Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uwielbiam ten czekoladowy nosek:loveu: Ty to zawsze jakas fajna fotke musisz zrobic :razz:

a co do slinienia to Furcia im wieksza tym bardziej sie slini, a za prezesem to latam z glutszamtka bo ma tendencje do faflunienia wszystkich kanam

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, citeczki, dziękujem wam bardzo :*:*:*:*

No to jeszcze jedna fotka w stylu "Kora patrzy" (irena patrzy - Martuś, ty chyba wiesz o co chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
Irena w ogóle jest śliczna :evil_lol: A Figa mi sie wycwaniła i przy takich zbbliżeniach zamyka oczy :evil_lol:

Ja specjalnie wtedy lampę błyskową wyłączyłam, bo też by mi ślepka zamknęła :eviltong:
A z tą Ireną to jest niezły meges, bo nasza sorka od biol ma na imię Irena. Jest postrachem całej szkoły, wszyscy się jej boją, szacunek i autortet ma wielki. No i pewnego dnia, w różnych miejscach szkoły pojawiły się takie śmieszne naklejki z wielkim okiem i napisem "irena patrzy"... :evil_lol:

Posted

:: FiGa ::; napisał(a):
A ja zrozumiałam że na naszą Korkowatą Irenka wołacie :evil_lol: Jaki beton... :D

Irenka też ładnie brzmi dla Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Człowieka parę godzin nie ma a tu tyle nowych zdjęć. Wszystkie śliczniaste:loveu::loveu::loveu: A może ślinienie jest uzaleznione od długości jęzora? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeśli tak to Kora ma pełne prawo do ślinotoku.

Posted

[quote name='Juszes']
PS
A ja się dowiedzialam, że w TYP1 jednak Lost będą od września 2007, a na AXN os stycznia -__-

To ja już dawno wiedziałam... Ale właśnie mi przypomniałaś... KURDE ONI CHCĄ MNIE ZABIĆ :placz: A co za różnica, mnie to wał obchodzi bo mam już te odcinki :evil_lol:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
To ja już dawno wiedziałam... Ale właśnie mi przypomniałaś... KURDE ONI CHCĄ MNIE ZABIĆ :placz: A co za różnica, mnie to wał obchodzi bo mam już te odcinki :evil_lol:

hehehe nie ciesz sie tak Karola bo Twoje odcinki nie sa po polsku, a na axn będą z lektorem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']hehehe nie ciesz sie tak Karola bo Twoje odcinki nie sa po polsku, a na axn będą z lektorem...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Nie lubie lektora :placz: :placz: :placz: Ale nareszcie wstawiłam se napisy... Olu dzięki za podpowiedź co do programu... Luiza kochana :cool3: Pozdrów się i Cerbera :loveu:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Nie lubie lektora :placz: :placz: :placz: Ale nareszcie wstawiłam se napisy... Olu dzięki za podpowiedź co do programu... Luiza kochana :cool3: Pozdrów się i Cerbera :loveu:

spoko już się pozdrowiłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
spoko już się pozdrowiłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i jaka ja mam pewnosc ze teraz pisze luziza a nie ola? ale zescie kobity mi namieszaly w glowie teraz zamiast czytac posty to ja sie zastanawiam kto to napisal:evil_lol: