Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to proszę... foteczki ze spacerku :p Z KAMERĄ WŚRÓD KORY CZĘŚĆ I Drogą leniwie podąża Kora... Przedstawiciele Korowatych znani są ze swojej ciekawości... Więc zwierze bez większych obaw podeszło do obiektywu... Potem rozejrzała się w terenie... I pobiegła dalej... Znów sie zatrzymała... Wyraźnie polowała.... I chyba coś zauważyła... I nagle ruszyła w pogoń!!! Długo trwał pościg... aż wreszcie... Tak! Polowanie powiodło się!!! Kora biegnie w naszą stronę ze zdobyczą! Jest coraz bliżej... I przemyka obok obiektywu... Potem zawraca... I zatrzymuje się przed nami!!! To jest niesamowite!!! Zupełnie dzikie zwierze podchodzi bez żadnego lęku do człowieka! W pewnej chwili chcieliśmy podejść do jej zdobyczy... Ale zdarzyło się coś nieoczekiwanego... Kora staneła na tylnych łapach... Potem podniosła tyłek do góry... wyraźnie szykowała sie do skoku, ale wtedy nie zwróciliśmy na to uwagi... to były typowe sygnały ostrzegające przed napadem... I w końcu doigraliśmy się... Kora rzuciła sie na operatora! Ten szybko poderwał się go góry... a Kora nadal atakuje!!! W końcu jakoś się uspokoiła... Spojrzała jeszcze na nas... jakby nas przpraszała... Potem odwróciła się i podniosła zdobycz... Jeszcze przebiełga obok nas... I dała susa w las... Od tej pory naszym nadrzędnym celem było tropienie i obserwowanie tego niezwykłago gatunku, do jakiego należy Kora... W następnym odcinku - życie rodzinne Kory... p.s. operatorowi i reszcie ekipy nie stała się duża krzywda... :P:P:P Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kangurek :loveu: :loveu: Ps.Świetne opisy do zdjęć :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Super atak w wykonaniu Kory. Ten to chyba niewiarygodie szybkie śmignięcie uchem? :) Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):No to jak z tymi fotami :diabloti: ? Hehehe, takie opowiadanie to ja układam przez około godzine, więc sie nie dziwicie że tak długo nie daje znaku życia :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):Kangurek :loveu: :loveu: Ps.Świetne opisy do zdjęć :evil_lol: Jak dla mnie to bardziej zurykatka, ale pozwalam na interpretacje dowolną :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Agushka; napisał(a): Super atak w wykonaniu Kory. Ten to chyba niewiarygodie szybkie śmignięcie uchem? :) Jeszcze biolodzy niedokładnie poznali techniki ataku Kory... :eviltong: :eviltong: Ten cios był tak szybki że ledwo uchwycił go obiektyw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Samturia; napisał(a):ona ma boskie uszy :D Nie na darmo w domu ma przezwisko uszolek :p :p Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):p.s. operatorowi i reszcie ekipy nie stała się duża krzywda... :P:P:P No ja mam taka nadzieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehh,spoznilam sie na imprezke :placz: Za szybko sie ta galeria porusza jak dla mnie :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):No ja mam taka nadzieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehh,spoznilam sie na imprezke :placz: Za szybko sie ta galeria porusza jak dla mnie :diabloti: A myślałam że nikt nie wspomni o ekipie.. :diabloti: Tylko tak napisałam, żeby wszystko było jasne... a tu prosze, jedna o mnie pomyślała :*:* A co do imprezki to nie ma sprawy, zrobię dla ciebie małe poprawiny :p :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 śliczna fotka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nawet ta obroża w sumie ładnie wygląda, ale bez ćwieków... :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ale zajedwabiste opowiadanko :cool3: Olka ty jesteś boska :D ciekawa obroża... Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Luiza- Korci we wszystkim do twarzyczki :loveu: Quote
AśkaK Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No ładne rzeczy mnie tu ominęły!:evil_lol: Yntelygentna dyskusja o dupach :evil_lol: :lol: i... 200 strona !!!:multi: Przyłączam się do dżamprezki!:mdrmed: :BIG: :cunao: [quote name='Ola&Kora'] Drogą leniwie podąża Kora... Przedstawiciele Korowatych znani są ze swojej ciekawości... Jaka ona jest śliczna!!!:loveu: :loveu: :loveu: I tak jakby sierść ma teraz ciemniejszą, hę? Ola, farbowałaś ją, przyznaj się?!:evil_lol: A takie jajcarskie komenty do fotek to tylko Ty Olcia umiesz pisać!:-D :-D :-D Szkoda że mnie brzuch boli (objadłam się na obiadku z "teściami":oops: ) bo nie mogę się śmiać za mocno.:lol: A ten komentarz podrzuć Gucwińskim, z pewnością wykorzystają: "Potem podniosła tyłek do góry... ":evil_lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 haska_12 napisał(a):Luiza- Korci we wszystkim do twarzyczki :loveu: tak, ale mi się nie podobają obroże ćwiekowe, dla mnie Kora jest za delikatna do takich koly... z Resztą cerber też... dlatego jeszcze takich nie posiada... Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):śliczna fotka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nawet ta obroża w sumie ładnie wygląda, ale bez ćwieków... :eviltong: :eviltong: Dziemkujem :p A mnie się coraz bardziej ta obroża podoba :p Już nawet nie chce kupować jej zwykłej, bo ta mi wystarcza :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tina.Sara; napisał(a):ale zajedwabiste opowiadanko :cool3: Olka ty jesteś boska :D ciekawa obroża... Hehe, postarałam sie dzisiaj, co nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dziemkujem :p A mnie się coraz bardziej ta obroża podoba :p Już nawet nie chce kupować jej zwykłej, bo ta mi wystarcza :eviltong: heh ciekawa jestem jak Cer wyglądałby w tej obroży, pewnie nie zaciekawie Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehe, postarałam sie dzisiaj, co nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no oczywiście :cool3: jak zawsze :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 AśkaK; napisał(a):No ładne rzeczy mnie tu ominęły!:evil_lol: Yntelygentna dyskusja o dupach :evil_lol: :lol: i... 200 strona !!!:multi: Przyłączam się do dżamprezki!:mdrmed: :BIG: :cunao: No to balujcie dalej, ja wam nie bronie :eviltong: AśkaK; napisał(a):Jaka ona jest śliczna!!!:loveu: :loveu: :loveu: I tak jakby sierść ma teraz ciemniejszą, hę? Ola, farbowałaś ją, przyznaj się?!:evil_lol: A takie jajcarskie komenty do fotek to tylko Ty Olcia umiesz pisać!:-D :-D Szkoda że mnie brzuch boli (objadłam się na obiadku z "teściami":oops: ) bo nie mogę się śmiać za mocno.:lol: A ten komentarz podrzuć Gucwińskim, z pewnością wykorzystają: "Potem podniosła tyłek do góry... ":evil_lol: :lol: No wiesz, nie mam co robić w domu tylko psa farbować :evil_lol: Jutro zrobie ją na blond!!!!:eviltong: U teściów byłaś? Znaczy sie we Włocławku???!!! :cool3: I o co chodzi z tymi Gucwińskimi, bo chyba nie załapałam :eviltong: Wiem, ciężko kapująca jestem :P KaRa_TC; napisał(a): Kora jest niemozliwa:lol: :lol: Zgadzam się :P Jest też nieobliczalna :diabloti: Cerber; napisał(a):heh ciekawa jestem jak Cer wyglądałby w tej obroży, pewnie nie zaciekawie Możemy kiedyś przymierzyć :D Tina.Sara; napisał(a):no oczywiście :cool3: jak zawsze :loveu: Dziemkujem :P furciaczek; napisał(a):ale sie rozgadalayscie matko:-o Trzeba było sie przyłączyć :diabloti: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):A myślałam że nikt nie wspomni o ekipie.. :diabloti: Tylko tak napisałam, żeby wszystko było jasne... a tu prosze, jedna o mnie pomyślała :*:* A co do imprezki to nie ma sprawy, zrobię dla ciebie małe poprawiny :p :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: Bo ja czasem mysle :evil_lol: Dzieki za poprawinki :multi: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :laola: :beerchug: :chlup: :popcorn: :knajpa: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):Bo ja czasem mysle :evil_lol: Dzieki za poprawinki :multi: :cunao: :drinka: :drink1: :drinking: :laola: :beerchug: :chlup: :popcorn: :knajpa: Uwaga, uwaga, mamy myślącą dogomaniaczkę w galerii!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a): Możemy kiedyś przymierzyć :D oj możemy... i zrobimy fotke i pokazemy na forum... ale nie sadze, zeby mi sie spodobało... no zobaczymy z reszta nie będę wyprzedzała zdarzeń... Quote
Recommended Posts