Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Eh, no niestety, mówią że całymi dniami tylko przy kompie siedzę i zajmuję się "wirtualnym psem" cokolwiek by to miało znaczyć :shake: I że to dogo to na pewno sekta i mnie uzależniło całkowicie :roll: Foteczki bedą później ;) Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dogo sekta raczej nie jest ale uzaleznia napewno :p ja caly dzien siedze jak taki czubek przed kompem:oops: a wymyslisz jakies opowiadanie to tych fotecek?? Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Nom, tu muszę przyznać rację, dogo wciąga jak bagno :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy do fotek bedzie opowiadanko to nie wiem, ale jak ma być coś "śmiesznego" to się ostrzegę :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 SEKTA - Wow... moja mama też mówi "wyłaź mi z tego komputera, zlikwiduje ci te forum z głowy" :evil_lol: Ale do sekty się jeszcze nie posunęła :] Ok.. to czekamy do tego "później" :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No więc foteczki, ale bez opowiadania :eviltong: Otwieraj te cholerne drzwi!!!... :diabloti: I podziel się posiłkiem... Przysłowie aż ślinka cieknie nabiera dosłownego znaczenia... Minki podczas miziania :p Kwazimodo... Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 kwazimodo jest the best :evil_lol: znowu prawie zdechlam ze smiechu, rewelka a i widze ze korcia kolorystycznie do mebli pasuje:cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ta czekoladka jest boskaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 furciaczek; napisał(a):kwazimodo jest the best :evil_lol: znowu prawie zdechlam ze smiechu, rewelka a i widze ze korcia kolorystycznie do mebli pasuje:cool3: No wiesz, odkąd mam Korę to wszytko musiało się do niej dostosować :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Marta_Ares; napisał(a): ta czekoladka jest boskaaaaaaaaaaaaaaaa Dziemkujem ;) Nie mogę się jutra doczekać :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 OLa ja tez :evil_lol: moze narazie nie zdradzajmy szczegolow..... Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Marta_Ares; napisał(a):OLa ja tez :evil_lol: moze narazie nie zdradzajmy szczegolow..... Masz rację, niech to będzie niespodzianka :cool3: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć... hehehe minki podczas miziania... heheheh jaka w eufori.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakby się naćopała...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe kwaziu jest najlepszy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Cześć cioteczki!!! Luiza te minki to jeszcze nic, wieczorem podczas miziania to takimi papami strzela że głowa mała :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 powtórze po wszystkich the best ale z ta slina tez wyszło:eviltong: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Cześć cioteczki!!! Luiza te minki to jeszcze nic, wieczorem podczas miziania to takimi papami strzela że głowa mała :eviltong: :eviltong: :eviltong: hehehehe już sobię to wyobrażam... Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Usia wcześniej Kora to miała po obu stronach takie sznury śliny ale zanim zrobiłam jej zdjęcie, to ona odwaliła scenę z Beethowena (tą gdzie bernio siedzi na łóżku i zaczyna się otrzepywać :diabloti: ) No i te sznureczki śliny znalazły się na meblach... :eviltong: No i potem Korze udało się wypuścić tylko taką malutką ślineczkę :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Usia wcześniej Kora to miała po obu stronach takie sznury śliny ale zanim zrobiłam jej zdjęcie, to ona odwaliła scenę z Beethowena (tą gdzie bernio siedzi na łóżku i zaczyna się otrzepywać :diabloti: ) No i te sznureczki śliny znalazły się na meblach... :eviltong: No i potem Korze udało się wypuścić tylko taką malutką ślineczkę :eviltong: :eviltong: ojej to musiałao byc straaaaaasznie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawa jestem od czego to jest uzależnione, ze pies sie slini, kiedyś mi się wydawało, ze to od wielkości fafli, bo im bardziej zwisające tym więcej przez nie przeleci... a tu widzę, ze raczej nie, ale w sumie Cerber jak był młodzy to też się ślinił, a teraz już nie, więc nie wiem, może Kora też przestanie... Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Cerber; napisał(a):ojej to musiałao byc straaaaaasznie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawa jestem od czego to jest uzależnione, ze pies sie slini, kiedyś mi się wydawało, ze to od wielkości fafli, bo im bardziej zwisające tym więcej przez nie przeleci... a tu widzę, ze raczej nie, ale w sumie Cerber jak był młodzy to też się ślinił, a teraz już nie, więc nie wiem, może Kora też przestanie... Kora od samego początku się tak śliniła :eviltong: Zwłaszcza gdy coś jemy :roll: No i to nieraz doprowadza mnie do szału, kiedy zwisają jej takie sznurowadła, a ona mi łeb na spodnie kładzie... :roll: Zaraz jakieś foteczki dam ;) Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Kora od samego początku się tak śliniła :eviltong: Zwłaszcza gdy coś jemy :roll: No i to nieraz doprowadza mnie do szału, kiedy zwisają jej takie sznurowadła, a ona mi łeb na spodnie kładzie... :roll: Zaraz jakieś foteczki dam ;) No Cerber tez od szczeniaka się ślinił przez pierwsze 2-2,5 roku a potem jakoś tak samo przeszło... Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tą fotkę dedykuję wszystkim moim kochanym dziewczynkom - pamiętajcie Kora zawsze patrzy na was... :diabloti: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 świetna foteczka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Tą fotkę dedykuję wszystkim moim kochanym dziewczynkom - pamiętajcie Kora zawsze patrzy na was... :diabloti: :lol: slodka ! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Tą fotkę dedykuję wszystkim moim kochanym dziewczynkom - pamiętajcie Kora zawsze patrzy na was... :diabloti: Mi też?? :razz: Teraz to już przesądzone, porywam Ci Korkę na jakiś czas, muszę się z nią kiedyś pomiziać, takie czekoladowe słoneczko :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nie no swietnaa fota (prawie monitor oplulam bo platkiz mlekiem jem:evil_lol:) Quote
Recommended Posts