Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haska_12; napisał(a):
Ale ja się porozumiewam z Korą telepatycznie!! I pisze to, co mi powiedziała :p Żadne podszywanie :mad: :P

Kora właśnie śpi!!! :diabloti: Więc nie może sie porozumiewać :eviltong: Więc wszystko sie wydało!!! :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12; napisał(a):
Ma katar :P

Hehehe, ale jej gile z nosa nie lecą :diabloti: :diabloti: :diabloti: A poza tym teraz sie obudzila i mi stęka że ją napastujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wiq; napisał(a):
ha, Ada ma w papierach ARTEMIDA:eviltong:

No to mamy kolejnego mitycznego psa w galerii :diabloti: Może nakręcimy jakiś film z greckim mitem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wiq; napisał(a):
od krecenia Ty tu jestes:eviltong::eviltong::evil_lol:

No to może kiedyś cosik wymyśle :eviltong:

Agushka; napisał(a):
Łeee my się na tę produkcję nie łapiemy... Może na jakąś inną kedyś :)i

Hehehehe myśle że Tince by sie dało jakąś epizodyczną rolę... :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to mamy kolejnego mitycznego psa w galerii :diabloti: Może nakręcimy jakiś film z greckim mitem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a furciakowa ma Fiona w papierach:evil_lol: moze znajdzie sie jakis shrek dla niej:cool3:

Posted

:loveu: ACH MÓJ SAWYER!!!!:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:p Dziemkujem ci Martuś, to najwspanialszy prezent jaki mogłam dostać :p

Posted

furciaczek; napisał(a):
a furciakowa ma Fiona w papierach:evil_lol: moze znajdzie sie jakis shrek dla niej:cool3:

Czy jakiś pies bedzie chciał zagrać Shreka???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Chętnych prosimy na casting jutro o 20:00 :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe ja też jestem mistyczną boginią porwaną przez boga wojny... Aresa (buahahaha :evil_lol: nasza trójca dała psiakom imiona z mitologii a ja dopiero sie tera skapłam :eviltong: ) No a wiadomo że Ares siedzi w podziemiach i ty gdzieś też tam jesteś.. :diabloti: I ja cie znajde... i nie wezme tylko piłeczki...:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

jak śmiesz powiedzieć, ze gdzieś tam jestem...:angryy: :diabloti: ja jestem przy boku Hadesa, plnuje jego bram w podziemi, aby nikt z żyjących śmiertelników tam nie trafił. Jestem trójgłowy pies z ogonem w kztałcie węży....:eviltong: :eviltong: :eviltong: potrafię taką postać przybrać gdy nikt nie widzi...
A Ares to Bóg wojny więc gdzie on w podziemiach siedzi????
a Kora to jakie imie Bogini, bo nie znam takiej??????

Posted

wiq napisał(a):
od krecenia Ty tu jestes:eviltong::eviltong::evil_lol:

eeeee ja też chcę pomóc, w końcu ja zaczęłam o mitach...:eviltong: :eviltong: :eviltong: i to Cer jest najbardziej mitologicznym psem na forum i podobnym do mitologicznego Cerbera... :grin: :grin: :grin: tylko w to nie wątpcie bo to na kilometr widać...:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

Ta bogini to Ceres inaczej Kora właśnie :) bogini wegetacji i urodzajów w mitologii rzymskiej, tak jak Demeter w greckiej :)
Ola ja nie chcę, żebyś miała bana bo smutno będzie:placz::placz::placz:

Posted

o matko ale mam polewe.... wejdzcie na profil oli i zobaczcie wszystkie posty napisane przez nia:lol: hehe olus zostala zbanowana za zyczenia mikolajkowe i trafila do kolekcji spamow:evil_lol: ale tylko na 3 dni:evil_lol: no chyba ze kare licza od jednego wtedy posiedzi sobie dluzej:diabloti:

Posted

[quote name='kamila-dog']Hey Ola :multi: Ale cie zrobili ...w bana hehehehe :evil_lol:
Ps.Mysle ze to glupota ale co zrobic :cool1:

Wydaje mi sie ze oni to poprostu uznali za nielegalne nabijanie spamów pewnie głównie o to im chodziło

Posted

[quote name='Ola&Kora']

:loveu: [SIZE=2]ACH MÓJ SAWYER!!!!:loveu:

<foto>
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

A tak poza tym to cześć :loveu: No to cicho jakoś bez Oli będzie :placz:
Furciaczek jestem za (imprezką) :cool3:
Ola jak byś zobaczyła co jaaaa dostałam to by ci kopara opadła :eviltong:

Posted

to co impreza????
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::BIG::BIG::BIG::BIG::laola::laola::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: