Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ola. Ze względu na dzisiejszą ociężałość dogo, nie byłam jeszcze u ciebie bo jak mam gdziekolwiek zajrzeć to trwa to całą wieczność. Ale koniecznie musze chociaz dobranoc powiedzieć :) To dobranoc :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, była nawet taka piosenka "Rano trzeba wstać, raaano to jest tak gdzieś po pierwszej!":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baaardzo ją lubiłam!:loveu: :lol:

Olu, ja dziś od 10 na dogo szalałam bo egz.z gospodarki wyrwał mnie z łóżka bladym świtem :placz: , o 8 byłam już na uczelni, a o 10 z powrotem w domku. Ale dzięki temu mogłam tak raniutko pozaglądać sobie do wszystkich galerii!!!:multi: :p

KIEDY BĘDĄ JAKIEŚ FOTECZKI???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
Witaj Olu :calus:
Juz się miałam do łóżeczka kłaść ale przypomniałam sobie że tu jeszcze jedno moje kohane zieciątko do odwiedzenia zostało :loveu:
Kora pięknieje z każdym zdjęciem, a może poostu się za Wami stęskniłam?? :lol:
Miło być tutaj z Wami :calus:

Dobranoc kochane, słodkich snów :calus:

Buahahahaha :grin::grin::grin: Nie wiedziałam że jestem czyimś zięciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jesteś kochana :*:*:*

Marta_Ares; napisał(a):
hej no to czekam na fotki:loveu: :loveu:

Już się robią :cool3:

wiq; napisał(a):
heja BANana:evil_lol::evil_lol:
uczysz sie powiadasz.. :evil_lol: jakies to przeterminowane:evil_lol:

Hehehe no bo ja taka troche starej daty jestem :D:D:D

Posted

Agushka; napisał(a):
Cześć Ola. Ze względu na dzisiejszą ociężałość dogo, nie byłam jeszcze u ciebie bo jak mam gdziekolwiek zajrzeć to trwa to całą wieczność. Ale koniecznie musze chociaz dobranoc powiedzieć :) To dobranoc :)

I tak barzo się cieszę e o mnie pamiętałaś i zajrzałaś do mnie :*:*:*
Nie wiem czy byłam wczoraj u ciebie, bo mam skleroze (wiele osób może to potwierdzić :eviltong: ) i jeśli nie to bardzo cię przepraszam ;)
Alynkaaa; napisał(a):
do-bra-noc:)

ps.12:30 tez ranek<tymbardziej jak ktos dopiero wstal:cool3: :eviltong: >

DZIEŃDOBEREK :eviltong: :eviltong: :eviltong:

AśkaK; napisał(a):
No właśnie, była nawet taka piosenka "Rano trzeba wstać, raaano to jest tak gdzieś po pierwszej!":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baaardzo ją lubiłam!:loveu: :lol:

Olu, ja dziś od 10 na dogo szalałam bo egz.z gospodarki wyrwał mnie z łóżka bladym świtem :placz: , o 8 byłam już na uczelni, a o 10 z powrotem w domku. Ale dzięki temu mogłam tak raniutko pozaglądać sobie do wszystkich galerii!!!:multi: :p

KIEDY BĘDĄ JAKIEŚ FOTECZKI???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehehehe a ja nigdy tej piosenki nie słyszałam :eviltong: :eviltong: :eviltong:
No faktycznie, przecież ty miałaś egzamin :eviltong: No skleroze mam jak nic! :eviltong:
A poza tym to sie zdziwiłaqm bo przzeważnie musiałam na ciebie czekać do godziny dwunastej w nocy, więc jak zobaczyłam o której napisałaś mi posta to przeżyłam lekki szok :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
Olu, śliczny masz zimowy banerek. :loveu:

Dziemkujem :p To robota mojej kochanej Luizy :*:*:*

APSA; napisał(a):
Kangurek uroczy :loveu:
(uważaj, na posiadanie egzotycznych zwierząt trzeba mieć pozwolenie :p)

No prosze już trzeci raz Kora została kangurem... :eviltong: Chyba coś jest nie tak.... czy ja aby na pewno mam psa:nerwy: :nerwy: :look3: :look3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Cerber; napisał(a):
Cześć Oluś jak tam po wczorajszym dniu? :)

Hehehe niewyspana :evil_lol:
Kora mi jazde o dwunastej w nocy urządziła :angryy: Brat wyszedł z nią na wieczorny spacer... a ona do domu wróciła upaćkana w jakieś rybie!!! :angryy: :angryy: :angryy: Była cała śmierdząca i mokra!!! Ale byłam wkurzona!!! Musiałam ją w nocy kąpać :angryy: Na szczęście teraz już się z tego śmieję :p
Przeżyłam dwie kąpiele jednego dnia... :eviltong:

Posted

hej kochanie :loveu:

[quote name='Ola&Kora']Hehehe czuję się wyróżniona :-D:-D I prosze żadnych transparentów :eviltong: Kora jest nieśmiała

Super :P Kora? Nieśmiała???? NIE WCISKAJ MI TU TAKICH KITÓW BO JAKBY BYŁA NIEŚMIAŁA TO BY SE FOT NIE DAŁA ROBIĆ :evil_lol:

Posted

Zajączki :eviltong:

Ojej ale kama okropnie wyszła na tej fotce... taka brudna, śmierdząca i do tego drapiąca się.. fuj. Na szczęście dzis już jest czyściutka, pachnąca i drapiąda się... :P emmm Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można...

Posted

[quote name='Cerber']
Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można...
no pieknie jak tak mozna wymiociny o smród posadzac
:mad::cool3::razz:

Posted

haska_12; napisał(a):
Ale fajne focie :multi: !!! Kamcia też przesłodka :loveu:

Ps.Ostatnia fotka Korci... :loveu:

Dziemkujem :p :p :p

Cerber; napisał(a):
Ojej ale kama okropnie wyszła na tej fotce... taka brudna, śmierdząca i do tego drapiąca się.. fuj. Na szczęście dzis już jest czyściutka, pachnąca i drapiąda się... :P emmm Ola wiesz co wczoraj tak śmierdziało u mnie??? co ja myslałam, ze jak Kora zwymiotowała to, ze to jej wymiociny???? to nie ona, to ta obroża przeciwpchelna, tak zastanawiałam się dziś, bo gdzie kama się nie ruszyła to śmierdziało i myślałam, że to kama jeszcze tak śmierdzi... miałam już wziać ją do kąpieli, ale powąchaam ją i patrze że pachnie, a bliżej szyi śmierdzi i co się okazało, ze ta obroża tak cuchnie, ze nie idzie wytrzymać.. natychmiast tą obroże zdjęłam i będę zakładała tylko na spacer bo to w dumu to wytrzymać nie można...

Ooł... no to masza teraz nieciekawie :/ Ale ci powiem, że ja aż tak bardzo smrodku nie czułam, mnie takie zapaszki jakoś nie ruszają :eviltong:
A co do pbroży to już nigdy nie kupuj jej z tej firmy, najlepsze są Frontline ;)

milena182; napisał(a):

no pieknie jak tak mozna wymiociny o smród posadzac :mad::cool3::razz:

Hehehehehe Milena ja dzisiaj przez ciebie to sikam ze śmiechu :grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Buahahahaha :grin::grin::grin: Nie wiedziałam że jestem czyimś zięciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jesteś kochana :*
No to teraz już wiesz :D:D:D

Dzięki :oops::calus:

CZUDO, PIESZ CZUDO :loveu:

Posted

No to teraz już wiesz :D:D:D

Dzięki :oops::calus:
CZUDO, PIESZ CZUDO :loveu:

Hihihihi czyli ty jesteś moim teściem :grin::grin::grin:

haska_12; napisał(a):
A tak apropo to kogo jest ta Kama :oops:? ja chyba nie w temacie :evil_lol:

Ps.u mnie nowe foty :cool3:

Kama to mama Cerbera :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Już pędzę do twojej galerii :cool3:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hihihihi czyli ty jesteś moim teściem :grin::grin::grin:

Coś Ci się nie podoba młod(a)y?? Do starszych powinno się mieć szacunek, szczególnie do teściow :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Coś Ci się nie podoba młod(a)y?? Do starszych powinno się mieć szacunek, szczególnie do teściow :eviltong::eviltong::eviltong:

Dobrze mamusiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy wie mamusia, jak ja bardzo mamusie szanuję... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haska_12; napisał(a):
To mamusia cerberka :o ?? Wow.. nie podobna :p

Oj tam niepodobni... :eviltong: Czepiasz się szczegółów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cerberek wdał się w tatusia ale charakterek na pewno ma po Kamie :eviltong:

Wrr... :angryy: Właśnie Kora puściła poobiedniego bąka... :angryy: :angryy: :angryy: