Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 furciaczek napisał(a):agnieszko do masz geniusza w domu, ja z matmy zawsze 1 i 2 mialam:oops: geniusza... Ja przynosze 5 i 4 a mojej mamie malo :P Quote
Agushka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Juszes bycie mamą to wcale nie taka prosta sprawa jakby się wydawać mogło :) Pewnie, że chciałoby się żeby same szóstki ale trzeba realnie podchodzić do sprawy. Ja tam jestem dumna z mojego syna jak przynosi te 4 i 5 i myślę, że Twoja mama też jest z Ciebie dumna :) Uszy do góry :) No ale to galeria Kory i ja bym chciała sobie na Korę popatrzyć a tu nie ma :( ani Oli ani Kory... Quote
furciaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ola to siedzi i historyjke pewnie pisze:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Hehehe! No cio? :eviltong: Ja nie lubie kłamać :evil_lol: Ale nie przeczę że się troszkę stęskniłam :cool3: No czas na foteczki :p Uwaga uwaga! Całą historię opowiadają psy!!! Idziemy nad rzeczkę... na skróty... przez krzaki... Furia mówiła, że zna skrót... Idziemy gęsiego... tylko, że Marta idzie w złym kierunku... albo i my... I oto i rzeczka!!! Szukamy miejsca na rozłożenie pikniku... Cerber i Furia chcą przy krzaczku... ja i Ares wolimy na dróżce... W końcu i Furia przeszła na naszą strone... Cerber wreszcie też uległ... Potem pobiegliśmy wszyscy nad rzeczke popływać... Furcia wolała jednak bajorko... mówiła że lubi błotne kąpiele... Za to ja ruszyłam kłusikiem do wody... I chluuup!!! O ja p******e!!! Ale lodowata!!!! Cerber zaśmiał się i powiedział, że jestem mięczak... Oż ty!!! Ta zniewaga krwi wymaga!!! No i rzuciłam sie za nim do wody... Ale długo nie wytrzymałam... O k***a!!! Ale mróz!!! Uciekam stąd!!! Ares również wybiegł razem ze mną... No i tak wybiegłam z wody w promieniach jesiennego słońca... normalnie jak w słonecznym patrolu... Sielankę zepsuła Furia, która zjadła cały piknikowy prowiant... No co, głodna byłam - tłumaczyła się... Ares za to moczył sobie podwozie... Zawyłam gorzko... to miał być taki pięnky piknik... A co wyszło... Furia zjadająca resztki naszego jedzenia... Morkry, nabijający się ze mnie Cerber... Nie śmiej sie ze mnie!!! Wrr wrr! I moczący się Ares... Miałam dość... uciekłam... Ale szybko wróciłam... za bardzo ich lubię... i z nikim innym nie miałabym takiego fajnego pikniku... Biegłam do nich w promieniach słońca... jak w słonecznym patrolu... Wrrr :/ nie wyszła mi ta historyjka... straciłam już wene... :P:P Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 nie no swietnaaaaaa:lol: :lol: :lol: :lol: a jakie sliczne fotki calej paczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 hehe najbardziej podobaly mi sie wstawki o slonecznym patrolu:evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ale samoluby z tych psiaków :shake: :eviltong: 1.Kora "Wun! To moje miejsce :diabloti:" 2.Furia "Wara od mojej pani !!!" :evil_lol: 3.Cerber "Moja piłeczka! :mad:" 4.Ares "Niech ktoś tylko się dołączy to :angryy:" Quote
furciaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 haska a skad wiedzialas ze to ja tam stoje cio:cool3: podgladalas nas czy co:diabloti: Quote
Agushka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 O ja p******e!!! Ale lodowata!!!! Fotka super a komentarz:evil_lol: :evil_lol: Ola wróciła i zaraz się zrobiło ciekawiej :) Quote
Cerber Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 te foteczki podobają mi się najbardziej, na pierwszej cerber jest ślicznie mokry... :loveu: :loveu: :loveu: druga to mi się chyba wogóle najbardziej podoba, te promienie słońca i owgóe...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: na trzeciej Furia zrobiła bopoką minę... a na czwartej wyg;ąda to tak jakby cały charmider wyniosł się z pola bitwy i został sam maleńki kochany Aresik... słodkości... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Normalnie wchodze se dzisiaj rano na dogo, patrze... a tu taaakie zmiany :eviltong: To dlatego mnie wywaliło wczoraj wieczorem (a raczej w nocy... :P) [quote name='Marta_Ares']nie no swietnaaaaaa:lol: a jakie sliczne fotki calej paczki:loveu: Dziemkujem furciaczek; napisał(a):hehe najbardziej podobaly mi sie wstawki o slonecznym patrolu:evil_lol: Hehe, sama nie wiem jak wpadłam na pomysł o słonecznym patrolu :P:P Samo przyszło :P [quote name='haska_12']Ale samoluby z tych psiaków :shake: :eviltong: 1.Kora "Wun! To moje miejsce :diabloti:" 2.Furia "Wara od mojej pani !!!" :evil_lol: 3.Cerber "Moja piłeczka! :mad:" 4.Ares "Niech ktoś tylko się dołączy to :angryy:" Haska, niezłe komenty... może ty też zajmiesz sie układaniem historyjek ;) [quote name='Agushka']Fotka super a komentarz:evil_lol: :evil_lol: Ola wróciła i zaraz się zrobiło ciekawiej :) Hehe no to teraz musiacie mnie pilnować żebym znowu sobie nie poszła :P:P [quote name='Cerber'] te foteczki podobają mi się najbardziej, na pierwszej cerber jest ślicznie mokry... :loveu: :loveu: :loveu: druga to mi się chyba wogóle najbardziej podoba, te promienie słońca i owgóe...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: na trzeciej Furia zrobiła bopoką minę... a na czwartej wyg;ąda to tak jakby cały charmider wyniosł się z pola bitwy i został sam maleńki kochany Aresik... słodkości... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tak, te foteczki mi sie też bardzo podobają... a zwłaszcza "słoneczny patrol"... :P Juszes; napisał(a):Historyjka jest świetna :P Dziemkujem Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 czy ja juz pisalam, ze uwielbiam wulgarne psy?:lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 wiq; napisał(a):czy ja juz pisalam, ze uwielbiam wulgarne psy?:lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe nic mi o tym niewiadomo, ale teraz jak bede pisać historyjki, to jakąś "chol**ere" dla ciebie umieszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chol*ra?:evil_lol: co tak slabo?:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ola&Kora napisał(a):Normalnie wchodze se dzisiaj rano na dogo, patrze... a tu taaakie zmiany :eviltong: To dlatego mnie wywaliło wczoraj wieczorem (a raczej w nocy... hehe ola przeciez napisali slynny tekst z terminatora ze wroca:evil_lol: Quote
Kamila Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Historyjka - SUPER :evil_lol: :multi: Wiecej takich prosze :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 eh sloneczny patrol jest boskii:loveu: :loveu: :loveu: piekne zdjecia Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 wiq; napisał(a):chol*ra?:evil_lol: co tak slabo?:evil_lol::evil_lol: No wiesz... ja sie dopiero rozkręcam :diabloti: :diabloti: :diabloti: furciaczek; napisał(a):hehe ola przeciez napisali slynny tekst z terminatora ze wroca:evil_lol: Hehe no fakt!! We will be back soon... :evil_lol: No i wrócili w wielkim stylu :p Poczekałabym wczoraj z tobą aż wrócą ale byłam zmęczona i lekko podekscytowana tym serialem... on jest bombowy!!! :loveu: kamila-dog; napisał(a):Historyjka - SUPER :evil_lol: :multi: Wiecej takich prosze :cool3: Dziemkujem :p Jeszcze dzisiaj być może coś ułoże... albo same fotki chciaż dam :eviltong: Marta_Ares; napisał(a):eh sloneczny patrol jest boskii:loveu: :loveu: :loveu: piekne zdjecia Dziemkujem :p Quote
Kamila Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ty nie dziemkuj tyle tylko dawaj fotaski z historyjka :p Quote
Alynkaaa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 czesc i czolem:) nie no wymiekam jak to zobaczylam:) O ja p******e!!! Ale lodowata!!!! hehehehhhehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bekaaa:) noi cerber tu pzreslicznie wyszedl!!!!:) jak mu ladnie w stojacych uszkach:) korze zreszt tez fajowo:) no i boskie zdiecie z cyklu samotne wyprawy:):):) swietne:) Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 kamila-dog; napisał(a):Ty nie dziemkuj tyle tylko dawaj fotaski z historyjka :p Hehehe prosze mnie tu nie popędzać, bo kompleksów dostane, strace wenę i już nic więcej nie wstawie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Alynkaaa; napisał(a):czesc i czolem:) nie no wymiekam jak to zobaczylam:) Dziemkujem :p Quote
Recommended Posts