:: FiGa :: Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Do piątku Ola :calus: Pozdrów Korkowca :loveu: :bye: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='furciaczek']ola ty nawet nieprobuj wstawic jakies fotki ze mna w tle:mad: chcesz zeby wszyscy uciekli czy co:evil_lol: No i widzisz-nikt nie uciekl :eviltong: [quote name='Ola&Kora']Śliczne prawda? :p :p :p Prawda :p Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola...juz sie domyslam o czym gadałyscie :p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Do piątku Ola :calus: Pozdrów Korkowca :loveu: :bye: Pa pa... :bye: Koreczek pozdrowiony :p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):Prawda :p No, chociaż jedna się ze mną zgadza :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):Ola...juz sie domyslam o czym gadałyscie :p Hehehehehe :diabloti: :diabloti: :diabloti: To naprawde była rozmowa na poziomie :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tina.Sara; napisał(a):cześć Ola :* WRÓCIŁAŚ!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tina.Sara; napisał(a):jaka radocha :cool3: No a co ty myślałaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja sie za tobą stęskniłam!!! :p :p :p Już nigdy mnie nie zostawiaj :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a jak zostawie to co? :cool3: a jak tam po ostatnim odcinku 2 serii ?:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Tina.Sara; napisał(a):a jak zostawie to co? :cool3: a jak tam po ostatnim odcinku 2 serii ?:cool3: No właśnie!!! Poszłaś sobie a ja nie miałam tego odcinka z nikim obgadać :placz: A to było najgorsze zakończenie jakie mogło być :angryy: Nic sie nie wyjaśniło, a pojawiło sie jeszcze więcej pytań!!! :roll: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehehehe :diabloti: :diabloti: :diabloti: To naprawde była rozmowa na poziomie :eviltong: No ja myśle :diabloti: ... Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):No właśnie!!! Poszłaś sobie a ja nie miałam tego odcinka z nikim obgadać :placz: A to było najgorsze zakończenie jakie mogło być :angryy: Nic sie nie wyjaśniło, a pojawiło sie jeszcze więcej pytań!!! :roll: Ej, no... Nie moja wina :cool3: Dawaj pytania a ja ci odpowiem:diabloti: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Imprezka :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :ylsuper: :ylsuper: :sweetCyb: :Cool!: :rofl: :cool2: :cool2: :cool2: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drinka: :drink1: :drink1: :pepsi: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 O kurczę. ZDĄŻYŁAM NA IMPREZĘ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :laola::laola::drink1::popcorn::knajpa::laola::cunao::laola: [SIZE=2]Ja to mam wyczucie czasu co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to niech bedzie imprezka :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :laola: :beerchug: :beerchug: :laola: Jak ten czas leci... jeszcze niedawno balowaliśmy z okazji 100 stronki... a teraz jast już 200... galeria mi sie rozrasta :p Aż sie łezka w oku kręci :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Karola ty mi już i tak za dużo powiedziałaś :diabloti: :diabloti: :diabloti: Agnieszko idealnie trafiłaś :p jak w zegarku :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola - a z resztą sama powinnaś wiedzieć... (wiesz o co mi chodzi) :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Może z okazji 200 stronki, jakieś fotki ? :oops: :lol: :oops: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ja też zdążylam na impreze, no wedle moich przewidywań nie imprezujemy wspólnie, ale to dobrze, bo Twoja dzampreza się skonczy i zacznie u mnie... a teraz balujemy...:smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :morning: :morning: :laola: :laola: :beerchug: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Foteczki, chcecie taaa.... hmmm... zastanowie się nad tym... :diabloti: Quote
Recommended Posts