Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq; napisał(a):
2 strony gadania o dupach:evil_lol::evil_lol:
gratuluje:evil_lol:
Gosia, fajna fotka:eviltong:

Hej, to nie ja zaczęłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mam jeszcze lepszą fotke Gosi... :diabloti:

Cerber; napisał(a):
Witam...
heh no widzisz od czego są przyjaciele...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
no no, popieram...:razz: :razz: :razz:

Hehehe, ach te nasze babskie pogawędki :eviltong:

haska_12; napisał(a):
Witam w ten "słoneczny" poranek :cool3: ...... Czuje, że masz jeszcze zaaaaapas zdjęć ze spotkania z Gosią :cool3: Boze to ile wy tego nacykałyscie... :razz:

Oj mam :diabloti: I to jeszcze całkiem spory zapas :p Zaraz jeszcze coś wstawię :razz:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12; napisał(a):
Ps.Niedługo 200 stronka :cool3:

Do tej 200 stronki jeszcze baaaardzo daleko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale może do jutra sie wyrobimy :diabloti:

Posted

ehhh u mnie zbliża sie maleńkimi kroczkami 300 :multi: :multi: :multi: jakby dobrze poszło to bym razem z Olą świętowała, ale ja niedługo wychodze z psem, potem lekcje i chyba nie nadrobie, aeby razem z Olą świętować... trudno się mówi i żyje sie dalej :D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD

Posted

No to troche foteczek :p

Zachuchana Furcia

Znowu jezioro łabędzie

Podchody....

I atak frontalny!

Prawie jak piękne wspólne zdjęcie trzech piesków

Ekhem... nie przyznaje sie do tego psa :P

Duma i uprzedzenie

Mijanka

Zacieszanie do aparatu

Niezdecydowanie

Zamyślona Kora :D

Podróż w stronę światła (lampy błyskowej :P)

Posted

Cerber; napisał(a):
ehhh u mnie zbliża sie maleńkimi kroczkami 300 :multi: :multi: :multi: jakby dobrze poszło to bym razem z Olą świętowała, ale ja niedługo wychodze z psem, potem lekcje i chyba nie nadrobie, aeby razem z Olą świętować... trudno się mówi i żyje sie dalej :D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD

Może jednak uda ci się do mnie wpaść :p W sumie to jeszcze troch potrwa zanim dobrniemy do tej 200 :eviltong: W końcu są jeszcze całe 4 strony do zapisania :evil_lol:

Posted

furciaczek; napisał(a):
ola ty nawet nieprobuj wstawic jakies fotki ze mna w tle:mad:
chcesz zeby wszyscy uciekli czy co:evil_lol:

W sumie to ty tam jesteś prawie na głównym planie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wierz, mi ta fotka raczej by wszystkich przyciągneła... :diabloti: :diabloti: :diabloti:
A poza tym wszyszłaś na niej tak słodko :p :p :p

Posted

tam gdzie Kora skacze po piłeczke i jest podpisana ja nie przyznaje sie do tego psa to ta fotka jest najcudowniejsza... a i tem gdzie jest jezioro łabędzie to Cer zrobił świetnie uszolkami... a tam gdzie jest duma, znaczy Furia to widac od razu, ze to rasowe psisko :P

ehhhh no wiesz u mnie jest całe 6 stron ::eviltong: :eviltong: damy Radę Olka :) u mnie new foteczki cerberaczkowo-robaczkowe...

Posted

Cerber; napisał(a):
ehhhh no wiesz u mnie jest całe 6 stron ::eviltong: :eviltong: damy Radę Olka :) u mnie new foteczki cerberaczkowo-robaczkowe...

U ciebie 6 stron to przelatuje jak ferrari na wyścigu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A foteczki już widziałam...:-(

Posted

dawaj fotki Gosi:diabloti:
chociaz i te sliczne:loveu:
a duma i uprzedzenie to super film - ogladalam 3 razy;)
p.s. nie chce krakac.. ale te cwieki w zabawie.. mojej znajomej pies mial przykre przejscia po kontakcie z odwrocona kolczatka, a cwiekom to niej niedaleko...

Posted

wiq; napisał(a):
dawaj fotki Gosi:diabloti:
chociaz i te sliczne:loveu:
a duma i uprzedzenie to super film - ogladalam 3 razy;)
p.s. nie chce krakac.. ale te cwieki w zabawie.. mojej znajomej pies mial przykre przejscia po kontakcie z odwrocona kolczatka, a cwiekom to niej niedaleko...

Hehehe dostalam oficjalne pozwolenie od Gosi na wstawienie tej fotki :diabloti:

A co obróżek, to psiaki nie były aż takie chętne do wspólnych zapasów ;) Bardziej interesowała je piłeczka i gonitwy niż skakanie na siebie ;)

Posted

haska_12; napisał(a):
ostatnia fotka sper :cool1: Już więcej nie masz ze spacerku ? :(

Nio niestety już nie... :-( Teraz trzeba namówić Gosie na następne spotkanie... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

haska_12; napisał(a):
Gosia, halo? gdzie jesteś :diabloti:?

Gosia ma mnie dość po tej naszej wczorajszej inteligentnej rozmowie o pewnych częsciach psiego ciała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: