Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Wy najpierw szykujcie ceremonie dla Cerberka i Kory :p

przeczytałam wszystkie wasze posty. Aczy wy wiecie, ze sojer mimo, ze jest żonaty to jest też stary... bynajmniej starszy niż ja myślałam... ja to bym mu dała ze 20 lat...:loveu:

Hhehehehe haska, a co ten post ma do reszty??? :D

Posted

Cerber napisał(a):
przeczytałam wszystkie wasze posty. Aczy wy wiecie, ze sojer mimo, ze jest żonaty to jest też stary... bynajmniej starszy niż ja myślałam... ja to bym mu dała ze 20 lat...:loveu:

Ja wiem, nie wiem jak Ola. Ja bym mu dała tyle ile ma...albo jakieś 5-6 lat mniej:cool3:

Posted

Hejka wzystkim!
Dawno mnie nie było :eviltong: A to dlatego że wczoraj na osiemnastce koleżanki byłam :p Było super!
Ale podczas imprezy nagle ktoś otworzył drzwi od jej mieszkania i wparował do pokoju... Zgadnijcie kto? :cool3: Tak to Kora! Brawa dla tego pana w trzecim rzędzie, dostaje pan od nas firmowy długopis! :evil_lol: Koleżanka mieszka piętro niżej i widocznie Kora stęskniła się za mną i najpierw otworzyła sobie drzwi od mojego domu, a potem koleżanki :roll: No i jak tu jej nie kochać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Karola, nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś!!!! Bo ja oglądam zagubionych tylko na TVP1 więc jestem dopiero przy 17 odc. a ktoś mi kiedyś wyskoczył z tekstem, że Sawyera zabiją! Ja byłam delikatnie mówiąc załamana :eviltong: :eviltong: No ale dość, koniec, bo mi jeszcze za dużo zdradzicie :p

Wielkie DZIA dla wszystkich za komenty ;)

Foteczki będą niedługo

A Sawyer i tak jest mój i tak :P:P:P:P

Posted

Heh chciałam kiedyś nauczyć Cerbera otwierania drzwi i nawet nie źle mi szło, bo Cer skakał na te drzwi, ale nie na klamkę. Potem zaprzestałam uczenia i teraz bardzo się z tego powodu cieszę, poniewaz rzeczysicie fajnie jest jak pies sobie sam drzwi otwiera, ale jakbym miała przeżywac w nocy to samo co wtedy kiedy byłaś u mnie z Korą to bym chyba oszalała :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: nie było tak źle, bo ja bym korze pozwoliła spać u mnie w pokoju gdyby ta nie wskakiwała na wyrko. Ja sama Cerberowi za bardzo nie pozwalam na łóżko wskakiwac (raz na jakiś czas) i Korze też nie... ostatnio Cerber nauczył sie spać u mnie na dywaniku, śpi u mnie w pokoju, ale nie na łóżku... :multi: :multi: :multi:

Posted

Ja to bym raczej wolała, żeby Kora nie umiała sama drzwi otwierać :eviltong: Bo to czasem męczące jest. Na przykład jak jestem u cioci na wsi, to każdy hałas, szmer, przejeżdżający rowerzysta działają na Koe jak płachta na byka. I za każdym razem otwiera te drzwi, leci, poszczeka. Jak tylko zdążę zamknąć drzwi, to ona sama je otwiera bo chce wejść :roll: I tak w kółko, a to jest troszkę wkurzające :eviltong:

Posted

Witam witam i o droge i zdrowie pytam ;] Superrowe fotki ;) A czy ktos cos tu mowil o LOSTach?? :> Kule teraz trzeba czekac az do 7 lutego 2007 na 7 odc 3 serii ja nie wytrzymie :P

Posted

Yakubbo; napisał(a):
Witam witam i o droge i zdrowie pytam ;] Superrowe fotki ;) A czy ktos cos tu mowil o LOSTach?? :> Kule teraz trzeba czekac az do 7 lutego 2007 na 7 odc 3 serii ja nie wytrzymie :P

To znaczy że puszczą trzecią serię Lost w naszej tv?! To fantastycznie!!! :multi: :multi: :multi: A na jakim kanale?
Ja tam się ciesze że wgóle puszczą :eviltong: Ile sie trzeba było naczekać żeby drugą serię na TVP1 puścili :roll:

Posted

Nie nie 7 lutego 7 odc 3 serii bedzie w amerykanskiej stacji ABC :) w Polsce podobno 3 seria ma sie zaczac nie wczesniej jak w marcu albo nawet kwietniu i bedzie leciec na stacji AXN :) na TVP1 too łoooo... moze dopiero w grudniu 2007 :P

Posted

Yakubbo; napisał(a):
Nie nie 7 lutego 7 odc 3 serii bedzie w amerykanskiej stacji ABC :) w Polsce podobno 3 seria ma sie zaczac nie wczesniej jak w marcu albo nawet kwietniu i bedzie leciec na stacji AXN :) na TVP1 too łoooo... moze dopiero w grudniu 2007 :P

:mdleje: :mdleje: :mdleje: No to mnie dobiłeś...:sadCyber: :flaming:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja to bym raczej wolała, żeby Kora nie umiała sama drzwi otwierać :eviltong: Bo to czasem męczące jest. Na przykład jak jestem u cioci na wsi, to każdy hałas, szmer, przejeżdżający rowerzysta działają na Koe jak płachta na byka. I za każdym razem otwiera te drzwi, leci, poszczeka. Jak tylko zdążę zamknąć drzwi, to ona sama je otwiera bo chce wejść :roll: I tak w kółko, a to jest troszkę wkurzające :eviltong:

to po co ją uczyłaś...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber; napisał(a):
to po co ją uczyłaś...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

W tym sęk, że ona sama się tego nauczyła :eviltong: :eviltong: Pewnego dnia u cioci po prostu skoczyła na klamkę i sobie wyszła... i od tej pory robi to nagminnie :roll: Ech, ten mój bydlaczek....

Posted

haska_12; napisał(a):
Z jednej strony, masz się z czego cieszyć :eviltong: Masz mądrego psa :evil_lol:

Mądrego, a do tego cwanego jak lis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jak jej nie pozwolę na przykład na łóżko wejść w nocy to czeka aż zasnę i potem tak cichuteńko nauczyła się wchodzić, że nawet nie poczuję. A potem powolutku spycha mnie pod ścianę a sama zajmuje poduchę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A i uparta jak osioł jest. Kiedy nie pozwalam jej wejść do mojego pokoju, to najpierw kładzie przednie łapy i łeb w przejściu. Po jakiś 5 minutach jest już do połowy w moim pokoju... a po następnych już trzyma mi głowę na kolanach... :roll: Niewiadomo ile razy bym ją wyrzucała z pokoju ona i tak dopnie swego :eviltong:

Posted

o ja to widać kto rządzi w tym domu... ja bym tak Cerberowi nie pozwoliła... ja to Cerberowi tylko powiem ,,wyjdź'' delikatnym głosem to on se wychodzi, na przedpokoju odwróci się i spojrzy na mnie, a potem się kładzie w pokoju duużym lub przedpokoju, lub robi co chce. Wchodzi do mnie po jakieś godzinie, chyba, ze wcześniej ja go zawołam...

Posted

haska_12 napisał(a):
A ja jak Oskara wyganiam to odrazu on chce walke toczyć :evil_lol:

hehehehe :D nie Cer to wszystko na drodze pokojowej robi, nigdy się nie sprzecza, ani nie marudzi... Jest bardzo cierpliwy i grzeczny w domu, prawie nigdy na niego w domciu nie krzycz, bo jest grzeczny, na dworzu niestety jest ni cholery warty, bo ja dre się jak o ściany a ten nic. Teraz więc też zaprzestalam krzyczenia na dworzu i idę na kompromis, wołam go takim słodkim głosem i wtedy przychodz... :D:D:D:D:D to się nazywa metoda na głoda... :D

Posted

Yakubbo napisał(a):

ooo... rozmawiacie o LOST!? :multi: :cool3: