Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cześć Ola. Ze względu na dzisiejszą ociężałość dogo, nie byłam jeszcze u ciebie bo jak mam gdziekolwiek zajrzeć to trwa to całą wieczność. Ale koniecznie musze chociaz dobranoc powiedzieć :) To dobranoc :) Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 do-bra-noc:) ps.12:30 tez ranek<tymbardziej jak ktos dopiero wstal:cool3: :eviltong: > Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No właśnie, była nawet taka piosenka "Rano trzeba wstać, raaano to jest tak gdzieś po pierwszej!":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baaardzo ją lubiłam!:loveu: :lol: Olu, ja dziś od 10 na dogo szalałam bo egz.z gospodarki wyrwał mnie z łóżka bladym świtem :placz: , o 8 byłam już na uczelni, a o 10 z powrotem w domku. Ale dzięki temu mogłam tak raniutko pozaglądać sobie do wszystkich galerii!!!:multi: :p KIEDY BĘDĄ JAKIEŚ FOTECZKI???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Olu, śliczny masz zimowy banerek. :loveu: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Cześć Oluś jak tam po wczorajszym dniu? :) Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Witaj Olu :calus: Juz się miałam do łóżeczka kłaść ale przypomniałam sobie że tu jeszcze jedno moje kohane zieciątko do odwiedzenia zostało :loveu: Kora pięknieje z każdym zdjęciem, a może poostu się za Wami stęskniłam?? :lol: Miło być tutaj z Wami :calus: Dobranoc kochane, słodkich snów :calus: Buahahahaha :grin::grin::grin: Nie wiedziałam że jestem czyimś zięciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jesteś kochana :*:*:* Marta_Ares; napisał(a):hej no to czekam na fotki:loveu: :loveu: Już się robią :cool3: wiq; napisał(a):heja BANana:evil_lol::evil_lol: uczysz sie powiadasz.. :evil_lol: jakies to przeterminowane:evil_lol: Hehehe no bo ja taka troche starej daty jestem :D:D:D Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Agushka; napisał(a):Cześć Ola. Ze względu na dzisiejszą ociężałość dogo, nie byłam jeszcze u ciebie bo jak mam gdziekolwiek zajrzeć to trwa to całą wieczność. Ale koniecznie musze chociaz dobranoc powiedzieć :) To dobranoc :) I tak barzo się cieszę e o mnie pamiętałaś i zajrzałaś do mnie :*:*:* Nie wiem czy byłam wczoraj u ciebie, bo mam skleroze (wiele osób może to potwierdzić :eviltong: ) i jeśli nie to bardzo cię przepraszam ;) Alynkaaa; napisał(a):do-bra-noc:) ps.12:30 tez ranek<tymbardziej jak ktos dopiero wstal:cool3: :eviltong: > DZIEŃDOBEREK :eviltong: :eviltong: :eviltong: AśkaK; napisał(a):No właśnie, była nawet taka piosenka "Rano trzeba wstać, raaano to jest tak gdzieś po pierwszej!":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baaardzo ją lubiłam!:loveu: :lol: Olu, ja dziś od 10 na dogo szalałam bo egz.z gospodarki wyrwał mnie z łóżka bladym świtem :placz: , o 8 byłam już na uczelni, a o 10 z powrotem w domku. Ale dzięki temu mogłam tak raniutko pozaglądać sobie do wszystkich galerii!!!:multi: :p KIEDY BĘDĄ JAKIEŚ FOTECZKI???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehehe a ja nigdy tej piosenki nie słyszałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No faktycznie, przecież ty miałaś egzamin :eviltong: No skleroze mam jak nic! :eviltong: A poza tym to sie zdziwiłaqm bo przzeważnie musiałam na ciebie czekać do godziny dwunastej w nocy, więc jak zobaczyłam o której napisałaś mi posta to przeżyłam lekki szok :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 g_o_n_i_a; napisał(a):Olu, śliczny masz zimowy banerek. :loveu: Dziemkujem :p To robota mojej kochanej Luizy :*:*:* APSA; napisał(a):Kangurek uroczy :loveu: (uważaj, na posiadanie egzotycznych zwierząt trzeba mieć pozwolenie :p) No prosze już trzeci raz Kora została kangurem... :eviltong: Chyba coś jest nie tak.... czy ja aby na pewno mam psa:nerwy: :nerwy: :look3: :look3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cerber; napisał(a):Cześć Oluś jak tam po wczorajszym dniu? :) Hehehe niewyspana :evil_lol: Kora mi jazde o dwunastej w nocy urządziła :angryy: Brat wyszedł z nią na wieczorny spacer... a ona do domu wróciła upaćkana w jakieś rybie!!! :angryy: :angryy: :angryy: Była cała śmierdząca i mokra!!! Ale byłam wkurzona!!! Musiałam ją w nocy kąpać :angryy: Na szczęście teraz już się z tego śmieję :p Przeżyłam dwie kąpiele jednego dnia... :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 hej kochanie :loveu: [quote name='Ola&Kora']Hehehe czuję się wyróżniona :-D:-D I prosze żadnych transparentów :eviltong: Kora jest nieśmiała Super :P Kora? Nieśmiała???? NIE WCISKAJ MI TU TAKICH KITÓW BO JAKBY BYŁA NIEŚMIAŁA TO BY SE FOT NIE DAŁA ROBIĆ :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 No to pora na foteczki :p Kama :loveu: No comments... :eviltong: Zajączki :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale fajne focie :multi: !!! Kamcia też przesłodka :loveu: Ps.Ostatnia fotka Korci... :loveu: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Zajączki :eviltong: Ojej ale kama okropnie wyszła na tej fotce... taka brudna, śmierdząca i do tego drapiąca się.. fuj. Na szczęście dzis już jest czyściutka, pachnąca i drapiąda się... :P emmm Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można... Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Cerber'] Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można... no pieknie jak tak mozna wymiociny o smród posadzac :mad::cool3::razz: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 haska_12; napisał(a):Ale fajne focie :multi: !!! Kamcia też przesłodka :loveu: Ps.Ostatnia fotka Korci... :loveu: Dziemkujem :p :p :p Cerber; napisał(a):Ojej ale kama okropnie wyszła na tej fotce... taka brudna, śmierdząca i do tego drapiąca się.. fuj. Na szczęście dzis już jest czyściutka, pachnąca i drapiąda się... :P emmm Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można... Ooł... no to masza teraz nieciekawie :/ Ale ci powiem, że ja aż tak bardzo smrodku nie czułam, mnie takie zapaszki jakoś nie ruszają :eviltong: A co do pbroży to już nigdy nie kupuj jej z tej firmy, najlepsze są Frontline ;) milena182; napisał(a): no pieknie jak tak mozna wymiociny o smród posadzac :mad::cool3::razz: Hehehehehe Milena ja dzisiaj przez ciebie to sikam ze śmiechu :grin::grin::grin: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Ola&Kora']Buahahahaha :grin::grin::grin: Nie wiedziałam że jestem czyimś zięciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jesteś kochana :* No to teraz już wiesz :D:D:D Dzięki :oops::calus: CZUDO, PIESZ CZUDO :loveu: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A tak apropo to kogo jest ta Kama :oops:? ja chyba nie w temacie :evil_lol: Ps.u mnie nowe foty :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):No to teraz już wiesz :D:D:D Dzięki :oops::calus: CZUDO, PIESZ CZUDO :loveu: Hihihihi czyli ty jesteś moim teściem :grin::grin::grin: haska_12; napisał(a):A tak apropo to kogo jest ta Kama :oops:? ja chyba nie w temacie :evil_lol: Ps.u mnie nowe foty :cool3: Kama to mama Cerbera :eviltong: :eviltong: :eviltong: Już pędzę do twojej galerii :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hihihihi czyli ty jesteś moim teściem :grin::grin::grin: Coś Ci się nie podoba młod(a)y?? Do starszych powinno się mieć szacunek, szczególnie do teściow :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To mamusia cerberka :o ?? Wow.. nie podobna :p Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 :: FiGa ::; napisał(a): Coś Ci się nie podoba młod(a)y?? Do starszych powinno się mieć szacunek, szczególnie do teściow :eviltong::eviltong::eviltong: Dobrze mamusiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy wie mamusia, jak ja bardzo mamusie szanuję... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 haska_12; napisał(a):To mamusia cerberka :o ?? Wow.. nie podobna :p Oj tam niepodobni... :eviltong: Czepiasz się szczegółów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cerberek wdał się w tatusia ale charakterek na pewno ma po Kamie :eviltong: Wrr... :angryy: Właśnie Kora puściła poobiedniego bąka... :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To się nazywa hipnotyzowanie piłki :D Quote
Recommended Posts