Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']hahahaha haska zabawna jesteś. Ja też kiedyś byłam lunatyczką, ale z wiekiem mi przeszło... :D:D:D:D:D:D:D
Ale ci dobrze :) Ja to mam do dziś..:roll:

[quote name='Ola&Kora']Ale żeście sie o snach rozgadały :eviltong:
No to ja wam powiem, że raz zdażyło mi się lunatykować... i normalnie z mieszkania na klatkę schodową wyszłam, bo mi się śniło że ide do koleżanki z drugiego piętra... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ola ty na schody, a moja koleżanka się kąpała przez sen :grin:
[quote name='_ChiQuiTa_']
Chciałabym zobaczyc jak ktoś udaje jakieś zwierze chyba bym sie zsikała :D:D:D:D:D
To dobrze, że mnie nie widzisz :oops: :oops: :oops:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Opowiadanie już niedługo :cool3: Widać, już się doczekać nie możecie :eviltong:
Dziękuje wszystkim za komentarze - dzięki wam ta galeria żyje :*:*:*

tosia89 Witamy!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Opowiadanie już niedługo :cool3: Widać, już się doczekać nie możecie :eviltong:
Dziękuje wszystkim za komentarze - dzięki wam ta galeria żyje :*:*:*

tosia89 Witamy!!! :multi: :multi: :multi:
no ba:)<zawsze skromna JA:):eviltong: :evil_lol: >

no ja lece na madzie m i spac cioteczka wiec dobranoooooc:*:*:*:

Posted

Kora: Pomocy... boję się... wokół słychać szelest... Nie wiemy, gdzie jest Ares... mamo, tato... ja chcę do domu... Kocham was wszystkich... (jakby kto nie wiedział, to to jest najsłynniejsza scena z filmu, kiedy dziewcznyma trzyma kamerę i żegna się z rodziną...)

Kora: O boże, coś się zbliża...

Kora:Cerber, uciekajmy stąd!!!!

Cerber: Ale gdzie my wogóle jesteśmy?!

Hhhhhhszszszszszszszszszszsszszszszsz!!!!!
Kora(obłęd w głosie): Co to było!!!!????

Nagle z nikąd spadł kawał liny...

I spadł na Korę...
Kora: AAAAAAAAAA!!!!!

Kora: Zdejmijcie to ze mnie!!!!!!

Cerber stał sparaliżowany...
Cerber: Niech się to już wszystko skończy... niech się wreszcie skończy...

Nagle przed nim pojawiła się wiedźma... Liną oplotła mu pysk i pociągnęła ku sobie...

Kora została sama...

Nitk nigdy nie odnalazł ciał młodych psów, które postanowi,ły nakręcić reportaż o wiedźmie z Blair... Po roku odnaleziono tylko taśmy z nagraniami....

THE END :diabloti:

Posted

haska_12 napisał(a):
Ale ci dobrze :) Ja to mam do dziś..:roll:

ale mi chodziło, że ja to miałam mniej więcej tyle lat co Ty, jak lunatykowałam i chyba, ze 13-14 lat jak przestałam, może nawet 15. Pamiętam, bo nie raz mama mnie musiała naprowadzać do pokoju, a wtedy się budziłam... Kiedyś też gadałam przez sen. Mama mówi, że ją wowałam, którejś nocy, a kiedy do mnie weszłato się na drugi bok przekładałam. Albo innym razem gadałam coś o głowie i kapuście...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Gosia dziemkujem :p

Luiza hehe... kapusta... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To musiało być niezłe :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Karolina dziemkujem :p Na Sawyera jestem jeszcze troszkę zła :P Więc jak na razie może być twój :eviltong:

Edyta dziemkujem :p

APSA Kora to najprawdopodobniej mieszanka z wyżłem lub labradorem ;) W każdym bądź razie ma bardzo silny instynkt myśliwski i umie czasem zrobić profesjonalną stójkę :loveu:

Posted

furciaczek; napisał(a):
dziendobry olus :) jak tam ci mija dzionek? my niedlugo wybieramy sie z prezeskiem na spacerek...
czy u ciebie tez taka paskudna pogoda??

Witaj, Gosiu :p Jestem wniebowzięta!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Pamiętasz moją sytuację z fizyki... i klasówkę na którą się uczyłam... opłaciło się dostałam 3!!! :multi: :multi: :multi: Wiem że to niezbyt ciekawa ocena ale ona ratuje mi sytuację :p :p :p

[quote name='Daisunia']:loveu: dla mnie zdecydowanie za malo fotek czekoladki ;))

Jeszcze mało? :eviltong: :eviltong: :eviltong:
No to na twoje specjalnie życzenie ;)

Posted

Agushka; napisał(a):
Kurczę ta ostatnia fotka jest super. Wygląda jakby Kora sobie "ręce" splotła na "piersiach". Jakoś tak "ludzko" wygląda :lol:

Hehe, uczłowieczasz mi psa... :eviltong:
Chociaż ja się czasem zastanawiam, czy ona nie czuje się jak człowiek... :eviltong: Śpi pod kołdrą z głową na poduszce, strzela fochy, jak coś jej się nie podoba, czasem wcina z łyżki, rozmawia ze mną (na psi sposób - szczekając, mrucząc powarkując - świetnie się z nią gada :p )...
Prawie jak człowiek :eviltong:

Posted

haska_12; napisał(a):

Jakby krakowiaczka tańczyła:evil_lol::loveu::evil_lol:

A kto ją tam wie, co ona robiła! :eviltong: Ciemno było, to nie widziałam :evil_lol: :evil_lol: Tylko jak fleshem błyskałam to było ją przez chwilę widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ojej ominęły mnie fotki i historyjki. Ja nie mogę Ty już dawłaś prawie wszystkie foty ze spaceru, a ja nawet ich nie pomniejszyłam... :shake: :shake: :shake: muszę też chyba kilka swoich fotek dać...

Twojaopowiadania są przekapitalne ;) fotki z resztą też... :)

Posted

historyjki...
takie jak zawsze....

zaje2biste!:lol::lol::lol:
wiecej, wiecej!
p.s. Ola, to wolisz hallowaay cz deppa? bom sie pogubila:evil_lol: