Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber; napisał(a):
oj możemy... i zrobimy fotke i pokazemy na forum... ale nie sadze, zeby mi sie spodobało... no zobaczymy z reszta nie będę wyprzedzała zdarzeń...

Zrobimy małą sesje zdjęciową... przyniose wszystkie rzeczy Kory... i zabawimy się w rewię mody :eviltong: :eviltong:

Posted

wiq; napisał(a):
impreza mnie ominela:placz:
mnie sie kora bardzo podoba w tych cwiekach;):p

Masz chluśnij se jednego na pocieszenie :beerchug: :popcorn: :drink1: :drinka:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Zrobimy małą sesje zdjęciową... przyniose wszystkie rzeczy Kory... i zabawimy się w rewię mody :eviltong: :eviltong:

taaaaaak już się doczekac nie mogę...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
To z kim ty sie zdajesz? :crazyeye: :diabloti:

Hehe, jeśli mi nie wierzysz, to poczytaj sobie niektóre nasze inteligentne rozmówki... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No z wami sie zadaje... a jak mówi pewne mądre przysłowie... "z kim sie zadajesz, takim sie stajesz"... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzień dobry siostra...

Ola&Kora napisał(a):
No to sie jeszcze zgadamy ;) No i musimy iść na zakupy :p

oooo tak musisimy iść na zakupy, w tym tyg. poniedziałak czyli dziś odpoada, wtorek odpada, piątek i niedziala też odpadają, zoataje mi tylko środa, czwartek i sobota rano.. inaczej nie mogę, jeśli Tobie akurat te dni ni będą pasowały o na następny tydz. musimy przenieść nasze plany...

Posted

Witajcie moi drodzy! :p

kamila-dog; napisał(a):
To ja juz mowie dobranoc :p

No to ja dla małej odmiany powiem.... dzień dobry :diabloti:

Cerber; napisał(a):
Dzień dobry siostra...

oooo tak musisimy iść na zakupy, w tym tyg. poniedziałak czyli dziś odpoada, wtorek odpada, piątek i niedziala też odpadają, zoataje mi tylko środa, czwartek i sobota rano.. inaczej nie mogę, jeśli Tobie akurat te dni ni będą pasowały o na następny tydz. musimy przenieść nasze plany...

Cześć Louie :p Mnie najbardziej odpowiada środa, bo wtedy mam mało lekcji ;) Jeszcze sie zgadamy na gg :p

furciaczek; napisał(a):
hello:multi: co tam slychac u czekoladki? i jak tobie mija dzionek olus:cool3:

Czekoladka wczoraj była lekko chora... :-( Troszke wymiotowała, ale dzisiaj już jest lepiej :multi: Wstrętna achalazja.... :angryy: Nie daje mojej małej spokojnie jeść....

Posted

haska_12; napisał(a):
Dzień doberekkk :loveu: :multi: :loveu:

Dzieńdoberek Haska :p :p :p

Agushka; napisał(a):
Hej Ola. Jak mija dzionek?

Dzionek jak na razie jest miły i spokojny :p Miałam sprawdzian z niemieckiego, ale jakoś tam mi poszedł (niech ktoś mi powie jak jest po niemiecku "siedzenia na balkonie" albo "być zachwyconym przedstawieniem":eviltong: ) No a takto jakoś mi powoli czas leci... :eviltong:
Może zaraz dodam foteczki... :cool3:

Posted

Od niemieckiego to jesteś ty i nie zmuszaj nas do myślenia. Ja już średnią szkołę dawno skończyłam a tam miałam niemiecki i zostało mi z tego hmmm.. Ich heise Agnieszka, Ich wohne in Warshau in Andersstrasse (nie ma tu odpowiednich literek).. więcej grzechów nie pamiętam a i te pewnie niekompletne hehehe

Posted

Dobcia; napisał(a):
Cześć Ola!

Śliczny kangurek z Korusi, śliczny

Czeeeść!!!!:p :p :p
Podsumujmy... Kora już drugi raz została nazwana kangurkiem :eviltong: wcześniej była konikiem, krówką, małpą.... a nawet wczoraj ktoś na gg (ale nikt z dogo :P) spytał się mnie czy Kora to nie jest facet :D:D:D

Oto fotka na której Kora wygląda jak facet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haska_12; napisał(a):
Nio to dobrze, że już jest dobrze Pozdrów Korcie

Pozdrowiona i przesyła ci buziaka :razz:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
No to dawaj,zobacze je sobie jak wroce z pracy :p

Powolutku, najpierw musze obiadek zjeść :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Agushka; napisał(a):
Od niemieckiego to jesteś ty i nie zmuszaj nas do myślenia. Ja już średnią szkołę dawno skończyłam a tam miałam niemiecki i zostało mi z tego hmmm.. Ich heise Agnieszka, Ich wohne in Warshau in Andersstrasse (nie ma tu odpowiednich literek).. więcej grzechów nie pamiętam a i te pewnie niekompletne hehehe

Hehehehe widać że już dużo nie pamiętasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No dobrze, nie bede was męczyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale dzisiaj i tak czeka mnie wieczór z biologią (jak zwykle - w końcu biol-chem jestem :roll: ) no i jeszcze dodatkowo właśnie z niemieckim.... musze recenzje jakegoś filmu polskiego napisać... wrr...
A zgadnijcie jaki film wybrałam.... "Sami swoi" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: