Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tina.Sara']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
o jeeeeeej:)
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

to se pogadalymy:)

Posted

[quote name='wiq']rozmowa na poziomie po prostu:lol:
hehe aaa jaak:)dolaczysz sie???
cos trzeba robic by z nodow nie umrzec........

w oczekiwaniu na fotki......

:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Ola lada moment będzie więc już jej tak nie wyczekujcie... ona zaraz doda fotki, jak tylko wórci...:eviltong: :eviltong: :eviltong: ja niestety fotek u siebie zadnych nie dam... ale to nic, ważne, ze Ola i Marta dadzą...

Posted

Już jestem!!!

No więc o godz. 11 Gosia dotarła do Włocławka. Razem poszliśmy do parku, nad małą rzeczkę. Następnie na plac wolności, niestety bez Luizy, która musiała iść na korki. Tam zjadłyśmy fryteczki a potem, tym razem bez Marty która musiała iść do domu, poszłyśmy znów do Luizy i na bagna. No a potem to już sie rozeszłyśmy do domu. Tak to wygląda w skrócie :p
Za chwilke bedą foteczki, bo właśnie zgrywam ;) No więc jeszcze poczekacie :eviltong: Ale ja wystawiam na próbe waszą cierpliwośc :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Już jestem!!!

No więc o godz. 11 Gosia dotarła do Włocławka. Razem poszliśmy do parku, nad małą rzeczkę. Następnie na plac wolności, niestety bez Luizy, która musiała iść na korki. Tam zjadłyśmy fryteczki a potem, tym razem bez Marty która musiała iść do domu, poszłyśmy znów do Luizy i na bagna. No a potem to już sie rozeszłyśmy do domu. Tak to wygląda w skrócie :p
Za chwilke bedą foteczki, bo właśnie zgrywam ;) No więc jeszcze poczekacie :eviltong: Ale ja wystawiam na próbe waszą cierpliwośc :diabloti:

Hehehe to faktycznie mega skrot:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No to nieźle!:evil_lol: My tu cały dzień wyczekujemy, a tu pięć liniejek!:mad: :evil_lol: I ani słowa o piesach, za to o fryteczkach to Olcia pamiętała napisać!:diabloti: :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, że przy fotkach będą porządne opisiki!:lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Już jestem!!!

no i wszystkojasne czemu ich tak dluugo nie bylo..jak poszly na te bagna toje wciagnelooo.......:diabloti:

Posted

:eviltong: Spokojna wasza rozczochrana, fotki właśnie się pomniejszają :eviltong:
A tak apropo to na spotkanie zapomniałam wziąść aparatu! :D:D:D Na szczęście byłyśmy niedaleko mojego domu więc szybciutko po niego poleciałam :eviltong: No więc zrobiłam ok 250 fotek z czego do pokazania nadaje się 176... to nic w porównaniu z liczbą fotek Gosi, ale jednak to zawsze coś :D:D

Posted

[quote name='Alynkaaa']no i wszystkojasne czemu ich tak dluugo nie bylo..jak poszly na te bagna toje wciagnelooo.......:diabloti:

hehehe wiem, ze bagna to dziwne swormuowanie, ale kiedy byłam mała to tam gdzie teraz chodzimy było wszystko zarośnięte, roszły drzewa i było tam takie bajoro błotne, na które wołaliśmy bagno i tak sie przyjęło do teraz. Własciwie każdy na osiedlu mówi na to bagna, czy to młodzi czy starsi.., :D:D:D:D:D:D

Posted

Olka jeszcze tylko ty z fotkami zostałaś i kwita... ja niestety od siebie dziś nic nie dałam. Dosyć, ze mnie nie było w najlepszym momencie, kiedy razem robiłyście sobie fotkę to jeszcze kabel zgubiłam... wściekła jestem na samą siebie...:angryy: :angryy: :angryy: