Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):widze ze wrocilam w odpowiednim momencie:cool3: akurat na foteczki:loveu: Gosia, czyżby kolejna synchronizacja? :cool3: :evil_lol: No to czas na foteczki Zabawa Kory z małą labradorką Katie :loveu: No i dodatek specjalny: seterka irlandzka :eviltong: Przechodziła obok i cyknełam jej fotkę :eviltong: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 wiq napisał(a):kora powazne przy tej labce wyglada:lol: hehehe może i wygląda poważnie, ale wcale poważnie się nie zachowywała... :) bawiły się razem i latały po osiedlu... :) Cerber tylko zachował zimną krew i nie chciał bawić się... ehhh starość nie radość jak to mówią :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Furii to już wogóle nie podobała się rasowa koleżanka :D hehehe śliczne foteczki, mi takie ładne nie wychodziły... a Saba (seterka) wyszła przepięknie... Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale słodki ten labek bardzo ładnie wygląda w tych szeleczkach, chcociaz sa one podobno niezdrowe dla szczeniakow:shake: Quote
Carolcia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oooooooo dwa słodziaki naraz moge oglądać:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kora i mały lab :loveu: Dwa wredne alieny :evil_lol: A ta seterka na kolcach prowadzona:shake: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ehhhh przypomnialo mi sie jak furcia chciala ja zjesc:shake: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 to mowicie, ze Kora taki rozrabiaka:evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 wiq; napisał(a):kora powazne przy tej labce wyglada:lol: Wiesz mi, to tylko pozory :diabloti: Cerber; napisał(a):hehehe śliczne foteczki, mi takie ładne nie wychodziły... a Saba (seterka) wyszła przepięknie... A więc seterka wabi sie Saba... :p :p :p I psiaki naprawdę fajnie się wybawiły z tym labkiem :p Marta_Ares; napisał(a): ale słodki ten labek bardzo ładnie wygląda w tych szeleczkach, chcociaz sa one podobno niezdrowe dla szczeniakow:shake: Nom, labcio był prześliczny... a co do szelek to słyszałam różne opoinie, które często się wykluczały... więc nie wiem co mam o tym sądzić... Carolcia; napisał(a): oooooooo dwa słodziaki naraz moge oglądać:loveu: Jak Head&Schoulders 2 in 1 :P:P:P :: FiGa ::; napisał(a):Kora i mały lab :loveu: Dwa wredne alieny :evil_lol: A ta seterka na kolcach prowadzona:shake: Jakie wredne? :eviltong: Milusie i grzeczniusie bardzo... :diabloti: A co do kolczatki... no coż rózne są zboczenia... :shake: furciaczek; napisał(a):ehhhh przypomnialo mi sie jak furcia chciala ja zjesc:shake: Niestety... :-( Szkoda że Furcia jest taka nieprzyjazna dla szczeniaków... A ja sie martwiłam że się z Korą nie polubią... wiq; napisał(a):to mowicie, ze Kora taki rozrabiaka:evil_lol::evil_lol: To mało powiedziane :D:D Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Zaraz dodam jeszcze jakieś foteczki :p :p :p P.S. mam już ognik.... Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 fotki:multi::multi: ognik:multi::multi: fajny dzis dzien:eviltong: Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ola&Kora']:p Poza tym jestem happy dzięki naszym kochanym siatkarzom :multi: :multi: :multi: Uwielbiam tych chłopców :eviltong: :eviltong: :eviltong: JESTEŚMY W FINALE!!!! :Cool!: :Cool!: Jezu,nawet mi nie mow :cool1: Moj tz dzis o 6 rano wstal by mecz ogladac :shocked!: [quote name='Ola&Kora']Zaraz dodam jeszcze jakieś foteczki :p :p :p P.S. mam już ognik.... Jaki ognik? :crazyeye: A ta fota bosssska :loveu: Jakie on ma uszyska slodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 olus gratuluje ognika:multi: i czekam na fotecki:cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 wiq; napisał(a):fotki:multi::multi: ognik:multi::multi: fajny dzis dzien:eviltong: Ano fajny :p :p A tak się nieciekawie zapowiadał :eviltong: :eviltong: :eviltong: kamila-dog; napisał(a):Jezu,nawet mi nie mow :cool1: Moj tz dzis o 6 rano wstal by mecz ogladac :shocked!: Ja sie obuddziłam na ostatni set, ale wcześniej przez sen słyszałam krzyki brata i taty :evil_lol: :evil_lol: kamila-dog; napisał(a):Jaki ognik? :crazyeye: To jest taki cuś nad moim avatarkiem :eviltong: Jka ma sie powyżej 2500 postów to sie ognika dostaje :p kamila-dog; napisał(a):A ta fota bosssska :loveu: Jakie on ma uszyska slodkie :loveu: :loveu: :loveu: On wogóle jest słodki :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Labek w locie - no niesamowite :loveu: A Kora z tygodnia na tydzień coraz piękniejsza tylko tego piwska to nie za dużo pije ? Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):olus gratuluje ognika:multi: i czekam na fotecki:cool3: Dziemkujem :p Dalmatynkaa; napisał(a):Labek w locie - no niesamowite :loveu: A Kora z tygodnia na tydzień coraz piękniejsza tylko tego piwska to nie za dużo pije ? Piwa to ona nie lubi (próbowała :eviltong: ) ale za to inne trunki... :diabloti: Cerber; napisał(a):Gratuluję pierwszego ognia :) Dziemkujem :p KaRa_TC; napisał(a): Babskie rozmowy:lol: Baby powinny trzymać sie razem i trzymać krótko chłopów... :diabloti: No a teraz kilka foteczek - zabawy w piaskownicy Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hehehe a ta ostatnia focia to co to jest Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ola&Kora'] To jest taki cuś nad moim avatarkiem :eviltong: Jka ma sie powyżej 2500 postów to sie ognika dostaje :p No teraz kumam :p [quote name='Cerber']Gratuluję pierwszego ognia :):):):) Ja rowniez :p :turn-l: :shocked!: Slodka dupcia Furciaczkowa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Furcia chciała się pochwalić swoimi jędrnymi pośladkami :turn-l: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 furciaczek napisał(a):hehehe a ta ostatnia focia to co to jest Gosia, to jest D-U-P-A :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='haska_12'] Furcia chciała się pochwalić swoimi jędrnymi pośladkami :turn-l: znajac ja to chciala delikatnie powiedziec gdzie nas wszystkich ma:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 furciaczek; napisał(a):hehehe a ta ostatnia focia to co to jest Gosia, nie poznajesz? :evil_lol: kamila-dog; napisał(a)::turn-l: :shocked!: Slodka dupcia Furciaczkowa :loveu: :loveu: :loveu: Hehehe ja wiem jak zadowolić dogomaniaków (pupomaniaków :evil_lol: ) haska_12; napisał(a): Furcia chciała się pochwalić swoimi jędrnymi pośladkami :turn-l: Ale wszystkim sie podoba dupcia Furci :eviltong: Uważajcie, bo sie laska zawstydzi :razz: g_o_n_i_a; napisał(a):Kora dzikuska :evil_lol: Oj, bo powiem Korze jak to na nią ładnie gadacie :eviltong: Cerber; napisał(a):Gosia, to jest D-U-P-A :D:D:D:D Luiza, napisz wyraźniej, bo coś czuję że Gosia dzisiaj kłopoty ze wzrokiem :eviltong: furciaczek; napisał(a):znajac ja to chciala delikatnie powiedziec gdzie nas wszystkich ma:evil_lol: Serio? A ja myślałam, że chce żebym jej zrobiła zdjęcie z fajnego ujęcia :eviltong: APSA; napisał(a):Bo ja jezdem łoryginalna i umię tfu-rczo myźleć :p Kora postrachem osiedla? :evil_lol: Wiem, twoja oryginalość nie zna granic :evil_lol: Kora jest postrachem osiedla, ale swojego :P:P Quote
Recommended Posts