Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ładnie ładnie, Ola jeszcze się tu po nocy włuczy :evil_lol: SPAĆ!!

Bo ja mam taki własnie zamiar, przylazłam tu się pożegnać, a raczej życzyć miłej nocki, a jutro jeszcze was nawiedzę :D

Dobranoc dziewczynki :calus:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
No ładnie ładnie, Ola jeszcze się tu po nocy włuczy :evil_lol: SPAĆ!!

Bo ja mam taki własnie zamiar, przylazłam tu się pożegnać, a raczej życzyć miłej nocki, a jutro jeszcze was nawiedzę :D

Dobranoc dziewczynki :calus:

Hehe u mnie to sie dopiero życie zaczyna o tej porze :diabloti: Mam zamiar czekać na film o 00:50 :eviltong: :eviltong:

Zyczę ci dobrej nocki :*

Posted

Cerber napisał(a):
Gosia, to jest D-U-P-A :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

dopiero teraaz zauwazylam:evil_lol: dzieki ze mi powiedzialas bo niewpadlabym na to:eviltong:

Ola&Kora napisał(a):

Luiza, napisz wyraźniej, bo coś czuję że Gosia dzisiaj kłopoty ze wzrokiem :eviltong:

a ty to sie nie wtrancaj jak normalne kobity gadaja:eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):

I to mają być rozmowy normalnych kobit?! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszędzie gdzie tylko nie spojrze, to same dupy :D:D:D

Posted

Ola&Kora napisał(a):
I to mają być rozmowy normalnych kobit?! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszędzie gdzie tylko nie spojrze, to same dupy :D:D:D

hmmmm to moze idz do okulisty bo widze ze cos kiepsko z toba skoro same tylki widzisz

a moze to jakies zboczenie:evil_lol:

Posted

furciaczek; napisał(a):
hmmmm to moze idz do okulisty bo widze ze cos kiepsko z toba skoro same tylki widzisz

a moze to jakies zboczenie:evil_lol:

I kto to mówi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Poza tym to tyłek twojego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja zboczona nie jestem (chyba :eviltong: )

Posted

Ola&Kora napisał(a):
I kto to mówi :diabloti: :diabloti: :diabloti: Poza tym to tyłek twojego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A ja zboczona nie jestem (chyba :eviltong: )

tylek moze i jest mojego psa ale to ty robilas jej zdiecie:eviltong: wiec to ty jestes zboczona:evil_lol: :eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):
tylek moze i jest mojego psa ale to ty robilas jej zdiecie:eviltong: wiec to ty jestes zboczona:evil_lol: :eviltong:

Ale to przecież Furcia sie do mnie perfidnie tyłem odwróciła, nie ja do niej... :evil_lol: Z tego wynika że to ona jest zboczona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale to przecież Furcia sie do mnie perfidnie tyłem odwróciła, nie ja do niej... :evil_lol: Z tego wynika że to ona jest zboczona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ona nie jest zboczona... ona ma cie w dupie poprostu:evil_lol: :eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):
ona nie jest zboczona... ona ma cie w dupie poprostu:evil_lol: :eviltong:

Hahaaaa!!! Wydało sie kto tu jest zboczony!!! TY!!! :diabloti: Ciągle dupy ci w głowie!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hahaaaa!!! Wydało sie kto tu jest zboczony!!! TY!!! :diabloti: Ciągle dupy ci w głowie!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to ty zaczelas o dupach gadac i ty robisz te zboczone fotki:evil_lol:
ja tylko krytykuje i oceniam:eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):
to ty zaczelas o dupach gadac i ty robisz te zboczone fotki:evil_lol:
ja tylko krytykuje i oceniam:eviltong:

Krytyk i recenzant od sedmiu boleści!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty sie widać wogóle na sztuce nie znasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zdjęcie to arcydzieło! Ukazuje w sobie całą głębię i majestat tych wspaniałych psów, a jednocześnie odwrócona postawa odwzorowuje ich tajemniczość i nieufność wobec obcych...
To sie nazywa sztuka!!! :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Krytyk i recenzant od sedmiu boleści!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty sie widać wogóle na sztuce nie znasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To zdjęcie to arcydzieło! Ukazuje w sobie całą głębię i majestat tych wspaniałych psów, a jednocześnie odwrócona postawa odwzorowuje ich tajemniczość i nieufność wobec obcych...
To sie nazywa sztuka!!! :eviltong: :eviltong:

z ta glebia i majestatem to przegielas i to ostro:roflt:

Posted

furciaczek; napisał(a):
z ta glebia i majestatem to przegielas i to ostro:roflt:

A śmiej sie śmiej... :mad: Ale jeszcze pożałujesz.. :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Hmm... tak myśle że może by jakieś foteczki jeszcze dać... :cool3:

Posted

o zesz ty:mad: wyrzuc to zdiecie bo ludzie zawalu dostana:evil_lol:
hmmm z tego cio pamietam to niedalam ci zgody na upublicznianie mojego wizerunku:roll: :p teraz moge cie po sadach ciagac:evil_lol:

Posted

furciaczek; napisał(a):
a daj foteczki daj :) moze ktos sie obudzi zobaczy tego twojego potfora i sie przestraszy tak ze niebedzie mogl zasnac:evil_lol: wtedy byloby wiecej ludzi do konwersacji:eviltong:

Ale pomyśl tak logicznie chociaż raz :eviltong: ... kto by chciał sie do naszej inteligentnej rozmowy przyłączać??? :evil_lol: :evil_lol:

furciaczek; napisał(a):
o zesz ty:mad: wyrzuc to zdiecie bo ludzie zawalu dostana:evil_lol:
hmmm z tego cio pamietam to niedalam ci zgody na upublicznianie mojego wizerunku:roll: :p teraz moge cie po sadach ciagac:evil_lol:

Hehe... a mówiłam, że pożałujesz... :diabloti: Mam jeszcze jedno... lepsze :diabloti:
I chyba je wstawie... bo tak słodko na min wyszłaś.... jeszcze pamietam twój komentarz wtedy... "ale sie przestraszyłam!".... domyślasz się już, jak na niej wyglądasz... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
:diabloti: Mam jeszcze jedno... lepsze :diabloti:
I chyba je wstawie... bo tak słodko na min wyszłaś.... jeszcze pamietam twój komentarz wtedy... "ale sie przestraszyłam!".... domyślasz się już, jak na niej wyglądasz... :evil_lol: :evil_lol:

To ja chce ta fotke :diabloti:
A tak wogole to mowie dobranoc :p

Posted

kamila-dog; napisał(a):
To ja chce ta fotke :diabloti:
A tak wogole to mowie dobranoc :p

Może kiedyś ta fotka ujrzy światło dzienne... :diabloti:

No to ja też już mówie dobranoc :*:*:*

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Co to znaczy kiedys? :diabloti: :mad:

Hehe no wiesz, u mnie to pojęcie jest względne.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczymy co Gosia powie na tą propozycję umieszczenia jej wspaniałej fotki... :cool3:

Posted

Witam...

furciaczek napisał(a):
dopiero teraaz zauwazylam:evil_lol: dzieki ze mi powiedzialas bo niewpadlabym na to:eviltong:

heh no widzisz od czego są przyjaciele...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

furciaczek napisał(a):

no no, popieram...:razz: :razz: :razz: