Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć kochani!
Eh... rodzice znowu zaczeli gadać że dogomania to sekta... :angryy: :angryy: :angryy: Ja już z nimi nie wytrzymuję!!! Dlaczego oni tak bardzo się tego czepiają?! Wreszcie znalazłam ludzi, z którymi mogę pogadać na moje ulubione tematy, czyli psy a im to już zaczeło przeszkadzać! :angryy: Oni chyba naprawde lubią kiedy tylko siedze w domu i sie ucze... Mam prawie osiemnaście lat a nie moge nigdzie wyjśc bez powiadomienia i musze wrócić przed godziną 21... za to mojemu bratu od dzieciństwa pobłażali... Czuję się gorzej niż na łańcuchu... :-( Nawet nie wiecie jak to dobija... Jeszcze teraz wyskoczyli z tą sektą... :-( Nie wiem nawet czy bede mogła do Gosi jechać, bo "sie o mnie troszczą"... ta troszczą się o to żebym nie miała znajomych i siedziała nad książkami... To nie jest fair... Jak ja już bym chciała się wyprowadzić... móc wreszcie samemu decydować o swoim życiu...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc olus:)

widze ze humorek niebardzo dopisuje:shake: postaraj sie ich zrouzmiec, jestes ich corka, martwia sie o ciebie. niedziwie sie im ze maja jakies watpliwosci odnosnie przyjazdu do mnie. nieznaja mnie wkoncu.
mysle ze zrobimy tak, nasze spotkanie mozemy odlozyc na inny termin a ja przyjade do wloclawka i spotkam sie z twoimi rodzicami. moze jak mnie poznaja to zmienia zdanie:)

Posted

furciaczek napisał(a):

widze ze humorek niebardzo dopisuje:shake: postaraj sie ich zrouzmiec, jestes ich corka, martwia sie o ciebie. niedziwie sie im ze maja jakies watpliwosci odnosnie przyjazdu do mnie. nieznaja mnie wkoncu.
mysle ze zrobimy tak, nasze spotkanie mozemy odlozyc na inny termin a ja przyjade do wloclawka i spotkam sie z twoimi rodzicami. moze jak mnie poznaja to zmienia zdanie:)

ehh to fajnie, że Gosia przyjedzie, ale ja z wami się mimo wszystko nie spotkam w sobote... no a jeśli potrzebujecie jakis wyjaśnien to na gg

Ola kurcze masz przerąbane jednym słowem, dobrze, że jeszcze mnie jako tako akceptuja, bo gdyby nie to to byłoby nie dobrze i watpię byśmy sie często spotykały.. kurcze no oni zrozumijeja Ci no, musza nie maja innego wyjscia bo jak nie to ich zbije :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Oluś, rodzice mają rację, dogomania to sekta!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) Raz zajrzysz i wciąga Cię tak że nawet nie wiesz kiedy!:evil_lol:

A tak na poważnie...eh, też to kiedyś przerabiałam. Staruszkowie już tak mają, że uważają że jedyne zainteresowanie jakie ich dziecko powinno mieć poza nauką to...nauka właśnie!:diabloti: Nosek do góry, już niedługo zaczniesz studia i wtedy to hulaj dusza, piekła nie ma!:evil_lol:
A chłopakom zawsze się bardziej pobłaża niż córkom :angryy: , więcej im wolno i wogóle życie nas - biedne niewiasty - nie rozpieszcza.:diabloti:

Posted

furciaczek; napisał(a):

Gosiia, jesteś kochana :*:*:*:* Nie wiem czy dało by coś, jeśli byś przyjechała, a poza tym nie chcę żebyś traciła przeze mnie kasę ;) Nie jestem tego warta :eviltong: Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła, dzisiaj postaram się przeprowadzić ostateczną rozmowe, ale to dopiero wieczorem bo teraz taty nie ma w domu, a mama zawsze mówi "tak" a dopiero przy tacie nabiera śmiałości i mówi "nie"... :shake:

Cerber; napisał(a):
Ola kurcze masz przerąbane jednym słowem, dobrze, że jeszcze mnie jako tako akceptuja, bo gdyby nie to to byłoby nie dobrze i watpię byśmy sie często spotykały.. kurcze no oni zrozumijeja Ci no, musza nie maja innego wyjscia bo jak nie to ich zbije :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Wiesz... ja już w sumie przyzwyczaiłam się do takiego życia... staram się robić wszystko by ich zadowolić... ale właśnie w takich chwilach, kiedy chce zrobić coś innego, w tym wypadku wyjechać poza Włocławek (śmiejcie się ale ja nigdy sama nie wyjechałam poza moje miasto... :-( ) To od razu pojawia się problem, że jestem za młoda, że to niebezpieczne, że od razu coś mi sie stanie, ktoś mnie zabjie, naćpam się gdzieś i zmarnuje sobie życie tym jednym wyjazdem... :shake:

AśkaK; napisał(a):
Oluś, rodzice mają rację, dogomania to sekta!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) Raz zajrzysz i wciąga Cię tak że nawet nie wiesz kiedy!:evil_lol:

A tak na poważnie...eh, też to kiedyś przerabiałam. Staruszkowie już tak mają, że uważają że jedyne zainteresowanie jakie ich dziecko powinno mieć poza nauką to...nauka właśnie!:diabloti: Nosek do góry, już niedługo zaczniesz studia i wtedy to hulaj dusza, piekła nie ma!:evil_lol:
A chłopakom zawsze się bardziej pobłaża niż córkom :angryy: , więcej im wolno i wogóle życie nas - biedne niewiasty - nie rozpieszcza.:diabloti:

No właśnie, pociesza mnie tylko fakt że już niedługo wyjade na studia do Warszawy (Asiu, czekaj tam na mnie... :diabloti: ) i wreszcie bede mogła się usamodzielnić, udowodnić im że już nie jestem małą dziewczynką, którą trzeba za rączkę przeprowadzać prze ulicę... I dopiero bedą mieli!! :eviltong:

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Hey no widze że masz podobny problem jak ja... o mnie też sie tak "troszczą" ;/;/;/

Hehehe ja sie czuje jak w gettcie :eviltong: Stały nadzór całą dobę :roll:
Jak Lady SpeacTic 24/7 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zaraz dodam nowe foteczki ;)

Posted

_ChiQuiTa_; napisał(a):
no ja też, a za tydzień wraca moje gestapo (czyt. ojciec)

dawaaaaaj foty :D:D

:grin::grin: Gestapo!!! :grin::grin: To ci sie udalo!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nic tak nie poprawia humoru jak teksty dogomaniaków :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe ja sie czuje jak w gettcie :eviltong: Stały nadzór całą dobę :roll:
Jak Lady SpeacTic 24/7 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

"Lady Speed Stick 24/7" chcialaś powiedzieć :D

Posted

eria; napisał(a):
"Lady Speed Stick 24/7" chcialaś powiedzieć :D

Buahahaha :grin::grin::grin: Prawie to samo napisałam!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wogóle to wszyscy wiedzieli o co chodzi :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

No to odkryliście w Korze kolejną rase :eviltong: :eviltong: :eviltong: Powoli zaczynacie się rozkręcać :cool3: Uważajcie bo jeszcze dojdziecie do chow chowa :evil_lol: :evil_lol:

Bellatriks świetny podpis... :cool3: :cool3: :cool3: Uwielbiam te piosenkę :loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Bellatriks świetny podpis... :cool3: :cool3: :cool3: Uwielbiam te piosenkę :loveu:
wiem:p [nie ma to jak skromność, hehe] ja też, ostatnio juz nawet mojego największego dotychczasowego muzycznego narkotyku "Good Riddance (Time Of Your Life)" nie słucham, tylko puszczam "The Saints Are Coming" na opcji Repeat:evil_lol:

Posted

bellatriks; napisał(a):
wiem:p [nie ma to jak skromność, hehe] ja też, ostatnio juz nawet mojego największego dotychczasowego muzycznego narkotyku "Good Riddance (Time Of Your Life)" nie słucham, tylko puszczam "The Saints Are Coming" na opcji Repeat:evil_lol:

No tego nie da się wysłuchać raz na ileśtam piosenek. Ona musi lecieć ciągle i ciągle i wogóe się nie nudzi :loveu: To jedna z najfajniejszych piosenek jakie słyszałam!! Dziekuje że mi ją przesłałaś :*:*:*:*

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No tego nie da się wysłuchać raz na ileśtam piosenek. Ona musi lecieć ciągle i ciągle i wogóe się nie nudzi :loveu: To jedna z najfajniejszych piosenek jakie słyszałam!! Dziekuje że mi ją przesłałaś :*:*:*:*

Nie ma za co:D przeglądnij sobie YouTube'a jak chcesz fajne Green dayowe rzeczy, to znajdź użytkowniczkę greendayjunkie - polecam szczególnie Egos & Icons:cool3: . Aha - no i możesz poszukać mnie i pooglądać wrzucone przez mnie stare (!!) filmiki:p

Posted

furciaczek; napisał(a):

biedna psinka, przeciez tak niemoze byc :shake: bedzie trzeba do TOZu zadzwonic bo ola wkoncu wykoczy kore:evil_lol:
a i dowiedzialam sie ze przypala temu biednemu pieskowi jedzenie:diabloti:

Buahahaha SYNCHRO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nieźle, nieźle :grin::grin:
I nie przypaliłam Korze jedzenia, chociaż mało brakowało... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

bellatriks; napisał(a):
Nie ma za co:D przeglądnij sobie YouTube'a jak chcesz fajne Green dayowe rzeczy, to znajdź użytkowniczkę greendayjunkie - polecam szczególnie Egos & Icons:cool3: . Aha - no i możesz poszukać mnie i pooglądać wrzucone przez mnie stare (!!) filmiki:p

Hehehe bardzo chętnie, tylko gdybym ja umiała się poruszać po youtubie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tam wchodze i umiem tylko tytuły wpisywać :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe bardzo chętnie, tylko gdybym ja umiała się poruszać po youtubie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tam wchodze i umiem tylko tytuły wpisywać :eviltong: :eviltong:

wpisz do wyszukiwarki nazwy użytkowników, to też znajdzie - ja jestem jako bellatriks :razz:

Posted

bellatriks; napisał(a):
wpisz do wyszukiwarki nazwy użytkowników, to też znajdzie - ja jestem jako bellatriks :razz:

OK, spróbuje :cool3: :cool3: :cool3: Ciekawe, co ty też tam takiego wrzuciłaś... :cool3: :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
OK, spróbuje :cool3: :cool3: :cool3: Ciekawe, co ty też tam takiego wrzuciłaś... :cool3: :cool3:

dwa Harnasiowe filmiki i jeden Dagono-Opkowy (Dagon należy do asi-od-dagona a Opka do simbik )