Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 taaaak Kora is the best... w łapaniu piłek... ;) :loveu: Wiem, ze to Twoja galeria Oluś, ale nie mogę się powstrzymać. Ta fotka podoba mi się chyba najbardziej. Już kiedy widziałam ją w aparacie. Przepięknie jest wykontrastowana piłka, ta fotka jest naprawdę rewelacyjna. Cerber, tylko czeka aż piłka wpadnie mu w szczęki... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hehe Ola swietne foty!!!!!!!!!!!!!!! super zdjecia jak skacza:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ola a czemu z wami nie ma Aresa ?? obraziłyscie sie ?? Foty the best :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agushka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Genialne te fotki z "lewitującą" piłeczką. I jakie szczęście na psich pysiach:lol::lol: Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Luiza, Marta, Agushka dziękujem :p Usia no coś ty, nasza święta trójca włocławska miałaby się rozpaść? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po prostu Marta nie mogła wtedy przyjechać, a poza tym to wtedy tak właściwie "pożyczyłam" Cerberka od Luizy, bo ona miała korki z angola :eviltong: Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 dwa piłeczkowe maniaki :loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 oLA ,,POŻYCZYŁAŚ'' TO DOBRA SŁOWO, WRĘCZ IDEALNE... HEH JA MOGĘ POŚWIADCZYĆ, ZE OLA NIE KŁAMIE. MARTUSIEK NASZ KOCHANY NIE MOGŁA SIĘ SPOTKAĆ WTEDY Z NAMI A JA AKURAT MIAŁAM PROBLEMY Z CERBEREM I POPROSIŁAM OLĘ, ŻEBY DO MNIE PRZYSZŁA, WTEDY KIEDY JA MAM KORKI, A PO KORKACH SE POSZŁAM NA POLE DO OLI I PSORÓW... :p :p :p :p Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [LEFT]Heja czas sie pozegnac i powiedziec dobranoc :* trzymajcie sie dziewczynki ece cos jeszcze poczytac i spac [/LEFT] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hehe spryciarze z tych waszych psiakow :D moja Tina nim by paszcze otworzyła to pewnie by juz w nos dostała hahaha :D nie no az taka łamaga nie jest... ale potrafi symulowac a ja sie zawsze nabieram :roll: cudne fotki :):) :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Heheh fotki są super :loveu: Jak oni do siebie pasują ... ;) :p ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witajcie czekoladki :multi: Co tam u Was?? :cool3: Foteczki jakie piekne porobiłyście :loveu: :klacz: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cześć kochanie :cool3: Świetne foteczki. Quote
Ola&Kora Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 haska_12; napisał(a): Jak oni do siebie pasują ... ;) :p ;) Oj tak, Kora świetnie dogaduje się z Cerberem. Ostatnio jest to jedyny pies, z którym chce się bawić dłużej niż 10 min :eviltong: Nie licząc Aresa oczywiście, ale jak on przyjedzie to Korek jest na niego skazana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :: FiGa ::; napisał(a):Witajcie czekoladki :multi: Co tam u Was?? :cool3: Foteczki jakie piekne porobiłyście :loveu: :klacz: Cześć Figusiowa! Dziękujemy za komplement :p Tina.Sara; napisał(a):Cześć kochanie :cool3: Świetne foteczki. Cześć, skarbie :loveu: Dziękujem i mam nadzieję, że u ciebie też jakieś fotki będą, bo ostatnio coś mnie zaniedbujesz :razz: A Sawyer jest mój!!! :P:P:P Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ola&Kora napisał(a): A Sawyer jest mój!!! :P:P:P a chcesz w jape:cool3: :mad: ??????? Quote
Ola&Kora Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tina.Sara; napisał(a):a chcesz w jape:cool3: :mad: ??????? No co? :eviltong: Na wyspie jest jeszcze z trzydziestu chłopa - wybierz sobie jakiegoś :D:D:D Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ola&Kora napisał(a):No co? :eviltong: Na wyspie jest jeszcze z trzydziestu chłopa - wybierz sobie jakiegoś :D:D:D Jakoś mi żaden inny do gustu nie przypadł Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ej dziewczyny, czy wy się kłócicie o Soyera z Zagubionych ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes napisał(a):Ej dziewczyny, czy wy się kłócicie o Soyera z Zagubionych ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sawyera :eviltong: NO JASNE ŻE TAK:cool3: Zaraz Olce dowale:mad: Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nie no zadziwiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wicie ze on jest żonaty? Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes napisał(a):nie no zadziwiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wicie ze on jest żonaty? A no to ty też coś sie interesujesz?:cool3: No i co z tego że jest? Ale nie bedzie:cool3: Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tina.Sara napisał(a):A no to ty też coś sie interesujesz?:cool3: No i co z tego że jest? Ale nie bedzie:cool3: coś sugerujesz..?:roll::roll::roll: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes napisał(a):coś sugerujesz..?:roll::roll::roll: może... a tobie ktoś sie podoba z lost jeśli oglądasz??? (kurde galeria o Korze a my sie tłuczemy o mena) Quote
Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 szczerze mówiąc, jestem tak poekscytowana akcją, że nie mam czasu zastanawiać się nad facetami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Juszes napisał(a):szczerze mówiąc, jestem tak poekscytowana akcją, że nie mam czasu zastanawiać się nad facetami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj tam ja już cały sezon oglądałam i 6 odcinków trzeciego sezonu i jakoś mam czas chociaż mi chcieli Sawyera zabić:cool3: No to jak podoba ci sie ktoś? Quote
Recommended Posts