:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No ładnie ładnie, Ola jeszcze się tu po nocy włuczy :evil_lol: SPAĆ!! Bo ja mam taki własnie zamiar, przylazłam tu się pożegnać, a raczej życzyć miłej nocki, a jutro jeszcze was nawiedzę :D Dobranoc dziewczynki :calus: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):No ładnie ładnie, Ola jeszcze się tu po nocy włuczy :evil_lol: SPAĆ!! Bo ja mam taki własnie zamiar, przylazłam tu się pożegnać, a raczej życzyć miłej nocki, a jutro jeszcze was nawiedzę :D Dobranoc dziewczynki :calus: Hehe u mnie to sie dopiero życie zaczyna o tej porze :diabloti: Mam zamiar czekać na film o 00:50 :eviltong: :eviltong: Zyczę ci dobrej nocki :* Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cerber napisał(a):Gosia, to jest D-U-P-A :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D dopiero teraaz zauwazylam:evil_lol: dzieki ze mi powiedzialas bo niewpadlabym na to:eviltong: Ola&Kora napisał(a): Luiza, napisz wyraźniej, bo coś czuję że Gosia dzisiaj kłopoty ze wzrokiem :eviltong: a ty to sie nie wtrancaj jak normalne kobity gadaja:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):a ty to sie nie wtrancaj jak normalne kobity gadaja:eviltong: I to mają być rozmowy normalnych kobit?! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszędzie gdzie tylko nie spojrze, to same dupy :D:D:D Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):I to mają być rozmowy normalnych kobit?! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszędzie gdzie tylko nie spojrze, to same dupy :D:D:D hmmmm to moze idz do okulisty bo widze ze cos kiepsko z toba skoro same tylki widzisz a moze to jakies zboczenie:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):hmmmm to moze idz do okulisty bo widze ze cos kiepsko z toba skoro same tylki widzisz a moze to jakies zboczenie:evil_lol: I kto to mówi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Poza tym to tyłek twojego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zboczona nie jestem (chyba :eviltong: ) Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):I kto to mówi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Poza tym to tyłek twojego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zboczona nie jestem (chyba :eviltong: ) tylek moze i jest mojego psa ale to ty robilas jej zdiecie:eviltong: wiec to ty jestes zboczona:evil_lol: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):tylek moze i jest mojego psa ale to ty robilas jej zdiecie:eviltong: wiec to ty jestes zboczona:evil_lol: :eviltong: Ale to przecież Furcia sie do mnie perfidnie tyłem odwróciła, nie ja do niej... :evil_lol: Z tego wynika że to ona jest zboczona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ale to przecież Furcia sie do mnie perfidnie tyłem odwróciła, nie ja do niej... :evil_lol: Z tego wynika że to ona jest zboczona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ona nie jest zboczona... ona ma cie w dupie poprostu:evil_lol: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):ona nie jest zboczona... ona ma cie w dupie poprostu:evil_lol: :eviltong: Hahaaaa!!! Wydało sie kto tu jest zboczony!!! TY!!! :diabloti: Ciągle dupy ci w głowie!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hahaaaa!!! Wydało sie kto tu jest zboczony!!! TY!!! :diabloti: Ciągle dupy ci w głowie!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ty zaczelas o dupach gadac i ty robisz te zboczone fotki:evil_lol: ja tylko krytykuje i oceniam:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):to ty zaczelas o dupach gadac i ty robisz te zboczone fotki:evil_lol: ja tylko krytykuje i oceniam:eviltong: Krytyk i recenzant od sedmiu boleści!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty sie widać wogóle na sztuce nie znasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zdjęcie to arcydzieło! Ukazuje w sobie całą głębię i majestat tych wspaniałych psów, a jednocześnie odwrócona postawa odwzorowuje ich tajemniczość i nieufność wobec obcych... To sie nazywa sztuka!!! :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ola&Kora napisał(a):Krytyk i recenzant od sedmiu boleści!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty sie widać wogóle na sztuce nie znasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zdjęcie to arcydzieło! Ukazuje w sobie całą głębię i majestat tych wspaniałych psów, a jednocześnie odwrócona postawa odwzorowuje ich tajemniczość i nieufność wobec obcych... To sie nazywa sztuka!!! :eviltong: :eviltong: z ta glebia i majestatem to przegielas i to ostro:roflt: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):z ta glebia i majestatem to przegielas i to ostro:roflt: A śmiej sie śmiej... :mad: Ale jeszcze pożałujesz.. :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hmm... tak myśle że może by jakieś foteczki jeszcze dać... :cool3: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 a daj foteczki daj :) moze ktos sie obudzi zobaczy tego twojego potfora i sie przestraszy tak ze niebedzie mogl zasnac:evil_lol: wtedy byloby wiecej ludzi do konwersacji:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 No to dam ze dwie na dobry sen :eviltong: Hihihihi... :diabloti: Gosia w otoczeniu psów... :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 o zesz ty:mad: wyrzuc to zdiecie bo ludzie zawalu dostana:evil_lol: hmmm z tego cio pamietam to niedalam ci zgody na upublicznianie mojego wizerunku:roll: :p teraz moge cie po sadach ciagac:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):a daj foteczki daj :) moze ktos sie obudzi zobaczy tego twojego potfora i sie przestraszy tak ze niebedzie mogl zasnac:evil_lol: wtedy byloby wiecej ludzi do konwersacji:eviltong: Ale pomyśl tak logicznie chociaż raz :eviltong: ... kto by chciał sie do naszej inteligentnej rozmowy przyłączać??? :evil_lol: :evil_lol: furciaczek; napisał(a):o zesz ty:mad: wyrzuc to zdiecie bo ludzie zawalu dostana:evil_lol: hmmm z tego cio pamietam to niedalam ci zgody na upublicznianie mojego wizerunku:roll: :p teraz moge cie po sadach ciagac:evil_lol: Hehe... a mówiłam, że pożałujesz... :diabloti: Mam jeszcze jedno... lepsze :diabloti: I chyba je wstawie... bo tak słodko na min wyszłaś.... jeszcze pamietam twój komentarz wtedy... "ale sie przestraszyłam!".... domyślasz się już, jak na niej wyglądasz... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a): :diabloti: Mam jeszcze jedno... lepsze :diabloti: I chyba je wstawie... bo tak słodko na min wyszłaś.... jeszcze pamietam twój komentarz wtedy... "ale sie przestraszyłam!".... domyślasz się już, jak na niej wyglądasz... :evil_lol: :evil_lol: To ja chce ta fotke :diabloti: A tak wogole to mowie dobranoc :p Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):To ja chce ta fotke :diabloti: A tak wogole to mowie dobranoc :p Może kiedyś ta fotka ujrzy światło dzienne... :diabloti: No to ja też już mówie dobranoc :*:*:* Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ola&Kora napisał(a):Może kiedyś ta fotka ujrzy światło dzienne... :diabloti: Co to znaczy kiedys? :diabloti: :mad: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):Co to znaczy kiedys? :diabloti: :mad: Hehe no wiesz, u mnie to pojęcie jest względne.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy co Gosia powie na tą propozycję umieszczenia jej wspaniałej fotki... :cool3: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 2 strony gadania o dupach:evil_lol::evil_lol: gratuluje:evil_lol: Gosia, fajna fotka:eviltong: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam... furciaczek napisał(a):dopiero teraaz zauwazylam:evil_lol: dzieki ze mi powiedzialas bo niewpadlabym na to:eviltong: heh no widzisz od czego są przyjaciele...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: furciaczek napisał(a): a ty to sie nie wtrancaj jak normalne kobity gadaja:eviltong: no no, popieram...:razz: :razz: :razz: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam w ten "słoneczny" poranek :cool3: ...... Czuje, że masz jeszcze zaaaaapas zdjęć ze spotkania z Gosią :cool3: Boze to ile wy tego nacykałyscie... :razz: Quote
Recommended Posts