furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 uwielbiam ten czekoladowy nosek:loveu: Ty to zawsze jakas fajna fotke musisz zrobic :razz: a co do slinienia to Furcia im wieksza tym bardziej sie slini, a za prezesem to latam z glutszamtka bo ma tendencje do faflunienia wszystkich kanam Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ojej, citeczki, dziękujem wam bardzo :*:*:*:* No to jeszcze jedna fotka w stylu "Kora patrzy" (irena patrzy - Martuś, ty chyba wiesz o co chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dopiero teraz zauwazylam jakie ona ma sliczne oczka:loveu: taki fajny kolorek:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Irena w ogóle jest śliczna :evil_lol: A Figa mi sie wycwaniła i przy takich zbbliżeniach zamyka oczy :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 furciaczek; napisał(a):dopiero teraz zauwazylam jakie ona ma sliczne oczka:loveu: taki fajny kolorek:loveu: Kora ci dziekuje i przesyła buziaczka :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Irena w ogóle jest śliczna :evil_lol: A Figa mi sie wycwaniła i przy takich zbbliżeniach zamyka oczy :evil_lol: Ja specjalnie wtedy lampę błyskową wyłączyłam, bo też by mi ślepka zamknęła :eviltong: A z tą Ireną to jest niezły meges, bo nasza sorka od biol ma na imię Irena. Jest postrachem całej szkoły, wszyscy się jej boją, szacunek i autortet ma wielki. No i pewnego dnia, w różnych miejscach szkoły pojawiły się takie śmieszne naklejki z wielkim okiem i napisem "irena patrzy"... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A ja zrozumiałam że na naszą Korkowatą Irenka wołacie :evil_lol: Jaki beton... :D Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):A ja zrozumiałam że na naszą Korkowatą Irenka wołacie :evil_lol: Jaki beton... :D Irenka też ładnie brzmi dla Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wszystko ładnie brzmi dla tej przystojniaczki :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :: FiGa ::; napisał(a):Wszystko ładnie brzmi dla tej przystojniaczki :evil_lol: Aż się Kora zarumieniła :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Człowieka parę godzin nie ma a tu tyle nowych zdjęć. Wszystkie śliczniaste:loveu::loveu::loveu: A może ślinienie jest uzaleznione od długości jęzora? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśli tak to Kora ma pełne prawo do ślinotoku. Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jaki ten pycholek jest zadowolony :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pięknosci :D:D Quote
Juszes Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Piękne fotki :*** PS A ja się dowiedzialam, że w TYP1 jednak Lost będą od września 2007, a na AXN os stycznia -__- Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu:piekna.. moja Ufe mi przypomina:loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Juszes'] PS A ja się dowiedzialam, że w TYP1 jednak Lost będą od września 2007, a na AXN os stycznia -__- To ja już dawno wiedziałam... Ale właśnie mi przypomniałaś... KURDE ONI CHCĄ MNIE ZABIĆ :placz: A co za różnica, mnie to wał obchodzi bo mam już te odcinki :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Juszes napisał(a):a skąd je masZ?! HAHA :cool3: ma sie sposoby:cool3: jeśli umiesz angielski to może ci dam... MOŻE...:cool3: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tina.Sara napisał(a):To ja już dawno wiedziałam... Ale właśnie mi przypomniałaś... KURDE ONI CHCĄ MNIE ZABIĆ :placz: A co za różnica, mnie to wał obchodzi bo mam już te odcinki :evil_lol: hehehe nie ciesz sie tak Karola bo Twoje odcinki nie sa po polsku, a na axn będą z lektorem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Cerber']hehehe nie ciesz sie tak Karola bo Twoje odcinki nie sa po polsku, a na axn będą z lektorem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie lubie lektora :placz: :placz: :placz: Ale nareszcie wstawiłam se napisy... Olu dzięki za podpowiedź co do programu... Luiza kochana :cool3: Pozdrów się i Cerbera :loveu: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tina.Sara']Nie lubie lektora :placz: :placz: :placz: Ale nareszcie wstawiłam se napisy... Olu dzięki za podpowiedź co do programu... Luiza kochana :cool3: Pozdrów się i Cerbera :loveu: spoko już się pozdrowiłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cerber napisał(a):spoko już się pozdrowiłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jaka ja mam pewnosc ze teraz pisze luziza a nie ola? ale zescie kobity mi namieszaly w glowie teraz zamiast czytac posty to ja sie zastanawiam kto to napisal:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Cerber']spoko już się pozdrowiłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sie cieszę :D Furciaczek popieram! Quote
Recommended Posts