Ola&Kora Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 A teraz coś dla wielbicieli nochali i jęzorów :cool3: Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nochalek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to jest chyba jedyna rzecz ktora mi teraz moze poprawic nastroj, potezna porcja nochali:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O jaaaaki nochal i jęzor :loveu::loveu: Aż mi się buzia śmieje. Quote
Usia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :hand:Hej wam dawaj,no dawaj, rzuc mi juz, ja chce piłke , nie widzisz, czekam.No rzuc ,rzuc ja pobiegne, ale daj mi ja wreszcie :Dog_run: pozwoliłam sobie skomentowac fote za przykładem wiq Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ola&Kora napisał(a): Piękny psi uśmiech:loveu: I to oczekiwanie... wzrok wbity w ... coś:cool3: Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Olu... :) świetny łozorek i nocholek Kory... :multi: :multi: :multi: :multi: co tam u was słychać... ? Quote
olekg89 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Milenko-tak uwielbiam gnoić , dojeżdzać , równac z błotem takie małe głupiutkie i infantylne osóbki jak ty :D:Dsasassasasassasasas KONIEC. ŚLICZNE foty KOraska:) Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 furciaczek, Agshka nochalki i jęzorki to njlepsze części psa i idealne poprawiacze humoru :eviltong: wiq skąd wiedziałaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Usia świetny komentarz! :p Dobcia Kora oczywiście wpatrzona w obiekt porządania - piłkę :eviltong: Luiza dziękuję, u mnie na razie loozik poza tym że martwię się o moją przyszłość (czytaj: zaliczenie semestru) związaną z fizyką... :eviltong: Ale damy radę!!!! oleg18 dziemkujem :p Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ola&Kora napisał(a): Luiza dziękuję, u mnie na razie loozik poza tym że martwię się o moją przyszłość (czytaj: zaliczenie semestru) związaną z fizyką... :eviltong: Ale damy radę!!!! co Ty gadasz... ? Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Cerber; napisał(a):co Ty gadasz... ? Nom, mam 1 i 2 z fizy, a koniec semestru właściwie zaraz po świętach, więc oceny u mnie bedą wystawiane jeszcze przed świętami. Ale przed sobą mam jeszcze dwie klasówki i najprawdopodobniej w poniedziałak bede tą pałę poprawiać, więc na razie jeszcze się nie niepokoję ;) Quote
Marta_Ares Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hehe Ola zapomnialas dodac ze Chucka wszyscy maja takie oceny :P ja w 1 klasie na polrocze mialam 2 :oops: a na koniec 3 i w II semestrze mialam nawet dobre oceny nawet jedna 4 z klasowki:D Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Marta_Ares; napisał(a):hehe Ola zapomnialas dodac ze Chucka wszyscy maja takie oceny :P ja w 1 klasie na polrocze mialam 2 :oops: a na koniec 3 i w II semestrze mialam nawet dobre oceny nawet jedna 4 z klasowki:D No fakt :eviltong: Klasówki u mniego to czarna magia normalnie :roll: Z kilkudziesięciu wzorów potrafi zrobić jeden i nawet nie wytłumaczy jak to zrobił :roll: I masz się teraz i ucz na klasówki :cool3: I on mówi że to tylko podstawianie do wzoru... ale za to jakiego... :D:D Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jakos tak zgadlam:evil_lol: a o czym Wy tu..? fuj... juz wole s/zchodzenie na manowce:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 wiq; napisał(a):jakos tak zgadlam:evil_lol: a o czym Wy tu..? fuj... juz wole s/zchodzenie na manowce:evil_lol: No to idziemy razem na manowce!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Agushka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dobry wieczór. Ola daj jakiegoś jęzorka bo jakoś smutno dziś..... Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 No właśnie!!!! Zagubieni niedługo!!! :eviltong: A teraz macie kilka fotkowych "ochłapów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: E.T. Wyścig szczurów Speed - niebezpieczna prędkość Szybcy i wściekli Makrokosmos Książe i żebrak Maska Zorro Szczęki Szczęki II Przyjaciele Jaś i Małgosia Quote
furciaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 i znowu prawie kompa rozwalilam:angryy: tym razem plujac na niego kawa... ale foteczki rewelacja:loveu: szczegolnie te szczeki i jezor:eviltong: Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 o ja ale wymiatasz tymi tekstami, ja nie mogę... Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Obie szczęki zajefajne:evil_lol: I to są niby ochłapy?:cool1: To padniemy chyba na widok dań głównych:evil_lol: Quote
Agushka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ola zdjęcia są śliczne. Ale zdjęcia zdjęciami. Ja uwielbiam czytać Twoje opisy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To dzięki nim od razu mi weselej :) :) Quote
AśkaK Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 furciaczek napisał(a):i znowu prawie kompa rozwalilam:angryy: tym razem plujac na niego kawa... ale foteczki rewelacja:loveu: szczegolnie te szczeki i jezor:eviltong: furciaczek, Ty uważaj bo jak kompa popsujesz, to fotek furciakowych nie będziesz mogła wklejać - a my tu na głodzie zwariujemy wtedy!:evil_lol: Ola. "Przyjaciele" cudo!:p :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 furciaczek; napisał(a):i znowu prawie kompa rozwalilam:angryy: tym razem plujac na niego kawa... ale foteczki rewelacja:loveu: szczegolnie te szczeki i jezor:eviltong: furciaczek, ty naprawdę niedługo tego laptopa zabijesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts