Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Ares fajnie nawet wyglada w tej czerwonej co teraz ma ale znowu czerwona ztakimi kolcami to taka troche jak dla pedalka.....:evil_lol: wiec chyba bedzie kolor naturalny

Hehe no nie wydaje mi sie żeby Ares był pedałem... :diabloti: Daje temu dowód za każdym razem jak sptyka Korę... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehe no nie wydaje mi sie żeby Ares był pedałem... :diabloti: Daje temu dowód za każdym razem jak sptyka Korę... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale mi chodzilo o to ze troszke glupio bedzie wygladal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
ale mi chodzilo o to ze troszke glupio bedzie wygladal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aha... :oops: No ale w sumie wyszło na to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ares pedałkiem nie jest,aty nie chcesz żeby na pedałka wyglądał :eviltong:

Posted

Witajcie!!!! :p :p :p

furciaczek; napisał(a):
hehe ale sie usmialam z waszego dialogu laski:evil_lol:
niemozliwe jestescie

Hehehehe, nie ma to jak inteligentne rozmowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kamila-dog; napisał(a):

Dzien doberek wszystkim :multi:

Dzieńdoberek :cool3:

haska_12; napisał(a):
Dzień dobry... ( dzis bez usmiechu, bo Hasce nie do śmiechu .. )

:-( :-( :-( :-(

Posted

Usia; napisał(a):

bo facetów trzeba krótko :p

No oczywiście!!! :cool3: W końcu w świecie zwierząt to kobiety grają pierwsze skrzypce... :diabloti:

Co za cholerny dzień... :-( Wczoraj widziałam się z Anią, tą która próbowała samobójstwo popełnić. Spotkałam ją przypadkiem na ulicy. Pogadałam z nią króciutko, a ona obiecała że przyjdzie dzisiaj do mnie o 19... i do tej pory jej nie ma... :-( :-( :-( A tak chciałam jej tyle rzeczy powiedzieć... albo chociaż znów do niej przytulić... jak za starych dobrych czasów... :-(
Niestety tamta Ania już nie wróci... i to jest chyba najgorsze... straciłam przyjaciółke....:-(

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Co za cholerny dzień... :-( Wczoraj widziałam się z Anią, tą która próbowała samobójstwo popełnić. Spotkałam ją przypadkiem na ulicy. Pogadałam z nią króciutko, a ona obiecała że przyjdzie dzisiaj do mnie o 19... i do tej pory jej nie ma... :-( :-( :-( A tak chciałam jej tyle rzeczy powiedzieć... albo chociaż znów do niej przytulić... jak za starych dobrych czasów... :-(
Niestety tamta Ania już nie wróci... i to jest chyba najgorsze... straciłam przyjaciółke....:-(

ehhh widze ,ze nie tylko ja mam spieprzony dzien :shake: :shake:

nie przekreslaj Waszej przyjazni.Moze jeszcze Ania nie ma ochoty na spotkania z przyjaciolmi ,moze potrzebuje czasu ,zeby wszystko sie jej poukladało w zyciu:-( :-(

Posted

Witajcie kochani!!! :*
Ja sie dopiero z łóżka zwlekłam :oops: Ale od rana już musiała być kłótnia z rodzicami... ehh... zapowiada się drugi fatalny weekend...
No ale jest dopiero 11 godzina więc może jeszcze wydarzy się coś fajnego... :p

Carolcia; napisał(a):
ehhh widze ,ze nie tylko ja mam spieprzony dzien :shake:

nie przekreslaj Waszej przyjazni.Moze jeszcze Ania nie ma ochoty na spotkania z przyjaciolmi ,moze potrzebuje czasu ,zeby wszystko sie jej poukladało w zyciu:-(

Witaj w klubie...;)

Wiesz... ona mi obiecała, wręcz przysięgała że przyjdzie, bo ja jej nie chciałam uwierzyć... powiedziała że jak nie przyjdzie to sie nie nazywa moją przyjaciółką....
Eh.. poczekamy zobaczymy... może jeszcze przyjdzie dzisiaj albo jutro... mam malutką nadzieję...

APSA; napisał(a):
Ojej, ostatnio gdzie się nie ruszę, tam Cerber :lol:
Drugie zdjęcie kojarzy mi się ze zdjęciami koni galopujących przez wodę :)
Brązowy doberman morderca? :crazyeye:
Korbitki górą! :evil_lol:

No bo Cerber to Matrix - jest wszędzie :diabloti:
Hmmm... Korę porównywano mi już do różnych ras psów... ale ty jako pierwsza powiedziałaś że to koń :evil_lol:

Hehehe ja ci dam morderce :diabloti: To tylko niewinna zabawa :eviltong:

furciaczek; napisał(a):
czesc ja tylko wpadlam sie przywitac

papapa do wieczorka

Witaj!!! :p A ja nadal nie wiem, gdzie ty jedziesz... :eviltong:

wiq; napisał(a):
KOrze naprawde do pska w tych cwiekach
Tylko zeby Wam sie psy nie ponabijaly;)
Co do wczorajszego dnia - wyjatkowo podly byl...

Mnie też się Kora w ćwiekach bardzo podoba :loveu:
Nom wczoraj miałam wszystkiego dośc...

:: FiGa ::; napisał(a):
Witaj Olu :calus:
Fotki Korki nadrabiałam i nadrabiałam, bardzo dużo ich przybyło :multi: Bardzo mi się podobują Korkowe zdjęcia :cool3:

Cześć Sylwuś :*
Kora ci dziękuje za komplementy i przesyła buziaczka :* :p

Usia; napisał(a):
witam Ola co ty spisz jeszcze ??:crazyeye:
W S T A W A J ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Usia, ale mnie obudziłaś!!! :evil_lol: Te kolorki mnie bardzo ożywiły :eviltong:
I dziemkujem za różyczkę :*:*:*:*

ameliace; napisał(a):

Ha ha ha ;)
A ja już dawno wstałam, psa wyprowadziłam i fotki mu wstawiłam :obrazic:

Witaj!!! :*:*:*
Hehe a dzisiaj nie musiałam rano z Korą lecieć, bo ją braciszek wyprowadził :P:P:P

Juszes; napisał(a):

Ale Aresik zrobił minkę :grin:

Hehe chłopak musiał się bronić przed zalotami Kory :eviltong:

Posted

Ja się wpadłam przywitać i pożegnać. Lecę na działkę, będę jutro wieczorem i mam nadzieję że ci żadne fotki się nie "zagubiły" i zobaczę całe mnóstwo jak wrócę :evil_lol::evil_lol:

Posted

Już mi jest o wiele lepiej :p :p :p Koleżanka siłą mnie z domu wyciągnęła i poszłyśmy na zapiekankę, a potem do parku :p Poza tym jestem happy dzięki naszym kochanym siatkarzom :multi: :multi: :multi: Uwielbiam tych chłopców :eviltong: :eviltong: :eviltong: JESTEŚMY W FINALE!!!! :Cool!: :Cool!:

Zaraz dodam foteczki :razz: