Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola&Kora']No więc jedziemy dalej...

Ciemność... Noc...

Humbaakakakagruuuu!!!!!!

Ares: Co to było?!
Cerber: Nie wiem!!! Gdzie jest Kora?
Ares: Nie ma jej!!! O nie, co się stało?! KORAAA!!!!
Cerber: Kora, gdzie jesteś!!!!
...

Kora: BULEEEEEEE!!!!!! HEHEHEHEHE!!!! (dla niekumatych, Kora w ciemności zapaliła latarkę :P)

Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :megagrin: :-D :-D :-D Olaaa!!!:-D Historyjka the best!!! :cool2: Ten kawałek mi się najbardziej podobał!:lol: :Cool!:

A tu jaka minka!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A to kolejna fotka na konkurs!:cool3:

Posted

Czekajcie dziewczynki czekajcie... bo kolejna część zbliża się wielkimi krokami... (choć jeszcze wcale nie zaczęta :eviltong: )

Asiu, cieszę się że historyjka się podoba :p
A co do fotki na konkurs to już mam taką jedną.... :diabloti: Ale pokaże ją później :eviltong:

Posted

haska_12; napisał(a):
Możesz się ze mnie śmiać, ale śniło mi się, ze to napisałaś :oops: :lol: :oops:... :p

Hahahahaha!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: Nie no, Haska a może ty jakimś jasnowidzem zostaniesz :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

haska_12; napisał(a):
Ola, a ty tak czasem nie masz, że jest sen i na drugi dzien ( choc nie koniecznie :p ) to się serio wydarza? :cool3:

Miałam tak może dwa razy... Ale moja kuzynka często ma takie prorocze sny... Czasem jak do niej przyjade to ona już na mnie czeka, mimo że nie uprzedziłam o wizycie :-o Ale niestety zdarza się jej to coraz rzadziej... a szkoda...
A ty często miewasz takie?

Posted

Nie..ale twoja kuzynka to agentka normalnie ;) Ja w to co mi się śni to nie wierzę, a ona widać, że wierzyła, ze takie cos się wydarzy :) Mi zdarza się to ok. raz-dwa-trzy ... :p razy w miesiącu.Różnie to bywa ;D

Posted

haska_12; napisał(a):
Nie..ale twoja kuzynka to agentka normalnie ;) Ja w to co mi się śni to nie wierzę, a ona widać, że wierzyła, ze takie cos się wydarzy :) Mi zdarza się to ok. raz-dwa-trzy ... :p razy w miesiącu.Różnie to bywa ;D

To i tak dosyć często :-o Nie no Haska, jestem pod wrażeniem :multi: :multi:
Ja ze snami kiedyś kombinowałam żeby mieć LD (skomplikowana dosyć sprawa, ale nie chce mi się jej opisywać - w najprostszym skrócie jest to tzw. świadomy sen) ale po penym czasie i braku efektów zarzuciłam to :eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):
nio nio nio jakie tematy powazne :evil_lol:

jakie tam poważne... :eviltong: Tak sobie tylko gadamy...

A tak apropo Haska a może byś tak wyśniła, jakie liczby padną w Dużym Lotku? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

No i się zaczeło....

Kora i Cerber patrzyły na biegającego Aresa...
Nagle Cerber odwrócił się...
Cerber: AAAAAAAA!!!!!!
Za nim stała wiedźma... i chciała go pochwycić... już wyciągała rękę...

Kora słysząc krzyk Cerbera odwróciła się gwałtownie...

Teraz oboje stali naprzeciwko zjawy... Pry Aresie również pojawiła się druga postać...

Przerażony Ares spoglądał w górę... na zjawę...

Nagle zjawy zniknęły...

Kora: Boże, co to było?! Boję się... wracajmy do domu...

I za sobą usłyszała jęk... YYYYAAAAAA!!!
Zerwała się z krzykiem...

Podskoczyła...

I w przerażeniu wpadła na Cerbera...

Psy przybliżyły się do siebie... Ale wiedźma nie odpuszczała...
Już zbliżała się do Aresa...

Ares dostrzegł ją w morku...

Wiedźma niewidzialną mocą podniosła go lekko do góry...

A Kora i Cerber gnani wielkim strachem rzucili się do ucieczki...

Zostawiając Aresa samego... ale nie całkiem samego...
Wiedźmy już się nim zajęły...

c.d.n... :diabloti:

Posted

No nie mogę co za mina :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A uszy to jej latają prawie tak samo jak mojemu Bazylowi :evil_lol::evil_lol:
Nie sposób przebrnąć przez całą Waszą galerię, przez te ponad 150 stron...

Posted

furciaczek; napisał(a):
a fotki rewelacyjne:loveu: sczegolnie kora takie miny strzela ze od smiechu niemoge sie powstrzymac:loveu:

Dziemkujem :p No wiesz, ja takie minki mam codziennie więc się już do nich przyzwyczaiłam :eviltong:

mamabazyla; napisał(a):
No nie mogę co za mina :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A uszy to jej latają prawie tak samo jak mojemu Bazylowi :evil_lol::evil_lol:
Nie sposób przebrnąć przez całą Waszą galerię, przez te ponad 150 stron...

Witam w galerii Kory!!! :multi: :multi: :multi:
Nie musisz oglądać całej galerii, najważniejsze że jesteś z nami ;)

Marta_Ares; napisał(a):
hejaa ale super fotki:loveu: :loveu: i historyjka swietnaa:lol: :lol:
ale po co mnie widac na tych fotkach:mad: :mad:

No wiesz... Ty i Luiza miałyście lekko nieciekawe role... jako wiedźmy... :oops: Mam nadzieję że was nie uraziłam, ale wy idealne pozy strzelałyście do opowiadania o wiedźmie z Blair
Wybaczcie mi :*:*:*:*

Posted

furciaczek; napisał(a):
umarlam

Heeej, to nie jest śmieszne :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A jak one naprawdę wezmą to sobie do serducha? i mnie znienawidzą...

P.S. Dzieki za stronkę z gębami :eviltong: na pewno się przyda :p

Posted

furciaczek; napisał(a):
a stronka fajna naprawde, ja sobie sciagnelam fajny kursorek z pieskiem:loveu:

Hehe, bede musiała kiedy poszperać w tej stronce :p Ale to jak bede miała troszkę luzów w szkole... czyli jutro :eviltong:

A teraz mówię dobranoc, bo wykąpać się jeszcze musze, a juro o szóstej trzeba wstać :/

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja ze snami kiedyś kombinowałam żeby mieć LD (skomplikowana dosyć sprawa, ale nie chce mi się jej opisywać - w najprostszym skrócie jest to tzw. świadomy sen) ale po penym czasie i braku efektów zarzuciłam to :eviltong:

Ooo, to by było coś dla mnie!:lol: Taki sen, że świadomie można na dogo siedzieć i spać sobie w jednocześnie!:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Ola, zdradź no jakiś szczególik :cool3: , jak się w taki świadomy sen zapada..?
Chociaż...ja to często w zasadzie ten stan przeżywam:oops: ... na wykładach.:evil_lol: :lol:

Nie nooo, ale Korcia i Cerber się nie popisali, że biednego Aresika na pastwę wiedźm zostawili!:shake: :lol: :evil_lol: Ale założę się, że Aresik sobie dał radę i w rezultacie całkiem dobrze z tego wyszedł.:p