Ola&Kora Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dobermania; napisał(a):Cześć, Olu, znalazłam ten wątek, o którym Ci pisałam - w sprawie mięsa;) Napisz tam, może jest ktoś z Twojej okolicy i poleci dobre miejsce:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10232 Dziękuje ci bardzo za linka :*:*:*:* Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nie no znowu, tymrazem przypalilam sie papierosem przez ciebie swietne:loveu: dawno tak nie pialam:loveu: a korcia rewelacyjnie na tych fociach wyszla:loveu: ja sie kiedys prez ciebie kobieto zabije niechcacy:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: <nochal>:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 furciaczek; napisał(a):nie no znowu, tymrazem przypalilam sie papierosem przez ciebie swietne:loveu: dawno tak nie pialam:loveu: a korcia rewelacyjnie na tych fociach wyszla:loveu: ja sie kiedys prez ciebie kobieto zabije niechcacy:evil_lol: Nu nu nu, papierochy fuj fuj!!! :diabloti: No i ile razy mam ostrzegać - do mnie to z ochraniaczami trzeba wchodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ola&Kora napisał(a):Nu nu nu, papierochy fuj fuj!!! :diabloti: No i ile razy mam ostrzegać - do mnie to z ochraniaczami trzeba wchodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nio wiem ze z ochraniaczami ale niespodziewalam sie:oops: zrobilas to tak z zaskoczenia:oops: przysylaj mi smsa z ostrzezeniem czy cus bo kiedys zle skoncze wchodzac do ciebie na galerie i bedziesz miala mnie na sumieniu:diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 furciaczek; napisał(a):nio wiem ze z ochraniaczami ale niespodziewalam sie:oops: zrobilas to tak z zaskoczenia:oops: przysylaj mi smsa z ostrzezeniem czy cus bo kiedys zle skoncze wchodzac do ciebie na galerie i bedziesz miala mnie na sumieniu:diabloti: Hihi, specjalnie dla ciebie przed wstawienem fotek będę pisać ostrzegającego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dziekuje ci za twa laske Olu:modla: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 furciaczek; napisał(a):dziekuje ci za twa laske Olu:modla: Moja dobroć jest wielka :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 No a teraz już mówię wam, kochane dobranoc :*:*:* Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dobranioc:loveu: ja jeszcze wybywam na godzinny spacerek z psiutami:loveu: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cześć Ola.... śliczne fotki Kory. Jeszcze tak apropo tych kotów, to ja w dziecieństwie miałam z nimi dużo do czynienia, bo codziennie chodiłam do przyjaciółki, która miała cały dom w kotach, ale miała też i psa, do którego bardziej mnie ciągnęło, mimo iż miała sporo kocięt... Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 furciaczek; napisał(a):dobranioc:loveu: ja jeszcze wybywam na godzinny spacerek z psiutami:loveu: :crazyeye: Na spacerek to i ja się jeszcze wybrałam, ale na 5-minutowy :eviltong: Po dwunastej w nocy, a tobie jeszcze się na godzinny spacer :-o Cerber; napisał(a):Cześć Ola.... śliczne fotki Kory. Jeszcze tak apropo tych kotów, to ja w dziecieństwie miałam z nimi dużo do czynienia, bo codziennie chodiłam do przyjaciółki, która miała cały dom w kotach, ale miała też i psa, do którego bardziej mnie ciągnęło, mimo iż miała sporo kocięt... U mnie u cioci zawsze było dużo maleństw psich i kocich, to ja zawsze brałam ze trzy kociaki i trzy psiaki, kładłam na trawce i się z nimi bawiłam:p Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 furciaczek napisał(a):dobranioc:loveu: ja jeszcze wybywam na godzinny spacerek z psiutami:loveu: nocne spacerki sa najlepszeeeee:loveu: Quote
Agushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam cieplutko w słoneczny poranek. Uśmiałam się jak norka z tej przemiany Kory :evil_lol::evil_lol: Batpies jest superkowy :loveu::loveu::loveu: A my sobie własnie z lasu wróciłyśmy wyganiane i upaprane bo rosa :) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ola&Kora napisał(a): U mnie u cioci zawsze było dużo maleństw psich i kocich, to ja zawsze brałam ze trzy kociaki i trzy psiaki, kładłam na trawce i się z nimi bawiłam:p hehehe no to fajnie takie bestroskie dziecinstwo... ehhhh Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dziendobry wszystkim:multi: ja uwielbiam nocne spacerki bo moge bez obaw puscic moje futra ze smyczy i nikt nie krzyczy ze psy mordercy biegaja:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 foteczki :loveu: Olu kochanie co tam? :cool3: Quote
Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hej Ola ja ja dawno tu nie byłam i was nie widziałam :( za długo zdecydowanie. Co tam u Ciebie jak Korka i w ogole miło znowu tu byc.napisz do mnie na gg bo nie mam listy.Ide teraz na spacer z bydlakami ale potem bede to pogadamy :) czekam i tesknie za wasza swietą 3-ką razy 3-y Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Ola&Kora'] JejQ, jaka cudna fotka :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 oo jeeeejjjjj a tu jak zwykle tyyyyle do nadrobienia...ale powoli juz nadrabiam:):multi: nie no opowiesc o bat-dog;u jest boossska normalonie sie usmialam!!!!hehe swietna!!!!!!! masz wiecej takich?????????????????:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Agushka laskowe spacerki są super! furciaczku, Martuś no cóż w nocy to ja raczej śpię... :eviltong: Usia najważniejsze że jesteś Bbeta, Alynkaaa dziemkujem :p Luiza oj tak, dzieciństwo miałam wypełnione zwierzakami, tylko szkda że nie swoimi :eviltong: Karolina ehh, szkoda gadać... :shake: Dopiero o tej porze weszłam na dogo, bo cała moja rodzina uważa że to forum to jakaś sekta... :-( I nie pozwolili mi wejść...:-( Dopiero teraz poszli na film i już ich przez jakiś czas nic nie interesuje oprócz telewizora... na szczęście tata idzie do pracy na noc, a mama ma twardy sen, więc bede mogła siedzieć do późna, ale nie wiem, czy jutro uda mi się wejśc... Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 hehe sekta dobre sobie :lol: a ty nas tu nie zagaduj tylko dawaj fotki i jakas historyjke napisz Quote
Tina.Sara Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Karolina ehh, szkoda gadać... :shake: Dopiero o tej porze weszłam na dogo, bo cała moja rodzina uważa że to forum to jakaś sekta... :-( I nie pozwolili mi wejść...:-( Dopiero teraz poszli na film i już ich przez jakiś czas nic nie interesuje oprócz telewizora... na szczęście tata idzie do pracy na noc, a mama ma twardy sen, więc bede mogła siedzieć do późna, ale nie wiem, czy jutro uda mi się wejśc... no to ciekawie masz w domu... sekta? HAHA:lol: mam nadzieje że jutro wejdziesz, kochanie moje:cool3: ja tymczasem mykam bo mnie wyganiają:-( pa:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 SEKTA????:crazyeye: :shake: :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Sekta wyznawców wielkiego PSA! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts