpieczniej a pozatym jest to bardzo blisko skrzynek my spacerkiem przez las chodzilismy codziennie na imprezki na skrzynki:evil_lol: (bylam bez psa)

Posted

Hejka cioteczki!!!
właśnie siedze sobie w szkole w bibliotece :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie mamy angielskiego więc jest loozik :multi: :multi: :multi: MIałam niedawno sprawdzian z niemca i całkiem dobrze mi poszło :p Jeszcze tylko jedna godzina przede mną i do domciu!!! :multi: Czeka tam już na was świeżuteńka porcja fotek Kory :cool3:
Bądżcie więc cierpliwi :razz:

Marta wiesz, mi to w sumie obojętne gdzie mogłybyśmy pojechać, byle by się tylko wyrwać z domu :p No i ze mną można zabrać psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alynkaaa Wielkie dzięki w imeniu BATdoga :eviltong:

Samturia no wiesz... :cool3: To jest tajemnica służbowa :eviltong: :eviltong:
A foteczki Łapki obejrzę sobie po połuduniu

Na razie dziewuszki! Miłego dnia życzem!:p :p
Papapapapa :*:*:*:*:*:*:*

Posted

furciaczek; napisał(a):
czesc oluc:) widze ze humoek dzisiaj dopisuje:cool3:

Daj spokój! :eviltong: Wiesz jaka niewyspana jestem!!!:eviltong: :eviltong: Do drugiej w nocy nad niemieckim siedziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i na polskim na chwilke przysnełam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Agushka; napisał(a):
Hej Ola. Niech już będą te święta bo nam te nasze szkolne koleżanki zamordują:mad::mad:

Hehehehe tak szczerze to wczoraj sie do pierwszej w nocy na film patrzyłam :eviltong: :eviltong: Tak więc jestem wykończona ze swojej winy troszke :evil_lol:
Na święta już niedługo tylko najpierw bedzie napływ sprawdzianów przedświątecznych... wrrr... :mad: :mad: :mad: Ale damy rade, najważniejsze to przeżyć fizyke :roll: :eviltong: :eviltong:

Posted

Samturia; napisał(a):
No gdzie, no powiedz! no gadajżesz gdzie kupiłaś tą czekoladę co?!?! :mad::mad:

Hehehe to pytanie proszę kierować do mojego braciszka :eviltong: To on wyczaarował ją pewnego dnia z kurtki jak wrócił na wieczór do domu... :p
Magik jakiś czy cuś? :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Musimy się tam razem z Luizą wybrać :cool3: :cool3: :cool3: Bedzie super! Moge wziąść swoj przyczepo-namiot :cool3:

ja nigdzie nie jade :P nikt mnie oficjalnie nie zapraszał... wydaje mi się, że odłanczam się od grupy społecznej i wole żyć w samotności z moimi ukochanymi pieskami :D

Posted

Tiaaa, śnieg to to był póki był w powietrzu :evil_lol: , a jak płatek tylko spadł na ziemię to się robiła od razu woda.:roll: Teraz w Wawie wielka chlapa.:diabloti:

[quote name='Ola&Kora']Hehehehe tak szczerze to wczoraj sie do pierwszej w nocy na film patrzyłam :eviltong: :eviltong:
No ładnie, wydało się jak to Ola się po nocach uczy!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A jak Korcia dzielnie znosi to duszenie nogami!:lol: Tylko potem jakaś taka trochę wymiętolona...:evil_lol:

Posted

Cerber; napisał(a):
ja nigdzie nie jade :P nikt mnie oficjalnie nie zapraszał... wydaje mi się, że odłanczam się od grupy społecznej i wole żyć w samotności z moimi ukochanymi pieskami :D

Jedziesz, jedziesz! :diabloti: Nie masz wyjścia! :eviltong: Jak nie bedziesz chciała to cię zwiążę jakimś sznurem i na siłę właduję do samochodu :diabloti:

haska_12; napisał(a):
Ps.U was też spadł śnieg? :multi:

Wrr... :angryy: Nawet mi nie wspominaj... u mnie tylko deszcz lał... :angryy:

Tina.Sara; napisał(a):
Hej Olcia :loveu:

U MNIE NORMALNIE ŚNIEG!!!!!!! :multi:

No następna mnie dobjia... :angryy: :eviltong:

AśkaK; napisał(a):
Tiaaa, śnieg to to był póki był w powietrzu :evil_lol: , a jak płatek tylko spadł na ziemię to się robiła od razu woda.:roll: Teraz w Wawie wielka chlapa.:diabloti:

No ładnie, wydało się jak to Ola się po nocach uczy!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A jak Korcia dzielnie znosi to duszenie nogami!:lol: Tylko potem jakaś taka trochę wymiętolona...:evil_lol:

Hehehe czyli ten śnieg, to jak nie śnieg był hehehe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I czym wy się chwaliłyście :eviltong:

No cio... :oops: Taki ładny film leciał to nie mogłam przegapić... :eviltong:
I to wcale nie jest duszenie tylko przytrzymywanie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zaraz dodam następne fotki :cool3:

Posted

AśkaK; napisał(a):
:lol: Czekam na foteczki! Chyba sama też coś zaraz zapodam :cool3: bo taaak mi się uczyć nie chce dzisiaj.:diabloti:

Doskonałe podejście do rzeczy! :evil_lol: Moja krew! :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Po trudach przebijania się przez zaległości stwierdzam, że splajszczona Korusia jest strasznie słodka:loveu::evil_lol:
Czego to pies nie zniesie dla chwil na kanapie:evil_lol:

Posted

No to kolejna porcja fotek :cool3: Kora tutaj rozgrzebała mi troche wyrko i za karę zrobiłam jej kilka fotek... :diabloti:

W tle widać bałagan jaki pannuje na moim łóżku podczas odrabiania lekcji :eviltong:

Posted

"Ty, weź już se daj spokój z tymi fotkami! Nie widzisz że jestem obrażona?":evil_lol:
Ola ona tu wygląda jakby łaskę Ci robiła że się da sfotografować:evil_lol::evil_lol: