wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 impreza mnie ominela:placz: mnie sie kora bardzo podoba w tych cwiekach;):p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):oj możemy... i zrobimy fotke i pokazemy na forum... ale nie sadze, zeby mi sie spodobało... no zobaczymy z reszta nie będę wyprzedzała zdarzeń... Zrobimy małą sesje zdjęciową... przyniose wszystkie rzeczy Kory... i zabawimy się w rewię mody :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 wiq; napisał(a):impreza mnie ominela:placz: mnie sie kora bardzo podoba w tych cwiekach;):p Masz chluśnij se jednego na pocieszenie :beerchug: :popcorn: :drink1: :drinka: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Zrobimy małą sesje zdjęciową... przyniose wszystkie rzeczy Kory... i zabawimy się w rewię mody :eviltong: :eviltong: taaaaaak już się doczekac nie mogę...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):taaaaaak już się doczekac nie mogę...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to sie jeszcze zgadamy ;) No i musimy iść na zakupy :p Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Uwaga, uwaga, mamy myślącą dogomaniaczkę w galerii!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mialas jakies watpliwosci? :cool3: :mad: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):A mialas jakies watpliwosci? :cool3: :mad: Hehehe no wiesz, pierwszy raz sie spotykam z takim fenomenem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe no wiesz, pierwszy raz sie spotykam z takim fenomenem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To z kim ty sie zdajesz? :crazyeye: :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):To z kim ty sie zdajesz? :crazyeye: :diabloti: Hehe, jeśli mi nie wierzysz, to poczytaj sobie niektóre nasze inteligentne rozmówki... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No z wami sie zadaje... a jak mówi pewne mądre przysłowie... "z kim sie zadajesz, takim sie stajesz"... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzień dobry siostra... Ola&Kora napisał(a):No to sie jeszcze zgadamy ;) No i musimy iść na zakupy :p oooo tak musisimy iść na zakupy, w tym tyg. poniedziałak czyli dziś odpoada, wtorek odpada, piątek i niedziala też odpadają, zoataje mi tylko środa, czwartek i sobota rano.. inaczej nie mogę, jeśli Tobie akurat te dni ni będą pasowały o na następny tydz. musimy przenieść nasze plany... Quote
furciaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 hello:multi: co tam slychac u czekoladki? i jak tobie mija dzionek olus:cool3: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzień doberekkk :loveu: :multi: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Ola!:multi: Śliczny kangurek z Korusi, śliczny:loveu::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Witajcie moi drodzy! :p kamila-dog; napisał(a):To ja juz mowie dobranoc :p No to ja dla małej odmiany powiem.... dzień dobry :diabloti: Cerber; napisał(a):Dzień dobry siostra... oooo tak musisimy iść na zakupy, w tym tyg. poniedziałak czyli dziś odpoada, wtorek odpada, piątek i niedziala też odpadają, zoataje mi tylko środa, czwartek i sobota rano.. inaczej nie mogę, jeśli Tobie akurat te dni ni będą pasowały o na następny tydz. musimy przenieść nasze plany... Cześć Louie :p Mnie najbardziej odpowiada środa, bo wtedy mam mało lekcji ;) Jeszcze sie zgadamy na gg :p furciaczek; napisał(a):hello:multi: co tam slychac u czekoladki? i jak tobie mija dzionek olus:cool3: Czekoladka wczoraj była lekko chora... :-( Troszke wymiotowała, ale dzisiaj już jest lepiej :multi: Wstrętna achalazja.... :angryy: Nie daje mojej małej spokojnie jeść.... Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nio to dobrze, że już jest dobrze :) Pozdrów Korcie :buzi: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 haska_12; napisał(a):Dzień doberekkk :loveu: :multi: :loveu: Dzieńdoberek Haska :p :p :p Agushka; napisał(a):Hej Ola. Jak mija dzionek? Dzionek jak na razie jest miły i spokojny :p Miałam sprawdzian z niemieckiego, ale jakoś tam mi poszedł (niech ktoś mi powie jak jest po niemiecku "siedzenia na balkonie" albo "być zachwyconym przedstawieniem":eviltong: ) No a takto jakoś mi powoli czas leci... :eviltong: Może zaraz dodam foteczki... :cool3: Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ola&Kora napisał(a):Może zaraz dodam foteczki... :cool3: No to dawaj,zobacze je sobie jak wroce z pracy :p Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Od niemieckiego to jesteś ty i nie zmuszaj nas do myślenia. Ja już średnią szkołę dawno skończyłam a tam miałam niemiecki i zostało mi z tego hmmm.. Ich heise Agnieszka, Ich wohne in Warshau in Andersstrasse (nie ma tu odpowiednich literek).. więcej grzechów nie pamiętam a i te pewnie niekompletne hehehe Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Dobcia; napisał(a):Cześć Ola! Śliczny kangurek z Korusi, śliczny Czeeeść!!!!:p :p :p Podsumujmy... Kora już drugi raz została nazwana kangurkiem :eviltong: wcześniej była konikiem, krówką, małpą.... a nawet wczoraj ktoś na gg (ale nikt z dogo :P) spytał się mnie czy Kora to nie jest facet :D:D:D Oto fotka na której Kora wygląda jak facet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haska_12; napisał(a):Nio to dobrze, że już jest dobrze Pozdrów Korcie Pozdrowiona i przesyła ci buziaka :razz: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 kamila-dog; napisał(a):No to dawaj,zobacze je sobie jak wroce z pracy :p Powolutku, najpierw musze obiadek zjeść :eviltong: :eviltong: :eviltong: Agushka; napisał(a):Od niemieckiego to jesteś ty i nie zmuszaj nas do myślenia. Ja już średnią szkołę dawno skończyłam a tam miałam niemiecki i zostało mi z tego hmmm.. Ich heise Agnieszka, Ich wohne in Warshau in Andersstrasse (nie ma tu odpowiednich literek).. więcej grzechów nie pamiętam a i te pewnie niekompletne hehehe Hehehehe widać że już dużo nie pamiętasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dobrze, nie bede was męczyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale dzisiaj i tak czeka mnie wieczór z biologią (jak zwykle - w końcu biol-chem jestem :roll: ) no i jeszcze dodatkowo właśnie z niemieckim.... musze recenzje jakegoś filmu polskiego napisać... wrr... A zgadnijcie jaki film wybrałam.... "Sami swoi" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 g_o_n_i_a; napisał(a):Hej Dziewczyny :multi: Cześć Gonia!!! :multi: Zaraz zapodam nową porcję foteczek... :cool3: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ooo chyba niezłą porcyjke szykujesz :loveu: ;) :loveu: Quote
Recommended Posts