Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej dziewczyny i co z tym scenariuszem do Filmu o tych bogach greckich (i jednej rzybmskiej Bogince), robimy to czy nie???? chyba jak już zaczęłyśmy to powinnyśmy kontunuwać, tym bardziej, że ja juz się rozkręciłam i uwielbiam mitologię - nie dziwcie, się też że mój pies takie nosi imie... :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:calus: :buzi: :buzi: Luizko bannerek jest prześliczny :calus:

No i oczywiście coś skombinujemy z tym naszym scenariuszem, ale to dopiero jutro bo dzisiaj nie mam głowy ani (jeszcze :eviltong: ) pomysłu :D
Mam nadzieje że mi pomożecie, a zwłaszcza Luiza :p :p :p Bo wiem , jak lubi mitologie a i układanie historyjek niźle jej idzie :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
:calus: :buzi: :buzi: Luizko bannerek jest prześliczny :calus:

No i oczywiście coś skombinujemy z tym naszym scenariuszem, ale to dopiero jutro bo dzisiaj nie mam głowy ani (jeszcze :eviltong: ) pomysłu :D
Mam nadzieje że mi pomożecie, a zwłaszcza Luiza :p :p :p Bo wiem , jak lubi mitologie a i układanie historyjek niźle jej idzie :cool3: :cool3: :cool3:

ja chyba będę miała jakiś pomysł, ale musze to wszystko przemysleć i przelac na papier, niestety też dopiero jutro... już mam wyobrażenie tego jak to będzie wyglądało... :P:P:P:P mam jeszcze jeden pomysł, ale to niespodzianka i zachowam to na razie dla sienie, doowiecie sie pozniej co wymyslilam...

Posted

Cerber; napisał(a):
ja chyba będę miała jakiś pomysł, ale musze to wszystko przemysleć i przelac na papier, niestety też dopiero jutro... już mam wyobrażenie tego jak to będzie wyglądało... :P:P:P:P mam jeszcze jeden pomysł, ale to niespodzianka i zachowam to na razie dla sienie, doowiecie sie pozniej co wymyslilam...

Już siem doczekać nie moge :p :p :p Louie nie bądź taka tajemnicza!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Milena ja biore tla z googli albo z yahoo i wpisuje po angielsku to czego szukam (np winter wallapers) wtedy znajduje duzo ladniejsze obrazki niz polskie chociaz czasami zdarzaja sie fajne polski grafiki

Posted

[quote name='Marta_Ares']Milena ja biore tla z googli albo z yahoo i wpisuje po angielsku to czego szukam (np winter wallapers) wtedy znajduje duzo ladniejsze obrazki niz polskie chociaz czasami zdarzaja sie fajne polski grafiki

no ja też biore tła z googli, a tak dokładniej stąd http://www.grsites.com/ to tło aktualnie, które mam w benerze wzięłam z jakieś tam str. gdzie ten obrazek robił za tło... a na avatar tło wzięłam z kartek świątecznych... :)

Posted

heeej olcia to juz imprezy nie bedzie bo wrocilas:( wezzz....:eviltong: :eviltong: zartuje ciesze sie ze jestes:)

no banerek cudniasty...wogole wszystkie macie takie fajowe i na czasie:)...a ja nie umim robic banerkooof:(

czekam na historyjke....mam nadzieje ze juz jutro sie pojawi:)

3majcie siem buziaki:***

Posted

milena182; napisał(a):
JA tez uwielbiem mitologie mam z niej trzy 5:multi:ale nie doczekalam sie odpowiedzi skad bierzecie te fajne tla do banerkow jak to tajne to od razu mowcie;)

Ja tam nie wiem, bo mnie Luiza banerki robi :evil_lol: :evil_lol:

Marta_Ares; napisał(a):
Milena ja biore tla z googli albo z yahoo i wpisuje po angielsku to czego szukam (np winter wallapers) wtedy znajduje duzo ladniejsze obrazki niz polskie chociaz czasami zdarzaja sie fajne polski grafiki

Cerber; napisał(a):
no ja też biore tła z googli, a tak dokładniej stąd http://www.grsites.com/ to tło aktualnie, które mam w benerze wzięłam z jakieś tam str. gdzie ten obrazek robił za tło... a na avatar tło wzięłam z kartek świątecznych... :)

Hmmm... może jednak kiedyś sama zrobie jakiś bannerek... nieeee :eviltong: Mam przecież Lui... :cool3: :cool3: :cool3:

Alynkaaa; napisał(a):
heeej olcia to juz imprezy nie bedzie bo wrocilas:( wezzz....:eviltong: :eviltong: zartuje ciesze sie ze jestes:)

no banerek cudniasty...wogole wszystkie macie takie fajowe i na czasie:)...a ja nie umim robic banerkooof:(

czekam na historyjke....mam nadzieje ze juz jutro sie pojawi:)

3majcie siem buziaki:***

Hehehe nikt ci nie broni imprezować... wogóle to ja musze se chlapnąć bo znowu z wami jestem!!!
Zdrówko cioteczki :popcorn:

A historyjka bedzie jutro... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja tam nie wiem, bo mnie Luiza banerki robi :evil_lol: :evil_lol:

Hmmm... może jednak kiedyś sama zrobie jakiś bannerek... nieeee :eviltong: Mam przecież Lui... :cool3: :cool3: :cool3:

wlazłam jeszcze na sekunde do Ciebie i do siebie pożegnać się...

emmm Oluś ja tam bardzo chętnie będę Tobie robiła benerki, nie zawsze one mi wychodzą, mimo to zawsze wsyscy je wychwalają, nie wiam nawet czemu... Będę starała Ci się za każdym razem robić lepszy bener i avatarek, jeśli jednak kiedyś spróbujesz swoich sił i powalczysz z grafiką, uda Cui się coś wykąbinować, spodoba Ci się i postanowisz wstawić to czemy nie :) będzie barzo miło popatrzeć na twoje własne dzieła :)

a teraz życzę Ci dobranoc... :*

Posted

Czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi banami, spamami, mikołajkami...
Qurka ale ze mnie internauta od siedmiu boleści :/

I dlaczego tu nie ma nowych zdjęc skoro Ola już jest na wolności????

Posted

Cerber; napisał(a):
wlazłam jeszcze na sekunde do Ciebie i do siebie pożegnać się...

emmm Oluś ja tam bardzo chętnie będę Tobie robiła benerki, nie zawsze one mi wychodzą, mimo to zawsze wsyscy je wychwalają, nie wiam nawet czemu... Będę starała Ci się za każdym razem robić lepszy bener i avatarek, jeśli jednak kiedyś spróbujesz swoich sił i powalczysz z grafiką, uda Cui się coś wykąbinować, spodoba Ci się i postanowisz wstawić to czemy nie :) będzie barzo miło popatrzeć na twoje własne dzieła :)

a teraz życzę Ci dobranoc... :*

Hehe ja ci bardzo dziemkujem za banerki, ale nie chcę cię wykorzystywać ;) W końcu musze sama wziąść się do roboty i stworzyć jakieś "dzieło" :eviltong:

mamabazyla; napisał(a):
Czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi banami, spamami, mikołajkami...
Qurka ale ze mnie internauta od siedmiu boleści :/

I dlaczego tu nie ma nowych zdjęc skoro Ola już jest na wolności????

Hehehe bana dostałam za przesłanie kilkunastu osobom takich samych życzeń, niestety mod uznał to za spam i mnie zbanował :eviltong: Podobno jest cał oddzielny wątek do składania życzeń ale ja o nim nie wiedziałam :roll: No i się doigrałam :eviltong:

Agushka; napisał(a):
Nie ma fotek bo Ola nie ma weny twórczej :) Ola weź się natchnij czymśtam i dawaj te fotki i historyjkę :)

Hehe teraz nie wstawie bo się uczem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale jak poczekacie trochę to kto wie... :cool3: :cool3:

Posted

Witam...

Olka co to jest za wykorzystywanie, perzecież ja to robie z czystekj przyjemności, ja uwielbiam bawić się w takie rzeczy, dlatego też projektuje strony internetowe - darmo. Gdybym tego nie lubiła to bym sobie też nie robiła i wogóle by mnie to nie interesowałao - i proszę się ze mną nie kłócić w razie czego, np. no tak ale Ty nie zawsze masz czas i ochote itd. nie nie mów mi czegoś takiego bo tak nie jest... ja naprawdę robę to z czystą przyjemnością :) więc jak coś to możesz w każdej chwili na mnie liczyć :)

Posted

No i wpadła z rewizytą ;)
W żyłach Kory ewidentnie płynie krew dobermana!!! A ta fota mnie powaliła:loveu: :loveu: :loveu: będę zaglądac częściej :p

Posted

Cerber; napisał(a):
Witam...

Olka co to jest za wykorzystywanie, perzecież ja to robie z czystekj przyjemności, ja uwielbiam bawić się w takie rzeczy, dlatego też projektuje strony internetowe - darmo. Gdybym tego nie lubiła to bym sobie też nie robiła i wogóle by mnie to nie interesowałao - i proszę się ze mną nie kłócić w razie czego, np. no tak ale Ty nie zawsze masz czas i ochote itd. nie nie mów mi czegoś takiego bo tak nie jest... ja naprawdę robę to z czystą przyjemnością :) więc jak coś to możesz w każdej chwili na mnie liczyć :)

Lui, bardzo ci dziękuję :*:*:*:* Jesteś kochana :loveu:

eria; napisał(a):
No i wpadła z rewizytą ;)
W żyłach Kory ewidentnie płynie krew dobermana!!! A ta fota mnie powaliła:loveu: :loveu: :loveu: będę zaglądac częściej :p

Witamy!!!! :multi: :multi: :multi:

AśkaK; napisał(a):
Dzieńdoberek:multi: !!!

Hehehe a co ty tak wcześnie? :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
witaaaam w ten ehhhh porenek<?>.....co tam slychowac???

Hehehe... poranek... taaak... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Marta_Ares; napisał(a):
HEj Olus juz weekend czekamy na fotki:mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Hejka, za chwilke cosik wstawię :p

[quote name='Dalmatynkaa']Ojejku jak ona ślicznie prosi ;) Tez musze tego Freda nauczyć.
Ogromne buziakki i pozdrowienia :*

Dziemkujem :p I powodzenia w nauce Fredzia ;)

Tina.Sara; napisał(a):
cześć Ola :loveu: zdążyłam tylko ze 3 galerie looknąć i sie zmywam. Więcej takich fot! :cool3: Napisze taki transparent i dam do gazety. Papa :*

Hehehe czuję się wyróżniona :D:D I prosze żadnych transparentów :eviltong: Kora jest nieśmiała :p

Posted

Witaj Olu :calus:
Juz się miałam do łóżeczka kłaść ale przypomniałam sobie że tu jeszcze jedno moje kohane zieciątko do odwiedzenia zostało :loveu:
Kora pięknieje z każdym zdjęciem, a może poostu się za Wami stęskniłam?? :lol:
Miło być tutaj z Wami :calus:

Dobranoc kochane, słodkich snów :calus: