Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
Carolcia chyba zahipnotyzowanA wyszłA... Kora to suczka... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to i tak nie zmienia tego ze jest slicznA :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber; napisał(a):
no nie wiem CeR JAK ZOBACZY KOTA TO ZE WŚCIEKŁOŚCIĄ DO NIEGO LECI JAK DO bUFFIEGO... jeszcze nigdy nie dogonił kota (Bogu dzięki) więc nie wiem co by zrobił jeśliby go dorwał. Lepiej, zeby tego nie zrobił...

A może byś kiedyś na próbę wykombinowała jakiegoś kota, który by się psów nie bał i zapoznałabyś go z Cerberem? Cer byłby na smyczy i ewentualnie w kagańcu ;)

Tina.Sara napisał(a):
Ja zawsze umiałam pocieszyć:evil_lol: Ale nie martw się, nie zabiją go...Ale zastanawiam się czy Kate nie będzie z nim w ciąży.....................:cool3:

A foteczki jak zawsze super

O w mordę.... ALE SUPER!!!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Dobcia; napisał(a):
Cześć:)

Negro niby też kotów nie lubi, dlatego mruczke, tą kotke, która się przyplątała, oddaliśmy babci (nawiasem nieżle się z niż porobiło:evil_lol:), ale jak dopadł kota cioci, to zaczął go natrętnie lizać i wąchać po brzuchu:p Powiedzialam "zostaw", i dał mu spokój, ale w końcu wychował się z królikiem:cool3::lol:

Fotki super!!!

No to może czas na powiększenie zwierzyńca o kotka? :cool3: Sokoro Negro polubił kota cioci, to kto wie... :p

Agushka; napisał(a):
Świetna historyjka :) Wymamlana "kula przeznaczenia" trafiła wreszcie tam, gdzie miała trafić? Dwóch takich strażników to jest coś! :)

A co do kotów.. Tina też je gania z poświęceniem godnym lepszej sprawy. Ale jest jeden wyjątek, kot naszych kuzynów Kacper jest jedynym który nic sobie z tego nie robi. Nawet uciekać mu sie nie chce. Wystarczy, że się najeży, fuknie i machnie łapą a Tina spiernicza gdzie pieprz rośnie...

Ciąg dalszy historyjki wieczorem :cool3:
Kora też ma swojego jedynego ulubieńca. Resztę kotów olewa, no chyba że zaczynają biegać :roll:

Tina.Sara; napisał(a):
Olu kochana nie lubi Kate tylko kocha:cool3:

No fakt, jak mogłam zapomnieć, przecież wyznał to przed Jackiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Carolcia; napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to i tak nie zmienia tego ze jest slicznA :evil_lol: :evil_lol:

Kora dziękuje za komplement i przekazuje lizka swoim jęzorkiem :eviltong:

furciaczek; napisał(a):
witam cioteczki, bozhe ile stron do nadrobienia:shake: wiecj juz was niezostawie bo chyba niedalabym rady tego wszystkiego przeczytac

Witaj
Masz rację, już nigdy nas nie opuszczaj :p

Posted

furciaczek napisał(a):
witam cioteczki, bozhe ile stron do nadrobienia:shake: wiecj juz was niezostawie bo chyba niedalabym rady tego wszystkiego przeczytac

ojjj tak zawsze siem te ciotki tak rzgadaja:mad: :eviltong:
mno ale mysle ze do konca tygodnia uda mi sie nadrobic wszystko:)

Posted

Alynkaaa napisał(a):
ojjj tak zawsze siem te ciotki tak rzgadaja:mad: :eviltong:
mno ale mysle ze do konca tygodnia uda mi sie nadrobic wszystko:)

oj to widze ze masz taki sam problem jak ja ;)
alynkaa damy rade :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
A może byś kiedyś na próbę wykombinowała jakiegoś kota, który by się psów nie bał i zapoznałabyś go z Cerberem? Cer byłby na smyczy i ewentualnie w kagańcu ;)

No chyba, że Ty bś go trzymała, bo ja bym go nie utrzymała, jest za silny, a jak się uprze to naprawdę potrafi. Moją mamę już dwa razy przewrócił i wtedy to byłam na niego zła, bo biedna mama mogła się połamać...:/

Posted

Carolcia napisał(a):

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ni nie zmienia to faktu :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Wszystkim cioteczkom, które są lekko "zacofane" w mojej galerii życzem jak najszybszego odrobienia strat :cool3:

Luiza, być może mogłybyśmy kiedyś spróbować

Gonia Kora uwielbia tę piłeczkę - jak widzi że mam piłeczkę, to nawet się nie wysika ani nie wykupka :roll: chce tylko biegać i biegać... :eviltong:

Karola ja cię kiedyś uduszę!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie zdradzaj mi proszę, bo ja tu zaraz wykituję!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja chcę trzecią serię!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Karola ja cię kiedyś uduszę!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie zdradzaj mi proszę, bo ja tu zaraz wykituję!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ja chcę trzecią serię!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale ja jestem cham i wszystko Ci zaraz opowiem łącznie z dialogami:evil_lol:

Posted

A tak wogóle to muszę się pochwalić że niedawno na nowo odkryłam cudowną rzecz jaką jest klakier (dla niewtajemniczonych - kliker :eviltong: )
Na nowo, gdyż już wcześniej troszkę się nim bawiłam, ale raczej nie widziałam u Kory większych efektów w szkoleniu. Ale ostatnio się zmobilizowałam i jestem bardzo zadowolona... bardzo(reklama lotu się kłania :eviltong: ) W ciągu trzech dni nauczyłam Korę w miarę chodzenia przy nodze, po trochu uczymy się kroku hiszpańskiego, oraz idealnie dopracowałam szybkie warowanie :multi: Normalnie jestem taka dumna! :p
A wszystko za sprawą zmiany nagody... ze smakołyku na piłeczkę :evil_lol:
I tu pojawia się moje pytanie - czy taka nagroda może być? W każej książce, na każdej stronie internetowej jest zawsze w postaci nagrody jakiś smakołyk, coś do jedzenia.
Nie chcę mącić psu w głowie, ale jeżeli efekty są niesamowite, to chyba nie popełniam błędu. Zaznaczę jeszcze, że piłeczki nie trzymam w dłoni, leży sobie ona spokojnie na ziemi, a cała uwaga Kory skupiona jest na mnie. Nawet podczas przymierzania się do rzutu czy kopnięcia piłeczki Kora cały czas patrzy na mnie. Więc myślę, że to nie jest zły sposób, ale chciałabym się was jeszcze spytać o radę.
Co o tym sądzicie?

Posted

Ola&Kora napisał(a):
A tak wogóle to muszę się pochwalić że niedawno na nowo odkryłam cudowną rzecz jaką jest klakier (dla niewtajemniczonych - kliker :eviltong: )
Na nowo, gdyż już wcześniej troszkę się nim bawiłam, ale raczej nie widziałam u Kory większych efektów w szkoleniu. Ale ostatnio się zmobilizowałam i jestem bardzo zadowolona... bardzo(reklama lotu się kłania :eviltong: ) W ciągu trzech dni nauczyłam Korę w miarę chodzenia przy nodze, po trochu uczymy się kroku hiszpańskiego, oraz idealnie dopracowałam szybkie warowanie :multi: Normalnie jestem taka dumna! :p
A wszystko za sprawą zmiany nagody... ze smakołyku na piłeczkę :evil_lol:
I tu pojawia się moje pytanie - czy taka nagroda może być? W każej książce, na każdej stronie internetowej jest zawsze w postaci nagrody jakiś smakołyk, coś do jedzenia.
Nie chcę mącić psu w głowie, ale jeżeli efekty są niesamowite, to chyba nie popełniam błędu. Zaznaczę jeszcze, że piłeczki nie trzymam w dłoni, leży sobie ona spokojnie na ziemi, a cała uwaga Kory skupiona jest na mnie. Nawet podczas przymierzania się do rzutu czy kopnięcia piłeczki Kora cały czas patrzy na mnie. Więc myślę, że to nie jest zły sposób, ale chciałabym się was jeszcze spytać o radę.
Co o tym sądzicie?

Ja gdzies czytalam ze nagroda obojetnie wazne zeby pies sie z niej cieszyl moze byc zabawka albo nagroda a jesli Kora tak kocha pileczke to nie widze problemu w takim sposobie nagradzania.

Ola kochanie dziekuje ze pytania :*:*

Posted

Karola, ty mój chamie kochany zdradzający najbardziej pikantne momenty Lostów, chyba masz rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Martuś nie ma za co - przecież to nasz szkolny obowiązek :p Tylko czekaj, aż ja do ciebie bede latać po pytania:diabloti:

bellatriks dziemkujem :p

Posted

Heh to się cieszę, że Kora robi postępy...
emmm ja czytałam że nagroda w każdej postaci moze być. Nawet jeśli nie masz przy sobie zabawki ani smakołyka, to w nagrode za dobrze wykonaną komendę musisz obowiązkowo pochwalić psa i możesz się z nią pobwaić...

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Karola, ty mój chamie kochany zdradzający najbardziej pikantne momenty Lostów, chyba masz rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja nie moge ale sie ryłam to czytając:cool3: W ogóle sie zawsze śmieje z tego co piszesz bo ty mistrzuniu jesteś. To jak - chcesz te pikantne szczegóły? Look niżej Olu:

Kate i Sawyer, siedzą w klatkach po tym jak Sawyerek pocałował Kate. Sawyer pobity przez tamtych.

Kate: Wszystko w porządku?
Sawyer: Nie mogłoby być lepiej.
K: Co ty sobie myślałeś?
S: Nie mogłem się powstrzymać. Machając tym kilofem wyglądałaś tak uroczo. Do twarzy ci z tymi kratami.
K: Sawyer...
S: Dwóch z tych gości umie się bić.Z resztą nie będzie problemu. Ten osiłek ma niezły cios. Ten czochraty dzieciak zna podstawy sztuki walki, ale chyba dam mu radę. Gdybyś chciała wiedzieć, te paralizatory mają zabezpieczenia.
K: Widziałeś wyraz ich twarzy, kiedy odebrałeś mu broń?
S: Większość z tych dzieciaków nigdy nie widziała prawdziwej akcji. Ale ta blondyna, która przystawiła ci pistolet do głowy... Zastrzeliłaby cię bez wahania.
K: Dlaczego nazwała cię James?
S: Tak mam na imię. Zauważyłem coś jeszcze. Smakujesz jak truskawki.
K: A ty smakujesz jak rybne krakersy. I co teraz?
S: A co ma być? Zaczekamy, aż te bydlaki popełnią jakiś błąd. Prędzej czy później stracą czujność. A kiedy nadejdzie ten moment,pokażemy im, gdzie ich miejsce.

ALE JA CHAM JESTEM!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Karolina!!!!!!!!! szykuj się na śmierć!!!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :lmaa: :lmaa: :snipersm: :snipersm: :grab: :grab: :olympic: :olympic: :chainsaw: :chainsaw: :bad-word: :-x :comp26: :krach: :2gunfire: :2gunfire: :boom: :plzdie: :zly7:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Karolina!!!!!!!!! szykuj się na śmierć!!!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :lmaa: :lmaa: :snipersm: :snipersm: :grab: :grab: :olympic: :olympic: :chainsaw: :chainsaw: :bad-word: :-x :comp26: :krach: :2gunfire: :2gunfire: :boom: :plzdie: :zly7:

Wiem że mnie kochasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: