Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaaak Kora is the best... w łapaniu piłek... ;) :loveu:

Wiem, ze to Twoja galeria Oluś, ale nie mogę się powstrzymać. Ta fotka podoba mi się chyba najbardziej. Już kiedy widziałam ją w aparacie. Przepięknie jest wykontrastowana piłka, ta fotka jest naprawdę rewelacyjna.

Cerber, tylko czeka aż piłka wpadnie mu w szczęki... :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luiza, Marta, Agushka dziękujem :p
Usia no coś ty, nasza święta trójca włocławska miałaby się rozpaść? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Po prostu Marta nie mogła wtedy przyjechać, a poza tym to wtedy tak właściwie "pożyczyłam" Cerberka od Luizy, bo ona miała korki z angola :eviltong:

Posted

oLA ,,POŻYCZYŁAŚ'' TO DOBRA SŁOWO, WRĘCZ IDEALNE...
HEH JA MOGĘ POŚWIADCZYĆ, ZE OLA NIE KŁAMIE. MARTUSIEK NASZ KOCHANY NIE MOGŁA SIĘ SPOTKAĆ WTEDY Z NAMI A JA AKURAT MIAŁAM PROBLEMY Z CERBEREM I POPROSIŁAM OLĘ, ŻEBY DO MNIE PRZYSZŁA, WTEDY KIEDY JA MAM KORKI, A PO KORKACH SE POSZŁAM NA POLE DO OLI I PSORÓW... :p :p :p :p

Posted

hehe spryciarze z tych waszych psiakow :D
moja Tina nim by paszcze otworzyła to pewnie by juz w nos dostała hahaha :D
nie no az taka łamaga nie jest... ale potrafi symulowac a ja sie zawsze nabieram :roll:

cudne fotki :):) :loveu: :loveu:

Posted

haska_12; napisał(a):

Jak oni do siebie pasują ... ;) :p ;)

Oj tak, Kora świetnie dogaduje się z Cerberem. Ostatnio jest to jedyny pies, z którym chce się bawić dłużej niż 10 min :eviltong: Nie licząc Aresa oczywiście, ale jak on przyjedzie to Korek jest na niego skazana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:: FiGa ::; napisał(a):
Witajcie czekoladki :multi: Co tam u Was?? :cool3: Foteczki jakie piekne porobiłyście :loveu: :klacz:

Cześć Figusiowa! Dziękujemy za komplement :p

Tina.Sara; napisał(a):
Cześć kochanie :cool3:

Świetne foteczki.

Cześć, skarbie :loveu: Dziękujem i mam nadzieję, że u ciebie też jakieś fotki będą, bo ostatnio coś mnie zaniedbujesz :razz: A Sawyer jest mój!!! :P:P:P

Posted

Juszes napisał(a):
nie no zadziwiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wicie ze on jest żonaty?

A no to ty też coś sie interesujesz?:cool3: No i co z tego że jest? Ale nie bedzie:cool3:

Posted

Juszes napisał(a):
szczerze mówiąc, jestem tak poekscytowana akcją, że nie mam czasu zastanawiać się nad facetami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj tam ja już cały sezon oglądałam i 6 odcinków trzeciego sezonu i jakoś mam czas chociaż mi chcieli Sawyera zabić:cool3: No to jak podoba ci sie ktoś?