Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='haska_12']Ooo chyba niezłą porcyjke szykujesz :loveu: ;) :loveu:

oj watpie ,bo zamiast fotki wstawiac to ciagle na forum gada :shake: :shake: :shake:

i sie mojego pieska czepia :-( :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12; napisał(a):
Ooo chyba niezłą porcyjke szykujesz :loveu: ;) :loveu:

Dużo tego nie bedzie i nie ułoże też historyjki, bo nie mam nastroju ani pomysłu :eviltong:

Carolcia; napisał(a):
oj watpie ,bo zamiast fotki wstawiac to ciagle na forum gada :shake: :shake: :shake:

i sie mojego pieska czepia :-( :evil_lol: :evil_lol:

Hehehe, akurat przez ostatnie pół godzinki czytałam książkę :diabloti: (Mroczna Wieża Stephena Kinga :loveu: :loveu: )

I to nie moja wina że ci sie piesek popsuł :evil_lol: :evil_lol:

Posted

haska_12; napisał(a):

Ta fotka mi się najbardziej podoba :loveu: .. widzę, że często odwiedzasz tamte tereny :cool3:

No bo to jest mój kochany park :p Żadko tam straż miejska jeździ i czasem przychodzą ludzie z psiakami :p

Posted

W naszym parku też bardzo dużo ludzi przychodzi z pieskami :) ( nasz parczek mieści się na przeciwko policji :diabloti: ) Pamiętam jak spuszczałam Oskarka po parku.. mały tak latał- a teraz... :shake: ...

Posted

haska_12; napisał(a):
W naszym parku też bardzo dużo ludzi przychodzi z pieskami :) ( nasz parczek mieści się na przeciwko policji :diabloti: ) Pamiętam jak spuszczałam Oskarka po parku.. mały tak latał- a teraz... :shake: ...

Hehehe, ja zauważyłam że policja raczej nie czepia się do psów biegających bez smyczy :p To charakterystyczne dla straży miejskej wrr.. :diabloti: :diabloti: :diabloti:
A co do Oskarka to wyjaśniło się coś?

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
witam Olciu:D

ssssuuuuuuuuuuuuuper fotka:)
lubie takie w biegu:D albo w skoQ:D:loveu:

Czeeeeść Alynkaaa!!!! :multi: :multi: :multi:
Jak dla mnie to to był skoko-bieg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kora jest uniwersalna i potrafi robić wiele rzeczy na raz :p

Posted

Czeeeeść!!!! Ale dzisiaj dobry dzień :p :p :p W szkole nie pytali z niczego, na geografii nauczyciele mieli naradę więc pół lekcji siedziałam na korytarzu i słuchałam piosenek z odtwarzacza MP3 kolegi :eviltong: :eviltong: No i jutro mikołajki :multi: :multi: :multi:

furciaczek; napisał(a):
dziendoberek :) i jak tam sprawdzian z angola cio:cool3:

Hehehe okazało się że jest w czwartek... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęscie siedzialam nad nim tylko do 1:30 w nocy... :eviltong: :eviltong:

Cerber; napisał(a):
Witaj Ola, nie muszę mówić chyba, ze Fotki Kory są ładne nie, bo są piękne...:P :loveu: :loveu: :loveu:

Cześć :p Dziemkujem :*:* (i Kora też :cool3: )

haska_12; napisał(a):
Ola- niestety nie wyjasniło się :lol: Ale jak coś to napisze na swojej galerii :)

No to czekam z niecierpliwością na wieści ;)

Posted

Hej Ola :) Nie wiem, czy wiesz, ale jak Ty wracasz to się robi jakoś tak wesolutko wszędzie. Masz niesamowitą osobowość. Na mnie działasz rozweselająco :evil_lol::evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

jaki pittbul:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehehe to jest Kujawsko-Włocławski Pittbull Terrier :cool3: :cool3: :cool3:

haska_12; napisał(a):
Jeśli będą nowe ( i mam nadzieję, że dobre wieści ) to dowiecie się o tym pierwsi :cool3:

To to trzymam kciuki żeby wszystko się wreszcie ułożyło ;)

Posted

Agushka; napisał(a):
Hej Ola :) Nie wiem, czy wiesz, ale jak Ty wracasz to się robi jakoś tak wesolutko wszędzie. Masz niesamowitą osobowość. Na mnie działasz rozweselająco :evil_lol::evil_lol:

Hehehe :oops: :oops: :oops: Ale nie jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi... ja już tak mam że wokół mnie ludzie się nie smucą :eviltong: A jak ktoś ma jakiś problem to nie staram się go raczej pocieszyć a rozśmieszyć... uważam że to najlepszy sposób :p :p :p

Ale normalnie nie powiedziałam wam jak sie dzisiaj Kora na moją wycieraczkę schaftowała... :roll: Ja już spóźniona do szkoły chce lecieć a Kora wracając z krótkiego spacerku BLEEEE.... i już cała wycieraczka w resztkach jej kolacji :eviltong: :eviltong: :eviltong: Szybko tylko włożyłam wycieraczkę pod kran... no ale jak ona nie była czyszczona od kilku tygodni to cały piaseczek i ziemia poooleciały do zlewu... no i razem z wymiocinkami stworzyła mieszaninę, która zatkała zlew.... :eviltong: No to ja szybko wziełam jakiegoś drąga i zaczynam przepychać ten odpływ :evil_lol: Na szczęscie nie było tak źle... ale sie bardzo spieszylam i nie miałam czasu żeby dokładnie wszystko wyczyścić...
No i wracam ze szkoły a tata nagle się mnie pyta czemu ten zlew taki brudny rano był.... :cool3: :cool3:

Posted

haska_12; napisał(a):
Ja też trzymam kciuki sama za siebie :diabloti:
Agushka- Zgadzam się :loveu:

Hehe co za skromność :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Dziewczynki... zawstydzacie mnie... :oops: :p

Posted

Czesc :multi: Ja tylko na chwileczke bo zaraz lece do pracy :cool1: No to ladnie z tym haftowaniem :cool3: A tak sie chcialam zapytac bo jak Lala u mnie jest juz 3tyg to juz 2 razy zarla mi trawe na dworze po czym wlasnie ta trawa haftowala.I tak sie zastanawiam czy to nie za czesto ... :roll:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Czesc :multi: Ja tylko na chwileczke bo zaraz lece do pracy :cool1: No to ladnie z tym haftowaniem :cool3: A tak sie chcialam zapytac bo jak Lala u mnie jest juz 3tyg to juz 2 razy zarla mi trawe na dworze po czym wlasnie ta trawa haftowala.I tak sie zastanawiam czy to nie za czesto ... :roll:

Wiesz, ja się nie znam na takich sprawach za bardzo... bo moje maleństwo ma achalazję przełyku i właśnie ta choroba wywołuje u niej wymioty... więc ja się już przestałam zastanawiać, czy ona mi sie zhaftuje z choroby czy z tego że coś zjadła...
Ale gdzieś kiedyś słyszałam że psy jedzą trawę żeby sobie coś tak wyregulować w przewodzie pokarmowym i po tym właśnie wymiotują ;) Nie jestem pewna czy to prawda, ale jest w tym chyba troche racji.. :eviltong: