AśkaK Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Ola&Kora']No więc jedziemy dalej... Ciemność... Noc... Humbaakakakagruuuu!!!!!! Ares: Co to było?! Cerber: Nie wiem!!! Gdzie jest Kora? Ares: Nie ma jej!!! O nie, co się stało?! KORAAA!!!! Cerber: Kora, gdzie jesteś!!!! ... Kora: BULEEEEEEE!!!!!! HEHEHEHEHE!!!! (dla niekumatych, Kora w ciemności zapaliła latarkę :P) Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :megagrin: :-D :-D :-D Olaaa!!!:-D Historyjka the best!!! :cool2: Ten kawałek mi się najbardziej podobał!:lol: :Cool!: A tu jaka minka!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A to kolejna fotka na konkurs!:cool3: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jezu, chcesz mnie reanimować w nocy :p? Ta fotka jest... straaaaszna :D ;) :D Ale mimo wszystko czekam na ciąg dalszy :) Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Czekajcie dziewczynki czekajcie... bo kolejna część zbliża się wielkimi krokami... (choć jeszcze wcale nie zaczęta :eviltong: ) Asiu, cieszę się że historyjka się podoba :p A co do fotki na konkurs to już mam taką jedną.... :diabloti: Ale pokaże ją później :eviltong: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Możesz się ze mnie śmiać, ale śniło mi się, ze to napisałaś :oops: :lol: :oops:... :p Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 haska_12; napisał(a):Możesz się ze mnie śmiać, ale śniło mi się, ze to napisałaś :oops: :lol: :oops:... :p Hahahahaha!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: Nie no, Haska a może ty jakimś jasnowidzem zostaniesz :cool3: :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ola, a ty tak czasem nie masz, że jest sen i na drugi dzien ( choc nie koniecznie :p ) to się serio wydarza? :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 haska_12; napisał(a):Ola, a ty tak czasem nie masz, że jest sen i na drugi dzien ( choc nie koniecznie :p ) to się serio wydarza? :cool3: Miałam tak może dwa razy... Ale moja kuzynka często ma takie prorocze sny... Czasem jak do niej przyjade to ona już na mnie czeka, mimo że nie uprzedziłam o wizycie :-o Ale niestety zdarza się jej to coraz rzadziej... a szkoda... A ty często miewasz takie? Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nie..ale twoja kuzynka to agentka normalnie ;) Ja w to co mi się śni to nie wierzę, a ona widać, że wierzyła, ze takie cos się wydarzy :) Mi zdarza się to ok. raz-dwa-trzy ... :p razy w miesiącu.Różnie to bywa ;D Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 haska_12; napisał(a):Nie..ale twoja kuzynka to agentka normalnie ;) Ja w to co mi się śni to nie wierzę, a ona widać, że wierzyła, ze takie cos się wydarzy :) Mi zdarza się to ok. raz-dwa-trzy ... :p razy w miesiącu.Różnie to bywa ;D To i tak dosyć często :-o Nie no Haska, jestem pod wrażeniem :multi: :multi: Ja ze snami kiedyś kombinowałam żeby mieć LD (skomplikowana dosyć sprawa, ale nie chce mi się jej opisywać - w najprostszym skrócie jest to tzw. świadomy sen) ale po penym czasie i braku efektów zarzuciłam to :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nio nio nio jakie tematy powazne :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ola, ae ja lubie niespodzianki i bym nie chciała wiedzieć ci mnie czeka :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 furciaczek- a co ty myślałaś :lol: :lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 furciaczek; napisał(a):nio nio nio jakie tematy powazne :evil_lol: jakie tam poważne... :eviltong: Tak sobie tylko gadamy... A tak apropo Haska a może byś tak wyśniła, jakie liczby padną w Dużym Lotku? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No i się zaczeło.... Kora i Cerber patrzyły na biegającego Aresa... Nagle Cerber odwrócił się... Cerber: AAAAAAAA!!!!!! Za nim stała wiedźma... i chciała go pochwycić... już wyciągała rękę... Kora słysząc krzyk Cerbera odwróciła się gwałtownie... Teraz oboje stali naprzeciwko zjawy... Pry Aresie również pojawiła się druga postać... Przerażony Ares spoglądał w górę... na zjawę... Nagle zjawy zniknęły... Kora: Boże, co to było?! Boję się... wracajmy do domu... I za sobą usłyszała jęk... YYYYAAAAAA!!! Zerwała się z krzykiem... Podskoczyła... I w przerażeniu wpadła na Cerbera... Psy przybliżyły się do siebie... Ale wiedźma nie odpuszczała... Już zbliżała się do Aresa... Ares dostrzegł ją w morku... Wiedźma niewidzialną mocą podniosła go lekko do góry... A Kora i Cerber gnani wielkim strachem rzucili się do ucieczki... Zostawiając Aresa samego... ale nie całkiem samego... Wiedźmy już się nim zajęły... c.d.n... :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 o bedzie ciag dalszy :multi: suuuper:multi: a fotki rewelacyjne:loveu: sczegolnie kora takie miny strzela ze od smiechu niemoge sie powstrzymac:loveu: Quote
bazylowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No nie mogę co za mina :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A uszy to jej latają prawie tak samo jak mojemu Bazylowi :evil_lol::evil_lol: Nie sposób przebrnąć przez całą Waszą galerię, przez te ponad 150 stron... Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hejaa ale super fotki:loveu: :loveu: i historyjka swietnaa:lol: :lol: ale po co mnie widac na tych fotkach:mad: :mad: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 furciaczek; napisał(a): a fotki rewelacyjne:loveu: sczegolnie kora takie miny strzela ze od smiechu niemoge sie powstrzymac:loveu: Dziemkujem :p No wiesz, ja takie minki mam codziennie więc się już do nich przyzwyczaiłam :eviltong: mamabazyla; napisał(a):No nie mogę co za mina :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A uszy to jej latają prawie tak samo jak mojemu Bazylowi :evil_lol::evil_lol: Nie sposób przebrnąć przez całą Waszą galerię, przez te ponad 150 stron... Witam w galerii Kory!!! :multi: :multi: :multi: Nie musisz oglądać całej galerii, najważniejsze że jesteś z nami ;) Marta_Ares; napisał(a):hejaa ale super fotki:loveu: :loveu: i historyjka swietnaa:lol: :lol: ale po co mnie widac na tych fotkach:mad: :mad: No wiesz... Ty i Luiza miałyście lekko nieciekawe role... jako wiedźmy... :oops: Mam nadzieję że was nie uraziłam, ale wy idealne pozy strzelałyście do opowiadania o wiedźmie z Blair Wybaczcie mi :*:*:*:* Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Ola&Kora'] No wiesz... Ty i Luiza miałyście lekko nieciekawe role... jako wiedźmy... umarlam Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 furciaczek; napisał(a): umarlam Heeej, to nie jest śmieszne :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A jak one naprawdę wezmą to sobie do serducha? i mnie znienawidzą... P.S. Dzieki za stronkę z gębami :eviltong: na pewno się przyda :p Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nio poprostu jak przeczytalam tamten tekst to dostalam niekontrolowanego ataku smiechu :evil_lol: a stronka fajna naprawde, ja sobie sciagnelam fajny kursorek z pieskiem:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 furciaczek; napisał(a):a stronka fajna naprawde, ja sobie sciagnelam fajny kursorek z pieskiem:loveu: Hehe, bede musiała kiedy poszperać w tej stronce :p Ale to jak bede miała troszkę luzów w szkole... czyli jutro :eviltong: A teraz mówię dobranoc, bo wykąpać się jeszcze musze, a juro o szóstej trzeba wstać :/ Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a dobranioc:) a ja niedlugo na nocny spacerek sie wybieram:eviltong: Quote
AśkaK Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja ze snami kiedyś kombinowałam żeby mieć LD (skomplikowana dosyć sprawa, ale nie chce mi się jej opisywać - w najprostszym skrócie jest to tzw. świadomy sen) ale po penym czasie i braku efektów zarzuciłam to :eviltong: Ooo, to by było coś dla mnie!:lol: Taki sen, że świadomie można na dogo siedzieć i spać sobie w jednocześnie!:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Ola, zdradź no jakiś szczególik :cool3: , jak się w taki świadomy sen zapada..? Chociaż...ja to często w zasadzie ten stan przeżywam:oops: ... na wykładach.:evil_lol: :lol: Nie nooo, ale Korcia i Cerber się nie popisali, że biednego Aresika na pastwę wiedźm zostawili!:shake: :lol: :evil_lol: Ale założę się, że Aresik sobie dał radę i w rezultacie całkiem dobrze z tego wyszedł.:p Quote
Recommended Posts