Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepszy jest koniec. "Ares: Cześć! No i wtedy się zaczęło... " Ola ty to potrafisz budować napięcie :evil_lol::evil_lol: Jak tak dalej bedziesz to nikt nie będzie się witał bo po "cześć" się zaczyna :diabloti: i to jeszcze niewiadomo co!!!

Posted

wiq; napisał(a):
łaaa!!:crazyeye::evil_lol:
swietne:evil_lol:
zielsko popalaly, stad te jazdy:evil_lol:
ps. zatrudnialyscie hollowaya, to moze czas na deppa?:cool3:

Ja tam osobiście wolę Deepa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dobermania; napisał(a):
:D:D:D:D:D:D
Ale wy jesteście! To ani zioło było, ani papierosy, one tak intensywnie powtarzały do kartkówki, że aż apra buchała:eviltong: :mad:

Wy już nie myślcie tyle bo jeszcze myśliwymi zostaniecie :D:D:D
To była wiedźma i koniec :eviltong: :eviltong:

Posted

Agushka; napisał(a):
Najlepszy jest koniec. "Ares: Cześć! No i wtedy się zaczęło... " Ola ty to potrafisz budować napięcie :evil_lol::evil_lol: Jak tak dalej bedziesz to nikt nie będzie się witał bo po "cześć" się zaczyna :diabloti: i to jeszcze niewiadomo co!!!

Tak szeże mówiąc, to miał być ciag dlaszy ale w trakcie myślenia mnie leń złapał, także nie mogłam nic więcej wymyślić :oops: :oops: :oops: :eviltong:
No więc strzeżcie się "cześciów", bo po nich się zaczyna.... coś :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cześć citeczki!!!
Ależ dzisiaj miałam dzień wyczerpujący... :roll: Ta szkoła mnie wykańcza :diabloti:
Chociaż nie było tak źle, wpadła mi czwóreczka z histy, a myślałam że trzy bedzie :multi:

Dziemkujem oczywiście za komentarze, jesteście kochani :*:*:*

furciaczek napisał(a):
witam cie olus :multi: jak tam fizyka:cool3: hehe

Hmmm, na pięć zadań zrobiłam trzy :eviltong: Mam nadzieję że mam dobrze i dostanę tę nieszczęsną trójczynę, chociaż nawet dwa już mi baaardzo ratuje sytuację

Za chwileczkę (tzn. za jakieś 2 godziny :eviltong: ) będzie dalsza część, najstraszniejsza :diabloti:

Posted

Eh, cioteczki, przepraszam was, ale jeszcze pewnie trochę poczekacie... :-(
Mam jutro wielką klasówe z chemii, której nie mogę zawalić więc siedze i się uczę :shake:
Obiecuję, że jeszcze dzisiaj historyja będzie ale nie mam pojęcia o której ;)