Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yakubbo']Ale dobranocka juz dzisiaj byla :P
eee tam dobranocka.....to dla dzieci:eviltong: :evil_lol:
ja wolalam historyje z Kora..ale jak widac udalo mi sie zasnac..chodz ciezko bylo nie powiem.....:P

Posted

Usia napisał(a):
Ola gdzies słyszłałam ze pies upadodabnia sie do własciciela ?? Ty tez tak latasz z jezorem na wierzchu ??

Witam Cię Oluś...

No Usia jeśli to prawda, to oznacza jedno, że ja muszę byc spokojna i karna, a wcale tak nie jest. Kiedy trzeba faktycznie jestem spokojna... nie wyrywam sie itp. ale czasami mi obija... i wtedy nie jest dobrze... :shake: :shake: :shake:
a karna nie jestem bo jestem nie jestem od nikogo już zależna. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to jest wspaniałe uczucie być samodzielną, samemu decydowac o wszystkim i wszędzie, naprawdę to jest coś fantastycznego...

Posted

furciaczek napisał(a):
cerber nio niektorzy wiedza jak to jest :evil_lol: i co tu duzo mowic jest super...

kiedy bedzie kolejna historyjka o czekoladowym potworku cio??

:D:D:D:DD:D:D:D:D nom, ale ja myślałam, ze mnie spotka to conajmniej wtedy jak znajde se męża i założę rodzinę, a jednak stało się to o wiele za wcześnie :( może to i lepiej, bo w ten sposób już od najmłodszych lat uczę się samodzielności i dokonywania służbych decyzji :)

Posted

To ja się przywitam :) Przyznaję się bez bicia, ze od dwóch godzin siedzę plackiem i oglądam waszą galerię. Kora jest niesamowita. W życiu nie widziałam takiego długiego jęzora:crazyeye: Ale najbardziej podbają mi się "wodne" zdjęcia. Ehh żeby moja tak chciała a ona od wody jak najdalej i oby się tylko nie zmoczyć :(

Posted

ale zescie sie rozgadaly babki a Oli i Kory ni ma.......normalnie jak wroci Ola to chyba klapsa dostanie za takie zaniedbywanie dogomaniaczek...:mad: :mad: :mad:
jak sama nazwa wskazuje jestesmy MANIACZKI i potzrebujemy fotek:)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej Ola!
A wiesz, ze w naszym schronisku jest bardzo podobna czekoladka?

no ja dziś jak szłam do szkoły to widziałam identycznego psa do Kory. Nochal też miał czekoladowy... ale taki troszke inny, jakby ciut jaśniejszy...

Posted

Witajcie!!!
Normalnie dzisiaj pierwszy raz wytrzymałam cały dzień bez dogo i wcale mnie tu nie ciągnęło :eviltong: Nie wiem, czy z tego powodu cieszyć się czy płakać... :roll:

Usia; napisał(a):
Ola gdzies słyszłałam ze pies upadodabnia sie do własciciela ?? Ty tez tak latasz z jezorem na wierzchu ??

O kurcze, wydało się... :scared:

furciaczek; napisał(a):
kiedy bedzie kolejna historyjka o czekoladowym potworku cio??

Za rok może, dwa... Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień :D:D:D

Alynkaaa; napisał(a):
ale zescie sie rozgadaly babki a Oli i Kory ni ma.......normalnie jak wroci Ola to chyba klapsa dostanie za takie zaniedbywanie dogomaniaczek...:mad: :mad: :mad:
jak sama nazwa wskazuje jestesmy MANIACZKI i potzrebujemy fotek:)

No wiesz, do mnie z kijem... :eviltong:

g_o_n_i_a; napisał(a):
Hej Ola!
A wiesz, ze w naszym schronisku jest bardzo podobna czekoladka?

A masz może jej fotkę? Chętnie bym ją zobaczyła.
Bardzo chciałabym mieć drugiego psa, ale na razie nie mam warunków. Dopiero jak pójde na studia, to bede miała mieszkanie i mam zamiar wtedy wziąźć jakąś bidę ze schronu. I tak właśnie myślę nad czekoladą, albo malamutem (Ays strzeż się :cool3: )

Cerber; napisał(a):
no ja dziś jak szłam do szkoły to widziałam identycznego psa do Kory. Nochal też miał czekoladowy... ale taki troszke inny, jakby ciut jaśniejszy...

No to widać, czekoladki w modzie są :multi:

Agushka witamy!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Nie no, ja nie wyrabiam za wami;) :evil_lol: , ledwo u siebie coś napiszę to już 5 godzin mija:oops: , jakaś kulawa jestem z tym pisaniem i nawet na poprawiny się nie załapałam!:placz: :placz: Olusia, ale fajne szelki Korze kupiłaś! :loveu: To teraz tylko czekać na śnieg aż znowu spadnie, narty na nogi i wio koniku!:cool3: :lol: Ale ci faaajnie! Też bym chciała mieć takiego renifera! Ale Lusia to sama do sjeżdżenia na nartach się nadaje.:evil_lol: A Rudy za mały i za leniwy.:roll: :evil_lol:

A gdzie nowe foteczki?!:mad: ;) Codzienna porcja musi być!:loveu:

Posted

Alynkaaa; napisał(a):
oo przyszla:) i nie tesknila za nami pzrez caly dzien:(
ale nieee....:eviltong:
ale chyba jutro dodasz focie co????

Nawet jeszcze dzisiaj :eviltong:
Bo dzisiaj siedzę do późna bo czekam na horror: "the blair witch project" :diabloti: Zawsze chciałam go obejrzeć a teraz mam wreszcie okazję :multi: Więc pewnie do 2 sobie posiedzę :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nawet jeszcze dzisiaj :eviltong:
Bo dzisiaj siedzę do późna bo czekam na horror: "the blair witch project" :diabloti: Zawsze chciałam go obejrzeć a teraz mam wreszcie okazję :multi: Więc pewnie do 2 sobie posiedzę :evil_lol:

ja cała noc nie śpię więc mozemy gadać... :D

Posted

Cerber napisał(a):
za mały??? to Ile on ma w kłębie???? bo Kora to ma tylce co Cer czyli 61 czy 62 cm

Rudas jest knypek :evil_lol: , ma 53 cm, waży 23 kg. Baniaczek z wodą to by na sankach pociągnął, ale mnie to już chyba nie da rady.:lol:

Ola, gdzie te foty?!:lol: :mad: :lol:

Posted

No bedą dwie foty wieczorową porą :cool3: Żebyście nie mówili, że was zaniedbuję :eviltong:

P.S. Jestem właśnie świeżo po horrorze - ale myślałam, że coś straszniejszego będzie :eviltong: Ale i kto to mówi - i tak jestem z siebie dumna :multi: Przecież nawet "piłę" boję sie obejrzeć, a tu proszę, jak chcę to potrafię :multi:
Dobra idę ziuziu bo o 6 pobudka
Dobranoc, pchły na noc ;)

Posted

alez ona ma wielki ten jezor:crazyeye:
nio ja bym tego filmu horrorem nienazwala, ale ogolnie byl ok :p
a widzial ktos "DOM WOSKOWYCH CIAL"?? mnie sie nawet podobal, ale ja mam spaczony gust:oops:
nio nic spadam ze swoimi futrami na nocny spacerek a ty moja droga olu zapamietaj sobie na przyszlosc zeby wklejac wiecej zdiec a nie tak dwa na odczepnego:mad: