Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 wiq; napisał(a):hej! czy jutro koniec II serii? Taaak :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
AśkaK Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Oluś, prześliczna ta fotka!!!!!!:loveu: :multi: :p Korcia wygląda jak rozbrykany konik!:lol: [quote name='Ola&Kora'] Biegłam do nich w promieniach słońca... jak w słonecznym patrolu... Hahaha, z tego to się uśmiałam!!!:lol: :lol: :lol: Pameli w Słonecznym patrolu skakały silikony jak biegła:evil_lol: , a Korci skaczą uszy!:loveu: :lol: Zdecydowanie wolę Słoneczny patrol w wykonaniu Koruni!:lol: Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 łeee:placz::placz: a III na anx od kiedy? bo od niedawna mam:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Haska już niedługo... :cool3: Asiu hehe to porównanie uszów Kory do cycków Pameli.... :roflt: :roflt: :roflt: wiq; napisał(a):łeee:placz::placz: a III na anx od kiedy? bo od niedawna mam:cool3: Z tego co wiem, to na AXN bedą albo w styczniu, albo w lutym :multi: Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 psy sie uciesza, caly czwartek dla nich:evil_lol: i dla fizyki:placz::placz: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 No to jeszcze ochłapy z parku... :eviltong: Quote
Carolcia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 super fota :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
Agushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to jeszcze ochłapy z parku... :eviltong: W którym parku można znaleźć takie fajne ochłapy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 "No poboksuj się :evil_lol: :diabloti: '' Quote
Marta_Ares Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 hejka ale bardzo fajne ochlapy:lol: :lol: :lol: Moze jeszcze cos znajdziesz????? Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 furciaczek; napisał(a):fajne te ochlapy:evil_lol: Resztki są zawsze najlepsze :evil_lol: [quote name='Carolcia']super fota :lol: :lol: :lol: :loveu: Dziemkujem :p Agushka; napisał(a):W którym parku można znaleźć takie fajne ochłapy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehe jak do nas przyjedziesz, to ci pokaże :eviltong: Tam biega mnóstwo takich ochłapów, a złapać je można na chlebek :p :p :p haska_12; napisał(a): "No poboksuj się :evil_lol: :diabloti: '' Niech by tylko spróbowała.... :diabloti: Marta_Ares; napisał(a):hejka ale bardzo fajne ochlapy:lol: :lol: :lol: Moze jeszcze cos znajdziesz????? Dziemkujem :p A teraz już lece ziuziu, bo zmęczona jestem... Alynkaaa; napisał(a):doobraa noocccccc cccc.... DOBRANOC WSZYSTKIM :*:*:*:*:*:* SŁODKICH SENKÓW ;) Quote
furciaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dobranoc:) mam nadzieje ze znajdziesz jutro jeszcze troche ochlapow:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dzieńdoberek!!! Zaraz wybieram się do szółki, ale specjalnie dla Gosi dam jakiegoś ochłapka, żebyście nie mówili że o was nie dbam :cool3: Ale jak sie przez was spóźnie do szkoły... :mad: Ekhem.... próba uchwycenia psiaków razem... :eviltong: Buu... dlaczego musiałam uciąć Cerberka...:placz: :placz: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hej! jaka fajan obroze ma kora:cool3: do pyska jej;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Heloł :) ale mnie dawno nie było... zaraz zabieram sie za nadrabianie zaległości :):):)::) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 i sobie nienadrobie zaległości bo musze do lekarza isć.... ;/ Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 witam olus :) jak tam dzionek ci mija:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Witojcie dziewuchy!!! U mnie wszystko w porządeczku jak najlepszym :p :p :p Kurcze, dzisiaj mam dobry dzień :multi: Ale wieczrliem pewnie sie zepsuje... bo ostatni odcinek LOST... :placz: Zaraz może dodam foteczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Taaa to już nie będzie mody na sukces dla młodzieży? :eviltong: Dawaj Ola te fotki, dawaj bo się doczekac nie mogę :) Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Agushka; napisał(a):Taaa to już nie będzie mody na sukces dla młodzieży? :eviltong: Dawaj Ola te fotki, dawaj bo się doczekac nie mogę :) Ja ci dam mode na sukces!!! :mad: :mad: :mad: Tak wspaniałą serię jak LOST porównywać to tego mydlanego szmatławca?! Ta zniewaga krwi wymaga!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za karę nie dam foteczek :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts