_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ej Ty sie nie wygłupiaj tylko daaaawaj !! Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Hehe bede twarda :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Coś czuje ze ja Cie zaraz zmiękcze :mad: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No dobra już dobra... :p Macie następne foteczki :eviltong: Quote
Kamila Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ola&Kora napisał(a):Witojcie dziewuchy!!! U mnie wszystko w porządeczku jak najlepszym :p :p :p Kurcze, dzisiaj mam dobry dzień :multi: Ale wieczrliem pewnie sie zepsuje... bo ostatni odcinek LOST... :placz: A coz to jest ten LOST? :crazyeye: Ja czasem ogladam tv ale nie kojarze tego :cool1: Czy mi sie zdaje czy kora ma identyczna obrozke jak Furcia? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No masz zszcecie :D świetne te focisze,,,, no jak zwykle :D chyba ją poraziło fleschem :mad: albo sie naćpała :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Fotki the best :loveu::loveu::loveu: Furcia jaka panna "w kagańcu" :lol: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zjadamy Aresa :) Ola dzięki że zmiękłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki superaśne. Miło mi sobie coś wesołego pooglądać, jak wracam z wywiadówki to zawsze czuję się niewyraźnie :) Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 kamila-dog; napisał(a):A coz to jest ten LOST? :crazyeye: Ja czasem ogladam tv ale nie kojarze tego :cool1: Czy mi sie zdaje czy kora ma identyczna obrozke jak Furcia? :cool3: LOST to najlepszy serial na caaałym świecie :loveu: :loveu: :loveu: Niestety dziś ostatnie dwa odcinki drugiej serii :placz: A na trzecią trzeba bedzie jeszcze dłuuugo czekać :angryy: _ChiQuiTa_; napisał(a):chyba ją poraziło fleschem :mad: albo sie naćpała :evil_lol: :evil_lol: Jak dla mnie to to i to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haska_12; napisał(a):Fotki the best Dziemkujem :p Agushka; napisał(a):Fotki superaśne. Miło mi sobie coś wesołego pooglądać, jak wracam z wywiadówki to zawsze czuję się niewyraźnie :) Hehe weź Rutinoscorbin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podobno pomaga niewyraźnym :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ciekawe skąd wiedziałam, że to napiszesz :eviltong: Quote
Carolcia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cos ponury pycholek mo :mad: :mad: kochaniutka jest :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ola&Kora napisał(a):LOST to najlepszy serial na caaałym świecie :loveu: :loveu: :loveu: Niestety dziś ostatnie dwa odcinki drugiej serii :placz: A na trzecią trzeba bedzie jeszcze dłuuugo czekać :angryy: Trzecia jest do ściągnięcia w necie:cool3::cool3::cool3: Nie żebym oglądała...:siara::evil_lol: Świetne foteczki stadka:loveu: Quote
KaRa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Widzę,że Kora wie jak traktuje się facetów i kto zawsze jest górą:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Agushka; napisał(a):Ciekawe skąd wiedziałam, że to napiszesz :eviltong: Hmmm... jakaś siła wyższa mi kazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Carolcia; napisał(a):cos ponury pycholek mo :mad: :mad: kochaniutka jest :loveu: :loveu: Ano ponury bo pańcia fryteczki zajadała i coś niechętnie się dzieliła :eviltong: Dobcia; napisał(a):Trzecia jest do ściągnięcia w necie:cool3::cool3::cool3: Nie żebym oglądała...:siara::evil_lol: Świetne foteczki stadka:loveu: A ja już po ostatnim odcinku... :placz: To było okropne!!! Oni mnie chcą zabić!!! Żeby zakończyć :angryy: :angryy: :angryy: Bueeee!!!! Mój Sawyer!!! A ten cwel Locke!!!! :angryy: :angryy: Nienawidze go!!! A jeszcze bardziej nienawidze Michaela!!!!:mad: :mad: :mad: g_o_n_i_a; napisał(a):A co to za obrozke Niunka ma? A to taka obróżka z ćwiekami :p Żeby Kora groźniej wyglądała :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 KaRa_TC; napisał(a): Widzę,że Kora wie jak traktuje się facetów i kto zawsze jest górą:evil_lol: :lol: :lol: Hehe, trafiłaś w samo sedno :eviltong: Ona każdego owija sobie wokół palca (łapy? :eviltong: ) i robi z nim co chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawdziwa kobieta! :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehe, trafiłaś w samo sedno :eviltong: Ona każdego owija sobie wokół palca (łapy? :eviltong: ) i robi z nim co chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawdziwa kobieta! :evil_lol: i tak trzymac:cool3: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cudne nowe foteczki:loveu: a czemu ja dzisiaj tu tak pozno zagladam?:oops: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ares wrescie oberwal za swoje:evil_lol: :evil_lol: Kora swietnie wyglada w tej obrozy:loveu: Ja mam zamiar kupic Aresowi taka na gwiazdke tylko nie wiem jaki kolor moze doradzicie??? (czarny, czerwony czy naturalny kolor skory) oczywiscie bedzie mniejsz od obrozy Kory:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 furciaczek; napisał(a):cudne nowe foteczki:loveu: a czemu ja dzisiaj tu tak pozno zagladam?:oops: A ja nie mam pojecia... widocznie juz o mnie zapomniałaś... już mnie nie lubisz... ;) Quote
AśkaK Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pańcia, puść mnie z tej smyczy... ...chodż Aresik, coś Ci powiem na ucho... ...i Tobie Furcia też: CHODŹCIE NA PIWO !!!:lol: No i tak wygląda Korcia wracająca po piwie do domu.:evil_lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Marta_Ares; napisał(a): Kora swietnie wyglada w tej obrozy:loveu: Ja mam zamiar kupic Aresowi taka na gwiazdke tylko nie wiem jaki kolor moze doradzicie??? (czarny, czerwony czy naturalny kolor skory) oczywiscie bedzie mniejsz od obrozy Kory:cool3: To zależy od twojego gustu, jaki kolorek :p Ale odradzam czarny - słabo go widać :eviltong: :eviltong: Ostatnio mnie naszło na naturalny kolor - ten taki beżowy :loveu: :loveu: :loveu: Jest śliczny :p Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Asiu prosze mi tu z Kory pijaka nie robić! :diabloti: To miała byc tajemnica... :eviltong: A teraz to sie do niej bedą psy schodzić na imprezy... :eviltong: :eviltong: I co ja wtedy zrobie?! :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ares fajnie nawet wyglada w tej czerwonej co teraz ma ale znowu czerwona ztakimi kolcami to taka troche jak dla pedalka.....:evil_lol: wiec chyba bedzie kolor naturalny Quote
Recommended Posts