Cerber Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alynkaaa'] ps. powiedzcie mi keidy ja bede miala:) juz nie długo, jeszcze tylko 14 stron i będzie u Ciebie 100 Figuśka :) Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :laola: :laola: Robimy fale...:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Cerber']juz nie długo, jeszcze tylko 14 stron i będzie u Ciebie 100 Figuśka :) oo dzieki dobzre wiedziec:) ale do tego czasu to pewnei zapomne wiec i tak pzrypoimijcie mi:)bo trzeba bedzie imprezke zrobic:):cool3: Tina.Sara-prawie jak na mistrzostwach w pilce noznej:):cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Setna setna i po setnej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz tylko czekać na stronkę tysięczną :p Czy będziecie wtedy ze mną? Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 o zesz kurna i spoznilam sie na imprezke:placz: Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Ola&Kora']Setna setna i po setnej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz tylko czekać na stronkę tysięczną :p Czy będziecie wtedy ze mną? no ba, tez pytanie...... Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ola to jeszcze poczekamy troszeczke stron :cool3: Ej no coś krótka ta imprezka Quote
Yakubbo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 o jejku jakie rozgadane towarzystwo :P Znowu mialem 5 stron zaleglosci a minela tylko doba :P A co do fotek to musztra jak nic gorzej jak w jednym liceum w chorzowie o profilu wojskowym :P Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Yakubbo; napisał(a):A co do fotek to musztra jak nic gorzej jak w jednym liceum w chorzowie o profilu wojskowym :P W końcu dyscyplina musi być! :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Ale miała zaległości, gaduły z was straszne:evil_lol: Korusia wygląda super, przed to "coś" z przodu muszą być bardzo wygodne;) No cóż, na 100 stronkę się niazałapałam, ale może coś do picia zostało?:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Dobcia; napisał(a):No cóż, na 100 stronkę się niazałapałam, ale może coś do picia zostało?:cool3: Jakieś resztki, no ale przyjaciołom się UFO, co nie :cool3: :beerchug: :drink1: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 to ja sie przylacze:knajpa: :drink1: chociaz na poprawiny sie zalapalam:lol: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 W sumie poprawiny powinny być następnego dnia... Zaraz, zaraz już jest następny dzień!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to ja też jeszcze sobie chlapnę :chlup: :drinka: Wasze zdrówko, cioteczki :beerchug: P.S. Ale z nas menele, po nocy chlejemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 oj tam po nocy wczesna godzina jest jeszcze :evil_lol: jutro tzn dzisiaj pewnie bedzie mnie suszyc ale cio tam :beerchug: :chlup: :drink1: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a ja sie calkiem spózniłam na mprezke :( i na 100 stronke.U mnie jeszcze dallllllleko do 100 :( :(:(:placz: dajcie coś do picie, upije sie sama do lustra (albo z Aysem ale wtedy bede miala taki mejdej jak ostatnio po imprezie;) ) Ola te szelki strasznie dziwne :roll: Dziewczyny maja racje uwazaj zeby Korka sie nie obtarła jak nasiakną <- bo na bank maja do tego tendencje i nie kładz ich pod zadnym pozorem na kaloryfer bo wtedy skóra sie marszczy i beda w ogole nie wygodne dla niej :roll: Nie było mnie kilka godzin a tez miałam tyle do nadrobienia ze hej :cool3: Ola bedziemy z Toba zawsze kiedy bedziesz nas potrzebować !!!!!!!!:calus: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gratulacje 100, chociaż ja jak zawsze spóźniona :P:multi::multi::multi: :laola::laola::laola::laola::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort: :bigcool::bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :calus: No i znowu ominęła mnie najlepsza zabawa :placz: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Nie martwcie się dzisiaj cały dzień są poprawiny :evil_lol: :cunao: :beerchug: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 fajnei :D PS A kto zauwazył mój nowy avek i bannerek? :P Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ja tam wcozraj sie tu bawilam i Ola mnei tak ugoscila ze dzis tylko Kefir poprosze......:) Juszes-ja widzilam sliczny na poczatku myslalam ze sobie Kupilas chihuahua:) Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ojjj chciałabym :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Juszes a jeszcze dzisiaj miałas inny :D Bardzo ładny piesek na bannerku :P :loveu: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dzyieki PS klawiatura mu sie psuje i sie literki ymieniaja np z to y a i to u łż chce yrobic smutna buyke a robi sie łż hehe :shake::shake: Quote
Recommended Posts