haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Cerber']hahahaha haska zabawna jesteś. Ja też kiedyś byłam lunatyczką, ale z wiekiem mi przeszło... :D:D:D:D:D:D:D Ale ci dobrze :) Ja to mam do dziś..:roll: [quote name='Ola&Kora']Ale żeście sie o snach rozgadały :eviltong: No to ja wam powiem, że raz zdażyło mi się lunatykować... i normalnie z mieszkania na klatkę schodową wyszłam, bo mi się śniło że ide do koleżanki z drugiego piętra... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ola ty na schody, a moja koleżanka się kąpała przez sen :grin: [quote name='_ChiQuiTa_'] Chciałabym zobaczyc jak ktoś udaje jakieś zwierze chyba bym sie zsikała :D:D:D:D:D To dobrze, że mnie nie widzisz :oops: :oops: :oops: Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Opowiadanie już niedługo :cool3: Widać, już się doczekać nie możecie :eviltong: Dziękuje wszystkim za komentarze - dzięki wam ta galeria żyje :*:*:* tosia89 Witamy!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Ola&Kora']Opowiadanie już niedługo :cool3: Widać, już się doczekać nie możecie :eviltong: Dziękuje wszystkim za komentarze - dzięki wam ta galeria żyje :*:*:* tosia89 Witamy!!! :multi: :multi: :multi: no ba:)<zawsze skromna JA:):eviltong: :evil_lol: > no ja lece na madzie m i spac cioteczka wiec dobranoooooc:*:*:*: Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zdradź nam choć troszkę Olu :wink: Dzisiaj będzie opowiadanko, czy jutro :razz:? Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Alynkaaa nie odchodź jeszcze! Przecież wczesna godzina :cool3: Haska opowiadanko dzisiaj ;) Quote
Ola&Kora Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Kora: Pomocy... boję się... wokół słychać szelest... Nie wiemy, gdzie jest Ares... mamo, tato... ja chcę do domu... Kocham was wszystkich... (jakby kto nie wiedział, to to jest najsłynniejsza scena z filmu, kiedy dziewcznyma trzyma kamerę i żegna się z rodziną...) Kora: O boże, coś się zbliża... Kora:Cerber, uciekajmy stąd!!!! Cerber: Ale gdzie my wogóle jesteśmy?! Hhhhhhszszszszszszszszszszsszszszszsz!!!!! Kora(obłęd w głosie): Co to było!!!!???? Nagle z nikąd spadł kawał liny... I spadł na Korę... Kora: AAAAAAAAAA!!!!! Kora: Zdejmijcie to ze mnie!!!!!! Cerber stał sparaliżowany... Cerber: Niech się to już wszystko skończy... niech się wreszcie skończy... Nagle przed nim pojawiła się wiedźma... Liną oplotła mu pysk i pociągnęła ku sobie... Kora została sama... Nitk nigdy nie odnalazł ciał młodych psów, które postanowi,ły nakręcić reportaż o wiedźmie z Blair... Po roku odnaleziono tylko taśmy z nagraniami.... THE END :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 hehe dobre:lol: ty to masz kobieto talent :) Quote
Cerber Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 haska_12 napisał(a):Ale ci dobrze :) Ja to mam do dziś..:roll: ale mi chodziło, że ja to miałam mniej więcej tyle lat co Ty, jak lunatykowałam i chyba, ze 13-14 lat jak przestałam, może nawet 15. Pamiętam, bo nie raz mama mnie musiała naprowadzać do pokoju, a wtedy się budziłam... Kiedyś też gadałam przez sen. Mama mówi, że ją wowałam, którejś nocy, a kiedy do mnie weszłato się na drugi bok przekładałam. Albo innym razem gadałam coś o głowie i kapuście...:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cześć Olu kochanie:cool3: Jak zwykle zaległości ale już prawie nadrobiłam, foteczki cudne:loveu: a Sawyer i tak jest mój Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No nie ja już nie wiem jakich słów użyć zeby wyrazić to jak bardzo podoba mi sie historyjka :multi: No masz łeb jak sklep Oluś :lol: :lol: pozdrowionka :p Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Gosia dziemkujem :p Luiza hehe... kapusta... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To musiało być niezłe :eviltong: :eviltong: :eviltong: Karolina dziemkujem :p Na Sawyera jestem jeszcze troszkę zła :P Więc jak na razie może być twój :eviltong: Edyta dziemkujem :p APSA Kora to najprawdopodobniej mieszanka z wyżłem lub labradorem ;) W każdym bądź razie ma bardzo silny instynkt myśliwski i umie czasem zrobić profesjonalną stójkę :loveu: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dziendobry olus :) jak tam ci mija dzionek? my niedlugo wybieramy sie z prezeskiem na spacerek... czy u ciebie tez taka paskudna pogoda?? Quote
Daisunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: dla mnie zdecydowanie za malo fotek czekoladki ;)) Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 furciaczek; napisał(a):dziendobry olus :) jak tam ci mija dzionek? my niedlugo wybieramy sie z prezeskiem na spacerek... czy u ciebie tez taka paskudna pogoda?? Witaj, Gosiu :p Jestem wniebowzięta!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Pamiętasz moją sytuację z fizyki... i klasówkę na którą się uczyłam... opłaciło się dostałam 3!!! :multi: :multi: :multi: Wiem że to niezbyt ciekawa ocena ale ona ratuje mi sytuację :p :p :p [quote name='Daisunia']:loveu: dla mnie zdecydowanie za malo fotek czekoladki ;)) Jeszcze mało? :eviltong: :eviltong: :eviltong: No to na twoje specjalnie życzenie ;) Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Kurczę ta ostatnia fotka jest super. Wygląda jakby Kora sobie "ręce" splotła na "piersiach". Jakoś tak "ludzko" wygląda :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Agushka; napisał(a):Kurczę ta ostatnia fotka jest super. Wygląda jakby Kora sobie "ręce" splotła na "piersiach". Jakoś tak "ludzko" wygląda :lol: Hehe, uczłowieczasz mi psa... :eviltong: Chociaż ja się czasem zastanawiam, czy ona nie czuje się jak człowiek... :eviltong: Śpi pod kołdrą z głową na poduszce, strzela fochy, jak coś jej się nie podoba, czasem wcina z łyżki, rozmawia ze mną (na psi sposób - szczekając, mrucząc powarkując - świetnie się z nią gada :p )... Prawie jak człowiek :eviltong: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jakby krakowiaczka tańczyła:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 haska_12; napisał(a): Jakby krakowiaczka tańczyła:evil_lol::loveu::evil_lol: A kto ją tam wie, co ona robiła! :eviltong: Ciemno było, to nie widziałam :evil_lol: :evil_lol: Tylko jak fleshem błyskałam to było ją przez chwilę widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 SUper historyja :P :multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 o widze nowe foteczki :multi: fajne fajne zwłaszcza to ostatnie :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ojej ominęły mnie fotki i historyjki. Ja nie mogę Ty już dawłaś prawie wszystkie foty ze spaceru, a ja nawet ich nie pomniejszyłam... :shake: :shake: :shake: muszę też chyba kilka swoich fotek dać... Twojaopowiadania są przekapitalne ;) fotki z resztą też... :) Quote
AśkaK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Korcia stoi i se sama brawo bije!:evil_lol: :lol: :loveu: Olcia, zamiast otwierać linie lotnicze zajmij się pisaniem komiksów z Korą w roli głównej! Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 historyjki... takie jak zawsze.... zaje2biste!:lol::lol::lol: wiecej, wiecej! p.s. Ola, to wolisz hallowaay cz deppa? bom sie pogubila:evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 niezły koniec historyjki :D:D:D az mi sie troche żal zrobiło Kory :oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts