Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia; napisał(a):
Obie szczęki zajefajne:evil_lol:

I to są niby ochłapy?:cool1: To padniemy chyba na widok dań głównych:evil_lol:

A kto powiedział, że dostaniecie danie główne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No, chyba że ładnie poprosicie.. :cool3:

Posted

Agushka; napisał(a):
Ola zdjęcia są śliczne. Ale zdjęcia zdjęciami. Ja uwielbiam czytać Twoje opisy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dzięki nim od razu mi weselej :) :)

Dziemkujem :p Ale ostatnio coś mi się pomysły kończą :eviltong: To pewnie przez tą szkołe :roll: Na szczęście weekendzio sie zbliża to sie naładuje energią :cool3:

Posted

AśkaK; napisał(a):
furciaczek, Ty uważaj bo jak kompa popsujesz, to fotek furciakowych nie będziesz mogła wklejać - a my tu na głodzie zwariujemy wtedy!:evil_lol:

Ola. "Przyjaciele" cudo!:p :loveu:

No właśnie! Tylko fotki utrzymują mnie jeszcze przy zdrowych zmysłach (no i jeszcze leki i meliska, ale to mały szczególik :eviltong: )

Teraz jak tak na tą focię patrzę, to chyba by lepiej pasowało "Flip i Flap" ... Albo "Głupi i głupszy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sa przynajmniej ja widze podobienstwo dobrze wiq ze to napisałas bo juz sie bałam ze to ja oszalałam :evil_lol: szczeki super a przyjaciele <- boooooooskie:p

Posted

no a ja dzisiaj pewnie poloze sie kolo 2 wstane o 5 rano bede latac przez caly dzien z wywieszonym jezorem...TZ przyjezdza jutro o 2 w nocy a o 4 ruszamy na swiatowke...czyli nocka z glowy...potem zabiegana niedziela wieczorkiem smigamy do torunia po kamile i w poniedzialek rano pobodka i pozegnanie z TZtem do swiat:placz:

Posted

Witam...

wiq napisał(a):
wdaje mi sie, ze Kora i Ceber sa podobni. nie kolorem;), ale pokrojem

tak Cerber i kora są trochę podobni, ale są szczegóły, które ja i Ola widzimy, bo przecież przebywamy z naszymi pupilami i je dotykamy...

Podoieństwa - są równej wys. czyli 61/62 cm. w kłebie, mają mniej więcej takiej same dł. sierść na tułowiu i na głowie i maja po części takie same uchole i jęzory...

różnice:
Kora - Ona ma delikatniejszy pyczorek, ale za to większe łapy, jest grubsza w tułowiu od Cerbera, ma oba uszka takie nie ten teges... wiecie jakie, Cer też takie ma jedno... ma krótszą sierść na ogonie... hmmmm i co jeszcze... heh no i mają inny charakter ;) w końcu inaczej wychowywane.
Cerber - ma większą głowę i grubszy pyszczor, ma dłuższą sierść na ogonie i ma jedno, czasami dwa ucha oklapnięte... aaaa no i jeszcze jedna sprawa Cerber mimo, ze ma głowę, większą od Kory, to jest od niej znacznie szczuplejszy (taki charcior.. jak mówią niektórzy), nie ma jednak zachwianych proporcji ciała, wygląda dobrze czyż nie?

jeszce charakter
Kora - Ona to gania, gania i jeszcze raz gania :D:D:D:D szałaput jakich mało (chociaż i Cer przy niej zaczyna sie robić szałaputem :P), nie jest karna (a to tez ejst plus i to wielki, bo ja czasami przez to mam kłopoty), no i bryka jak tygrysek z Kubusia Puchatka... :):):)
Cerber - on jest o wiele spokojniejszy niż Kora. Kiedy Kora do mnie przyjdzie to jak terminator rozwala i biega po całym mieszkaniu, a Cerber wtedy siedzi cicho jak truśka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śmiesznie to wygląda :evil_lol: :evil_lol: Cerber jest bardzo karny (co ma swoje dobre i złe strony, bo czasami jak mu powiem, że zrobił coś źle to od razy wie, ze coś przeskrobał i siedzi cicho, jakby go nie było, lecz czasami wkurzam się na coś, np. na siebie, a ten sie boi i trzęsie jak galareta... :shake: :shake: :shake: ale to moja wina wiem). No oprócz tego Cer też potrafi się jak Kora wyszaleć i wybiegać, w nim cały czas drzemie szczeniak i tylko zabwa mu w głowie :) )

Heh ale napisałam poemat. Oluś mam nadzieję, ze nie ejsteś zła, że podałam podobieństwa i róznice w wyglądzie zwenętrznym i wewnętrznym naszych psów. Jak coś napisałam źle o korze, to proszę to zdementować i poprawić... :)

Posted

Hej Ho!!!
Luiza, idealnie opisałaś obydwa psiaki :p Że też ci się chciało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I dalczego miałabym się gniewać? :eviltong:

A tak wogóle to jestem wykończona - spać poszłam o 1, w nocy Kora ciągle charczała i wymiotowała, więc trzeba było wstawać co pół godziny, żeby posprzątać :shake: Wstałam o 6 i ledwo na oczy patrzę.... eh, uroki bycia uczniem i posiadania psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong:

Posted

furciaczek; napisał(a):
hmmm dopiero zauwazylam ze z wloclawka jestescie:cool3: nio a mnie czasami tam wywieje wiec moze kiedys uda sie nam wyskoczyc na jakis spacerek:razz:

Ooooo :multi: Super! Jak będziesz w pobliżu Włocławka, to nie zapomnij zajrzeć :p

Agushka; napisał(a):
Ja tylko chciałam powiedzieć dzień dobry i zyczyć miłego dnia :)

Oj, dziękuję :calus:

_ChiQuiTa_; napisał(a):
Dzieeeeeeeeń dooooobry baaaardzo :D:D:D:D
co tam u Korusi ?

Dziem dobry, dziem dobry :evil_lol:
U Korusi wszystko w porząsiu, śpi sobie teraz, a za niedługo na spacerek idzim :eviltong:

Posted

Troszkę tu cicho, więc czas rozruszać te galerię :diabloti:

Godzilla

Tomek Sawyer w krainie kangurów

Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz (wersja 2)

Bez twarzy

Kochanie, zwiększyłem dzieciaki

Biali nie potrafią skakać

A jednak potrafią...