Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Witojcie dziewuchy!!!

U mnie wszystko w porządeczku jak najlepszym :p :p :p Kurcze, dzisiaj mam dobry dzień :multi: Ale wieczrliem pewnie sie zepsuje... bo ostatni odcinek LOST... :placz:

A coz to jest ten LOST? :crazyeye: Ja czasem ogladam tv ale nie kojarze tego :cool1:

Czy mi sie zdaje czy kora ma identyczna obrozke jak Furcia? :cool3:

Posted

Zjadamy Aresa :) Ola dzięki że zmiękłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki superaśne. Miło mi sobie coś wesołego pooglądać, jak wracam z wywiadówki to zawsze czuję się niewyraźnie :)

Posted

kamila-dog; napisał(a):
A coz to jest ten LOST? :crazyeye: Ja czasem ogladam tv ale nie kojarze tego :cool1:

Czy mi sie zdaje czy kora ma identyczna obrozke jak Furcia? :cool3:

LOST to najlepszy serial na caaałym świecie :loveu: :loveu: :loveu: Niestety dziś ostatnie dwa odcinki drugiej serii :placz: A na trzecią trzeba bedzie jeszcze dłuuugo czekać :angryy:

_ChiQuiTa_; napisał(a):
chyba ją poraziło fleschem :mad: albo sie naćpała :evil_lol: :evil_lol:

Jak dla mnie to to i to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haska_12; napisał(a):
Fotki the best

Dziemkujem :p

Agushka; napisał(a):
Fotki superaśne. Miło mi sobie coś wesołego pooglądać, jak wracam z wywiadówki to zawsze czuję się niewyraźnie :)

Hehe weź Rutinoscorbin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podobno pomaga niewyraźnym :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
LOST to najlepszy serial na caaałym świecie :loveu: :loveu: :loveu: Niestety dziś ostatnie dwa odcinki drugiej serii :placz: A na trzecią trzeba bedzie jeszcze dłuuugo czekać :angryy:

Trzecia jest do ściągnięcia w necie:cool3::cool3::cool3:
Nie żebym oglądała...:siara::evil_lol:

Świetne foteczki stadka:loveu:

Posted

Agushka; napisał(a):
Ciekawe skąd wiedziałam, że to napiszesz :eviltong:

Hmmm... jakaś siła wyższa mi kazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Carolcia; napisał(a):
cos ponury pycholek mo :mad: :mad:
kochaniutka jest :loveu: :loveu:

Ano ponury bo pańcia fryteczki zajadała i coś niechętnie się dzieliła :eviltong:

Dobcia; napisał(a):
Trzecia jest do ściągnięcia w necie:cool3::cool3::cool3:
Nie żebym oglądała...:siara::evil_lol:

Świetne foteczki stadka:loveu:

A ja już po ostatnim odcinku... :placz: To było okropne!!! Oni mnie chcą zabić!!! Żeby zakończyć :angryy: :angryy: :angryy: Bueeee!!!! Mój Sawyer!!! A ten cwel Locke!!!! :angryy: :angryy: Nienawidze go!!! A jeszcze bardziej nienawidze Michaela!!!!:mad: :mad: :mad:

g_o_n_i_a; napisał(a):
A co to za obrozke Niunka ma?

A to taka obróżka z ćwiekami :p Żeby Kora groźniej wyglądała :eviltong:

Posted

KaRa_TC; napisał(a):

Widzę,że Kora wie jak traktuje się facetów i kto zawsze jest górą:evil_lol: :lol: :lol:

Hehe, trafiłaś w samo sedno :eviltong: Ona każdego owija sobie wokół palca (łapy? :eviltong: ) i robi z nim co chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawdziwa kobieta! :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehe, trafiłaś w samo sedno :eviltong: Ona każdego owija sobie wokół palca (łapy? :eviltong: ) i robi z nim co chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawdziwa kobieta! :evil_lol:

i tak trzymac:cool3:

Posted

Ares wrescie oberwal za swoje:evil_lol: :evil_lol:

Kora swietnie wyglada w tej obrozy:loveu: Ja mam zamiar kupic Aresowi taka na gwiazdke tylko nie wiem jaki kolor moze doradzicie??? (czarny, czerwony czy naturalny kolor skory) oczywiscie bedzie mniejsz od obrozy Kory:cool3:

Posted

furciaczek; napisał(a):
cudne nowe foteczki:loveu:

a czemu ja dzisiaj tu tak pozno zagladam?:oops:

A ja nie mam pojecia... widocznie juz o mnie zapomniałaś... już mnie nie lubisz... ;)

Posted

Pańcia, puść mnie z tej smyczy...

...chodż Aresik, coś Ci powiem na ucho...

...i Tobie Furcia też: CHODŹCIE NA PIWO !!!:lol:

No i tak wygląda Korcia wracająca po piwie do domu.:evil_lol: :lol:

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

Kora swietnie wyglada w tej obrozy:loveu: Ja mam zamiar kupic Aresowi taka na gwiazdke tylko nie wiem jaki kolor moze doradzicie??? (czarny, czerwony czy naturalny kolor skory) oczywiscie bedzie mniejsz od obrozy Kory:cool3:

To zależy od twojego gustu, jaki kolorek :p Ale odradzam czarny - słabo go widać :eviltong: :eviltong: Ostatnio mnie naszło na naturalny kolor - ten taki beżowy :loveu: :loveu: :loveu: Jest śliczny :p

Posted

Asiu prosze mi tu z Kory pijaka nie robić! :diabloti: To miała byc tajemnica... :eviltong: A teraz to sie do niej bedą psy schodzić na imprezy... :eviltong: :eviltong: I co ja wtedy zrobie?! :evil_lol: