Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 OLA:mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a ja poza netem to z dogomani osobiscie znam tylko jedna dziewczyzne,ale na wspolnym spacerze nie bylysmy nigdy:-( Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Czesc!!! :multi: Tu tez sie przyszlam przywitac i fotki poogladac :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Spokojnie dzoewczynki moje, już za chwilkę wstawiam foteczki ;) kamila-dog Witaj!!! :multi: :multi: :multi: Poczekaj 5 minutek a ujrzysz świerrzuteńką porcję fotek :p Już od jakiegoś czasu śledzę twoją galerię tylko jeszcze nie dałam u ciebie znaku życia :oops: I cieszę się że Lala jest już z tobą w UK :multi: Quote
Dalmatynkaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ajj ja też czekam na fotki, skąd Ty wytrzasnęłaś taką czekoladke ? :lol: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Ola&Kora']Spokojnie dzoewczynki moje, już za chwilkę wstawiam foteczki ;) kamila-dog Witaj!!! :multi: :multi: :multi: Poczekaj 5 minutek a ujrzysz świerrzuteńką porcję fotek :p Już od jakiegoś czasu śledzę twoją galerię tylko jeszcze nie dałam u ciebie znaku życia :oops: I cieszę się że Lala jest już z tobą w UK :multi: No ja sie poki co nigdzie nie wybieram-choc teoretycznie powinnam juz byc w parku :cool1: A ty jak bedziesz u mnie to sie wpisuj bo ja niedlugo sie depresji nabawie ze Lala ma tak niewielu gosci :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Nadal jesteśmy w parku :eviltong: Hehe, która to Kora a która Furia? :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dalmatynkaa; napisał(a):Ajj ja też czekam na fotki, skąd Ty wytrzasnęłaś taką czekoladke ? :lol: Witaj!!! :multi: A no czekoladke mi mój brat przyniósł na spóźnione imieniny :eviltong: :eviltong: :eviltong: kamila-dog; napisał(a):No ja sie poki co nigdzie nie wybieram-choc teoretycznie powinnam juz byc w parku :cool1: A ty jak bedziesz u mnie to sie wpisuj bo ja niedlugo sie depresji nabawie ze Lala ma tak niewielu gosci :eviltong: Obiecuje że bede często do ciebie wpadać - w końcu masz takiego ślicznego doga :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Za mało, za mało, ZA MAŁO!!! :placz::placz::placz: Ale ważne że są :cool3: Tylko troche ciemne... Dobra nie przynudzam, i tak Cie kocham Olu :loveu: A Kora i jej paczka - cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne! Boska mina :cool3: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzieńdoberek :) My już po leśnym spacerku. Weszłam z nadzieją na fotki i są:multi::multi::multi: Jęzooooor:loveu::loveu::loveu::loveu: W końcu spacerek był do pary hehe. Zawsze pieski były górą, tym razem się wyrównało. Nie wiem czy Furcia nie może robić za dwie suczki to wtedy możnaby przyjąć że byla przewaga :) Quote
:: FiGa :: Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ola napisał(a): I Kora dziękuje ci za komplement :*Nie ma za co :cool3: A ja dziękuje panci Kory za to że cieszy me ślipka takimi foteczkami :loveu: Ola może ułożyłabyś jakąś historyjkę?? :cool3: Uwielbiam je czytać :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 woooooooooooooooooow:crazyeye: ale suuupwr duuzo slicznych fotek:):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: swietne sa!!!!!!!!!!! a jak Furja i kOra na siebie zareagowaly??wkoncu Korunia byl ajednya kobitk a w spotkaniach dogo a tu teraz tak nagle konkurencja:) swieten focie!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 taaak foootkii :D:D hurra! piękna czekoladka... lubię ten koor :D:D Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hallo :multi: Ktos tu chyba pisal ze bedzie wiecej foteczek :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ola se poszła i nas zostawiła :placz: Quote
wiq Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ile fotek:loveu::loveu: i jak nagadane...:evil_lol: fajnie Wam bylo:) Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Fotki są prześliczne.... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ile ja mam was prosić, żebyście nie wstawiały fotek ze mną... :/ Quote
Yakubbo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Superr fotki :D:D:D Tylko ze znow te oczy sie jakos swieca :P Heh nie dawaj jej wiecej tych psychoropow:P Albo chow je gdzies gdzie nie znajdzie:P Zapraszam do siebie ;) Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ile fotek zescie tam nacykały :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Konca nie widac :p :p :p A Kora jak zwykla śliczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale superr fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts