Carolcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='haska_12']Ooo chyba niezłą porcyjke szykujesz :loveu: ;) :loveu: oj watpie ,bo zamiast fotki wstawiac to ciagle na forum gada :shake: :shake: :shake: i sie mojego pieska czepia :-( :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 haska_12; napisał(a):Ooo chyba niezłą porcyjke szykujesz :loveu: ;) :loveu: Dużo tego nie bedzie i nie ułoże też historyjki, bo nie mam nastroju ani pomysłu :eviltong: Carolcia; napisał(a):oj watpie ,bo zamiast fotki wstawiac to ciagle na forum gada :shake: :shake: :shake: i sie mojego pieska czepia :-( :evil_lol: :evil_lol: Hehehe, akurat przez ostatnie pół godzinki czytałam książkę :diabloti: (Mroczna Wieża Stephena Kinga :loveu: :loveu: ) I to nie moja wina że ci sie piesek popsuł :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 To są resztki ze spacerku, które nijak nie mogłam wsadzić do wcześniejszej historyjki :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ta fotka mi się najbardziej podoba :loveu: .. widzę, że często odwiedzasz tamte tereny :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 haska_12; napisał(a): Ta fotka mi się najbardziej podoba :loveu: .. widzę, że często odwiedzasz tamte tereny :cool3: No bo to jest mój kochany park :p Żadko tam straż miejska jeździ i czasem przychodzą ludzie z psiakami :p Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 W naszym parku też bardzo dużo ludzi przychodzi z pieskami :) ( nasz parczek mieści się na przeciwko policji :diabloti: ) Pamiętam jak spuszczałam Oskarka po parku.. mały tak latał- a teraz... :shake: ... Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 witam Olciu:D ssssuuuuuuuuuuuuuper fotka:) lubie takie w biegu:D albo w skoQ:D:loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 haska_12; napisał(a):W naszym parku też bardzo dużo ludzi przychodzi z pieskami :) ( nasz parczek mieści się na przeciwko policji :diabloti: ) Pamiętam jak spuszczałam Oskarka po parku.. mały tak latał- a teraz... :shake: ... Hehehe, ja zauważyłam że policja raczej nie czepia się do psów biegających bez smyczy :p To charakterystyczne dla straży miejskej wrr.. :diabloti: :diabloti: :diabloti: A co do Oskarka to wyjaśniło się coś? Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Alynkaaa; napisał(a):witam Olciu:D ssssuuuuuuuuuuuuuper fotka:) lubie takie w biegu:D albo w skoQ:D:loveu: Czeeeeść Alynkaaa!!!! :multi: :multi: :multi: Jak dla mnie to to był skoko-bieg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kora jest uniwersalna i potrafi robić wiele rzeczy na raz :p Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jaki pittbul:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dziendoberek :) i jak tam sprawdzian z angola cio:cool3: Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witaj Ola, nie muszę mówić chyba, ze Fotki Kory są ładne nie, bo są piękne...:P :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ola- niestety nie wyjasniło się :lol: Ale jak coś to napisze na swojej galerii :) Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Czeeeeść!!!! Ale dzisiaj dobry dzień :p :p :p W szkole nie pytali z niczego, na geografii nauczyciele mieli naradę więc pół lekcji siedziałam na korytarzu i słuchałam piosenek z odtwarzacza MP3 kolegi :eviltong: :eviltong: No i jutro mikołajki :multi: :multi: :multi: furciaczek; napisał(a):dziendoberek :) i jak tam sprawdzian z angola cio:cool3: Hehehe okazało się że jest w czwartek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęscie siedzialam nad nim tylko do 1:30 w nocy... :eviltong: :eviltong: Cerber; napisał(a):Witaj Ola, nie muszę mówić chyba, ze Fotki Kory są ładne nie, bo są piękne...:P :loveu: :loveu: :loveu: Cześć :p Dziemkujem :*:* (i Kora też :cool3: ) haska_12; napisał(a):Ola- niestety nie wyjasniło się :lol: Ale jak coś to napisze na swojej galerii :) No to czekam z niecierpliwością na wieści ;) Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jeśli będą nowe ( i mam nadzieję, że dobre wieści ) to dowiecie się o tym pierwsi :cool3: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hej Ola :) Nie wiem, czy wiesz, ale jak Ty wracasz to się robi jakoś tak wesolutko wszędzie. Masz niesamowitą osobowość. Na mnie działasz rozweselająco :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Marta_Ares; napisał(a): jaki pittbul:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehehe to jest Kujawsko-Włocławski Pittbull Terrier :cool3: :cool3: :cool3: haska_12; napisał(a):Jeśli będą nowe ( i mam nadzieję, że dobre wieści ) to dowiecie się o tym pierwsi :cool3: To to trzymam kciuki żeby wszystko się wreszcie ułożyło ;) Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja też trzymam kciuki sama za siebie :diabloti: Agushka- Zgadzam się :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Agushka; napisał(a):Hej Ola :) Nie wiem, czy wiesz, ale jak Ty wracasz to się robi jakoś tak wesolutko wszędzie. Masz niesamowitą osobowość. Na mnie działasz rozweselająco :evil_lol::evil_lol: Hehehe :oops: :oops: :oops: Ale nie jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi... ja już tak mam że wokół mnie ludzie się nie smucą :eviltong: A jak ktoś ma jakiś problem to nie staram się go raczej pocieszyć a rozśmieszyć... uważam że to najlepszy sposób :p :p :p Ale normalnie nie powiedziałam wam jak sie dzisiaj Kora na moją wycieraczkę schaftowała... :roll: Ja już spóźniona do szkoły chce lecieć a Kora wracając z krótkiego spacerku BLEEEE.... i już cała wycieraczka w resztkach jej kolacji :eviltong: :eviltong: :eviltong: Szybko tylko włożyłam wycieraczkę pod kran... no ale jak ona nie była czyszczona od kilku tygodni to cały piaseczek i ziemia poooleciały do zlewu... no i razem z wymiocinkami stworzyła mieszaninę, która zatkała zlew.... :eviltong: No to ja szybko wziełam jakiegoś drąga i zaczynam przepychać ten odpływ :evil_lol: Na szczęscie nie było tak źle... ale sie bardzo spieszylam i nie miałam czasu żeby dokładnie wszystko wyczyścić... No i wracam ze szkoły a tata nagle się mnie pyta czemu ten zlew taki brudny rano był.... :cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 haska_12; napisał(a):Ja też trzymam kciuki sama za siebie :diabloti: Agushka- Zgadzam się :loveu: Hehe co za skromność :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dziewczynki... zawstydzacie mnie... :oops: :p Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czesc :multi: Ja tylko na chwileczke bo zaraz lece do pracy :cool1: No to ladnie z tym haftowaniem :cool3: A tak sie chcialam zapytac bo jak Lala u mnie jest juz 3tyg to juz 2 razy zarla mi trawe na dworze po czym wlasnie ta trawa haftowala.I tak sie zastanawiam czy to nie za czesto ... :roll: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 kamila-dog; napisał(a):Czesc :multi: Ja tylko na chwileczke bo zaraz lece do pracy :cool1: No to ladnie z tym haftowaniem :cool3: A tak sie chcialam zapytac bo jak Lala u mnie jest juz 3tyg to juz 2 razy zarla mi trawe na dworze po czym wlasnie ta trawa haftowala.I tak sie zastanawiam czy to nie za czesto ... :roll: Wiesz, ja się nie znam na takich sprawach za bardzo... bo moje maleństwo ma achalazję przełyku i właśnie ta choroba wywołuje u niej wymioty... więc ja się już przestałam zastanawiać, czy ona mi sie zhaftuje z choroby czy z tego że coś zjadła... Ale gdzieś kiedyś słyszałam że psy jedzą trawę żeby sobie coś tak wyregulować w przewodzie pokarmowym i po tym właśnie wymiotują ;) Nie jestem pewna czy to prawda, ale jest w tym chyba troche racji.. :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Tina.Sara; napisał(a):cześć Ola... :] Cześć Karolcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts