Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Juszes widzę że się ztiuningowałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehh, taka paskudna pogoda, więc na pocieszenie foteczki z sierpnia :cool3: Szła dzieweczka do laseczka... Do zielonego... Eee tam, co za beznajdziejna piosenka! Dajemy nowy rytm... Deszcze niespokoje potargały psa... A my na spacerku łaaadnych parę lat... Do domu wrócimyyy.... Żarcia do miski włożymy... Nakarmimy psa... Nieee, to też głupia piosenka... no to może to: Ładne oczy masz... Komu je dasz? Takie ładne oczy, takie... ładne... oczy... Nie, to też nie pasuje... A może: Lecę, bo chcę... Lecę, bo życie jest złe... Nie no, dobra, kończymy z tym - ukłonić się na dowidzenia Quote
Marta_Ares Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 OLA wymiatasz!!!!!!!!!!! swietna historyjka z tymi piosenkami, i z posluszenstwem, ogromne brawa dla Ciebie:klacz::klacz::klacz: a mam prosbe moze moglabys tez co z fotek Ares ulozyc?? Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Marta_Ares; napisał(a):OLA wymiatasz!!!!!!!!!!! swietna historyjka z tymi piosenkami, i z posluszenstwem, ogromne brawa dla Ciebie:klacz::klacz::klacz: a mam prosbe moze moglabys tez co z fotek Ares ulozyc?? Dziękujem :p Oczywiście że i cosik dla was ułoże, daj tylko dużo foteczek :cool3: Quote
furciaczek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o matko ale sie usmialam, pisz jakies ostrzezenia czy cos bo monitor kawa oplulam Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Marta_Ares']OLA wymiatasz!!!!!!!!!!! swietna historyjka z tymi piosenkami, i z posluszenstwem, ogromne brawa dla Ciebie:klacz::klacz::klacz: Zgadzam sie! :megagrin::cool2::sweetCyb: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Świetna ta historyjka :D:D brawo dla Ciebie :cunao: :kciuki: :kciuki: Quote
olekg89 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Co was obchodzi na co Ola wydaje pieniądze? Moje psy mają po 3 obroze po 1 parze szelek i po 2 smycze. kurcze zaraz zabieram się za uczenie Kaji proszenia :) Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ładne oczy masz ... no masz i mi je dasz :eviltong: Ola super teksty :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a ja to bym poprosila zblizenie nochala z jakims stosownym podpisem:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 furciaczek no cóż, jedyna rada to nie picie i niejedzenie niczego podczas wchodzenia do galerii Kory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nochalek będzie niedługo :cool3: milena182, Usia dziemkujem :p oleg18 powodzenia w nauce, w razie czego służę pomocą ;) _ChiQuiTa_ Witam!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nieeeeee...no ja znowu ze smiechu siem prawie poplakalam:evil_lol: :evil_lol: Ola dobre texty:) Ty to jednak potrafisz:) a zdiatka sliczniutkie:) to foto wymiata:) gdzie jest Koraaaaa????????? tu jest:) i widactylko oczka i oczywisscie jezor:) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a nei widac gdzie? :O Biegnie taki małty szałaput z piłką w zębach :P Quote
Marta_Ares Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 olekg18 napisał(a):Moje psy mają po 3 obroze po 1 parze szelek i po 2 smycze. Moj pies ma 3 smycze (wyciagana, laczona i pojedynczą) 2 obroze(lancuszek i skorzana) i szelki i jak narazie wystarczy:evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Moj pies ma 3 smycze (wyciagana, laczona i pojedynczą) 2 obroze(lancuszek i skorzana) i szelki i jak narazie wystarczy:evil_lol: :evil_lol: Za to Kora ma 1 smycz, 2 obroże, 1 szelki i piłeczkę :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 marta a ja wiem co ty masz bo odwiedzam twoj watek o tym w czym psy chodza na spacer:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Juszes; napisał(a):piłeczka najważniejsza! :cool3::cool3: No oczywiście! :diabloti: Quote
bellatriks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ola&Kora']Juszes widzę że się ztiuningowałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehh, taka paskudna pogoda, więc na pocieszenie foteczki z sierpnia :cool3: Szła dzieweczka do laseczka... Do zielonego... Eee tam, co za beznajdziejna piosenka! Dajemy nowy rytm... Deszcze niespokoje potargały psa... A my na spacerku łaaadnych parę lat... Do domu wrócimyyy.... Żarcia do miski włożymy... Nakarmimy psa... Nieee, to też głupia piosenka... no to może to: Ładne oczy masz... Komu je dasz? Takie ładne oczy, takie... ładne... oczy... Nie, to też nie pasuje... A może: Lecę, bo chcę... Lecę, bo życie jest złe... Nie no, dobra, kończymy z tym - ukłonić się na dowidzenia Kora Rocks!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rozbrajające teksty:multi: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam... :oops: :oops: :oops: Przepraszam za wszystko... Piękna historyjka i przecudne foteczki... Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Luiza :calus: :buzi: :calus: :buzi: :calus: :buzi: :calus: :buzi: :calus: :buzi: Quote
Marta_Ares Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='milena182']marta a ja wiem co ty masz bo odwiedzam twoj watek o tym w czym psy chodza na spacer:evil_lol: ale cos watek juz zapomniany... nikt tam juz nie pisze:-( Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Marta_Ares napisał(a):ale cos watek juz zapomniany... nikt tam juz nie pisze:-( oooo chyba ja będę musiała tam zajrzeć i wstwić swoje akcesoria. Marta podałabyś mi link?????? Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ola a ty gdzie jakos tak milczysz...ani fotek ani historyjki????i jak ja zasne bez bajki na noc:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Yakubbo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Alynkaaa']Ola a ty gdzie jakos tak milczysz...ani fotek ani historyjki????i jak ja zasne bez bajki na noc:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Ale dobranocka juz dzisiaj byla :P Quote
Dobermania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kora jak zwykle piękna, sierść lśniąca a język na wierzchu:) Quote
Recommended Posts