Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Noto teraz ja, cioteczki!!!:cool3: Normalnie pidżampreza się rozwija na całego :eviltong: Luiza aż musiała pójść się wykąpać, bo się tak spociła :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: No a teraz czas do waszych galerii, bo jak Luiza wyjdzie to nie bede miała czasu...:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 uu impresssssssska:):eviltong: cuudna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ale mordka hahahahahahahahhahahahaha a ten noch to zabój Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek! Nareszcie dotarłam do swojej galerii :multi: :multi: :multi: Niedługo wstawię jakieś foteczki, bądźcie cierpliwi :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ola nadal sie obija i nie daje fotek:mad: :mad: :mad: Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 OLA:diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Olka przestan łazić po innych galeriach tylko wstawiaj te foty !!;) Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia napisał(a):Olka przestan łazić po innych galeriach tylko wstawiaj te foty !!;) swieta racja usia :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Już chwileczkę ;) Gosia, zgodnie z umową - OSTRZEGAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od razu powiem, że to będzie psia wersja kultowego horroru - "Blair Witch Project" :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ok jestem gotowa :) usunelam wszystkie niebezpieczne przedmioty i zalozylam kaftan bezpieczenstwa :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ta Ola, a przed czym ostrzegasz? Bo jak przed fotkami to ja chyba ślepa jestem bo żadnych nie widzę a od ostatniego posta już godziną minęła:mad::mad: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 wlasnie ola ile ja mam w tym kaftanie siedziec?? rece mi juz zdretwialy a prezes dluzej za moja sekretarke piszac posty robic nie bedzie:mad: Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ola żeby cię Preziuch do sądu nie pozwał... Jak on musi robić za sekretarkę to długo tak nie wyrobi, się ma honor:evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hehehe dobrreeee dziewczynki:) z tego co pamietam z bler witch project to tam byla akcja jakas........to w duszQ kacperku nie bylo nic widac:eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 The Blair Witch Project Kora Ares I Cerber Trzej przyjaciele zafascynowani opowieściami o legendarnej wiedźmie z Blair postanowili wybrać się do lasu, w którym mieszkała czarownica i nakręcić artykuł o niej... To miała być wspaniała przygoda... ale przerodziła się ona w koszmar... Psy dziarsko przemierzały gęstwiny lasu (no już, wysilić wobraźnię, psiaki są w lesie :P:P:P) Zwłaszcza mający niskie podwozie Ares śmigał między krzakami... Powoli zapadała noc... Przyjaciele postanowili zatrzymać się i rozbić obóz... Cerber: Trzeba poszukać odpowiedniego miejsca na kimanie! Ares: Ja zaraz znajdę coś odpowiedniego Kora: Poczekaj! Pomogę ci! Gdy już oddalili się, Aresowi zebrało się na amory... Ares: Kora, ty moje kochanie... :cool3: Kora (zalotnie): Ares, przestań... :p AAAA!!! Nagle usłyszeli jakiś krzyk z oddali... Kora: Co to było? Ares: Nie wiem... pewnie nam się wydawało! Kora: Lepiej wracajmy do Cerbera... Cerber: A wy jak zwylke szukać miejsca do rozbicia obozu zabawialiście się w krzakach... :roll: Kora: Oj, już się nie czepiaj! Cerber: Dobra, dobra! Tylko żartowałem. Chodźmy lepiej poszukać miejsca na nocleg... Ares: A może to miejsce jest odpowiednie? Kora: Pokaż no mi. Kora: Hehe, nadaje się!!!! Cerber: No to może jeszcze trochę poimprezujemy? Kora, Ares: Tak!!! No i psiaki bawiły się do późnej nocy... Sakały, tańczyły, biegały, wariowały... Break Dance I poleczka!!! I łapy w górę!!! Cerber: Wiedźmo z Blair! I jeszcze piruecik!!! Kora: Wiedźmo z Blair! Pokaż się!!!! Po imprezie psiaki poszły spać... nie wiedziały, że to będzie ostatnia noc w ich życiu... c.d.n... :diabloti: Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 o czizes co za hisotrja:):):):):)fajooowa Ola suuupeeer:) kiedy czesc II??????????? Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hehe dobre:multi: ty to zawsze cos wymyslisz :) czekam na ciag dalszy:evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Świetna historyjka :D:D.Zapowiada sie ciekawie :diabloti: :diabloti: Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zaczęło się mniamuśnie, czekam na dalszy ciąg i wtedy się pozachwycam bez ograniczeń :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts