Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 wiq; napisał(a):2 strony gadania o dupach:evil_lol::evil_lol: gratuluje:evil_lol: Gosia, fajna fotka:eviltong: Hej, to nie ja zaczęłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mam jeszcze lepszą fotke Gosi... :diabloti: Cerber; napisał(a):Witam... heh no widzisz od czego są przyjaciele...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: no no, popieram...:razz: :razz: :razz: Hehehe, ach te nasze babskie pogawędki :eviltong: haska_12; napisał(a):Witam w ten "słoneczny" poranek :cool3: ...... Czuje, że masz jeszcze zaaaaapas zdjęć ze spotkania z Gosią :cool3: Boze to ile wy tego nacykałyscie... :razz: Oj mam :diabloti: I to jeszcze całkiem spory zapas :p Zaraz jeszcze coś wstawię :razz: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :multi: No to super :evil_lol: Ps.Niedługo 200 stronka :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):Ps.Niedługo 200 stronka :cool3: Do tej 200 stronki jeszcze baaaardzo daleko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale może do jutra sie wyrobimy :diabloti: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ehhh u mnie zbliża sie maleńkimi kroczkami 300 :multi: :multi: :multi: jakby dobrze poszło to bym razem z Olą świętowała, ale ja niedługo wychodze z psem, potem lekcje i chyba nie nadrobie, aeby razem z Olą świętować... trudno się mówi i żyje sie dalej :D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ola ty nawet nieprobuj wstawic jakies fotki ze mna w tle:mad: chcesz zeby wszyscy uciekli czy co:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to troche foteczek :p Zachuchana Furcia Znowu jezioro łabędzie Podchody.... I atak frontalny! Prawie jak piękne wspólne zdjęcie trzech piesków Ekhem... nie przyznaje sie do tego psa :P Duma i uprzedzenie Mijanka Zacieszanie do aparatu Niezdecydowanie Zamyślona Kora :D Podróż w stronę światła (lampy błyskowej :P) Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):ehhh u mnie zbliża sie maleńkimi kroczkami 300 :multi: :multi: :multi: jakby dobrze poszło to bym razem z Olą świętowała, ale ja niedługo wychodze z psem, potem lekcje i chyba nie nadrobie, aeby razem z Olą świętować... trudno się mówi i żyje sie dalej :D:D:D:D:D:D::D:D:D:DD Może jednak uda ci się do mnie wpaść :p W sumie to jeszcze troch potrwa zanim dobrniemy do tej 200 :eviltong: W końcu są jeszcze całe 4 strony do zapisania :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 furciaczek; napisał(a):ola ty nawet nieprobuj wstawic jakies fotki ze mna w tle:mad: chcesz zeby wszyscy uciekli czy co:evil_lol: W sumie to ty tam jesteś prawie na głównym planie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wierz, mi ta fotka raczej by wszystkich przyciągneła... :diabloti: :diabloti: :diabloti: A poza tym wszyszłaś na niej tak słodko :p :p :p Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 tam gdzie Kora skacze po piłeczke i jest podpisana ja nie przyznaje sie do tego psa to ta fotka jest najcudowniejsza... a i tem gdzie jest jezioro łabędzie to Cer zrobił świetnie uszolkami... a tam gdzie jest duma, znaczy Furia to widac od razu, ze to rasowe psisko :P ehhhh no wiesz u mnie jest całe 6 stron ::eviltong: :eviltong: damy Radę Olka :) u mnie new foteczki cerberaczkowo-robaczkowe... Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cerber; napisał(a):ehhhh no wiesz u mnie jest całe 6 stron ::eviltong: :eviltong: damy Radę Olka :) u mnie new foteczki cerberaczkowo-robaczkowe... U ciebie 6 stron to przelatuje jak ferrari na wyścigu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A foteczki już widziałam...:-( Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dawaj fotki Gosi:diabloti: chociaz i te sliczne:loveu: a duma i uprzedzenie to super film - ogladalam 3 razy;) p.s. nie chce krakac.. ale te cwieki w zabawie.. mojej znajomej pies mial przykre przejscia po kontakcie z odwrocona kolczatka, a cwiekom to niej niedaleko... Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 wiq; napisał(a):dawaj fotki Gosi:diabloti: chociaz i te sliczne:loveu: a duma i uprzedzenie to super film - ogladalam 3 razy;) p.s. nie chce krakac.. ale te cwieki w zabawie.. mojej znajomej pies mial przykre przejscia po kontakcie z odwrocona kolczatka, a cwiekom to niej niedaleko... Hehehe dostalam oficjalne pozwolenie od Gosi na wstawienie tej fotki :diabloti: A co obróżek, to psiaki nie były aż takie chętne do wspólnych zapasów ;) Bardziej interesowała je piłeczka i gonitwy niż skakanie na siebie ;) Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Fotki the besciackie :evil_lol: Więcej !! :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):Fotki the besciackie :evil_lol: Więcej !! :lol: Została tylko jedna... :p Quote
Carolcia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 wściekły pies :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Śliczne prawda? :p :p :p Szkoda że lepiej Gosi twarzy nie widać... :eviltong: :eviltong: Bo zrobiła wtedy słodką minke :p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Carolcia; napisał(a):wściekły pies :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Zgadzam się w 100 procentach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 wiq; napisał(a):wyszedl Wam uklald taneczny:lol::evil_lol: Dzewczyny tańczą Polkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ostatnia fotka sper :cool1: Już więcej nie masz ze spacerku ? :( Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):ostatnia fotka sper :cool1: Już więcej nie masz ze spacerku ? :( Nio niestety już nie... :-( Teraz trzeba namówić Gosie na następne spotkanie... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 haska_12; napisał(a):Gosia, halo? gdzie jesteś :diabloti:? Gosia ma mnie dość po tej naszej wczorajszej inteligentnej rozmowie o pewnych częsciach psiego ciała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts