Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no znowu, tymrazem przypalilam sie papierosem przez ciebie
swietne:loveu: dawno tak nie pialam:loveu: a korcia rewelacyjnie na tych fociach wyszla:loveu: ja sie kiedys prez ciebie kobieto zabije niechcacy:evil_lol:

Posted

furciaczek; napisał(a):
nie no znowu, tymrazem przypalilam sie papierosem przez ciebie
swietne:loveu: dawno tak nie pialam:loveu: a korcia rewelacyjnie na tych fociach wyszla:loveu: ja sie kiedys prez ciebie kobieto zabije niechcacy:evil_lol:

Nu nu nu, papierochy fuj fuj!!! :diabloti: No i ile razy mam ostrzegać - do mnie to z ochraniaczami trzeba wchodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nu nu nu, papierochy fuj fuj!!! :diabloti: No i ile razy mam ostrzegać - do mnie to z ochraniaczami trzeba wchodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nio wiem ze z ochraniaczami ale niespodziewalam sie:oops: zrobilas to tak z zaskoczenia:oops: przysylaj mi smsa z ostrzezeniem czy cus bo kiedys zle skoncze wchodzac do ciebie na galerie i bedziesz miala mnie na sumieniu:diabloti:

Posted

furciaczek; napisał(a):
nio wiem ze z ochraniaczami ale niespodziewalam sie:oops: zrobilas to tak z zaskoczenia:oops: przysylaj mi smsa z ostrzezeniem czy cus bo kiedys zle skoncze wchodzac do ciebie na galerie i bedziesz miala mnie na sumieniu:diabloti:

Hihi, specjalnie dla ciebie przed wstawienem fotek będę pisać ostrzegającego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Ola.... śliczne fotki Kory. Jeszcze tak apropo tych kotów, to ja w dziecieństwie miałam z nimi dużo do czynienia, bo codziennie chodiłam do przyjaciółki, która miała cały dom w kotach, ale miała też i psa, do którego bardziej mnie ciągnęło, mimo iż miała sporo kocięt...

Posted

furciaczek; napisał(a):
dobranioc:loveu: ja jeszcze wybywam na godzinny spacerek z psiutami:loveu:

:crazyeye: Na spacerek to i ja się jeszcze wybrałam, ale na 5-minutowy :eviltong: Po dwunastej w nocy, a tobie jeszcze się na godzinny spacer :-o

Cerber; napisał(a):
Cześć Ola.... śliczne fotki Kory. Jeszcze tak apropo tych kotów, to ja w dziecieństwie miałam z nimi dużo do czynienia, bo codziennie chodiłam do przyjaciółki, która miała cały dom w kotach, ale miała też i psa, do którego bardziej mnie ciągnęło, mimo iż miała sporo kocięt...

U mnie u cioci zawsze było dużo maleństw psich i kocich, to ja zawsze brałam ze trzy kociaki i trzy psiaki, kładłam na trawce i się z nimi bawiłam:p

Posted

Witam cieplutko w słoneczny poranek. Uśmiałam się jak norka z tej przemiany Kory :evil_lol::evil_lol: Batpies jest superkowy :loveu::loveu::loveu: A my sobie własnie z lasu wróciłyśmy wyganiane i upaprane bo rosa :)

Posted

Ola&Kora napisał(a):

U mnie u cioci zawsze było dużo maleństw psich i kocich, to ja zawsze brałam ze trzy kociaki i trzy psiaki, kładłam na trawce i się z nimi bawiłam:p

hehehe no to fajnie takie bestroskie dziecinstwo... ehhhh

Posted

hej
Ola ja ja dawno tu nie byłam i was nie widziałam :( za długo zdecydowanie.
Co tam u Ciebie jak Korka i w ogole miło znowu tu byc.napisz do mnie na gg bo nie mam listy.Ide teraz na spacer z bydlakami ale potem bede to pogadamy :) czekam i tesknie za wasza swietą 3-ką razy 3-y

Posted

oo jeeeejjjjj a tu jak zwykle tyyyyle do nadrobienia...ale powoli juz nadrabiam:):multi:
nie no opowiesc o bat-dog;u jest boossska normalonie sie usmialam!!!!hehe swietna!!!!!!!
masz wiecej takich?????????????????:evil_lol:

Posted

Agushka laskowe spacerki są super!

furciaczku, Martuś no cóż w nocy to ja raczej śpię... :eviltong:

Usia najważniejsze że jesteś

Bbeta, Alynkaaa dziemkujem :p

Luiza oj tak, dzieciństwo miałam wypełnione zwierzakami, tylko szkda że nie swoimi :eviltong:

Karolina ehh, szkoda gadać... :shake: Dopiero o tej porze weszłam na dogo, bo cała moja rodzina uważa że to forum to jakaś sekta... :-( I nie pozwolili mi wejść...:-( Dopiero teraz poszli na film i już ich przez jakiś czas nic nie interesuje oprócz telewizora... na szczęście tata idzie do pracy na noc, a mama ma twardy sen, więc bede mogła siedzieć do późna, ale nie wiem, czy jutro uda mi się wejśc...

Posted

[quote name='Ola&Kora']Karolina ehh, szkoda gadać... :shake: Dopiero o tej porze weszłam na dogo, bo cała moja rodzina uważa że to forum to jakaś sekta... :-( I nie pozwolili mi wejść...:-( Dopiero teraz poszli na film i już ich przez jakiś czas nic nie interesuje oprócz telewizora... na szczęście tata idzie do pracy na noc, a mama ma twardy sen, więc bede mogła siedzieć do późna, ale nie wiem, czy jutro uda mi się wejśc...

no to ciekawie masz w domu... sekta? HAHA:lol: mam nadzieje że jutro wejdziesz, kochanie moje:cool3: ja tymczasem mykam bo mnie wyganiają:-( pa:loveu: