Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ho, ho, ho, świątecznie się robi!:lol:

Ola&Kora napisał(a):
Ale gdzieś kiedyś słyszałam że psy jedzą trawę żeby sobie coś tak wyregulować w przewodzie pokarmowym i po tym właśnie wymiotują ;) Nie jestem pewna czy to prawda, ale jest w tym chyba troche racji.. :eviltong:

Prawda, prawda!:p
Psiska zżerają trawę (najbardziej lubią peż, czyli taką co ma takie ma grubsze żdżbła i liście) żeby sobie oczyścić żołądek. Czasem mogą po tym wymiotować a czasem nie. Kamila, jak Lalcia wymiotuje po trawie samą pianą i tylko tak jednorazowo, to nie ma powodu do niepokoju, nawet jeśli zjada trawsko co kilka dni.:p

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba by rozruszać trochę tą galerię! :diabloti:
Oto parę foteczek w domu u Luizy (nie pamietam kiedy to było :eviltong: za dużo sie wypiło :P )

Z KAMERĄ WŚRÓD KORY CZĘŚĆ II

Ciii... jestesmy właśnie w norze rodzinnej... Kora bacznie nas obserwuje...

Jak na razie nie okazuje zaniepokojenia... zachowuje się naturalnie... Ale przyjęła pozycję dominującą...

Po chwili lekko się rozluźnia...

I kładzie się na ziemi...

Rozglądamy się po jamie.... jest dość obszerna... należy do samca, niejakiego Cerbera... Oto on...

A tu piękna scena razem :loveu:

Kora widać, już całkowicie rozluźniona zaczeła bawić się resztkami ostatniego posiłku...

Zachęceni jej przyjaznym zachowaniem podrzuciliśmy jej piłeczkę... byliśmy bardzo ciekawi jej reakcji na nowy przedmiot...
Piłeczka wturlała się między nogi samca...

Kora spojrzała na nią z góry...

I chwyciła w pysk!!!

Zaczeła się bardzo zacieszać...

Cerber stoi raczej nie bardzo zainteresowany całą sytuacją...

Za to Kora tak się rozbestwiła, że nie zauważyła naszego operatora...

I walnela w obiektyw....

Kamera juz nie nadaje sie do uzytku... :eviltong: Operatorowi na szczescie znow nic sie nie stalo... :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
jak miło :cool3::calus::loveu:

Uwielbiam sprawiać tobie przyjemność :p

gogunia; napisał(a):

Ojejejej jakie piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujem ci bardzo :*:*:*:*:*:*

AśkaK; napisał(a):
Ho, ho, ho, świątecznie się robi!:lol:

Prawda, prawda!:p
Psiska zżerają trawę (najbardziej lubią peż, czyli taką co ma takie ma grubsze żdżbła i liście) żeby sobie oczyścić żołądek. Czasem mogą po tym wymiotować a czasem nie. Kamila, jak Lalcia wymiotuje po trawie samą pianą i tylko tak jednorazowo, to nie ma powodu do niepokoju, nawet jeśli zjada trawsko co kilka dni.:p

Ano w końcu jutro mikołajaki są :multi:
Dziękujem ci Asiu :* W sumie już myślałam że koleją głupotę palnęłam a tu prosze, jednak prawda :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

bellatriks; napisał(a):
Hej Ola, przepraszam, że nie podesłałam Ci linków do teledysków Green Daya jakie tylko znajdują się na YouTubie, ale kompletnie wyleciało mi z głowy:oops: :shake:

W ramach przeprosin częstuję linkiem do "The Saints Are Coming" U2 feat. Green Day -> zakochałam się w tej piosence<3
http://www.youtube.com/watch?v=4dCTCh1kbis

Hej, przecież się nie gniewam :p W sumie to ja też już o tym zapomniałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i zaraz zobaczymy, co o za link mi tu przesyłasz... :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hej, przecież się nie gniewam :p W sumie to ja też już o tym zapomniałam :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i zaraz zobaczymy, co o za link mi tu przesyłasz... :cool3:

oj, spodoba Ci się:cool3: (mam nadzieję);)

Może trochę poszukam w weekend jeśli będę miała czas.

Posted

Ojej foteczki u mnie zrobione... :multi: :multi: :multi: :multi: fajnie wyszły, światło bardzo fajnie padało, a Kora na tym tle wyszła bosko. Cerber też mi się pofdoba...

a ta fotka jest zajebista...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='haska_12']
Kora : "CERBER! Bierz te kopyta od mojej piłeczki :loveu: " :diabloti:

Cerber: Ta chciałabyś, jak se kupisz to będzie Twoja, aja jej nie oddam!!!!...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

bellatriks; napisał(a):
oj, spodoba Ci się:cool3: (mam nadzieję);)

Może trochę poszukam w weekend jeśli będę miała czas.

Jest świetna!!! :p :p :p Refren wymiata po prostu!!! I jeszcze teledysk taki zwruszający...

Dark Lord; napisał(a):
Boskie foty :loveu: :cool3:

Dziemkujem :p

Cerber; napisał(a):
Ojej foteczki u mnie zrobione... :multi: :multi: :multi: :multi: fajnie wyszły, światło bardzo fajnie padało, a Kora na tym tle wyszła bosko. Cerber też mi się pofdoba...

Nom foteczki u ciebie zawsze świetnie wychodzą :eviltong: Masz dobry pokój do obdocania :evil_lol:

Posted

bellatriks; napisał(a):
No i jak Ci się podoba "The Saints Are Coming"?:eviltong:

Hehehe ale ty mnie napastujesz :evil_lol: Napisze jeszze raz: BOMBA!!!:loveu:

haska_12; napisał(a):

Kora : "CERBER! Bierz te kopyta od mojej piłeczki :loveu: " :diabloti:

Hehehe oj tak, Kora to wielki samolub (szczegół że to nie jest jej piłeczka... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

Cerber; napisał(a):
Cerber: Ta chciałabyś, jak se kupisz to będzie Twoja, aja jej nie oddam!!!!...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Kora: Wrr...:mad: Nie bądź sępem. Podziel się piłeczką... bo jak nie...:mad: Wrr wrr :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Kora: Wrr...:mad: Nie bądź sępem. Podziel się piłeczką... bo jak nie...:mad: Wrr wrr :evil_lol: :evil_lol:

Cerber: Kto tu jest sępem to jest sępem, Ty sie swoimi zabawkami nie dzielisz, więc ja tez nie będę się dzielił, a poamiętaj, ze z facetem, a szczególnie takim przystojnym jak ja nie wygrasz...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber; napisał(a):
Cerber: Kto tu jest sępem to jest sępem, Ty sie swoimi zabawkami nie dzielisz, więc ja tez nie będę się dzielił, a poamiętaj, ze z facetem, a szczególnie takim przystojnym jak ja nie wygrasz...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Kora: Ale czy nie podzielisz się choć trochę z taką laską, jaką ja jestem... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

wiq; napisał(a):
heja banana:eviltong:
10 str i tylko jedna historyjka?..:shake::evil_lol::evil_lol:

heja mandaryna! :eviltong:
Hej hej, nie wkręcaj mi tu kitów :eviltong: Są dwie historyjki i jeszcze kilka samotnych, bezopisowych foteczek :cool3: Żeby nie było, że się nie staram :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Kora: Ale czy nie podzielisz się choć trochę z taką laską, jaką ja jestem... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

e e nie podzielę, ja na takie laski nie jadę nie jestem pierwszy lepszy z brzegA ja jestem heros i na mnie trzeba zasłuzyć...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na moje herosowate zabawki tez...

Posted

hehhehe dobre, ciągnijcie dalej ten dialog to spadnę z krzesła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Historyjka jak zwykle super :) A Kora jak zwykle :loveu::loveu::loveu: tylko jęzorków coś ostatnio mało:(

Posted

Cerber; napisał(a):
e e nie podzielę, ja na takie laski nie jadę nie jestem pierwszy lepszy z brzegA ja jestem heros i na mnie trzeba zasłuzyć...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na moje herosowate zabawki tez...

Hehehe ja też jestem mistyczną boginią porwaną przez boga wojny... Aresa (buahahaha :evil_lol: nasza trójca dała psiakom imiona z mitologii a ja dopiero sie tera skapłam :eviltong: ) No a wiadomo że Ares siedzi w podziemiach i ty gdzieś też tam jesteś.. :diabloti: I ja cie znajde... i nie wezme tylko piłeczki...:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

Agushka; napisał(a):
hehhehe dobre, ciągnijcie dalej ten dialog to spadnę z krzesła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Historyjka jak zwykle super :) A Kora jak zwykle :loveu::loveu::loveu: tylko jęzorków coś ostatnio mało:(

A ciągniemy ciągniemy.... :diabloti:
A co do jęzorków to zimno teraz jest i Kora nie chce swojego najcenniejszego waloru zaziębić :evil_lol:

haska_12; napisał(a):
Kora: Ty sobie możesz pogwizdac młody! To jak będzie z tą piłką :razz:

Hehe.. dobry wieczór dziewczynki :loveu:

No prosze jak próbujesz się mi pod Korę podszyć!!! :diabloti: Ale ja cię zdemaskowałam haha :eviltong: :eviltong: :eviltong: