Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']ola ty nawet nieprobuj wstawic jakies fotki ze mna w tle:mad:
chcesz zeby wszyscy uciekli czy co:evil_lol:

No i widzisz-nikt nie uciekl :eviltong:

[quote name='Ola&Kora']Śliczne prawda? :p :p :p

Prawda :p

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
jaka radocha :cool3:

No a co ty myślałaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja sie za tobą stęskniłam!!! :p :p :p
Już nigdy mnie nie zostawiaj :eviltong:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
a jak zostawie to co? :cool3: a jak tam po ostatnim odcinku 2 serii ?:cool3:

No właśnie!!! Poszłaś sobie a ja nie miałam tego odcinka z nikim obgadać :placz: A to było najgorsze zakończenie jakie mogło być :angryy: Nic sie nie wyjaśniło, a pojawiło sie jeszcze więcej pytań!!! :roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No właśnie!!! Poszłaś sobie a ja nie miałam tego odcinka z nikim obgadać :placz: A to było najgorsze zakończenie jakie mogło być :angryy: Nic sie nie wyjaśniło, a pojawiło sie jeszcze więcej pytań!!! :roll:

Ej, no... Nie moja wina :cool3: Dawaj pytania a ja ci odpowiem:diabloti:

Posted

Imprezka :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :ylsuper: :ylsuper: :sweetCyb: :Cool!: :rofl: :cool2: :cool2: :cool2: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drinka: :drink1: :drink1: :pepsi: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup:

Posted

O kurczę. ZDĄŻYŁAM NA IMPREZĘ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:laola::laola::drink1::popcorn::knajpa::laola::cunao::laola:
[SIZE=2]Ja to mam wyczucie czasu co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to niech bedzie imprezka :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :laola: :beerchug: :beerchug: :laola:

Jak ten czas leci... jeszcze niedawno balowaliśmy z okazji 100 stronki... a teraz jast już 200... galeria mi sie rozrasta :p Aż sie łezka w oku kręci :eviltong:

Posted

ja też zdążylam na impreze, no wedle moich przewidywań nie imprezujemy wspólnie, ale to dobrze, bo Twoja dzampreza się skonczy i zacznie u mnie... a teraz balujemy...:smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :morning: :morning: :laola: :laola: :beerchug: